Alfa Romeo alkoi jo toivoa jättiyllätystä F1-kisassa – ”Toivottavasti äiti otti kuvakaappauksen tilanteesta”

MTV 12:17 23.09

Alfa Romeon F1-tiimi tiesi hyvin, ettei Antonio Giovinazzin nousu Singaporen GP:n kärkipaikalle tarkoittanut sille vielä mitään, mutta tallissa alkoi herätä toive odottamattomien tapahtumien avittamasta jättiyllätyksestä.


Kimi Räikkösen tallikaveri sai harvinaisen rangaistuksen - ”Potentiaalisesti erittäin vaarallinen tilanne”

iltalehti 09:29 23.09

Alfa Romeon Antonio Giovinazzille tuomittiin kymmenen sekunnin aikasakko Singaporen GP:n jälkeen. Giovinazzin tuomittiin laiminlyöneen kuljettajille annettuja ohjeita 34. kierroksella, kun keskeyttäneen George Russellin autoa oltiin nostamassa pois radan poskesta. Kuskeja kehotettiin pysymään oikealla Marina Bay -katuradan kasimutkassa, mutta Alfan miehen tulkittiin ajaneen liian läheltä nosturia ja radan toimitsijoita.


Kimi Räikkösen tallikaveri sai rangaistuksen Singaporen F1-kisan jälkeen – syy oli harvinainen

iltasanomat 08:23 23.09

Kimi Räikkönen ei saanut rangaistusta kolaroinnistaan Singaporen GP:ssä, mutta tallikaveri Antonio Giovinazzi sai aikasakon eri tilanteesta.


Kovat puheet eivät vaikuttaneet – Kimi Räikkönen selvisi ilman rangaistusta kolaristaan

iltalehti 21:04 22.09

Tuomaristo ei antanut Daniil Kvjatille tai Kimi Räikköselle rangaistusta Singaporen GP:n kolaristaan. Daniil Kvjatin kovat puheet eivät vaikuttaneet tuomaristoon. Se päätti jättää sekä venäläisen että Kimi Räikkösen ilman rangaistusta Singaporen GP:n kolaristaan. Räikkönen joutui keskeyttämään jousituksen petettyä kontaktissa Toro Rosson kanssa. Hän ei ole vielä saanut pistettäkään F1-kesäloman jälkeen. Tallikaveri Antonio Giovinazzi oli Singaporessa kymmenes.


FIA antoi rangaistuksen Antonio Giovinazzille – Alfa Romeo -kuljettaja teki hyvin vaarallisen tempun

MTV 20:24 22.09

Kimi Räikkösen Alfa Romeo -tallikaveri Antonio Giovinazzi sai aikarangaistuksen Singaporen GP:n jälkitohinoissa. Giovinazzia rangaistiin hyvin vaarallisesta tempusta.


Kimi Räikkönen tuskaili autoaan C Morelle - ”Luotto puuttuu”

iltalehti 17:56 21.09

Kimi Räikkönen hävisi Singaporen GP:n aika-ajossa myös tallikaveri Antonio Giovinazzille. Kimi Räikkönen ei ole vielä onnistunut saamaan yhtään MM-pistettä F1-kesäloman jälkeen. Vaikeaa se on sunnuntainakin, koska suomalainen starttaa kisaan varsin vaisun aika-ajon jälkeen 13. ruudusta. Räikkönen oli aika-ajossa Racing Point -kuski Sergio Péreziä hitaampi, mutta meksikolainen saa viiden lähtöruudun rangaistuksen vaihdelaatikkoremontin takia.


Kimi Räikkösen ensi kauden tallikaverin nimi yhä arvoitus – ”Jäämiehen” pomolta tivattiin tiukasti uudesta vaihtoehdosta

MTV 06:30 21.09

Antonio Giovinazzi? Nico Hülkenberg? Vai jopa joku muu? Kimi Räikkösen ensi kauden tallikaverin nimi ei ole vieläkään varmistunut. Alfa Romeo ei ole julkaissut nykyisen kuskinsa Giovinazzin jatkoa, mikä on johtanut melkoiseen spekulaatiomyllyyn.


Kimi Räikkösen tallikaveri vastaa potkupaineisiin: ”Jos saan hyviä tuloksia, kukaan ei vie paikkaani”

MTV 13:48 20.09

Suurennuslasin alle F1-kuskimarkkinoilla joutunut Antonio Giovinazzi uskoo Alfa Romeon ajopaikan olevan yhä täysin hänen omissa käsissään.


Huhut Kimi Räikkösen tallikaverista alkoivat yltyä – Ferrarilla painava sanansa sanottavana asiaan

MTV 15:51 19.09

Ilman ajopaikkaa ensi kaudeksi jäämässä oleva Nico Hülkenberg tuskin on siirtymässä Alfa Romeon kuljettajaksi, jos asia on moottorivalmistaja Ferrarista kiinni. Italialaistiimi antaa tukensa nykyiselle kuskille Antonio Giovinazzille.


Jatkuuko F1-kisassa nähty juhla jalkapallossa? Kimi Räikkösen tallitoveri ennakoi Huuhkajien ottelua: ”Tämä on hyvä päivä Italialle”

iltasanomat 19:34 08.09

Antonio Giovinazzi ajoi pisteille.


