Oikeus linjasi: Ohjeiden antaminen vastaanottokeskuksen polttamiseen ei kuulunut sananvapauteen MTV 13:09 10.09

Facebook-sivullaan ohjeita vastaanottokeskuksen polttamiseen julkaissut mies on tuomittu sakkoihin julkisesta kehottamisesta rikokseen.


Erikoinen ”skandaali” Ruotsissa: Demariehdokas mustamaalasi kilpailijoitaan rajuilla väitteillä uusisuomi 18:22 28.08

Ruotsissa on noussut erikoinen kohu parlamenttivaalien alla. Sosiaalidemokraattien ehdokas on levittänyt pienen Savsjön kunnan paikallisosaston nimissä valheita maltillisesta kokoomuksesta ja ruotsidemokraateista arabiankielisellä Facebook-sivulla, kertoo Ruotsin media.


Pääministerikin kommentoi erikoista ”skandaalia” Ruotsissa: Demariehdokas valehteli kilpailijoidensa muslimivihasta uusisuomi 18:22 28.08

Ruotsissa on noussut erikoinen kohu parlamenttivaalien alla. Sosialidemokraattien ehdokas on levittänyt pienen Savsjön kunnan paikallisosaston nimissä valheita maltillisesta kokoomuksesta ja ruotsidemokraateista arabiankielisellä Facebook-sivulla, kertoo Ruotsin media.


TPK: Rouva Jenni Haukio valokuvasi – puhekuplat lisättiin presidentin toiveesta iltasanomat 19:12 24.08

Myös Rouva Jenni Haukio kiittää merkkipäivämuistamisista omalla Facebook-sivullaan.


Fatbike-pyöräilijä tönäisi kulttuurijohtajan maahan ja ajoi tiehensä Helsingissä – ”Päänsärky jatkui toista päivää ” iltasanomat 08:04 14.08

Pyöräilijä jyräsi Tommi Laition pormestarin virka-asunnon edustalla Helsingin kantakaupungissa. Laitio kirjoittaa tapauksesta Facebook-sivullaan.


Kauko Röyhkän some-päivitys herättää keskustelua: "Papalla taas päiväunien aika" mtv 15:21 25.07

Laulajakonkari Kauko Röyhkä ottaa osaa virallisella Facebook-sivullaan hänen uudesta singlestään käytävään keskusteluun. Suorasanaisena tunnettu mies ei kaunistele sanojaan.


Viranomaiset vahvistavat: Yhteensä kahdeksan pelastettu luolasta iltasanomat 18:27 09.07

Thaimaan laivaston erikoisjoukkojen Facebook-sivulla kerrotaan, että kahdeksan poikaa on pelastettu Tham Luangin luolasta.


Suora lähetys Thaimaasta juuri nyt: Yhteensä kahdeksan poikaa pelastettu luolasta iltasanomat 18:19 09.07

Thaimaan laivaston erikoisjoukkojen Facebook-sivulla kerrotaan, että kahdeksan poikaa on pelastettu Tham Luangin luolasta.


Suora lähetys Thaimaasta kello 18.15: Yhteensä kahdeksan poikaa pelastettu luolasta iltasanomat 18:13 09.07

Thaimaan laivaston erikoisjoukkojen Facebook-sivulla kerrotaan, että kahdeksan poikaa on pelastettu Tham Luangin luolasta.


Näpistelijän kuvan jakaminen Facebookissa johti sakkoihin varoituskyltistä huolimatta iltasanomat 15:44 09.07

Pohjanmaan käräjäoikeus on tuominnut miehen sakkoihin, kun tämä valokuvasi myymälänäpistelijän ja jakoi tilanteesta kuvan ja videon kyseisen K-kaupan Facebook-sivulla.


Myymälänäpistelijän kuvan jakaminen Facebookissa johti sakkoihin – näpistelijälle korvauksena kärsimyskuluja MTV 15:32 09.07

Pohjanmaan käräjäoikeus on tuominnut miehen sakkoihin, kun tämä valokuvasi myymälänäpistelijän ja jakoi tilanteesta kuvan ja videon kyseisen K-kaupan Facebook-sivulla.


