Alfa Romeon tallipäällikköltä vuolaat kehut Kimi Räikköselle – "Hän hallitsi tilanteet" MTV 20:18 19.07

Alfa Romeon tallipäällikkö Frederic Vasseur oli tyytyväinen Kimi Räikkösen suoritukseen edellisessä F1-kisassa Silverstonessa. 


Räikkösen tallikaverille väläytelty jopa potkuja – Alfa Romeo -pomo vastaa kriitikoille: "Hän ajaa samaa tahtia kuin Kimi" MTV 18:06 19.07

Alfa Romeo -tallin tallipäällikkö Frederic Vasseur vastaa Antonio Giovinazziin kohdistuneeseen kritiikkiin. 


Krista Siegfrids avoimena: ”On haikeaa ja ihanaa viettää sinkkukesää” iltalehti 22:04 17.07

Laulaja ja juontaja Krista Siegfrids kertoo kesäkuulumisiaan Iltalehdelle. Suomen euroviisuedustaja ja -juontaja Krista Siegfrids veti Porin torilla Fredrikin ja Benin kanssa Allsong på Skanssen -tyyppisen lauluhetken ja kertoi fiilisten olevan sinkkuna kaksijakoiset. - Olen 14 vuoteen sinkkuna kesän, en tiedä, onko kesäni nyt niin villi sinkkukesä. Toisaalta olo on vapaa ja ihana, mutta toisaalta on haikeaa ja vaikeaa, Krista kertoo energiseen tyyliinsä.


”Vanha mies” Räikkönen vakuutti F1-haastajan lisäksi tallipomonsa – ”Otti parhaan irti saamistaan tilaisuuksista” MTV 10:20 15.07

Kimi Räikkönen onnistui jälleen tuomaan pisteitä tallilleen Alfa Romeolle, joka jatkaa taisteluaan F1-sarjan keskikastissa. Tallipäällikkö Frederic Vasseur piti tulosta hyvänä.


Räikkösen pomo kommentoi tallin muuttunutta tilannetta: ”Hyvä asia myös Kimille” iltasanomat 20:46 13.07

Frederic Vasseur kommentoi aika-ajojen saldoa Ilta-Sanomille.


Eilen vapissut Merkel taas seremoniassa – tällä kertaa istui tukevasti tuolilla iltasanomat 14:10 11.07

Angela Merkel ja Tanskan pääministeri Mette Fredrikson kuuntelivat kansallislaulut tällä kertaa tukevasti tuoleilla.


Tuoli pelasti Merkelin vapinakohtauksen uusiutumiselta julkisuudessa – kuuntelivat Tanskan pääministerin kanssa kansallislaulut istuen, katso video yle 13:58 11.07

Saksan liittokansleri Angela Merkelin tueksi tällä kertaa Berliinissä oli tuotu tuolit, kun hän otti vastaan Tanskan uuden pääministerin Mette Frederiksenin.


Emmerdalen suosikkinäyttelijä Freddie Jones on kuollut iltasanomat 16:58 10.07

Freddie Jones on kuollut 91-vuotiaana.


Emmerdalen suosikkinäyttelijä Freddie Jones on kuollut iltalehti 16:39 10.07

Pitkäaikainen Emmerdale-näyttelijä Freddie Jones on kuollut 91-vuotiaana. Emmerdale-tähti Freddie Jones on kuollut 91-vuotiaana, kertoo The Sun -lehti. Jonesin manageri Lesley Duff vahvisti lehdelle tiedon. Jones näytteli hittisarjassa Sandy Thomasia 13 vuoden ajan. Hän tuli sarjaan mukaan vuonna 2005 ja näytteli viimeisen kohtauksensa viime vuonna.


Emmerdale-tähti Freddie Jones on kuollut – päätti uransa sarjassa vuosi sitten mtv 16:00 10.07

Emmerdale-sarjasta tuttu Freddie Jones on kuollut 91-vuotiaana.


Saksofonisti Linda Fredriksson sai Pori Jazzin Ted Curson -palkinnon yle 13:00 10.07

Fredriksson tunnetaan eritoten Mopo-yhtyeestä.


