Yllättävä tarjous - Robert Kubican työt F1-tasolla saattavat jatkua

iltalehti 13:42 23.09

Robert Kubica ilmoitti torstaina, ettei hän jatka Williamsin kisakuskina ensi vuonna. Puolalainen Robert Kubica teki urotyön kuntouttaessaan itsensä takaisin F1-kuskiksi. Kuluva vuosi Williamsin ratissa on kuitenkin ollut pettymys, kun Kubica on jäänyt selvästi myös nuoren tallikaveri George Russellin vauhdista. Torstaina Kubica ilmoitti, että hän ei aio jatkaa Williams-tallin palveluksessa tulevalla F1-kaudella. Samalla hän ilmoitti kaipaavansa myös todellista kilpailukokemusta.


Kimi Räikkösen tallikaveri sai harvinaisen rangaistuksen - ”Potentiaalisesti erittäin vaarallinen tilanne”

iltalehti 09:29 23.09

Alfa Romeon Antonio Giovinazzille tuomittiin kymmenen sekunnin aikasakko Singaporen GP:n jälkeen. Giovinazzin tuomittiin laiminlyöneen kuljettajille annettuja ohjeita 34. kierroksella, kun keskeyttäneen George Russellin autoa oltiin nostamassa pois radan poskesta. Kuskeja kehotettiin pysymään oikealla Marina Bay -katuradan kasimutkassa, mutta Alfan miehen tulkittiin ajaneen liian läheltä nosturia ja radan toimitsijoita.


Raamattu-satiiri pillastutti uskovaiset 40 vuotta sitten – Jumalanpilkasta syytetty elokuva ei olisi valmistunut ilman Beatles-kitaristin miljoonia

iltasanomat 07:40 21.09

Beatles-tähti George Harrison panttasi talonsa ja toimistonsa, jotta Brianin elämä saatiin tehtyä. Ylen esittämässä dokumenttielokuvassa kerrotaan Harrisonin perustaman elokuvayhtiön tarina.


George Michaelin ex-rakas elää kodittomana Lontoon kaduilla – heitettiin tylysti ulos poptähden miljoonakartanosta

iltasanomat 08:32 17.09

Poptähti George Michaelin entinen kumppani Fadi Fawaz on ajautunut kodittomaksi.


George Michaelin ex-rakas elää nykyään kodittomana kadulla - haukkuu julmasti edesmennyttä rakastaan

iltalehti 16:30 15.09

George Michaelin entinen rakas Fadi Fawaz on joutunut viettämään öitä taivasalla. Muusikko George Michaelin kuolemasta tulee jouluna jo kolme vuotta. Hänen kumppaninsa, Fadi Fawaz on yrittänyt saada osuuden Georgen valtavasta, yli 100 miljoonan omaisuudesta, mutta turhaan. Fawaz ja Michaelin perhe eivät ole väleissä. Viime kuussa perhe heitti Fawazin ulos Michaelin asunnosta.


Michael Schumacher sairaalassa Pariisissa, tämä hänen tilanteestaan tiedetään – johtavan kirurgin kollegalla selkeä näkemys siitä, mitä salaisissa hoidoissa tehdään

iltalehti 19:31 11.09

Le Parisien -lehden tiedot Pariisiin matkanneesta Michael Schumacherista ovat tarjonneet F1-legendan tilasta kiinnostuneille uutta ensimmäisen kerran moniin vuosiin. Le Parisien, yksi Ranskan suurimmista sanomalehdistä, kertoi maanantai-iltana, että Michael Schumacher oli kuljetettu kotoaan Sveitsistä ambulanssilla Georges-Pompidou European -sairaalaan Pariisiin saamaan kantasoluhoitoa. Seitsenkertaisen F1-mestarin kehoa tai kasvoja ei näkynyt lainkaan, kun hänet siirrettiin sairaalaan, sillä paarit oli peitetty ulkopuolisten katseilta jonkinlaisella sinisellä lakanalla. Sairaalan ulkopuolella on kuvattu sinikeltainen, geneveläinen ambulanssi.


Michael Schumacherin sairaalahoito yritettiin salata monin keinoin – Le Parisienin väite: F1-legenda kirjattu potilaaksi salanimellä

iltasanomat 11:01 11.09

Ranskalaislehti Le Parisienin mukaan Michael Schumacheria hoidetaan Georges Pompidou -sairaalassa Pariisissa.


