Prinsessa Sofian rohkea asu paljasti piilotellun kylkitatuoinnin - repäisi morsiusneitona häissä

iltalehti 10:25 22.09

Ruotsin prinsessa Sofia ja prinssi Carl Philip lapsineen ovat olleet häävieraina Caprin saarella Italiassa. Prinsessa Sofian ja prinssi Carl Philipin kuopuksen, prinssi Gabrielin, 2, kummitäti meni naimisiin viikonloppuna Caprilla. Morsian Carolina Pihl, 35, asteli avioon norjalaisen sulhasensa Gunnar Eliassenin kanssa. Carolina on Sofian hyvä ystävä ja prinsessa toimikin tilaisuudessa morsiusneitona. Häitä on juhlittu Faro di Punta Carenan majakan maisemissa.


Täh? Vastustajalta käsittämätöntä toimintaa Ajaxin voittomaalissa: "Kyllä tuosta valmentajalta tulee palautetta"

MTV 23:56 17.09

Ajax kuritti Lilleä lukemin 3–0 jalkapallon Mestarien liigan ensimmäisellä ottelukierroksella. Lillen puolustajan Gabrielin toiminta Ajaxin voittomaalissa sai C Moren asiantuntija Antti Niemeltä ansaitut moitteet. 


Isac Elliot esitteli 20?000 euron asunsa, nyt on Mikael Gabrielin vuoro – haastattelijan silmät lensivät selälleen

iltasanomat 15:28 27.08

–?Isac Elliotin vaatteet olivat 20?000 ja hän pääsi lehteen. Mikael Gabriel: ”Hold my beer”, sanailee eräs suositun Youtube-kanavan seuraaja tuoreen videon kommenttiosiossa.


Näin Ruotsin kuninkaalliset lomailevat: pulikointia Rivieralla, herkuttelua jäätelöbaarissa, retki paratiisisaarelle...

iltalehti 08:00 30.07

Ruotsin kuninkaalliset nauttivat kesälomasta perinteiseen tapaan. Ruotsin prinssi Carl Philip, 40, ja prinsessa Sofia, 34, nauttivat kesästä lapsiensa Alexanderin, 3, ja Gabrielin, 1, kanssa. Perhe on suunnannut kesäloman viettoon idylliseen Gotlantiin, joka on yksi prinssin ja prinsessan suosikkikohteista. Erityisen ihastuneita he ovat saaren karuihin maisemiin. Ruotsalaislehdet kertovat, että kuninkaallisperhe on vieraillut Gotlannissa muun muassa Visbyssä sijaitsevassa jäätelöbaarissa, jonka huhutaan olevan Euroopan suurin jäätelöbaari. Alexander ja Gabriel pääsivät herkuttelemaan annoksilla, joihin sai valita mieleisensä tuotteet noin 260 eri jäätelömausta.


Syy Mikael Gabrielin keikkataukoon selvisi vihdoin - taustalla kohtaaminen vanhan rehtorin kanssa: "Eilen kävin hakemassa häneltä todistuksen"

iltalehti 14:22 04.07

Mikael Gabriel iloitsee somessa valmistumisestaan. Räppäri Mikael Gabriel, 29, jäi helmikuussa määrittelemättömän mittaiselle tauolle. Hän on käyttänyt ajan kuluttaen koulunpenkkiä. Mies kertoi Iltalehdelle opiskelusuunnitelmistaan jo viime syksynä. Mies on tehnyt loppuun liiketalouden opintojaan, jotka jäivät kesken 11 vuotta sitten, kun ura räppärinä alkoi edetä. Tavoitteena oli saada merkonomin paperit Perho Liiketalousopistosta jo jouluun mennessä.


Mikael Gabrielin Triana-kihlattu pääsi sairaalasta – toipuu hurjaa vauhtia: "Olen melkein shokissa siitä, miten nopeasti kehoni paranee"

mtv 08:18 13.06

Räppäri Mikael Gabrielin kihlattu Triana Iglesias on kotiutunut sairaalasta.


Mikael Gabrielin Triana-kihlattu pääsi sairaalasta – perna ja maksa paranemassa: ”Tunnen itseni pieneksi ja herkäksi soturiksi”

iltalehti 12:31 12.06

Triana Iglesias satutti itsensä pahasti pudottuaan hevosen selästä. Räppäri Mikael Gabrielin kihlattu Triana Iglesias joutui viime viikolla sairaalaan. Hän julkaisi kuvan sairaalapediltä, jossa lepäsi letkuissa.


Pierlin pakeni 2-vuotiaana sotaa Suomeen ja ajautui ongelmiin – poliisin sanat olivat käännekohta: luo nyt uraa Mikael Gabrielin opeilla

iltasanomat 07:15 12.06

Rap-artisti PastoriPike aikoo ottaa musiikillaan sen tilan, jota tummaihoiset muusikot eivät ole vielä saaneet Suomessa.


