Hurja video: Lentokone laskeutuu keskelle ruuhkaista moottoritietä Kaliforniassa: "Tunsin pelkoa ja sain todellisen adrenaliiniryöpyn" MTV 21:59 13.08

Amerikkalaislentäjä joutui tekemään lentokoneellaan hätälaskun keskelle ruuhkaista valtatietä lähellä San Leandron kaupunkia, San Fransiscon itärannikolla.


Hurja video: Lentokone laskeutuu keskelle ruuhkaista moottoritietä Kaliforniassa MTV 21:59 13.08

Amerikkalaislentäjä joutui tekemään lentokoneellaan hätälaskun keskelle ruuhkaista valtatietä lähellä San Leandron kaupunkia, San Fransiscon itärannikolla.


Jättimäinen Trump-kana seilasi San Fransiscon rannikolla MTV 03:50 25.07

Olemme uutisoineet viime aikoina muun muassa siitä, kuinka Lontoon taivaalla on leijaillut jättimäinen Trump-vauva ja kuinka nälkäinen Trump-orava hassutteli kotipihalla Tennesseessä.


Voittomaalikilpailun ratkaissut Tanskan Frans Nielsen kehui vuolaasti tunnelmaa: "Se oli kaikkea mitä toivoimme" jatkoaika.com 09:00 05.05

Jääkiekon MM-kisat alkoivat perjantai-iltana myös isäntämaan toimesta. Tanska kohtasi Saksan ja voitti ottelun voittomaalikilpailun jälkeen lukemin 3-2. Tanskan kokenut hyökkääjä Frans Nielsen kiitteli ottelun jälkeen tunnelmaa.


Tanskan sankari häkeltyi kotiyleisöstä: "Epätodellista" MTV 00:50 05.05

Isäntämaa Tanska päihitti jääkiekon MM-kisojen avausottelussaan Herningissä Saksan voittomaalikisassa 3–2. Voiton takuumiehiä olivat Herningistä kotoisin olevat maalivahti Frederik Andersen ja voittomaalikisan ainoa onnistuja Frans Nielsen, jotka kumpikin hehkuttivat kotiyleisön äänekästä tukea.


SaiPan pelaaja-arviot 2017-18: Yksilöt ja peli kehittyivät käsi kädessä – Alisuorittajat harvassa jatkoaika.com 08:00 30.04

Rajusti uudistunut SaiPa lähti kauteen vähintään haastavista asetelmista. Alku ei luvannut hyvää, mutta puolustuspelaamisesta alkanut kehityskierre ulottui kauden edetessä myös hyökkäykseen ja erikoistilanteisiin. Samalla kehittyivät myös yksilöt, joista kirkkaimpina esiin nousivat Frans Tuohimaa ja Topi Nättinen. Kovasti kehittyneen ja suunnattoman sitkeän sputnik-lauman kausi päättyi lopulta puolivälieriin, kun TPS punnersi tasaisesta sarjasta jatkoon.


Kuva: Pelkkä ”äiti” riittää - Sastamalassa on yhden sanan hautakivi, jolla on herttainen tarina iltalehti 14:08 25.04

Kiikan hautausmaalla Sastamalassa on hautakivi, johon on kaiverrettu vain yksi sana: äiti. Taustalla on sisukkaan naisen tarina. Maria Josefina Heino jäi viiden lapsen yksinhuoltajaksi vuonna 1916, kun puoliso Frans Nestor Heino lähti Amerikkaan. - Mummu jäi raskaaksi silloin, kun Nestori lähti. Poika syntyi kuolleena. Kaikkiaan hän synnytti kahdeksan lasta, sukunsa vaiheet tunteva lapsenlapsi Jukka Lehtinen kertoo Iltalehdelle.


Paavin pääsiäis­tervehdys Vatikaanista iltasanomat 10:48 01.04

Paavi Fransiscuksen perinteinen pääsiäistervehdys alkoi kello 11.


