Kommentti: Robert Helenius nousee poikkeukselliseen ammattinyrkkeilyotteluun – voittajaa on vaikea ennustaa iltasanomat 21:43 12.06

Ottelu Gerald Washingtonia vastaan on parasta, mitä Robert Heleniukselle saattoi tässä vaiheessa uraa tapahtua, kirjoittaa Mikko Marttinen.


Robert Heleniuksen seuraava vastustaja selvillä – ottelee Minnesotassa heinäkuussa iltasanomat 20:54 12.06

Ammattilaisnyrkkeilijä Robert Helenius ottelee seuraavaksi Yhdysvalloissa, jossa vastaan tulee Gerald Washington.


Kylmäverinen murha selvisi näiden hiiltyneiden paperinpalasten ansiosta iltalehti 06:15 06.06

TV1:llä alkaa tänään uusi true crime -sarja Robbie Coltrane: Ratkaisevat todisteet. Brittiläisten murhamysteerien ystäville ei tarvitse esitellä näyttelijä Robbie Coltranea. Hän on Fitz ratkaisee -sarjan rikospsykologi Eddie ”Fitz” Fitzgerald. Tänään alkavassa brittisarjassa Robbie Coltrane: Ratkaisevat todisteet ei tosin kysytä näyttelijän taitoja lainkaan. Coltrane nähdään omana itsenään juontajan roolissa. Hän isännöi true crime -rikosfaktasarjaa, jossa käsitellään kaikkiaan 16 poikkeuksellista, oikeasti Isossa-Britanniassa tapahtunutta murhaa. Niitä yhdistävät kylmäverisyys ja niin loppuun asti hiottu suunnitelmallisuus, että ratkaisemisessa on saattanut kestää vuosia, jopa vuosikymmeniä.


Melkoinen juomaraha! Supertähti ei kitsastellut, parturi juhli heti somessa: ”Kiitos tipistä” iltalehti 19:21 17.05

Brooks Koepka jätti melko tuhdin tipin parturilleen. Tähtigolfari Brooks Koepkan luona piipahti parturi juuri ennen PGA Championship -turnausta. Letti pistettiin ilmeisesti viimeisen päälle minttiin, sillä hintaa leikkaukselle tuli 200 dollaria. Koepka oli niin tyytyväinen parturina toimineen Geraldo Quinonesin suoritukseen, että jätti tälle vielä 800 dollaria tippiä. Asia paljastui, kun Quinones esitteli rahojaan Instagramin stories-osiossa.


jälkeen raju piikki kimppuun Riihimäen loistava arpaonni Mestarien lupaavin varausikäinen nostattaa toiveita Blue pimentoon pohtinut kirkosta vangittu – voitti Lahdessa, sarjataulukossa

Uutiset