Le Parisien -lehdellä uusi tieto Michael Schumacherista: ”Voin vakuuttaa, että hän on tajuissaan” - entinen tallipäällikkö vieraili sairaalassa

iltalehti 08:44 11.09

Michael Schumacher kuljetettiin maanantaina Sveitsistä Pariisiin. Näin uutisoi Le Parisien -lehti. Ambulanssikuljetuksella Georges-Pompidou European -sairaalaan tuotu Schumacher on ranskalaislehden mukaan Pariisissa saamassa kantasoluhoitoa. Hoitoja johtaa alan asiantuntijaksi kuvailtu professori Philippe Ménasché.


Michael Schumacherin keho piilotettiin: saa lehden mukaan kiistanalaisia hoitoja - 69-vuotias huippulääkäri huolehtii

iltalehti 12:58 10.09

Le Parisien -lehti uutisoi maanantaina, että Michael Schumacher on siirretty hoitoon pariisilaiseen sairaalaan. Ranskalaislehden mukaan Schumacher saapui ambulanssikuljetuksella Genevestä Pariisin Georges-Pompidou European -sairaalaan maanantaina klo 15.40. Vuonna 2013 lasketteluonnettomuudessa loukkaantunutta formulalegendan siirtoa oli suojaamassa sairaalan tiloihin kymmenen turvamiehen joukko. Paareilla olleen ”Schumin” keho ja kasvot oli peitetty, ettei hänen henkilöllisyytensä selviäisi.


Lehtiväite: Michael Schumacher kuljetettiin Pariisiin huippusalaiseen hoitoon - keho peitettiin täysin

iltalehti 22:14 09.09

Le Parisien -lehden mukaan Michael Schumacheria hoidetaan Pariisissa. Vuoden 2013 joulukuussa hiihto-onnettomuudessa vakavasti loukkaantunut Michael Schumacher on siirretty hoitoon Pariisiin, kertoo ranskalainen Le Parisien -lehti. Lehden mukaan Schumacher saapui maanantaina huippusalaisessa operaatiossa Georges-Pompidou European -sairaalaan ambulanssilla ja paareilla kuljetettuna. Lehden tietojen mukaan paarit oli peitetty niin, ettei Schumacherin kehoa tai kasvoja näkynyt lainkaan ja formulalegenda on Ranskassa saamassa kantasoluhoitoa.


Nuori Morse on nyt viiksekäs kyläpoliisi - Uudet jaksot alkavat tänään

iltalehti 10:01 07.09

Brittisarjan kuudes kausi ei jää viimeiseksi, sillä tuotantokausia saadaan vielä ainakin kaksi lisää. Kahdeksan kuukautta on kulunut siitä, kun Endeavour Morse joutui hyvästelemään luotisateessa kuolleen poliisitoverinsa George Fancyn. Moni muukin asia brittisarjassa Nuori Morse on nyt toisin. Cowleyn poliisiaseman lopettamisen jälkeen vanha etsiväjoukko on hajonnut kuka minnekin. Fancyn kuoleman seurauksena arvon alennuksen saanut Thursday on Castle Gatessa, Bright liikenteenohjauksessa ja Strange toimistohommissa. Ajan hengen mukaisesti viikset kasvattanut Morse on hänkin päätynyt takaisin virkapukuun. Hänen toimenkuvanaan on tätä nykyä etsiä kadonneita poneja kyläpoliisina.


Herttuatar Catherine esitteli uuden hiustyylinsä koulun pihalla - näin vaaleana häntä ei ole totuttu näkemään

iltalehti 16:54 05.09

Herttuatar Catherine ja prinssi Wiliam saattoivat torstaina tyttärensä ensimmäistä kertaa koulutielle. Cambridgen herttuapari saatteli prinssi Georgen ja prinsessa Charlotten Lontoossa sijaitsevaan St Thomas’s Battersea -kouluun varhain torstaina. Prinsessa Charlottea ujostutti, mutta vanhemmat ja isoveli George toivat turvaa. Herttuatar Catherine nousi myös aamun puheenaiheeksi muuttuneella tyylillään - herttuattaren hiukset olivat huomattavasti totuttua vaaleammat. Herttuatar Catherine oli valinnut ylleen kukallisen Michael Korsin mekon. Lapsilla oli yllään koulupuvut, prinssi Williamilla rennot housut, takki ja kauluspaita.