Suora lähetys juuri nyt: Paavin pääsiäis­tervehdys Vatikaanista iltasanomat 10:48 01.04

Paavi Fransiscuksen perinteinen pääsiäistervehdys alkoi kello 11.


Suora lähetys kello 11: Paavin pääsiäis­tervehdys Vatikaanista iltasanomat 10:48 01.04

Paavi Fransiscuksen perinteinen pääsiäistervehdys alkoi kello 11.


Suora lähetys kello 11: Paavin pääsiäistervehdys Vatikaanista iltasanomat 10:48 01.04

Paavi Fransiscuksen perinteisen pääsiäistervehdyksen odotetaan alkavan kello 11.


TPS päätti SaiPan kauden hirmuisessa trillerissä - ulosajo ja tasoitus viimeisellä minuutilla! iltalehti 21:37 29.03

Vähämaalinen kamppailu ratkesi ensimmäisessä jatkoerässä Jasper Lindstenin maaliin. SaiPan ja TPS:n välisessä ottelusarjassa on nähty käytännössä kaikki mahdollinen. 11 maalin peli, seitsemän maalin voitto ja kolme hieman tavallisempaa ottelua saivat seurakseen äärimmäisen vähämaalisen kahnauksen. Sarjan kuudes ottelu oli TPS:lle jo kolmas mahdollisuus päättää sarja ja edetä välieriin. Tiivis ottelutahti ei voinut olla näkymättä joukkueiden otteissa, ja liiempi energisyys loistikin poissaolollaan. Laadukkaimmat tekopaikat ottelussa järjesteli TPS, mutta Frans Tuohimaa pysyi ohittamattomana. SaiPa pyrki lähinnä rokottamaan vieraiden virheistä ja onnistui puolustustaistelullaan pitämään pelin maalittomana. Petrus Palmun tolppalaukausta lähemmäs maalia ei kahdessa ensimmäisessä erässä päästy.


TPS-SaiPa, ottelusarjaraportti: SaiPa nappasi jälleen voiton ? pelko hiipii TPS:n puseroon jatkoaika.com 21:46 28.03

SaiPa otti jo toisen pakkovoittonsa, kun lappeenrantalaiset nollasivat TPS:n Turkuhallissa lukemin 2?0. SaiPan tiivis puolustus ja vahva maalineduspelaaminen yhdistettynä Frans Tuohimaan huipputorjuntoihin tyrehdyttivät turkulaisten maalintekoyritykset. TPS johtaa sarjaa nyt enää 3?2.


Frans Tuohimaa tuhosi TPS:n - uskomaton nollaputki jatkuu! iltalehti 21:15 28.03

SaiPa kavensi puolivälieräsarjan TPS:aa vastaan sensaatiomaisesti lukemiin 3-2. Ottelun hahmo oli SaiPan tulikuuma maalivahti Frans Tuohimaa. 36 kertaa ottelussa torjunut SaiPa-tähti on pitänyt verkon puhtaana Tepsiä vastaan nyt jo 103.52 minuuttia. Edellisen kerran kiekon hänen taakseen TPS:n pelaajista on saanut Eric Perrin ottelusarjan neljännessä ottelussa Lappeenrannassa.


TPS?SaiPa, taistelupari: Oskari Setänen vastaan Frans Tuohimaa jatkoaika.com 08:00 20.03

TPS:n ja SaiPan välisen puolivälieräsarjan tärkein yksittäinen taistelupari on maalivahtiosastolla. TPS:n Oskari Setänen ei vakuuttanut millään muotoa runkosarjan aikana, kun taas SaiPan Frans Tuohimaa pelasi runkosarjan varsin maistuvalla yli 92:n torjuntaprosentilla.


"Köyhyys ajanutta syytetään hallinnoivan SuperMoniveto Uutta tulemistaan Tottenhamin pikamaalit Fulhamin yrityksistä – tapausta – Bayern tiukoilla – sisältö

Uutiset