Kuwaitissa pakastimesta kuolleena löytyneen filippiiniläisen kotiapulaisen ruumis lennätettiin takaisin kotiin iltalehti 16:02 17.02

Filippiiniläisten kurjiin työoloihin Kuwaitissa kaivataan nyt parannusta. Yli sata Kuwaitissa kuolleena löytyneen kotiapulaisen sukulaista ja tukijaa osoitti lauantaina Filippiineillä mieltään ja vaati tapauksen tutkintaa, kun naisen ruumis lennätettiin takaisin kotiin. - Olen niin surullinen, kuolleena pakastimesta löytyneen Joanna Demafelisin äiti Eva Demafelis kertoi toimittajille.


Selviytyjät Suomi -kisan Jekku julkaisi paljonpuhuvan kuvan - laihtui hurjasti: ”Olo oli hakattu” iltalehti 18:55 13.02

Jekku Berglund laihtui Selviytyjät Suomessa kuudessa päivässä seitsemän kiloa. Sometähti Jekku Berglund putosi Selviytyjät Suomesta toisena. Kyseinen jakso nähtiin televisiosta sunnuntaina. Iltalehti tavoitti Jekun heti tuoreeltaan kommentoimaan putoamisfiiliksiä. Vaikka ohjelma kuvattiin Filippiineillä jo viime kesänä, Jekulla olivat tuoreessa muistissa paitsi kotiinlähdön tunnelmat myös ohjelmanteon rankkuus.


Kymmeniä luksusautoja romutettiin korruptiotaistelun nimissä Filippiineillä – Duterte seurasi vieressä iltasanomat 14:19 06.02

Manilassa järjestetyssä näytöksessä runtattiin muun muassa Jaguar ja Lexus -merkkiset autot.


Köyhät viljelijät kieltäytyvät lähtemästä tulta syöksevän Mayon-tulivuoren läheltä - "En usko että se purkautuu" MTV 16:07 27.01

Filippiineillä Albayn maakunnan asukkaita kehotetaan siirtymään turvallisemmille alueille maan keskiosassa olevan purkautuvan tulivuoren lähistöltä. Moni kuitenkin kieltäytyy lähtemästä.


Video: Tulivuorenpurkaus ajanut 81 000 ihmistä kodeistaan – Filippiineillä varaudutaan kuukausien poikkeustilaan MTV 10:20 26.01

Filippiineillä Mount Mayon -tulivuoren läheisyydestä evakuoidut ihmiset saattavat joutua viettämään kuukausia tilapäisessä hätämajoituksessa.


Muistatko vielä ex-missi Niina Lavosen? Julkaisi upeita kuvia rantalomaltaan iltalehti 12:00 25.01

Miss Suomen perintöprinsessa vuosimallia 2011 lomailee Filippiineillä. Miss Suomen 2011 ensimmäinen perintöprinsessa Niina Lavonen on esiintynyt viime vuosina harvakseltaan julkisuudessa. Ex-missi on kuitenkin aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Nyt hän on julkaissut Instagram-tilillään upeita lomakuvia Filippiineiltä. Kuvien perusteella Lavonen näyttää nauttivan aurinkolomasta. Hän poseeraa mustissa bikineissä onnellisen näköisenä uimarannalla. Toisessa kuvassa Lavonen ihailee maisemia parvekkeelta mustavalkoraidallisessa uimapuvussa.


Vaarallinen tulirengas aktivoitunut: Johtanut kuolemiin ja evakuointeihin Tyynellämerellä MTV 20:18 24.01

Filippiineillä saaren aktiivisin tulivuori on sylkenyt tuhkaa jopa viiden kilometrin korkeuteen. Kuluneen viikon aikana aktivoituneen Mayon-vuoren pelätäänkin purkautuvan voimalla tulevina päivinä – tai jopa lähitunteina. Yli 56 000 ihmistä on evakuoitu tulivuoren läheisyydestä.


Asukkaat pakenevat tulivuorta Filippiineillä – turistit parveilevat töllistelemään iltasanomat 12:36 24.01

Ennustettu tulivuorenpurkaus on houkutellut runsaasti matkailijoita Mayon-tulivuoren lähistölle.


Tulivuori syöksee laavaa satojen metrien korkeuteen Filippiineillä – vaara-aluetta laajennettu MTV 08:19 24.01

Filippiineillä Mayon-tulivuoresta on purkautunut laavaa korkeimmillaan jopa kuudensadan metrin korkeuteen.


