Nyt vilkkuu raivomittari punaisella! Kimi Räikkönen laukoi radioon suorat sanat floppikuskin tempusta, kisainsinööriltä mahtava murjaisu

iltalehti 12:27 11.09

Toro Rosson Pierre Gaslyn toiminta ei ilahduttanut Kimi Räikköstä. Gasly järjesti Räikköselle vaaratilanteen Monzan radalla tekemällä äkillisen liikkeen kohti Alfa Romeota ennen mutkaa. –Mitä v****a hän tekee! Räikkönen huudahtaa radioon.


Kimi Räikkönen innostui: FIA on tuomassa vanhan varoituskeinon takaisin - ”Nyt he ovat heränneet”

iltalehti 08:50 07.09

Belgian GP:ssä liehui lippu, jota ei ole pitkään toviin F1-radoilla nähty. Pierre Gasly varoitettiin mustavalkoisella lipulla, kun hänen tulkittiin liikkuneen jarrutuksen aikana. Motorsport.com-sivuston mukaan kyseistä lippua ei ole nähty kuninkuusluokassa sitten vuoden 2010. Sen takaisin tuomisen puolesta on puhunut kansainvälisen autoliitto FIA:n Michael Mas. Idean taustalla on vähentää rangaistusrumbaa ja tuomariston vaikutusta kisan kulkuun.


Mitä Red Bullin johtoportaassa sovittiin? Tallipäällikkö puhui aiemmin täysin eri sävyyn, mutta väittää nyt kuskipäätöksen tapahtuneen yksimielisesti

MTV 08:47 06.09

Tallipäällikkö Christian Hornerin mukaan Red Bullin F1-tiimissä vallitsi täysi yksimielisyys siitä, että Alexander Albon on nostettava kisakuskiksi Pierre Gaslyn tilalle jo kesken kuluvan kauden. Julkisuuteen ja Gaslylle itselleen annettiin kuitenkin Unkarin GP:n jälkeen täysin toisenlainen kuva.


F1-kuski menetti Anthoine Hubertissa lapsuudenystävänsä ja kämppäkaverin: ”Sanoin Charlesille, että voita tämä kisa Anthoinelle”

MTV 06:45 02.09

Ranskalaiskuski Pierre Gaslyn murheet oman huipputallipaikkansa menettämisestä muuttuivat nopeasti toisarvoisiksi, kun hänen lapsuudenystävänsä ja entinen koulukaverinsa Anthoine Hubert menehtyi lauantaina Belgian Span radalla.


Red Bull -pomo paljasti nimet – Max Verstappenin tallitoveriksi ehdolla kolme kuskia

MTV 08:57 31.08

Alexander Albon, Daniil Kvjat ja Pierre Gasly ovat ehdolla Max Verstappenin tallitoveriksi Red Bullille F1-kaudelle 2020, tallipomo Christian Horner linjaa. 


F1-hylkiö tilittää lähtöpassejaan huipputallista – aamutuimaan tullut ilmoitus oli shokki: ”Se ei ollut sitä, mitä oli puhuttu”

iltasanomat 16:03 30.08

Pierre Gasly ihmettelee Red Bullin päätöstä.


Syrjään heitetty F1-kuski kertoo tiimin puhuneen aivan muuta hänen tilanteestaan: ”Kuulin vasta sinä aamuna, se oli sokki”

MTV 17:10 29.08

Red Bullilta alennuksen kakkostiimi Toro Rossolle saanut Pierre Gasly kertoo kaikkien olleen vielä positiivisin mielin jatkosta, kun F1-sarja jäi tauolle elokuun alussa Unkarissa. Sitten koitti päivä, jolloin neuvonantaja Helmut Marko yhtäkkiä kertoi muutoksista.


Ylennyksen saanut F1-kuski suorapuheisena vaikeista vuosistaan – "Ei ollut mitään syytä pitää minua"

MTV 17:27 27.08

Red BullillaPierre Gaslyn korvannut Alexander Albonin tie F1-sarjan kärkipään tallin ohjaksiin ei ole ollut se kaikista ruusuisin, mutta 23-vuotias thaimaalaiskuski on noussut vaikeuksien kautta huipulle.


Red Bull ei valinnutkaan upeasti F1-sarjaan palannutta venäläiskuskia – selkeä kuvio taustalla?

MTV 13:40 26.08

Red Bull vastasi F1-sarjan kesän kohuliikkeestä, kun se päätti korvata ranskalaisen Pierre Gaslyn thaimaalaisella Alexander Albonilla. Gasly ja Albon vaihtoivat päittäin paikkoja Red Bullin ja Toro Rosson riveissä.


