Kommentti: Björkin utopia vakuutti visuaalisesti, mutta ei päässyt oikeuksiinsa – Finlandia-talo on keikkapaikkana katastrofi mtv 10:50 19.07

Islantilaistähti Björkin konsertti Helsingin Finlandia-talossa oli loppuunmyyty porua herättäneistä lippuhinnoista huolimatta. Visuaalisesti näyttävä show jäi musiikillisesti lähtötelineisiin.


Tällaisen kiitosvideon Donald Trump julkaisi Suomelle – Thank you Helsinki, Finland! MTV 21:18 16.07

Video keräsi ensimmäisen tunnin aikana yli puoli miljoonaa katselukertaa ja runsaan määrän positiivista kommentointia.


Suomen poliisia ylistetään maailmalla – kaksi somekuvaa kiteyttävät: ”This is Finland” stara 17:40 16.07

Suomi on parhaillaan koko uutismaailman keskipisteessä, kun Yhdysvaltojen ja Venäjän


Ulkomaiset toimittajat sekosivat suomalaisista mansikoista ja herneistä: ”Tämä on ihana maa” iltasanomat 17:16 16.07

Myös Finlandia-taloon pystytetty pressikeskus kerää kiitosta kansainväliseltä toimittajajoukolta.


Mielenosoittajia kerääntyy Helsingin Kaisaniemeen – Trumpia ja Putinia vastustava joukko suuntaa kohti Finlandia-taloa iltasanomat 12:28 16.07

Facebookissa tapahtumaan on ilmoittautunut noin tuhat ihmistä.


Kuvat: Poliisilla erikoistehtävä Finlandia-talolla – eristi hanhet mediakeskuksen läheisyydestä MTV 12:28 16.07

Helsingissä poliisi on eristänyt mediakeskuksena toimivan Finlandia-talon hanhilta.


St. Michel -ajo päättyi ruotsalaisten kaksoisvoittoon iltasanomat 20:52 15.07

Heavy Sound korjasi Finlandia-ajon pettymyksen.


Islantilaistähti Björk pian Suomessa – tätä kaikkea on luvassa Finlandia-talolla mtv 13:55 15.07

Eri puolilla Etelä-Suomea riittää ihmeteltävää tulevalla viikolla: maahan saapuvat muun muassa Donald Trump ja Vladimir Putin, laulajatähdet Nick Cave ja Alanis Morissette sekä Islannin tunnetuin artisti Björk.


Kansainväliselle medialle tarjoillaan suomalaisia erikoisuuksia: sirkkaleipää, nyhtökauraa ja hanavettä MTV 18:35 12.07

Suurvaltojen johtajakaksikon tapaamisen kansainväliset toimittajavieraat saavat huikopalaksi Finlandia-talossa muun muassa sirkkaleipää ja nyhtökauraa. Ruokatarjoilun ovat suunnitelleet ulkoministeriön maakuva-asiantuntijat yhdessä Finlandia-ravintolan kanssa.


Marmorista pärekoria muistuttavan Finlandia-talon pintaan yritetään löytää yli 20 vuotta kestävää ratkaisua MTV 18:09 12.07

Samalla kun Finlandia-talo valmistautuu tehtäväänsä viikonvaihteen huippukokouksen lehdistökeskuksena, sen kuulut marmorilaatat jatkavat käyristymistään.


Huipputapaaminen keskeyttää lomat – Finlandia-talon tarjoilija Sari osasi odottaa, että nakkihan sieltä napsahtaa iltasanomat 06:43 08.07

Huipputapaaminen työllistää turvallisuusalan ja poliitikkojen lisäksi muitakin työntekijöitä. Lähes kaikki tuntuvat pitävän lomilta töihin palaamista meriittinä.


Trumpin ja Putinin tapaamisen lehdistökeskus avataan Finlandia-talolle iltasanomat 21:31 04.07

Ulkoministeriö ei vielä kerro, missä presidenttien tapaaminen järjestetään.


Nyt puhuu yritys, joka vaatii työntekijöitään allekirjoittamaan 10 000 euron salassapitosopimuksen: "Somessa asiat lähtevät hallitsemattomalle liidolle" MTV 17:13 04.07

Hangon Classic Pizza ja Makaronitehdas-ravintola joutuivat mediamylläkän kohteeksi viime maanantaina, kun muun muassa MTV ja Helsingin Sanomat haastattelivat ravintoloiden Hangon pisteisiin työskentelemään lähtenyttä Jasminia. Nyt ravintolat omistavan CPR Finlandin Merja Rahkola-Toivanen ja hänen työntekijänsä kertovat, mitä mieltä ovat kohusta.


Nyt puhuu yritys, joka vaatii työntekijöitään allekirjoittamaan 10 000 euron salassapitosopimuksen: "Somessa asiat lähtee liidolle" MTV 17:13 04.07

Hangon Classic Pizza ja Makaronitehdas-ravintola joutuivat mediamylläkän kohteeksi viime maanantaina, kun muun muassa MTV ja Helsingin Sanomat haastattelivat ravintoloiden Hangon pisteisiin työskentelemään lähtenyttä Jasminia. Nyt ravintolat omistavan CPR Finlandin Merja Rahkola-Toivanen ja hänen työntekijänsä kertovat, mitä mieltä ovat kohusta.


Mobirasta Wihuriin ja Finlandia Vodkasta Angry Birdsiin – F1-sarjassa nähty lukuisia suomalaisbrändejä näkyvästi esillä MTV 06:02 04.07

Formula ykkösten sponsoreina on totuttu näkemään valtavia kansainvälisiä yrityksiä, mutta myös suomalaiset firmat ovat kunnostautuneet F1-sponsoroinnin saralla.


Hoitaja kieltäytyi hoitamasta Miss Gay Finlandia: "Toivon, ettei kukaan joutuisi kokemaan samaa" mtv 08:11 30.06

Helsinki Pride 2018 -tapahtuma on Miss Gay Finland Iina Karisen mielestä tapa osoittaa tukea niille, jotka kokevat syrjintää erilaisuutensa vuoksi. Karinen itse on syrjityksi tulemisen asiantuntija.


Ulkomaalaiset innostuvat suomalaisesta metsästä – kansallispuistojen ennätyssuosiolle odotetaan jatkoa MTV 09:02 29.06

Suomen kansallispuistojen ennakoidaan säilyttävän viime vuosien huippusuosionsa kuluvana vuonna. Visit Finland arvioi lämpimän alkukesän innostavan niin suomalaisia kuin ulkomaalaisiakin turisteja kotimaan matkakohteisiin.


Sanomasta STT:n enemmistöomistaja – ostaa Alma Median ja TS-Yhtymän osuudet MTV 09:20 27.06

Mediayhtiö Sanoma Media Finland ostaa Alma Median ja TS-Yhtymän osuudet Suomen Tietotoimistosta (STT). Sanomasta tulee siten STT:n enemmistöomistaja 75,4 prosentin omistuksellaan.


Mr Gay Finland 2018 on kuopiolainen Ismo Poutiainen stara 17:20 17.06

Suomeen on valittu uusi Mr Gay Finland. Vuoden 2018 valinta


Viihdelehti Stara.fi stara 17:20 17.06

Suomeen on valittu uusi Mr Gay Finland. Vuoden 2018 valinta


Hurja soolojuoksu – Jokereita edustanut Kari Tapiona mun pitää sit olemisesta” Poliisi ”Keinoja tehtiin hurja

Uutiset