Miss Suomi Pirkko Mannola antoi Göran Stubbille pakit vuonna 1958 – lempi leimahti 60 vuotta myöhemmin: ”Olin varovainen tyttö” iltasanomat 07:15 21.01

Göran Stubbin ja Pirkko Mannolan rakkaustarina sai alkunsa reilut kaksi vuotta sitten, kun Göran keräsi rohkeutensa ja pyysi Pirkkoa ulos. Edelliseen treffipyyntöön Pirkko vastasi kieltävästi vuonna 1958.


IS: Pirkko Mannola antoi Göran Stubbille pakit 60 vuotta sitten iltalehti 11:55 13.01

Göran Stubb kertoo Ilta-Sanomissa iskeneensä silmänsä tuoreeseen Miss Suomeen. Karkauspäivänä 2016 kihlautuneet Pirkko Mannola, 79, ja Göran Stubb, 82, asuvat nykyään saman katon alla. Periaatteessa pari olisi voinut sisustaa yhteistä kotia jo paljon aikaisemminkin - Ilta-Sanomat nimittäin kertoo Göranin iskeneen silmänsä Pirkkoon jo vuonna 1958.


Mitä dominointia! Shiffriniltä hurja lasku avauskierroksella MTV 11:10 06.01

USA:n alppitähti Mikaela Shiffrin oli omaa luokkaansa alppihiihdon maailmancupin Kranjska Goran naisten suurpujottelun avauskierroksella.


17-vuotias superlupaus jäi tylysti ulos Nuorista Leijonista - asiantuntijalta rohkaiseva viesti: ”Jesperinkin vuoro tulee” iltalehti 08:55 25.12

Nuorten maajoukkueluotsi Jussi Ahokas ei valinnut joukkueeseen kaikkia parhaita kykyjä, vaan nimilistassa näkyy selkeä roolitus. Sen joutui kokemaan Ässien superlupaus Jesperi Kotkaniemi, joka jäi ulos loistavasta liigasyksystä huolimatta (34, 6+8=14). - Nykyään on niin, että päävalmentaja etsii eri rooleja eri pelaajille ja eri ketjuille. Päävalmentaja on vastuussa joukkueen menestyksestä - tai epäonnistumisesta, muistuttaa Göran Stubb, pitkän linjan kykyjenetsijä.


Pirkko Mannola viettää jälleen joulun erossa Göran-rakkaasta iltalehti 14:02 23.12

Näyttelijä-laulaja Pirkko Mannola on jouluna Ruotsissa, Göran Stubb Suomessa. Näyttelijä-laulaja Pirkko Mannola, 78, viettää joulun tyttärensä Heidin perheen luona Ruotsin Örebrossä. Hän matkusti Ruotsiin kihlattunsa, jääkiekkovaikuttaja Göran Stubbin, 82, kanssa hyvissä ajoin ennen aattoa. Pari vuotta yhtä pitänyt kihlapari viettää kuitenkin joulun erillään viime vuoden tapaan. - Göran viettää joulun sukulaistensa kanssa. Joulu on lasten juhla, joten tärkeintä on olla lastenlasten kanssa. Täälläkin odotettiin kovasti mummia Suomesta, kahden lapsenlapsen isoäiti kertoo.


Sven-Göran Eriksson haluaa uuden maajoukkuepestin: ”Se on iso jalkapallomaa” suomifutis 22:01 05.12

Ruotsalaisvalmentaja Sven-Göran Eriksson on kiinnostunut Australian maajoukkueluotsin paikasta. Australian maajoukkuevalmentajan pesti vapautui viime kuussa, kun Ange Postecoglou jätti tehtävänsä neljän vuoden jälkeen, vaikka hän johdattikin...


Muistatko? Valesheikki huijasi ruotsalaismanageria ja aiheutti potkut - nyt oikeus määräsi skandaalilehdelle sanktiot iltalehti 15:10 16.10

Sven-Göran Eriksson on iloinen voitettuaan kanteen, mutta pahoillaan siitä, että se ei korvaa hänen työpaikan menettämistä. Tammikuu 2006, muutama kuukausi ennen jalkapallon MM-lopputurnauksen alkamista. Sven-Göran Eriksson keskustelee bisnesmieheksi itsensä esitelleen sheikin kanssa, joka on kiinnostunut avaamaan urheiluakatemian Englantiin. Eriksson kertoo kahdenvälisessä keskustelussa jättävänsä Englannin maajoukkueen pestin lopputurnauksen jälkeen jos kisat päättyvät maailmanmestaruuteen. Paitsi, että itsensä bisnesmieheksi esitellyt sheikki ei ollut bisnesmies eikä sheikki. Hän oli tutkiva toimittaja nimeltään Mazer Mahmood.


Uutiset