Prinsessa Charlotte aloitti koulun vain 4-vuotiaana - suloiset kuvat ensimmäisestä koulupäivästä, vanhemmat ja isoveli kannustamassa

iltalehti 14:06 05.09

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen tytär aloitti koulun tänään torstaina. Prinsessa Charlotte on aloittanut koulun. Prinsessa kuvattiin saapumassa St Thomas’s Battersea -kouluun torstaina yhdessä prinssi Georgen sekä vanhempiensa kanssa. Molemmat lapset olivat pukeutuneet tyylikkäisiin koulupukuihin. Pientä Charlottea ujostutti ja prinssi Georgea nauratti kouluun saapuminen. Näet viralliset palatsin jakamat kuvat kouluun saapuvista pikkukuninkaallisista myös täältä.


Prinsessa Charlotte aloitti koulun vain 4-vuotiaana - suloiset kuvat ensimmäisestä koulupäivästä, saattajana toimineella herttuatar Catherinella uusi hiustyyli

iltalehti 14:06 05.09

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen tytär aloitti koulun tänään torstaina. Prinsessa Charlotte on aloittanut koulun. Prinsessa kuvattiin saapumassa St Thomas’s Battersea -kouluun torstaina yhdessä prinssi Georgen sekä vanhempiensa kanssa. Molemmat lapset olivat pukeutuneet tyylikkäisiin koulupukuihin. Näet viralliset palatsin jakamat kuvat kouluun saapuvista pikkukuninkaallisista myös täältä.


Prinsessa Charlotte aloitti koulun - suloiset kuvat ensimmäisestä koulupäivästä, saattajana toimineella herttuatar Catherinella uusi hiustyyli

iltalehti 14:06 05.09

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen tytär aloitti koulun tänään torstaina. Prinsessa Charlotte on aloittanut koulun. Prinsessa kuvattiin saapumassa St Thomas’s Battersea -kouluun torstaina yhdessä prinssi Georgen kanssa. Vanhemmat saattoivat lapset kouluun. Molemmat lapset olivat pukeutuneet tyylikkäisiin koulupukuihin. Näet kuvat kouluun saapuvista pikkukuninkaallisista myös täältä.


Prinsessa Charlotte, 4, aloittaa koulun – lukuvuosi yksityiskoulussa maksaa hulppeat 25?000 euroa

iltasanomat 07:16 05.09

4-vuotias prinsessa aloittaa ensimmäisen luokan Thomas’s Battersean yksityiskoulussa, samassa jota hänen isoveljensä prinssi George käy.


F1-sarjan ongelmatalli valottaa: "Kourallinen kuskivaihtoehtoja ensi kaudelle"

MTV 10:43 04.09

Williamsilla on useita eri vaihtoehtoja George Russellin aisapariksi F1-kaudelle 2020, kertoo apulaistallipomo Claire Williams. 


F1-kuljettaja menetti kuolonkolarissa entisen tallikaverinsa: ”En voi uskoa tätä”

iltalehti 22:11 31.08

Williamsin George Russell tunsi hyvin Span F2-kilpailussa saamiinsa vammoihin menehtyneen Anthoine Hubertin. Russell ja Hubert edustivat ajoivat tallikavereina GP3-sarjassa kaudella 2017. Williamsia ensimmäistä kauttaan kuljettanut britti otti suru-uutisen vastaan järkyttyneenä.


F1-kuski shokissa entisen tallikaverinsa Anthoine Hubertin kuolemasta – Lewis Hamiltonilta painavia sanoja lajin vaarallisuudesta

MTV 21:36 31.08

Tämän päivän Formula 2 -kisan järkyttävä kuolonkolari on järkyttänyt myös F1-kuskeja. Näistä Williamsilla ajava George Russell toimi menehtyneen Anthoine Hubertin tallikaverina vielä muutama vuosi sitten. Mercedeksen Lewis Hamilton nosti puolestaan esille lajin äärettömän vaarallisuuden.


Prinsessa Charlotte, 4, koulutielle ensi viikolla – vuosi yksityiskoulussa kustantaa lähes 21 000 euroa

iltalehti 17:13 30.08

Prinsessa Charlotte aloittaa koulun ensi viikolla. Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen toinen lapsi, tytär Charlotte on aloittamassa koulun. 4-vuotias Charlotte aloittaa koulun St. Thomasin koulussa Etelä-Lontoossa ensi torstaina. Isoveli George, 6, on opiskellut kyseisessä koulussa jo parisen vuotta. St. Thomasin koulu on muutaman kilometrin päässä kuningasperheen Kensingtonin palatsin kodista. Yksityiskoulu veloittaa lukuvuodesta 23 000 dollaria eli lähes 21 000 euroa.


Ilvekseltä huikea esitys maajoukkuetaukoon asti SM-liigakiekkoilija ”Kaikki on

Hot topics