X Factor -tuomarit paljastavat ohjelman kuvauksista: "Tunteet ovat nousseet monta kertaa pintaan" mtv 15:15 14.01

Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel kertovat SUBin haastattelussa tulevasta X Factor -kaudesta. 


Mikael Gabriel jännitti Michael Monroen rinnalla tuomarointia: "Hän on niin iso persoona" mtv 06:15 13.01

Mikael Gabriel hyppää X Factor Suomi -ohjelman tuomarivalmentajan saappaisiin. Räppäri kertoo, että pesti on ollut paitsi hauska myös opettavainen.


Voice of Finlandista X Factoriin yllättäen hypännyt Michael Monroe laukoo suorat sanat kanavakisasta: ”Se on ihan dorkaa” iltasanomat 21:56 11.01

Michael Monroe vaihtoi Neloselta MTV:3:lle ja laulukisasta toiseen. Hän ei pidä sitä lainkaan ongelmallisena.


Voice of Finlandista X Factoriin yllättäen hypännyt Michael Monroe laukoo suoran sanat kanavakisasta: ”Se on ihan dorkaa!” iltasanomat 21:56 11.01

Michael Monroe vaihtoi Neloselta MTV:3:lle ja laulukisasta toiseen. Hän ei pidä sitä lainkaan ongelmallisena.


Michael Monroe napakka kuitti entiselle ohjelmalleen - ”Me pystymme katsomaan kasvoihin” iltalehti 21:15 11.01

Michael Monroe vaihtoi Nelosen The Voice of Finlandin MTV3:n X Factoriin. Michael Monroe tuomaroi tänä vuonna X Factor Suomessa, ei TVOF:issa. Uusi ohjelma ja uusi kanava selvästi innostaa Monroeta. - Tässä ohjelmassa pystytään katsomaan kasvoihin, Monroe sanoo.


X Factor -tuomari Saara Aalto: Voittajien levyt epäonnistuvat usein iltalehti 19:45 11.01

Saara Aalto sanoo olevansa elävä esimerkki siitä, ettei kykykilpailuja kannata aina voittaa. Idols, X Factor, The Voice of Finland ja niin edelleen. Suomessa on nähty ja nähdään vuoden sisällä useita realityohjelmia, joissa kilpaillaan laulaen. X Factor nähtiin Suomessa edellisen kerran vuonna 2010, mutta sen voittajasta Elias Hämäläisestä ei ole liiemmälti kuultu. Ylipäänsä voittajien urat ovat olleet aivan erilaisia kuin niiden, jotka pääsivät kärkikahinoihin, mutta eivät voittaneet. Paras esimerkki on kenties Suomen ykköspoppari Antti Tuisku, joka sijoittui aikoinaan Idolsissa kolmanneksi.


Miksi Mikael Gabriel saa jatkaa nuorten suosimassa kykyohjelmassa huumekohun jälkeen? Näin X Factorin tuottajat vastaavat iltasanomat 16:32 11.01

MTV:n ja tuotantoyhtiön vastaavat tuottajat kertovat, miksi Mikael Gabriel saa jatkaa X Factor Suomessa huumekohusta huolimatta.


X Factor-tuomari Mikael Gabriel lyttää Voice of Finlandin: ”Me ollaan liigatasoa, Voice on divarisarjaa” iltalehti 16:07 11.01

Mikael Gabriel on yksi helmikuussa alkavan X Factor Suomen tuomareista. MTV3:n X Factor -ohjelma tekee vuosien tauon jälkeen paluun televisioon. Edellisen kerran X Factorin Suomi-versio pyöri ruuduissa vuonna 2010, mutta ohjelma ei lunastanut siihen asetettuja odotuksia. MTV:n silloinen ohjelmajohtaja Jorma Sairanen myönsi, että katsojaluvut olisivat saaneet olla selvästi suuremmat. Mutta nyt ohjelmalta odotetaan paljon, siitäkin huolimattan että kilpailevalla kanavalla Nelosella pyörii paikkansa vakiinnuttanut The Voice of Finland eikä Idolsin finaaleista ole pitkää aikaa.


