Maustepurkkiskandaali ravistelee Ruotsia – Göran, 64, harkitsee vaihtavansa merkkiä iltasanomat 23:35 04.10

Ruotsalaislehti Aftonbladetin mukaan kuluttajat hermostuivat, kun maustejätti Santa Maria poisti kaikessa hiljaisuudessa sirotinosan maustepurkeistaan.


Kokenut NHL-scoutti tyytyväinen suomalaispelaajien uudesta aallosta: "Lisää on tulossa" MTV 10:28 04.10

Kokenut kiekkopersoona Göran Stubb tietää vuosikymmenien kokemuksella, miten pelaaja pystyy murtautumaan NHL:ään. Stubb oli Huomenta Suomen vieraana yhdessä välivuotta viettävän Oskar Osalan kanssa. 


Valmentajalegenda hylkäsi maajoukkuepestin – sai tappouhkauksia, kiistää itse huhut MTV 11:47 11.08

Muun muassa Englannin jalkapallomaajoukkueen päävalmentajana toimineen Sven-Göran Erikssonin oli määrä olla Irakin maajoukkueen uusi päävalmentaja, mutta hän ei vastaanottanutkaan pestiä. 


Mediatiedot: Svennis Eriksson valmentajaksi Afrikkaan MTV 13:34 29.07

Ruotsalainen jalkapallovalmentaja Sven-Göran Eriksson on siirtymässä Kamerunin maajoukkueen päävalmentajaksi.


Entinen Valioliiga-puolustaja menehtyi 45-vuotiaana – Serbialta kunnioittava ele MM-kisoissa MTV 09:26 29.06

Tottenhamin entinen puolustaja Goran Bunjevcevic on menehtynyt 45 vuoden iässä. Hän sai toukokuussa aivohalvauksen, eikä enää toipunut siitä.


Valtiotieteilijä ryöpyttää: ”Jokin korkeampi taho varjelkoon meitä tämän hallituksen luovilta ratkaisuilta” uusisuomi 15:58 05.05

Sekä valtiotieteiden tohtori Göran Djupsund että RKP:n varapuheenjohtaja, kansanedustaja Anders Adlercreutz vaativat maakuntavaalien siirtämistä. Djupsundin mukaan ajatus vaaleista voitaisiin kuopata kokonaan.


Pirkko Mannola: ”Häitä ei tule - avoliitto toimii” iltalehti 07:00 06.04

Tänä vuonna 80 vuotta täyttävä Pirkko Mannola elää avoliitossa Göran Stubbin kanssa. Häitä ei ole tällä hetkellä suunnitelmissa. Monipuolisen ja kansainvälisen uran tehnyt vuoden 1958 Miss Suomi ja Miss Eurooppa -kisojen viides, laulaja, näyttelijä ja tv-tähti Pirkko Mannola, 79, on elänyt nostalgisia hetkiä vanhassa kotikaupungissaan Tampereella. Taiteilija on kuvannut alkuvuonna Tohlopissa TV2:n Joulukalenteri-ohjelmaa yhdessä Mari Perankosken kanssa.


Christophe Hradecky hehkutti Huuhkajien Huuhkaja-tuomio Ykköstähti Glen Nazarbajev yllättäen tonttikaupan

Uutiset