Lapsitähtenä tutuksi tullut Elle Fanning, 22, ei arastele uutuussarjan roiseja seksikohtauksia: ”Seksuaalisuus kukoisti”

iltalehti 13:52 01.06

Näyttelijä Elle Fanning nähdään Katariina Suurena uutuussarjassa. Näyttelijä Elle Fanning, 22, näyttelee rohkeaa ja itsevarmaa Katariina Suurta uutuussarjassa The Great. Sarja on katsottavissa Suomessa HBO Nordic -suoratoistopalvelussa. Katariina Suuri (1729-1796) oli Venäjän keisarinna ja itsevaltias. Keisarinnalla oli lukuisia rakastajia. Tämä näytetään sangen yksityiskohtaisesti myös uutuussarjassa. – Katariina Suuren seksuaalisuus kukoisti. Hän rakasti kokeilemista, Fanning kertoo roolihahmostaan The Sunille.


Prinsessa Ruususen näyttelijästä tuli uutuus­sarjassa seksin­nälkäinen ja kiroileva Katariina Suuri

iltasanomat 08:55 16.05

Elle Fanning, 22, on jättänyt näyttelijäsiskonsa Dakotan varjon kauas taakseen. HBO Nordicin minisarjassa The Great hän esittää räväkkää Katariina Suurta.


Harry Potter -tähti yllätti fanit – Twitter-päivitys nosti ihailijoiden tunteet pintaan

iltalehti 00:09 08.05

Daniel Radcliffe ja muut julkisuuden henkilöt lukevat otteita Harry Potter -kirjasta Wizarding World -sivustolla. Wizarding World -sivusto hemmotteli Harry Potter -faneja julkaisemalla pätkiä velhosarjan ensimmäisestä kirjasta julkisuuden henkilöiden ääneen lukemina. Wizarding World ilmoitti tiistaina Twitter-tilillään, että otteita teoksesta lukevat muiden muassa David Beckham ja Dakota Fanning. Twitter-päivityksen ohessa olevan videon lopusta selviää, että ensimmäisen luvun Harry Potter ja viisasten kivi -kirjasta lukee itse Harry Potteria näytellyt Daniel Radcliffe.


Toivo ja Nadja Sukari käyttävät huiman summan rahaa viikossa – kokki, personal trainer, 400 eurolla ruokaa...

iltalehti 06:32 16.03

Uutuusohjelmassa ihmiset vaihtavat varallisuusluokkaa. Nelosen uutuusohjelmassa Rikkaat ja rahattomat nähdään kutkuttava kokeilu, kun Toivo ja Nadja Sukari vaihtavat elämäänsä taiteilijapariskunnan kanssa. Parit vaihtavat kotejaan, viikkobudjettejaan ja tapojaan. Fanni Maliniemi, Jussi Jääskeläinen ja parin 2-vuotias poika saavat kokeilla elämää Sukarien hulppeassa kattohuoneistossa ja Sukarit puolestaan totuttelevat viikon ajan huomattavasti pienempään budjettiin Jussin ja Fannin kotona. Parin koti on maksanut yhtä paljon kuin Sukareiden auto. Taiteilijapariskunnalla ei ole autoa.


Hot topics