Dramaattisesti romahtanut kiekkolegenda järkyttyi katsoessaan tapahtumat videolta - "Kun näin lasteni reaktiot, suljin näytön" iltalehti 20:10 20.10

Djurgården-legenda Nichlas Falk säikäytti yleisön ja läheisensä pahan kerran, kun hän pyörtyi kahdesti omassa paidanjäädytysjuhlassaan. Nichlas Falk, 46, oli juuri pitämässä kiitospuhetta seuran kotihalliin viritetyllä punaisella matolla, kun hän yhtäkkiä pökertyi jään pintaan. Kiekkolegenda pyörtyi vielä uudelleen, kun hän saapui C Moren haastatteluun seremonian jälkeen.


Paitaseremoniassa pyörtynyt kiekkoilija edelleen sairaalahoidossa – ”Tila on vakaa, mutta...” iltasanomat 18:06 16.10

Nichlas Falk pyörtyi viime torstaina kahdesti kesken juhlallisuuksien.


Paidanjäädytyksessään romahtanut kiekkolegenda joutuikin jäämään sairaalaan: Kärsii sydänvaivasta iltalehti 16:45 16.10

Ruotsalaisen liigakiekon ikoni Nichlas Falk on vastoin aiempia tietoja edelleen sairaalassa, kertoo Expressen. Falk säikäytti kiekkoväen viime viikolla pahanpäiväisesti, kun hän tuupertui omassa paidanjäädytysseremoniassaan kahdesti. Falk vietiin hetimmiten sairaalaan tutkittavaksi. Falkin pyörtymisen syyksi tarkentyi sydämen eteisvärinä, joka aiheutti verenpaineen äkillisen laskun. Ruotsalainen viestitti perjantaina Aftonbladetille, että hänen oli määrä päästä sairaalasta pois lauantaina.


Uutiset