Mitä on luvassa, kun X Factor Suomi starttaa helmikuussa? Katso lehdistötilaisuus! mtv 10:15 11.01

Tule mukaan seuraamaan X Factor Suomi -ohjelman julkistamista suorana! Tuomarit Suvi Teräsniska, Saara Aalto, Michael Monroe ja Mikael Gabriel paljastavat, mitä kaikkea on luvassa tänä keväänä.


Live juuri nyt: Mitä on luvassa, kun X Factor Suomi starttaa helmikuussa? mtv 10:15 11.01

Tule mukaan seuraamaan X Factor Suomi -ohjelman julkistamista suorana! Tuomarit Suvi Teräsniska, Saara Aalto, Michael Monroe ja Mikael Gabriel paljastavat, mitä kaikkea on luvassa tänä keväänä.


Live klo 10.30: Mitä on luvassa, kun X Factor Suomi starttaa helmikuussa? mtv 10:15 11.01

Tule mukaan seuraamaan X Factor Suomi -ohjelman julkistamista suorana! Tuomarit Suvi Teräsniska, Saara Aalto, Michael Monroe ja Mikael Gabriel paljastavat, mitä kaikkea on luvassa tänä keväänä.


Perrie Edwards juhli näyttävästi – joi samppanjaa pelkissä pikkuhousuissa stara 10:00 10.01

Poptähti Perrie Edwards nousi julkisuuteen X Factor -laulukilpailussa syntyneen Little


Viihdelehti Stara.fi stara 10:00 10.01

Poptähti Perrie Edwards nousi julkisuuteen X Factor -laulukilpailussa syntyneen Little


Mitä ihmettä! Tältä Honey G näyttää nyt – tunnistatko vielä? stara 15:30 05.01

Suomalaista Saara Aaltoa vastaan Britannian X Factorissa taistellut räppäri Honey


Melkoinen muodonmuutos! Saara Aallon kilpakumppani Honey G on lähes tunnistamaton iltalehti 09:20 05.01

X Factorista tutun Honey G:n tyyli kerää ylistystä. Kyllähän me muistamme Honey G:n, tuon aurinkolaseja ja verryttelyasujan suosineen naisen, joka sijoittui vuosi sitten viidenneksi X Factorissa. Rap-ura ei oikein ottanut tuulta alleen eikä Honey G:tä ole ihan hirveästi julkisuudessa nähty.


Honey G:n hätkähdyttävä muodonmuutos: Saara Aallon X Factor -kilpakumppani on lähes tunnistamaton stailauksen jälkeen iltasanomat 04:57 05.01

Räppäri luopui televisio-ohjelmassa tavaramerkkilaseistaan, lippalakistaan ja verkkareistaan.


Saara Aallon Meri-rakas avoimena paniikkihäiriöstä: "Minulla ei ole mitään hätää, kiitos Saaran ja terapian" mtv 11:52 02.01

Suomea Euroviisuissa ensi keväänä edustavan laulajan X Factor -tuomari Saara Aallon puoliso summaa mennyttä Instagramissa vuotta.


Saara Aallon Meri-rakas raskaasta vuodestaan Instagramissa: paniikkihäiriö, läheisen kuolema, terapiaa... iltalehti 06:46 02.01

Vaikka Meri Sopasen viime vuosi oli yksi upeimmista, siihen sisältyi myös tummia sävyjä. Britannian X Factorissa hienosti pärjänneen, Suomea tulevissa Euroviisuissa edustavan Saara Aallon kihlattu ja manageri, Meri Sopanen, on monen muun tavoin tehnyt Instagramiinsa vuoden vaihtumisen kunniaksi "Best 9" -koosteen eli kollaasin vuoden 2017 tykätyimmistä kuvista. Sen yhteydessä Sopanen pistää muutenkin kulunutta vuotta pakettiin.


X Factor -kilpailija Stone Temple Pilotsin laulajaksi – korvaa edesmenneen Scott Weilandin stara 12:30 27.12

Stone Temple Pilots -yhtyeen laulaja Scott Weiland menehtyi keikkabussissa vuonna


Uutiset