Missä SM-liigan seurassa Oilers-hyökkääjä Glenn Anderson käväisi työsulkukaudella 1994-95? iltalehti 05:55 20.01

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Mikä maa voitti lentopallon MM-kullan kolmesti putkeen 1990-luvulla? 2) Valioliigan kaikkien syöttöpörssin kakkos- ja kolmospaikalla on nykypelaaja. Kakkosena on Cesc Fabregas, mutta kuka on kolmosena?


Eagles-kitaristin leski haastoi sairaalan hoitovirheestä oikeuteen iltalehti 07:52 17.01

Glenn Frey kuoli kaksi vuotta sitten. The Eagles-yhtyeen toinen perustaja ja kitaristi, Glenn Frey, menehtyi tammikuussa 2016. Frey oli kuollessaan 67-vuotias. Kuolinsyyksi kerrottiin nivelreuman, koliitin ja keuhkokuumeen aiheuttama komplikaatio.


Näillä kysymyksillä paljastuu, kannattaako työnhakija palkata - toimitusjohtaja kertoo iltalehti 09:43 13.01

CoachMarketin toimitusjohtaja Glenn Laumeister kertoo The Entrepreneur Insiders networkissa, mikä ongelma perinteisissä työhaastattelukysymyksissä hänen mukaansa on. Hänen mukaansa ongelmana on se, että varsinkin monet kokeneet työnhakijat oppivat, kuinka kertoa haastattelijalle juuri sen, mitä tämä haluaa kuulla.


Brighton pudotti Crystal Palacen cupista – Glenn Murray kuritti ex-seuraansa viime hetken maalilla iltasanomat 23:45 08.01

Brighton eteni FA-cupin neljännelle kierrokselle.


Vilkkuvat kolikkopelit ahdistavat peliriippuvaisia - Veikkaus vastaa rosvoussyytöksiin: ”Ei se mikään villi länsi ole” iltalehti 20:39 29.10

Veikkauksen vastuullisuus- ja henkilöstöjohtaja huomauttaa, että yhtiö mainostaa viisaammin kuin ulkomaiset kilpailijansa. Peliriippuvuudesta toipuva vantaalainen Glenn Eklund, 31, kritisoi Iltalehden haastattelussa Suomen rahapelijärjestelmää ja erityisesti markkinointia. Eklund pitää mainontaa aggressiivisena ja kokee, että peliriippuvaiset ovat niiden tulilinjalla. Veikkauksen pelituotoista merkittävä osa tulee peliriippuvaisilta. Samaan aikaan yhtiö pyrkii tukemaan sairauden tutkimusta ja hoitopalveluja.


Peliriippuvuus toi rikosrekisterin ja vei muistikuvat tyttären ensiaskelista - Glenn, 31, kritisoi Veikkauksen mainontaa: ”He ovat rosvoja” iltalehti 20:36 29.10

Vantaalainen Glenn Eklund tarvitsi lohduttomaan addiktioonsa pankkilainoja, pikavippejä ja jopa tekaistuja pullokuitteja - mutta lopulta hän selviytyi. Kaikki alkoi juuri niistä hedelmäpeleistä. Glenn Eklundin lähtökohdat olivat valmiiksi vaikeat. Raha-automaattiyhdistyksen hedelmäpelien värikkäät nappulat ja äänet tarjosivat järkyttyneelle lapselle suojaa, kun muualla elämässä rytisi.


Uutiset