Tiktakin Petra avoimena terapiastaan ja lääkityksestään: ”Olen sen takia tänä päivänä onnellisempi kuin koskaan ennen”

iltalehti 22:39 11.10

Petra Gargano on tunnettu suomalainen laulaja. Jo teini-ikäisenä tunnetuksi tullut Petra Gargano kertoo Instagram-tilillään terapiastaan ja voinnistaan. Gargano tuli tunnetuksi Tiktak-yhtyeen laulajana. Tiktak soitti yhdessä vuodet 1998-2007. Petra tekee edelleen musiikkia. Tuoreella julkaisullaan Gargano toivottaa hyvää mielenterveyspäivää.


Nuori nainen marssi päättäväisenä pyytämään teini-ikäisen Pyhimyksen numeroa – totuus ”kiireisestä tytöstä” valkeni muutaman viikon päästä lehdestä

iltasanomat 20:22 01.10

Räppäri Pyhimys, oikealta nimeltään Mikko Kuoppala kertoo uutuuskirjassa erikoisesta kohtaamisestaan Tiktakista tutun Petra Garganon kanssa, kun kummatkin olivat vielä teini-ikäisiä.


Selviytyjät Suomi: Kimmo häädettiin - tavikset käänsivätkin takkinsa omilleen: ”Ne näkivät, että Kimmo-papalla on nyt vähän vaikeaa”

iltalehti 21:11 29.09

Kuwagolaiset äänestivät Kimmon ulos vahvistaakseen heimoaan. Pitkän uran finanssialalla tehnyt lahtelainen Kimmo Nupponen, 57, sai sunnuntaina lähtöpassit Selviytyjistä. Häätöäänestyksessä kaikki heimolaiset antoivat hänelle äänensä. Kimmo oli puhunut saarella vaikeuksistaan kestää paratiisin kuumuutta, kun keho ei vain sopeutunut lämpöön. Myös univaikeudet piinasivat miestä. Koskemattomuuskisassa mies antoi kaikkensa, mutta voimat hiipuivat. Sekä heimon tavikset Kai Fagerlund, Viivi Vaattovaara ja Anu Toikka että julkkikset Juhani Koskinen, Petra Gargano ja Sara Sieppi yhdistivät voimansa äänestäessään Kimmon yhteisellä päätöksellä ulos. Perusteena moni piti Kimmon terveydentilaa.


Sara Sieppi puhkeaa vuolaisiin kyyneliin Selviytyjissä: ”Jos vaan saisi sen heimon pysymään tuolla”

iltalehti 12:47 21.09

Sunnuntain Selviytyjät Suomi -ohjelmassa puidaan heimoneuvoston yllätyskäännettä. Viime sunnuntaina Selviytyjissä julkkisten Kuwago-heimo joutui heimoneuvostoon hävittyään kaikki neljä kilpailua putkeen. Heimolla ei ole mennyt vahvasti myöskään leirissä, jossa he saivat tulen aikaiseksi vasta viiden päivän jälkeen. Koko heimo äänesti Petra Garganoa kotiin lähtijäksi, mutta ilta sai yllätyskäänteen kun Arttu Lindeman ilmoitti haluavansa luovuttaa. Mies lähti Petran sijaan vapaaehtoisesti kotiin.


Yllätyskäänne Selviytyjissä: ulos äänestetty sai jäädä saarelle - yksi jaksamistaan uhonnut kilpailija luovutti: ”Kestin kuusi päivää ja lähti 6,5 kiloa”

iltalehti 21:00 15.09

Sunnuntain Selviytyjät Suomi -ohjelmassa yksi kisaaja luovutti pelin ja lähti omasta tahdostaan pois kisasta. Juttu sisältää juonipaljastuksia. Sunnuntai-iltana televisioidussa Selviytyjät Suomi -ohjelmassa julkkisten Kuwago-heimo kärsi jälleen rökäletappion tavisten Carabao-heimoa vastaan. Julkimot ovat tähän mennessä hävinneet kaikki neljä ohjelmassa järjestettyä kisaa. Osuutta asiaan saattoi olla sillä, että julkkiksilla kesti viisi päivää saada leirinuotio syttymään ja ruoka tulille. Energiavajeessa kisaaminen kävi kaikkien voimille. Tie vei siis jälleen heimoneuvostoon ja porukan oli äänestettävä yksi joukostaan ulos. Juhani Koskinen oli löytänyt aiemmin koskemattomuusamuletin, josta hän kertoi Petra Garganolle, Taina Ojaniemelle ja Sara Siepille. Juhani vakuuttui muiden heimolaisten puheista siitä, että hän ei ollut putoamisvaarassa, joten hän ei käyttänyt amulettia. Amuletti on voimassa siihen saakka, kunnes heimot yhdistyvät.


Petra Gargano valmistautui Selviytyjien rääkkiin kuntokuurilla – viidakon karut vaikutukset iskivät tajuntaan, kun laulaja vilkaisi käsiään

iltasanomat 18:04 21.08

Useita kertoja viikossa treenaava Petra Gargano otti ennen viidakkoon lähtöä kovan kuurin myös kuntosalin puolella. Siksi viidakon ankeat olot verottivat naisen lihasmassaa tavallista enemmän.