Vesa hakee 92-vuotiaalle isälleen kämppäkaveria – asumisesta saisi jopa pientä palkkaa: "Olen saanut satoja viestejä" MTV 16:04 26.06

Vuokra-asunnoista Helsingissä ilmoittavien Facebook-sivulla on poikkeuksellinen ilmoitus, jossa haetaan luotettavaa vuokralaista kaksikerroksisen rivitalon yläkertaan Pihlajamäessä. Ilmoitus on harvinainen siinä mielessä, että vuokralaisen ei tarvitse maksaa vuokraa, vaan saa pientä palkkiota.


Hernesaaren rannassa villakoiran tappanut koira oli työntekijän - Ravintola pahoittelee: ”Näin ei olisi koskaan saanut käydä” iltalehti 11:34 18.05

Suurikokoinen koira oli Hernesaaren rannan ravintola-alueella vapaana, kun se kävi pienen toyvillakoiran kimppuun. Hernesaaren rannan ravintola-alueella tapahtui torstaina välikohtaus, jossa omistajansa kanssa päivää viettänyt Hilppa-villakoira menehtyi. Alueella vapaana ollut suurikokoinen koira oli käynyt yllättäen Hilpan kimppuun ja ravistellut tämän hengiltä. Vapaana ollut koira kuului alueella työskentelevälle henkilölle, kertoo Hernesaaren ranta tänään Facebook-sivullaan.


Poliisi epäilee Heinolan tuhoisaa tulipaloa tuhopoltoksi – vuonna 1994 syntynyt lahtelaismies otettiin kiinni MTV 14:07 16.05

Poliisi tutkii Heinolan viimeöistä rivitalopaloa törkeänä tuhotyönä, Hämeen poliisilaitos kertoo Facebook-sivullaan. Poliisi on ottanut vuonna 1994 syntyneen lahtelaisen miehen kiinni epäiltynä teosta.


Poliisi epäilee Heinolan tuhoisaa tulipaloa tuhopoltoksi – liekit veivät neljä asuntoa MTV 12:04 16.05

Poliisi tutkii Heinolan viimeöistä rivitalopaloa törkeänä tuhotyönä, Hämeen poliisilaitos kertoo Facebook-sivullaan.


Suomalainen Janne Mustonen pääsi jatkoon brittien Talentissa! iltalehti 09:47 15.05

Taikuri-jonglööri Janne Mustonen niittää mainetta saarivaltiossa. Taikuri-jonglööri Janne Mustonen kertoo Facebook-sivullaan osallistumisestaan Britain's Got Talent -televisio-ohjelmaan. - Muistatteko kun tammikuun lopulla kerroin käyneeni Lontoossa mystisellä keikalla, josta en voinut kertoa mitään?


Yhdysvallat myöntää toimittaneensa panssaritorjunta-aseita Ukrainaan - Javelin-ohjukset saattavat lietsoa kriisiä iltalehti 07:04 03.05

Radio FreeEurope kertoo, että Yhdysvallat on vahvistanut panssaritorjuntaohjusjärjestelmien toimitukset Ukrainaan. CNN video on noin vuoden takaa. Sama tilanne jatkuu edelleen Itä-Ukrainassa. Yhdysvallat on vahvistanut, että se on toimittanut amerikkalaisvalmisteisia Javelin-panssarintorjuntajärjestelmiä Ukrainaan. Myös Ukrainan presidentti Petro Poroshenko on vahvistanut Facebook-sivullaan, että aseet ovat saapuneet Ukrainaan. Poroshenkon mukaan aseita käytetään Ukrainan puolustukseen Venäjän aggressiota vastaan.


jäädytyksen pelätään kansanedustajaa oli poissa klo 18 Veikkausliigan muhii ”vuosisadan neuvot kelpaisivat ole painostanut ketään” Perussuomalaisten eduskuntaryhmä Räikkösen sopimuksesta –

Uutiset