Rami Malek on uuden James Bond -elokuvan pahis - kieltäytyi näyttelemästä arabiaa puhuvaa terroristia iltalehti 18:01 04.07

Rami Malek suostui pahiksen rooliinsa vain sillä ehdolla, ettei siitä tehdä stereotyyppistä terroristia. Bohemian Rhapsody -elokuvassa Freddie Mercuryn roolista Oscarin napannut näyttelijä Rami Malek, 38, saneli ehtoja ryhtyessään uuden, työnimeltään Bond 25 -elokuvan pahikseksi. Hän suostui pahiksen rooliin vain sillä ehdolla, että hänen roolihahmonsa ei olisi arabiaa puhuva terroristi tai fundamentalistinen pahis, joka käyttää uskontoa oikeutuksena rikoksilleen. – Se on hieno hahmo ja olen todella innoissani. Mutta oli yksi asia, josta keskustelin ohjaaja Cary Fukunagan kanssa. Sanoin hänelle, että emme voi tehdä roolihahmoa, joka tekee terroristisia tekoja ideologian tai uskonnon varjolla. Sanoin hänelle, etten nauttisi sellaisesta ja jos minut on valittu sellaisen vuoksi, niin voin lähteä. Mutta sellainen ei ollut ohjaajan visio. Roolihahmoni on erilainen terroristi, Malek kertoi Mirrorin haastattelussa.


Kimi Räikkösen tallikaveri huokaisi C Morelle voitetusta vedosta – seuraavaksi tallipomo jahtasi Antonio Giovinazzia sakset kädessä tiimin tiloissa MTV 19:18 30.06

F1-uransa ensimmäisen MM-pisteen Itävallan GP:ssä saavuttanut Antonio Giovinazzi luuli jo välttäneensä Alfa Romeon tallipomon Frederic Vasseurin parturoinnin, mutta italialaista odottikin ikävä yllätys kisan jälkeen.


Welt: Manfred Weberistä ei tule EU-komission puheenjohtajaa yle 02:08 29.06

Asiasta sopivat G20-maiden kokoukseen Japanin Osakassa osallistuvat EU-maiden päämiehet perjantaina iltapäivällä.


Welt: Manfred Weberistä ei tule EU:n komission puheenjohtajaa iltasanomat 01:58 29.06

Euroopan kansanpuolueen (EPP) kärkiehdokkaasta Manfred Weberistä ei tule EU:n komission puheenjohtajaa, kirjoittaa Welt.


Kimi Räikkösen tallipäällikkö pelkää lisävaikeuksia — ”En ole varma, olemmeko selvittäneet kaikkia ongelmia” iltasanomat 12:42 27.06

Kimi Räikkönen sivusi kauden parastaan sijoittumalla seitsemänneksi viime viikonlopun Ranskan GP:ssä. Alfa Romeon tallipomo Fred Vasseur pelkää kuitenkin, että tallia kiusanneet ongelmat eivät ole vielä ratkenneet.


Kimi Räikkösen tallipäällikkö pelkää lisävaikeuksia — ”En ole varma olemmeko selvittäneet kaikkia ongelmia” iltasanomat 12:42 27.06

Kimi Räikkönen sivusi kauden parastaan sijoittumalla seitsemänneksi viime viikonlopun Ranskan GP:ssä. Alfa Romeon tallipomo Fred Vasseur pelkää kuitenkin, että tallia kiusanneet ongelmat eivät ole vielä ratkenneet.


Hyvä tulos olikin silmänlumetta? Kimi Räikkösen pomo: "En ole varma, että olemme selvittäneet kaikkia vaikeuksia" MTV 17:08 26.06

Alfa Romeon tallipäällikkö Frédéric Vasseur muistuttaa, etteivät tallin vaikeudet ole kadonneet, vaikka Ranskan GP:stä tuli pisteitä.


Alfa-pomo jyrähti – Kimi Räikkönen: "Kun niitä vähennetään, niin kaikki helpottuu" MTV 10:37 21.06

Alfa Romeon tallipäällikkö Fred Vasseur linjasi tuoreeltaan, että tiimin täytyy tehdä vähemmän virheitä. Tallin F1-kuski Kimi Räikkönen tarkensi Vasseurin lausuntoa C Morelle.


Alfa-pomo jyrähti – Kimi Räikkönen: "Kun niitä väännetään, niin kaikki helpottuu" MTV 10:37 21.06

Alfa Romeon tallipäällikkö Fred Vasseur linjasi tuoreeltaan, että tiimin täytyy tehdä vähemmän virheitä. Tallin F1-kuski Kimi Räikkönen tarkensi Vasseurin lausuntoa C Morelle.


Juha Föhr ”Vasta kantelun vangitsemisestaan päivän aikana silmämeikit jakavat fanien väärälle kaistalle ”Harmaan

Uutiset