Festarikesä 2020 lähestyy vauhdilla – Flow'n ensimmäinen pääesiintyjä julki

mtv 09:59 06.11

Vain muutamia keikkoja ensi kesänä Euroopassa tekevä Bon Iver on kesän 2020 Flow-festivaalin ensimmäinen esiintyjäjulkistus.


Konsertti on huippupianistille vaativa fyysinen suoritus: "Se on pumpulle raskasta, vaikka ei välttämättä tule hiki"

yle 20:34 04.11

Piano Espoo -festivaalin taiteellinen johtaja, pianisti Paavali Jumppanen käy kuuntelemassa festivaalin kaikki konsertit.


Mestari Cheng voitti yleisöpalkinnon Saksassa elokuvafestivaaleilla - tyylikäs Anna-Maija Tuokko pokkasi pystin

iltalehti 12:37 03.11

Mika Kaurismäen ohjaama elokuva Mestari Cheng on voittanut yleisöpalkinnon Lyypekin Nordische Filmtage -festivaaleilla. Mika Kaurismäki ja elokuvan pääosanesittäjä Anna-Maija Tuokko olivat elokuvafestivaaleilla vieraina. Tuokko vastaanotti palkinnon ja siihen kuuluvan 5000 euron rahapalkinnon päätösgaalassa Lyypekissä myöhään lauantai-illalla, Marianna Films tiedottaa. Yleisöpalkinnon saajan valitsivat festivaalin kävijät äänestämällä kaikkien pitkien elokuvien joukosta. Mestari Cheng saa elokuvateatteriensi-iltansa Saksassa ensi keväänä. – Festivaalijärjestäjät kertoivat minulle, että kun Mestari Chengin neljän näytöksen lipunmyynti alkoi, ne myytiin kaikki loppuun ennätysvauhtia alle tunnissa, kertoo ohjaaja Kaurismäki tunnelmia Lyypekistä tiedotteessa.


Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin tärpit: Robert Pattinsonin outo majakkajännäri, näyttelijänaisen painajainen ja uusi dokumentti Pekka Myllykoskesta

iltasanomat 20:31 20.09

Ilta-Sanomien elokuvakriitikko Taneli Topelius valitsi Suomen laajimman elokuvafestivaalin ohjelmistosta seitsemän takuuvarmaa tärppiä.


F1-sarjaa esitellään Hollywoodissa - festivaali huipentuu Valtteri Bottaksen saapumiseen, esittelee taitojaan kuuluisalla kadulla

iltalehti 18:42 19.09

Los Angeles isännöi seuraavaa F1-sarjan markkinointitapahtumaa. – Miamin ja Chicagon jälkeen palaamme nyt kolmannen kerran Yhdysvaltoihin F1-festivaalin merkeissä, Liberty Median F1-markkinointipomo Sean Bratches aloitti. – Los Angeles on ikoninen kaupunki, ja viemme innoissamme formula ykköset Hollywoodin kuuluisalle tähtien kadulle, Bratches jatkoi.


Tampereen Ratina ei hiljene, kun Santalahden tapahtumapuisto valmistuu – "Kaupunkifestivaalina halutaan pysyä keskustassa"

yle 07:07 14.09

Festivaaliväki miettii eniten yleisön pääsyä Santalahteen. Kaupungin suunnitelmissa sinne kuljetaan keskustasta kävellen.


Seinäjoella poliisi tehosti huumevalvontaa hiphop-festivaalin vuoksi – lähes 40 huumausainerikosta

iltasanomat 10:29 08.09

Poliisi takavarikoi muun muassa kannabista, amfetamiinia ja ekstaasia.


Poliisi tehosti huumevalvontaa Seinäjoella hiphop-festivaalin vuoksi: Lähes 40 huumausainerikosta paljastui

yle 10:10 08.09

Poliisi takavarikoi valvonnan yhteydessä kannabista, amfetamiinia, MDMA:ta, ekstaasia ja LSD-lappuja.


Tuska-festivaalin julkaisema aftermovie kiteyttää suomalaisten intohimon metallimusiikkiin – ”Tämä sai minut itkemään”

iltasanomat 17:27 07.09

Tuska 2019 -aftermovie on nyt katsottavissa.


Ulkomaiset huippukokit vietiin Naantalin metsiin – yllättävä löytö sai ammattilaiset huokailemaan ihastuksesta

iltasanomat 16:20 06.09

Food & Art -festivaalin vieraat ottivat tuntumaa marjastukseen ja sienestykseen.