F1-asiantuntijalta luottamuslause Alfa Romeon suuntaan – Kimi Räikkösen kohdalla yksi selkeä odotusarvo

MTV 14:26 07.09

Kimi Räikkösen edustaman Alfa Romeo koki ison pettymyksen viime viikonloppuna Belgian GP:ssä, kun talli jäi pisteittä. Räikkösen kisa meni pilalle jo ensimmäisessä mutkassa, kun taas Antonio Giovinazzi ajautui rengasvalleihin dramaattisella tavalla.


Isä puhui ohi suunsa? F1-asiantuntija kuuli yllättävässä paikassa Kimi Räikkösen ensi kauden tallikaverista – virallista vahvistusta odotetaan yhä

iltalehti 19:00 06.09

Alfa Romeon uskotaan jatkavan kaudella 2020 samalla kuljettajakaksikolla kuin tällä kaudella. Kimi Räikkönen on ollut odotetusti Alfa Romeon selkeä ykköskuski kerättyään tämän kauden 13 osakilpailussa yhtä vaille kaikki tallin 32 pistettä. Tallikaveri Antonio Giovinazzi sai pistetilinsä auki kauden yhdeksännessä osakilpailussa Itävallassa, mutta sen jälkeen on mennyt taas neljä kisaa ilman pisteitä. Giovinazzin vaikeuksia osattiin odottaa, sillä hän oli edelliset kaksi kautta lähestulkoon kokonaan sivussa kilparadoilta. Räikkösen tiedetään jatkavan Alfa Romeolla myös ensi kaudella, sillä Ferrarilta siirtynyt suomalainen allekirjoitti vuosi sitten ensi kauden loppuun ulottuvan kaksivuotisen sopimuksen.


F1-kuskin isä paljasti: Kimi Räikkösen ensi kauden tallikaverin nimi selvillä

MTV 18:53 06.09

Italialaiskuljettaja Antonio Giovinazzi on jatkamassa suomalaiskonkarin Kimi Räikkösen tallikaverina myös ensi kaudella. Asia tuli ilmi englantilaisen Sky Sportsin lähetyksessä.


Alfa Romeon erikoisviritys sai Kimi Räikkösen myhäilemään – nyt totuus paljastui

MTV 18:05 05.09

Kimi Räikkönen ja toinen Alfa Romeo -kuljettaja Antonio Giovinazzi nähdään tyyliltään hieman muuttuneen auton ratissa tänä viikonloppuna Italian Monzassa. Alfa Romeo herkutteli poikkeavilla virityksillä etukäteen sosiaalisen median puolella. Torstaina muutokset paljastuivat Monzan varikolla.


Kimi Räikkösen vastuu alleviivaa Alfa Romeon ongelmaa, asiantuntija vaatii toimenpiteitä tallitoverin suhteen – "Red Bull teki jo oman ratkaisunsa"

MTV 06:35 03.09

Alfa Romeon on aloitettava perinpohjainen puntarointi Antonio Giovinazzin asemasta F1-tallissa, arvioi C Moren asiantuntija Ossi Oikarinen. 


Entinen F1-kuski haukkui Kimi Räikkösen tallikaverin pystyyn: ”Idiootti”

iltalehti 09:42 02.09

Antonio Giovinazzi oli Belgiassa kiinni kahdessa pisteessä, mutta tyri homman itse. Alfa Romeon Antonio Giovinazzi on toistaiseksi kerännyt tällä kaudella ja F1-urallaan yhden MM-pisteen. Ero tallikaveri Kimi Räikköseen on huima, sillä Räikkönen on tällä kaudella napannut jo 31 pistettä. Sunnuntaina Spassa Giovinazzi oli aivan kisan loppuun asti kiinni uransa parhaassa sijoituksessa, mutta ajoi lopulta ulos yhdeksänneltä sijalta, joka olisi tuonut kaksi pistettä.


Kimi Räikkösen tallikaverin tyriminen saattoi ratkaista koko kisan: ”Virhe, joka voi maksaa paikan F1:ssä”

MTV 07:45 02.09

Heikkoja tuloksia läpi F1-kauden saanut Alfa Romeon kuljettaja Antonio Giovinazzi heitti jälleen yhden pistesijan menemään ajettuaan seinään juuri, kun Belgian GP:n kärki lähti viimeiselle kierrokselle.


Ferrarin mylly vaihtoon – Kimi Räikkösen tallitoveri valahti lähtöruudukon hännille

MTV 13:54 01.09

Alfa Romeo -kuljettaja Antonio Giovinazzi starttaa Belgian osakilpailuun takarivistä, sillä hänen autonsa moottori on vaihdettu uuteen, uutisoi Autosport. 


Alfa Romeon menestys taas Kimi Räikkösen varassa – tallitoveri vaipumassa jo neuvottomuuteen

MTV 10:39 01.09

Alfa Romeon Antonio Giovinazzi uskoo huonon onnen seuraavan häntä, kun italialaisen auton moottori sanoi sopimuksensa irti Belgian GP:n aika-ajossa lauantaina. 


Taattua Jäämiestä! Kimi Räikkönen löi täysin läskiksi tallin kuvaukset – tallikaveri repeili vieressä

MTV 06:19 30.08

Alfa Romeon Kimi Räikkönen ja Antonio Giovinazzi pääsivät torstaina esittelemään musikaalista lahjakkuuttaan – tai sen mahdollista puutetta – tallin videolla.


Halla-ahon Euroopan-valloituksesta tuli hevoset aiheuttivat löytynyt sellaista rooli ei riitä useita seuroja,

Hot topics