Max Verstappenin valtava ero yllättänyt Daniel Ricciardon – ”En tiedä, mikä Pierrella on”

MTV 13:09 21.08

Max Verstappenin tallikaverina Red Bullilla ajanut Daniel Ricciardo kertoo yllättyneensä siitä, kuinka suuren eron hollantilainen on tällä kaudella onnistunut tekemään uuteen tiimitoveriinsa Pierre Gaslyyn.


Lehti: Alonson leiristä kova väite – ”Se ei ollut Fernando, joka teki tarjouksen Red Bullille”

MTV 14:00 19.08

Kaksinkertainen F1-mestari Fernando Alonso hylkäsi espanjalaislähteen mukaan Red Bullin hänelle tekemän tarjouksen Pierre Gaslyn korvaamisesta huipputiimissä.


Tylyä tekstiä - Red Bull -pomo laukoi suorat sanat lähtöpassit saaneen kuljettajan ajotaidoista

iltalehti 07:00 15.08

Red Bull vaihtoi Pierry Gaslyn Alexander Alboniin tällä viikolla. Kesken kauden tehty kuljettajavaihdos toteutettiin siten, että Gaslyn paikka on jatkossa sisartalli Toro Rossolla. Albonin, 23, tulokassesonki Toro Rossolla on sujunut erinomaisesti.


Oikukkaalta Red Bull -pomolta tylyt perustelut Pierre Gaslyn kohtelulle – "Meidän piti reagoida"

MTV 12:26 14.08

Red Bullin kuljettajapäätöksistä vastaava Helmut Marko on perustellut Pierre Gaslyn siirtämistä huipputiimistä sisartalli Toro Rossolle. 


Näkökulma: Red Bullin juniorimyllyn synkkä kääntöpuoli – metsämökin hirviö syö nuoria lupauksia aamupalaksi

MTV 06:15 14.08

Kieltämättä onnettoman alkukauden ajaneen Pierre Gaslyn pudottaminen Red Bullin F1-tiimistä vain 12 ajetun osakilpailun jälkeen on jälleen yksi luku energiajuomayhtiön synkkään kertomukseen juniorimyllyn rattaisiin kadonneista lupauksista. Tarinan pääkonna on äkäinen consigliere Helmut Marko.


Max Verstappenilta vain niukasti sääliä Pierre Gaslylle: ”En välitä kuka on tiimikaverini”

MTV 13:42 13.08

Red Bullilta alennuksen Toro Rossolle saanut Pierre Gasly saa entiseltä tiimikaveriltaan Max Verstappenilta hiukan sympatiaa, mutta tallitoverin vaihtuminen Alexander Alboniin ei juuri hollantilaista hetkauta.


Entinen F1-kuski puolustaa bussin alle heitettyä Pierre Gaslya: "Voit todistaa kaikkien olevan väärässä"

MTV 21:45 12.08

Entinen F1-kuljettaja Giedo van der Garde pystyy samaistumaan Red Bullin tylysti Toro Rossolle siirtämän Pierre Gaslyn tilanteeseen. Hollantilainen tarjoaa ranskalaispilotille vankkumattoman tukensa.


F1-asiantuntija varoitti Red Bullille nostettua kuskia: ”Hän on tullut F1-sarjaan tyylillä, mutta…”

MTV 20:57 12.08

F1-talli Red Bullin päätös nostaa Toro Rossolla alkukauden ajanut brittiläis-thaimaalainen Alexander Albon tallin toiseksi kuskiksi on herättänyt runsaasti keskustelua. Red Bullilla sesongin aloittanut Pierre Gasly siirtyy Albonin paikalle Toro Rossolle.


Red Bull teki kovan kuskivaihdoksen – asiantuntija ei yllättynyt: ”Odotin tätä jo kolme kisaa sitten”

iltalehti 18:09 12.08

Jyrki Järvilehto ei yllättynyt pätkääkään F1:n isosta siirtouutisesta. Maanantaina tärähti ilmoille siirtouutinen F1-maailmasta. Heikoin tuloksin Red Bullilla ajanut Pierre Gasly joutui väistymään huipputallista, ja hänet korvaa Toro Rossolta saapuva Alex Albon. Kuljettajavaihdos tapahtuu välittömästi, ja näin ollen Gasly ajaa jo Belgian GP:ssä Red Bullin tytärtalli Toro Rossolla.


Niki Juusela ihmettelee Red Bullin malttamatonta ratkaisua: "Voi tuhota kahden kuskin uran"

MTV 15:18 12.08

C Moren F1-selostaja Niki Juusela ei ymmärrä Red Bullin ratkaisua vaihtaa Pierre Gasly Alexander Alboniin.


F1-talli Red Bull teki kovan ratkaisun – nuori tulokaskuski hyppää Max Verstappenin tallikaveriksi

yle 13:40 12.08

Alexander Albon korvaa Pierre Gaslyn Red Bullin Formula 1 -tallissa.


palaen palamaan – rapaakin

Hot topics