Suomalaisella huippuparturilla ihmeellinen ongelma kansainvälisessä kilpailussa - on niin suosittu, että meinattiin diskata iltalehti 11:25 17.01

Yhdysvaltalaiset kisajärjestävät eivät uskoneet sitä, että Eetu Laitinen on suositumpi kuin paikalliset parturit. 22-vuotias Eetu Laitinen on Kuopiossa asuva parturi. Hän ei kuitenkaan ole ihan mikä tai kuka tahansa parturi - hän on sellainen, joka on leikannut ja muotoillut muun muassa räppäri Mikael Gabrielin, vapaaottelija Makwan Amirkhanin ja lukuisten muiden suomalaisten superjulkkisten hiuksia. Eikä pelkästään suomalaisten superjulkkisten, vaan hän on parturoinut myös yhdysvaltalaisten musatähtien G-Easyn bändäreiden sekä Suomen Spotifyn kärkisijaa koko viime vuoden lopun pitäneen räppäri Post Malonen DJ:n hiuksia.


X Factor -tuomarit paljastavat ohjelman kuvauksista: "Tunteet ovat nousseet monta kertaa pintaan" mtv 15:15 14.01

Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel kertovat SUBin haastattelussa tulevasta X Factor -kaudesta. 


Kilpailijoilta lohtua tshekkitähden tuskaan – "On muitakin asioita kuin ampumahiihto" MTV 20:26 13.01

Pohjevammasta kärsivän ampumahiihtomenestyjän Gabriela Koukalovan uran jatkuminen on epävarmaa. Myös kilpakumppanit ovat reagoineet Tshekin ykköstähden tuskaan.


Suomi vasta 20:s naisten ampumahiihtoviestissä – Tshekin ykköstähti Gabriela Koukalova ei pääse olympialaisiin iltasanomat 17:45 13.01

Saksa hallitsee ampumahiihdon naisten maailmancupin viestikilpailuja.


Vahvistus tuli: Kaisa Mäkäräisen kilpakumppanin olympiaunelma murskaksi iltalehti 15:58 13.01

Koko kauden sivussa ollut Gabriela Koukalova ei lähde Etelä-Koreaan. Tšekin ampumahiihtoliiton puheenjohtaja Jiří Hamza ilmoitti perjantaina tiedotustilaisuudessa, että Koukalovan kausi on ohi. Lisäksi Koukalova kertoi asiasta sosiaalisessa mediassa. Ilmoitus olympialaisten väliin jättämisestä oli odotettu, sillä loukkaantumisista kärsinyt Koukalova ei ole kilpaillut kertaakaan tällä kaudella.


Ampumahiihtomenestyjän ura vaarassa? – "Toivon, ettei kaikki tämä ole ohi" MTV 14:35 13.01

Terveysongelmien takia koko kauden väliin jättävä ampumahiihtotähti Gabriela Koukalova toivoo pystyvänsä jatkamaan uraansa. Tshekkiurheilijan kommenteissa on kuitenkin huolestuttavaa sävyä.


Mikael Gabriel jännitti Michael Monroen rinnalla tuomarointia: "Hän on niin iso persoona" mtv 06:15 13.01

Mikael Gabriel hyppää X Factor Suomi -ohjelman tuomarivalmentajan saappaisiin. Räppäri kertoo, että pesti on ollut paitsi hauska myös opettavainen.


Mäkäräisen kova kilpakumppani vahvisti: Koko kausi ohi – "Ilmeni monia ongelmia" MTV 22:16 12.01

Tshekkiläisen ampumahiihtotähti Gabriela Koukalova ei pysty kilpailemaan tällä kaudella. Tshekin ampumahiihtoliiton puheenjohtaja Jiri Hamza julkisti tiedon tänään lehdistötilaisuudessa.


Mikael Gabriel hemmotteli Playboy-rakastaan timanteilla – ei kiire naimisiin: ”Ostin itselleni vuoden lisäaikaa” iltasanomat 07:13 12.01

Mikael Gabriel ja Triana Iglesias eivät ole vielä lyöneet hääpäivää lukkoon.


Kaisa Mäkäräisen olympiaurakka helpottumassa - yksi päävastustaja on vetäytymässä Koreasta iltalehti 18:21 11.01

Koko kauden sairastuvalla ollut Gabriela Koukalova järjestää maanantaina tiedotustilaisuuden, jossa kertoo loppukauden suunnitelmistaan Kaisa Mäkäräisen viime vuosien päävastustajiin kuulunut Tshekin Gabriela Koukalova on ollut koko kauden sairastuvalla pohje- ja akillesjännevamman takia. Hän on harjoitellut Tshekin joukkueen kanssa, ja nainen oli esimerkiksi Östersundissa kauden avanneessa maailmancupissa paikalla, muttei numerolappu rinnassa.