Tulivuori purkautuu Filippiineillä - videolla näkyy korkeuksiin kohoava tuhkapilvi iltalehti 11:14 23.01

Tulivuori purkautui viimeksi vuonna 2014. Filippiineillä sijaitseva Mayon-tulivuori aloitti purkautumisensa yöllä. Tulivuori aktivoitui jo viikko sitten, mutta purkautuminen alkoi vasta nyt. Vielä tulivuori ei purkaudu täydellä voimalla, mutta se on odotettavissa lähipäivinä. Tuhkapilvet ovat jo nyt massiivisia ja ulottuvat neljän kilometrin korkeuteen. Tulivuori sylkee myös laavaa. Maassa uhkatasoa on nostettu kolmosesta tasolle neljä, ja yli 40 000 ihmistä on evakuoitu. Kouluja on suljettu ja lentoliikenne keskeytetty. Vaara-alue on kahdeksan kilometrin säteellä tulivuoren kraaterista


Video: Tulivuori purkautuu Filippiineillä – koulut suljettu, lentoliikenne keskeytetty MTV 09:59 23.01

Filippiineillä tulivuori Mayon purkautuminen on alkanut yöllä. Tulivuori aktivoitui 13. tammikuuta, ja nyt sen odotetaan purkautuvan täydellä voimalla hetkellä millä hyvänsä.


Kuvat: Tulivuori purkautuu Filippiineillä – koulut suljettu, lentoliikenne keskeytetty MTV 09:59 23.01

Filippiineillä tulivuori Mayon purkautuminen on alkanut yöllä. Tulivuori aktivoitui 13. tammikuuta, ja nyt sen odotetaan purkautuvan täydellä voimalla hetkellä millä hyvänsä. 


Jaakko oli vain 11 km päässä levottomasta tulivuoresta Filippiineillä – ”Kuului kova pamaus ja sitten nousi valtava sienipilvi” iltasanomat 20:55 22.01

Filippiineillä pelätään Mayon-tulivuoren rajua purkausta.


Tulivuori syöksee tuhkaa Filippiineillä - vaarallinen purkaus lähellä iltalehti 13:36 22.01

Sienen muotoinen tuhkapilvi on paikoin pimentänyt taivaan. Tuhkapilvi nousi kilometrien korkeuksiin. Filippiinit nosti maanantaina jälleen hälytystilaansa Mayon-tulivuoren näytettyä uhkaavia purkautumisen merkkejä. Vuorelta kuului voimakas räjähdys, ja taivaalta satoi tuhkaa.


Mayon-tulivuori antoi vaaranmerkin: Valtava sienipilvi pimensi Auringon Filippiineillä iltasanomat 11:59 22.01

Kymmenettuhannet ovat paenneet Mayon-vuoren mahdollista suurta purkausta.


Vau, mitkä maisemat! Mentalisti Noora Karma Jani-miehensä kanssa häämatkalla - poseeraavat rakastuneina paratiisisaarella iltalehti 19:25 20.01

Mentalisti Noora Karma on aviomiehensä Jani Strömsholmin kanssa häämatkalla Malediiveilla. Mentalistina tunnettu Noora Karma avioitui syyskuussa miehensä Jani Strömsholmin kanssa. Pari suuntasi vasta nyt häämatkalle Malediiveille kiireisen syksyn jälkeen. Viime vuonna Nooran ohjelmassa oli paljon uusia taikaprojekteja sekä Selviytyjät-ohjelman kuvaukset Filippiineillä kesällä. Kohde valikoitui sukellusharrastuksen perusteella. - Se on paratiisisaari, missä pääsee sukeltamaan. Me molemmat harrastamme sukellusta. Suunnitelmana on löhöilyä ja aktiviteetteja sopivassa suhteessa, Noora kuvaili Iltalehdelle tammikuun alussa.


Amatöörikuvaaja taltioi uhkaavan näyn Mayon-tulivuorella – tulikuumaa laavaa virtaa rinnettä alas iltasanomat 14:38 16.01

Keski-Filippiineillä sijaitsevaan Albayn provinssiin on tiistaina julistettu hätätila kun Mayon-tulivuorelta on purkautunut tulikuumana hehkuvaa laavaa varoalueelle.


Tulivuori syöksee laavaa ja tuhkaa Filippiineillä – tuhansia ihmisiä evakuoitu ja kouluja suljettu MTV 09:20 16.01

Filippiineillä lauantaina aktivoitunut Mayon tulivuori ei osoita rauhoittumisen merkkejä.


Tulivuoren savu- ja tuhkapilvi nousi jo kilometrin korkeuteen Filiippineillä – ”Minua pelottaa” iltasanomat 15:25 15.01

Tuhannet ihmiset ovat joutuneet jättämään kotinsa Filippiineillä, koska pääkaupunki Manilan lounaispuolella sijaitsevan Mayon-tulivuoren pelätään purkautuvan. Evakuointimääräys on annettu noin 12 000 ihmiselle.


Tulivuori uhkaa purkautua Filippiineillä - tuhansia evakuoitu iltalehti 08:09 15.01

Purkauksen odotetaan tapahtuvan lähipäivinä. Filippiinien aktiivisin tulivuori Mayon saattaa purkautua muutamien päivien sisällä. Tuhansia ihmisiä on evakuoitu tulivuoren läheltä. Varoitustasoa nostettiin sunnuntaina, kun tulivuoresta nähtiin purkautuvan laavaa. Lauantaista alkaen vuoresta on tullut jo kolme savupurkausta, jotka levittivät tuhkaa läheisiin kyliin. Mayon-tulivuoren aktiivisuus näyttää kasvavan koko ajan.


Uutiset