NBA-mestaruuden karut jälkimainingit: Toronto Raptorsin toimitusjohtajaa uhkaa vankeus, syytetään poliisin pahoinpitelystä iltalehti 18:46 15.06

Toimitusjohtajana ja GM:nä toimiva Masai Ujiri ryntäsi kentälle mestaruuden varmistuttua. Toronto Raptors otti seuran ensimmäisen NBA:n mestaruuden kaatamalla Golden State Warriorsin otteluvoitoin 4-2. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun mestaruus meni kanadalaiselle joukkueelle. Historiallisen mestaruuden juhlien kulisseissa kuitenkin kuohuu, sillä Raptorsin toimitusjohtajana ja GM:nä toimivan Masai Ujirin kerrotaan tönineen poliisia ja lyöneen tätä kasvoihin.


Valmentajan vaihto onnistui ? Blues-GM Doug Armstrong selvisi viimeisestä oljenkorresta jatkoaika.com 06:47 13.06

St. Louis Bluesin mestaruuteen päättynyt kausi näytti alkuun erittäin tuskaiselta. Suurimman huomion nousussa keräsivät maalivahti Jordan Binnington ja päävalmentaja Craig Berube, mutta ei sovi unohtaa sitä, että Doug Armstrong sai nimensä Stanley Cupiin GM:nä.


Keith Gretzky jatkaa Oilers-organisaatiossa – siirtyy GM Ken Hollandin apulaiseksi jatkoaika.com 16:43 12.06

Gretzky toimi Oilersin väliaikaisena GM:nä vajaan viiden kuukauden ajan Peter Chiarellin potkujen jälkeen.


Jari Kurri teki paljastuksen Jokerien tilanteesta: ”Minulla ei ole lainoja niskassa” iltalehti 19:13 05.06

Jokerien uusi omistaja aikoo kertoa 1–2 viikon sisällä seuran yhteistyösopimuksista. Jokerien GM:nä toimiva ja kaksi viikkoa sitten myös seuran omistajaksi ryhtynyt Jari Kurri kertoi hyviä uutisia Jokerien taloudesta. Kurrin mukaan Jokereilla ei ole velkaa. –?Minulla ei ole lainoja niskassa, lähdin omistajaksi puhtaalta pöydältä, Kurri kertoi.


Näkökulma: Kuka on Jokerien sugar daddy? iltalehti 09:07 25.05

Jokerien siirtyminen 100-prosenttisesti Jari Kurrin omistukseen herättää kysymyksen seuran rahoittajasta, kirjoittaa Pekka Jalonen. Hjallis Harkimo ilmoitti myyneensä 28 vuotta omistamansa Jokerit seuran GM:nä toimivalle Jari Kurrille. – Tämä on iso hetki minulle. Kuvittelin, että tämä on helppo juttu tulla kertomaan, että olen myynyt Jokerit, Harkimo sanoi ääni vähän väristen.


Jari Kurri osti Jokerit kokonaan – venäläiset ulos! iltalehti 14:00 24.05

Jari Kurri omistaa Jokerit nyt 100-prosenttisesti. Perjantain uutispommi on tässä. Jokerit siirtyy kokonaan suomalaisomistukseen, sillä seuran GM:nä toiminut NHL-legenda Jari Kurri on ostanut koko seuran itselleen.


Bowen Byram on Huippusuosittu teiniduo Marcus lähetys kello 16 Leino oli varaustilaisuus WHLn pudotuspelien – menehtyi

Uutiset