Pierlin pakeni 2-vuotiaana sotaa Suomeen ja ajautui ongelmiin – poliisin sanat olivat käännekohta: luo nyt uraa Miakel Gabrielin opeilla

iltasanomat 07:15 12.06

Rap-artisti PastoriPike aikoo ottaa musiikillaan sen tilan, jota tummaihoiset muusikot eivät ole vielä saaneet Suomessa.


Pierlin, 31, pakeni perheensä kanssa Suomeen ollessaan kaksivuotias – sota pakotti jättämään kodin: luo nyt uraa artistina Mikael Gabrielin opeilla

iltasanomat 07:15 12.06

Rap-artisti PastoriPike aikoo ottaa musiikillaan sen tilan, jota tummaihoiset muusikot eivät ole vielä saaneet Suomessa.


Mikael Gabrielin Triana-kihlatun turmasta julki lisätietoa: lennätettiin keskellä yötä sairaalaan – raahautui jalustimesta hevosen perässä

iltasanomat 21:52 07.06

Mikael Gabrielin puoliso, norjalainen juontaja ja tv-tähti Triana Iglesias on yhä sairaalahoidossa vakavan onnettomuuden vuoksi.


Syy Mikael Gabrielin Triana-kihlatun sairaalaan joutumiselle selvisi - tippui hevosen selästä

iltalehti 16:21 07.06

Norjalaismalli loukkaantui tv-ohjelman kuvauksissa. Iltalehti uutisoi aiemmin tänään, että räppäri Mikael Gabrielin puoliso Triana Iglesias on joutunut sairaalaan. Malli julkaisi itsestään kuvan Instagram-sivullaan, jossa hän makaa sairaalapedillä letkujen peitossa. Kuvatekstissä hän kertoo saaneensa muutama päivä sitten kovan iskun vatsaan.


Räppäri Mikael Gabrielin puoliso Triana pahassa onnettomuudessa - julkaisi dramaattisen kuvan sairaalavuoteelta

iltalehti 12:56 07.06

Triana Iglesias tunnetaan Norjan Paratiisihotellin juontajana. Mikael Gabrielin kihlattu norjalainen Triana Iglesias on joutunut sairaalaan. Malli ja tv-juontaja jakoi Instagram-sivullaan kuvan itsestään sairaalapedissä letkujen ympäröimänä. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


Mikael Gabrielin Triana-kihlattu joutui sairaalaan – loukkaantui vakavasti onnettomuudessa

mtv 12:44 07.06

Triana Iglesias kertoo joutuneensa onnettomuuteen.


Mikael Gabrielin Triana-kihlattu loukkaantui vakavasti onnettomuudessa – raju kuva sairaalasta

iltasanomat 12:35 07.06


Leijonien voitto jätti pysyvän jäljen Mikael Gabrielin ihoon – marssi vedonlyönnin seurauksena tatuoijan penkkiin: ”Terve ja hyvästi Putin”

iltasanomat 18:14 30.05

Mikael Gabriel lupasi peittää Putin-tatuointinsa leijonalla, mikäli Suomi voittaisi jääkiekon maailmanmestaruuden.


"Osaatko tatuoida leijonan Putinin päälle?" Leijonat voitti MM-kultaa – tervemenoa tatuointiliikkeeseen, Mikael Gabriel!

mtv 00:29 27.05

Räppäri Mikael Gabrielin tie käy pian tatuointistudioon! Hiphop-tähti on nimittäin luvannut tatuoida pohkeeseensa hakatun Putinin-kuvan päälle leijonan, jos Suomi voittaa MM-loppuottelun.


"Osaatko tatuoida leijonan Putinin päälle?" Leijonat voitti MM-kultaa – tervemenoa tatuointiliikkeeseen, Mikael Gabriel!

MTV 00:29 27.05

Räppäri Mikael Gabrielin tie käy pian tatuointistudioon! Hiphop-tähti on nimittäin luvannut tatuoida pohkeeseensa hakatun Putinin-kuvan päälle leijonan, jos Suomi voittaa MM-loppuottelun.


Eddie teki jo yhteistä levyä Mikael Gabrielin kanssa, mutta sitten tiet erkanivat

iltalehti 07:26 21.05

Eddie B. ja Mikael Gabriel ehtivät tehdä yhteisen levyn vain puolittain valmiiksi. Eddie B, eli Eddie Backlund, on 27-vuotias helsinkiläinen rap-artisti, joka etsii tänään afrikkalaista isäänsä Charlieta Kadonneen jäljillä -sarjassa. Poika on nähnyt isänsä viimeksi 25 vuotta sitten. Ruutu-palveluun Livillä nyt nähtävä jakso ilmestyi jo viikko sitten. Samalla päivämäärällä julkaistiin Eddien uusi albumi Harambe. Siltä löytyvät myös miehen ensimmäiset kaksi rakkauslaulua.


Kausiennakko Totuttua Larkin ottaa askelia viimeiset onnen

Hot topics