Tik Takin Petra paljastaa ärsyttävimmän ihmistyypin Selviytyjät-leirissä: ”Annat ymmärtää, että teet kovasti”

iltalehti 09:43 21.08

Selviytyjät Suomi -kuvauksista löytyi laulaja Petra Garganon mukaan ihmistyyppejä, jotka ottivat päähän. Tik Takista tuttu laulaja Petra Gargano lähti testaamaan kuntoaan Selviytyjät Suomi -ohjelmaan. – Heikkouteni oli henkinen peli, se miltä tuntuu saada puukko selkään, ja miten siitä selviää. Olen tottunut tehdä hommaa ryhmässä, bändissä yhteisen hyvän eteen vuosien ajan. Sitten ollaankin asetelmassa, jossa jokainen pelaa loppupelissä omaan pussiin, Petra sanoo Iltalehdelle.


Pahin juonittelija? Selviytyjät-kaunotarten kiusaantunut hetki videolla: kilpasiskon merkitsevä katse kääntyi Sara Sieppiin

iltalehti 17:55 20.08

Selviytyjät Suomi -ohjelman tulevalla kaudella viidakossa nähdään kunnon pelaamista. Selviytyjät Suomi -ohjelman tiedotustilaisuudessa laulaja Petra Gargano kertoo kokemuksiaan Filippiinien viidakosta ja tiukasta kisasta. Petra kertoo Iltalehden videohaastattelussa joutuneensa juonittelun kohteeksi. – Tuli ihan kunnolla puukkoa selkään! Olen ylpeä ja iloinen, miten keräsin itseni, hän kertoo.


Julkkiskaunottaret Flow-tunnelmissa – Tiesitkö, mitkä asiat yhdistävät Sara Sieppiä, Sabina Särkkää, Diandraa ja Tiktakin Petraa?

iltalehti 18:22 09.08

Nelikko vietti tyttöjen iltaa ennen Flow-festareille suuntaamista. Flow-festivaali alkaa tänään perjantaina Helsingissä. Festareiden virallisilla etkoilla Nikolai II -laivalla juhli myös iloinen ystäväporukka: Diandra, Sara Sieppi, Sabina Särkkä ja Petra Gargano. Kolmea heistä yhdistävät häät: Sabina menee naimisiin syyskuussa ja sekä Sara että Diandra olivat mukana polttareissa. Kaksiosaiset pippalot alkoivat Espanjan Marbellassa ja jatkuivat Helsingissä. Morsio onnistuttiin yllättämään täysin.


Samu Haber kutsui kaikki vuoden 2017 Vain elämää -artistit paattiinsa merelle - Olli Lindholmia muistetaan somessa: ”Olli katsoo pilven reunalta”

iltalehti 13:27 16.07

Vain elämää -sarjassa yhdessä Espanjan Mondan linnassa majoittuneet artistit päätyivät yhdessä veneretkelle. Vuonna 2017 televisioidulla Vain elämää -kaudella nähtiin Samu Haber, Petra Gargano, Irina, Laura Voutilainen, Nikke Ankara, Robin ja Olli Lindholm. Lindholm kuoli 12. helmikuuta sairauskohtaukseen.


Tiktakista tuttu Petra juhli syntymäpäiväänsä – poseeraa uimapuvussa paratiisimaisemissa

iltalehti 20:41 11.07

Laulaja täytti 34 vuotta. Supersuositusta Tiktak-yhtyeestä soolouralle lähtenyt Petra Gargano juhli torstaina syntymäpäiväänsä. Päivän kunniaksi hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän paistattelee auringossa paratiisirannalla. Kuvan voit nähdä myös täältä. – Tänään on mun syntymäpäivä... mä rakastan synttäreitä!!! Aijon leijua koko päivän tän kuvan fiiliksissä ja se on helppoa, kun aamu alkoi pojan lahjalla ja laululla. Kiitos ihanat onnitteluista, muusikko hehkuttaa onnellisena kuvatekstissä.


Sara Sieppi jakaa Instagram-kuvia: On samaan aikaan Selviytyjät-kuvauksissa somekiellossa – taustalla pikku jippo

iltalehti 11:11 22.05

Sara Siepin Instagram-seuraajat ovat ahkerasti kommentoineet Saran kuvia, vaikka Sara itse on samaan aikaan somekiellossa Suomi Selviytyjät -kuvausten takia. Tällä hetkellä kuvataan Suomi Selviytyjät -kauden uusia jaksoa. Sara Siepin lisäksi uutuusjaksoissa mukana ovat Arttu Lindeman, Tommi Läntinen, Alma Hätönen, Petra Gargano, Markus Pöyhönen, Taina Ojaniemi sekä Juhani Koskinen. Loput kilpailijoista koostuvat tavallisista, ei julkisuudesta tutuista henkilöistä.


6-tiellä epäili syyksi hirvi­kolarin ranta­radalla Jensen vei pyysimme” raakile,

Hot topics