Tuure Boelius joutui liikkumaan Ruisrockissa vartijoiden kanssa - toisen festivaalin jätti kokonaan väliin: ”On ikävä asettaa kaverit sellaiseen tilanteeseen”

iltalehti 19:27 31.08

Tuure Boeliuksen uusi sinkku Tytöt tykkää -ilmestyi äskettäin. Mies on viettänyt rentoa sinkkukesää. Tubettaja-artisti Tuure Boeliusta revitään nyt kaikkialle. Hän osallistui Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan, oli Pride-juhlan pääesiintyjä ja somessa häntä seuraavat sadat tuhannet ihmiset. Villillä suosiolla on puolensa: esimerkiksi yhteisöpalvelu Jodelissa Boeliuksen liikkeitä puidaan tarkasti. Jos Boelius lähtee perjantaina baariin, joku todennäköisesti kirjoittaa bongauksesta Jodeliin. – En lue Jodelia säännöllisesti. On se siinä mielessä ihan kätevä, että jos on sattunut jokin haastava tilanne, Jodelista voi tarkastaa, onko asiasta puhetta, Boelius kuvailee.


Katso Red Carpet Gaala 2019 suorana ISTV:ssä!

iltasanomat 15:47 29.08

Suomalaiset elokuva-alan tekijät saavat tunnustuksia Red Carpet -elokuvafestivaalin gaalassa. ISTV näyttää gaalan suorana lähetyksenä torstaina 29.8.2019 kello 19.15 alkaen.


Kohufestivaalia haetaan konkurssiin - Järjestäjä lyhytsanaisena: "Toiminta jatkuu"

iltalehti 13:34 26.08

Suomalainen luottoyhtiö hakee Querelle-tapahtumaa konkurssiin. Festivaalin taustayhtiöllä on maksuhäiriöitä 51 225 euron edestä. Keväällä 2019 kovalla kohulla lanseerattu Querelle-festivaali on ajautunut toiminnassaan ongelmiin. Mediassa raportoidut maksuvaikeudet kasvoivat kesän aikana sellaisiksi, että suomalainen rahoitusyhtiö haki elokuun kolmannella viikolla tapahtuman taustayhtiötä konkurssiin.


Savonlinnan oopperajuhlien taiteellisen johtajan tehtävän jättävä Jorma Silvasti alentaisi festivaalin lippujen hintoja: ”Ajatus oli, ettei oopperajuhlia tehdä sikariportaan ihmisille”

iltasanomat 10:17 24.08

Jorma Silvastin, 60, kuusi vuotta Savonlinnan oopperajuhlien taiteellisena johtajana on ohi. Se vain harmittaa, että liput ovat monelle liian kalliita.


Ville Valon tähdittämän espoolaistapahtuman järjestelyt pettivät - hurjat jonot ja osa juotavista loppui: ”Kokemuksena aivan hirveä ja masentava”

iltalehti 17:01 18.08

Ensimmäistä kertaa järjestetyn Tagi on pop -festivaalin järjestelyt haukutaan maan rakoon. Tagi on pop -musiikkitapahtuma järjestettiin eilen lauantaina Espoon Tapiolan golfkeskuksessa. Festivaalin esiintyjinä nähtiin Ville Valo \& Agents, Lauri Tähkä ja Juha Tapio.


Kohuräppäri Asap Rocky nousi Tampereen Blockfestin lavalle – vielä hetkeä aiemmin fanit epäilivät artistin saapumista: "Sanotaan näin, että pessimisti ei pety"

mtv 23:12 16.08

Ruotsissa pahoinpitelytuomion saanut yhdysvaltalaisräppäri Asap Rocky aloitti esityksensä Tampereen Blockfestillä. Artisti on festivaalin tämän päivän pääesiintyjä.


Meluhaitat Flow-festivaalin kiusana – tapahtumaa vastaan nostettu kaksi syytettä

iltalehti 16:11 15.08

Syytteet koskevat vuoden 2017 ja 2018 tapahtumia. Flow Festival Oy:tä vastaan on nostettu kaksi syytettä ympäristörikkomuksesta. Helsingin käräjäoikeus vahvisti asian Iltalehdelle. Epäillyt rikokset ovat tapahtuneet Flow-festivaalien aikaan vuonna 2017 ja 2018. Musiikkifestivaali on järjestetty vuosittain Helsingissä jo 15 vuoden ajan.


Katso suorana ISTV:ssä Red Carpet Actors Studio – vieraana Aku Hirviniemi

iltasanomat 10:59 14.08

ISTV näyttää sunnuntaina 18.8.2019 kello 14 Red Carpet -elokuvafestivaalin ohjelmistoon kuuluvan Actors Studion, jossa vieraana on näyttelijä Aku Hirviniemi.


levisi tielle – ole nousemassa savua näkyi – virhe – "Luulajasta

Hot topics