Miksi Mikael Gabriel saa jatkaa nuorten suosimassa kykyohjelmassa huumekohun jälkeen? Näin X Factorin tuottajat vastaavat iltasanomat 16:32 11.01

MTV:n ja tuotantoyhtiön vastaavat tuottajat kertovat, miksi Mikael Gabriel saa jatkaa X Factor Suomessa huumekohusta huolimatta.


X Factor-tuomari Mikael Gabriel lyttää Voice of Finlandin: ”Me ollaan liigatasoa, Voice on divarisarjaa” iltalehti 16:07 11.01

Mikael Gabriel on yksi helmikuussa alkavan X Factor Suomen tuomareista. MTV3:n X Factor -ohjelma tekee vuosien tauon jälkeen paluun televisioon. Edellisen kerran X Factorin Suomi-versio pyöri ruuduissa vuonna 2010, mutta ohjelma ei lunastanut siihen asetettuja odotuksia. MTV:n silloinen ohjelmajohtaja Jorma Sairanen myönsi, että katsojaluvut olisivat saaneet olla selvästi suuremmat. Mutta nyt ohjelmalta odotetaan paljon, siitäkin huolimattan että kilpailevalla kanavalla Nelosella pyörii paikkansa vakiinnuttanut The Voice of Finland eikä Idolsin finaaleista ole pitkää aikaa.


Väite sisäpiiristä: Kaisa Mäkäräisen kivikova vastustaja jää pois olympialaisista iltasanomat 11:03 11.01

MM-sankaritar Gabriela Koukalova on kärsinyt sitkeästä pohjevammasta.


Mitä on luvassa, kun X Factor Suomi starttaa helmikuussa? Katso lehdistötilaisuus! mtv 10:15 11.01

Tule mukaan seuraamaan X Factor Suomi -ohjelman julkistamista suorana! Tuomarit Suvi Teräsniska, Saara Aalto, Michael Monroe ja Mikael Gabriel paljastavat, mitä kaikkea on luvassa tänä keväänä.


Live juuri nyt: Mitä on luvassa, kun X Factor Suomi starttaa helmikuussa? mtv 10:15 11.01

Tule mukaan seuraamaan X Factor Suomi -ohjelman julkistamista suorana! Tuomarit Suvi Teräsniska, Saara Aalto, Michael Monroe ja Mikael Gabriel paljastavat, mitä kaikkea on luvassa tänä keväänä.


Live klo 10.30: Mitä on luvassa, kun X Factor Suomi starttaa helmikuussa? mtv 10:15 11.01

Tule mukaan seuraamaan X Factor Suomi -ohjelman julkistamista suorana! Tuomarit Suvi Teräsniska, Saara Aalto, Michael Monroe ja Mikael Gabriel paljastavat, mitä kaikkea on luvassa tänä keväänä.


NHL:n suomalaistähden ketjukaveri saa vastustajat raivoihinsa – palautetta tullut muilta suomalaisilta MTV 06:00 09.01

Colorado Avalanchen NHL-hyökkääjä Mikko Rantanen tietää hyvin, kuinka ärsyttävä mies hänen ruotsalainen ketjukaverinsa Gabriel Landeskog vastustajille on.


Vain elämää -tähtiartistit eivät säästelleet tunteitaan konsertissa - kuvat illan herkimmistä hetkistä iltalehti 12:34 30.12

Vain elämää -ohjelman seitsemännen All Stars -kauden tähtiartistit konsertoivat perjantaina ja lauantaina Hartwall Arenalla. Vain elämää -ohjelman All Stars -kauden tähtiartistit konsertoivat eilen Hartwall Arenalla. Tänään on vuorossa vielä toinen konsertti. Upean illan järjestäneet artistit eivät säästelleet tunteitaan lavalla, jossa nähtiin useita herkkiä hetkiä. Kauden tähtiartistut olivat Cheek, Kaija Koo, Juha Tapio, Sanni, Jari Sillanpää, Jenni Vartiainen ja Toni Wirtanen. Artistit halailivat toisiaan lempeään sävyyn ja joukon lämmin yhteishenki välittyi myös yleisölle. Jari Sillanpää esitti konsertin loppupuolella Gabriellas sång -kappaleen, joka keräsi huikeat aplodit. Sillanpää herkistyi suosionosoituksista kyyneliin.


Vain elämää -konsertin isoimmat aplodit - Jari Sillanpää liikuttui kyyneliin iltalehti 23:38 29.12

Vain elämää -konsertin isoimmat aplodit sai Jari Sillanpää. Jari Sillanpää lauloi Vain elämää -konsertin lopussa kauniisti Gabriellas sång -kappaleen. Kappale kuultiin myös Vain elämää -ohjelmassa, kun artistit esittivät itselleen tärkeitä kappaleita. Sillanpään tulkinta oli koko Vain elämää -konsertin koskettavin.


Mikael Gabriel avoimena ajatuksistaan: ”Yritän antaa myös sen pimeän puolen elää” mtv 16:12 29.12

Mikael Gabriel nähdään Alasti-klubin tähtenä C Morella alkaen 29.12.


Uutiset