Hernesaaren rannassa villakoiran tappanut koira oli työntekijän - Ravintola pahoittelee: ”Näin ei olisi koskaan saanut käydä” iltalehti 11:34 18.05

Suurikokoinen koira oli Hernesaaren rannan ravintola-alueella vapaana, kun se kävi pienen toyvillakoiran kimppuun. Hernesaaren rannan ravintola-alueella tapahtui torstaina välikohtaus, jossa omistajansa kanssa päivää viettänyt Hilppa-villakoira menehtyi. Alueella vapaana ollut suurikokoinen koira oli käynyt yllättäen Hilpan kimppuun ja ravistellut tämän hengiltä. Vapaana ollut koira kuului alueella työskentelevälle henkilölle, kertoo Hernesaaren ranta tänään Facebook-sivullaan.


Poliisi epäilee Heinolan tuhoisaa tulipaloa tuhopoltoksi – vuonna 1994 syntynyt lahtelaismies otettiin kiinni MTV 14:07 16.05

Poliisi tutkii Heinolan viimeöistä rivitalopaloa törkeänä tuhotyönä, Hämeen poliisilaitos kertoo Facebook-sivullaan. Poliisi on ottanut vuonna 1994 syntyneen lahtelaisen miehen kiinni epäiltynä teosta.


Poliisi epäilee Heinolan tuhoisaa tulipaloa tuhopoltoksi – liekit veivät neljä asuntoa MTV 12:04 16.05

Poliisi tutkii Heinolan viimeöistä rivitalopaloa törkeänä tuhotyönä, Hämeen poliisilaitos kertoo Facebook-sivullaan.


Suomalainen Janne Mustonen pääsi jatkoon brittien Talentissa! iltalehti 09:47 15.05

Taikuri-jonglööri Janne Mustonen niittää mainetta saarivaltiossa. Taikuri-jonglööri Janne Mustonen kertoo Facebook-sivullaan osallistumisestaan Britain's Got Talent -televisio-ohjelmaan. - Muistatteko kun tammikuun lopulla kerroin käyneeni Lontoossa mystisellä keikalla, josta en voinut kertoa mitään?


Yhdysvallat myöntää toimittaneensa panssaritorjunta-aseita Ukrainaan - Javelin-ohjukset saattavat lietsoa kriisiä iltalehti 07:04 03.05

Radio FreeEurope kertoo, että Yhdysvallat on vahvistanut panssaritorjuntaohjusjärjestelmien toimitukset Ukrainaan. CNN video on noin vuoden takaa. Sama tilanne jatkuu edelleen Itä-Ukrainassa. Yhdysvallat on vahvistanut, että se on toimittanut amerikkalaisvalmisteisia Javelin-panssarintorjuntajärjestelmiä Ukrainaan. Myös Ukrainan presidentti Petro Poroshenko on vahvistanut Facebook-sivullaan, että aseet ovat saapuneet Ukrainaan. Poroshenkon mukaan aseita käytetään Ukrainan puolustukseen Venäjän aggressiota vastaan.


Bruce Oreck haastaa VR:n oikeuteen - haluaa miljoonakorvaukset peruuntuneesta kiinteistökaupasta iltalehti 20:34 27.04

Liikemies ja Yhdysvaltojen entinen Suomen-suurlähettiläs Bruce Oreck kirjoittaa Facebookissa haastavansa valtion rautatieyhtiön oikeuteen. Bruce Oreck on julkaissut Facebookissa tiukan päivityksen liittyen rakennuskauppoihin VR:n kanssa. Hän aikoo haastaa VR:n oikeuteen ja vaatii miljoonan korvaukset. Oreck kertoi viime viikolla Facebook-sivullaan, että VR:n ylin johto vedätti häntä Helsingin Vallilassa sijaitsevan Konepajan kiinteistökaupassa. Hän kertoi tehneensä massiivisen, puoli vuotta kestäneen selvitystyön kiinteistöstä. Hän kertoi, että käytti satojatuhansia euroja alueen tutkimuksiin ja erilaisiin raportteihin.


SDP tekee väli­kysymyksen nuorten työehtojen heikentämisestä iltasanomat 21:41 20.04

Sosiaalidemokraatit tekee välikysymyksen nuorten työehtojen heikentämisestä, puolue ilmoitti Facebook-sivullaan perjantaina illansuussa.


Presidenttiparin vauvan perinteikäs nimi: Aaro oli suosionsa huipulla vuosina 2000-2009 - Tuleeko Velistä tai Väinämöstä uusi trendinimi? iltalehti 19:44 12.04

Presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio valitsivat pojalleen rehdit suomalaiset etunimet. Varjeltu salaisuus paljastui viimein lauantaina. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö kertoi Facebook-sivullaan: Piispa Eero Huovinen antoi tänään kasteen pojallemme Aaro Veli Väinämölle. Niinistön ja rouva Jenni Haukion yhteisen lapsen nimen saattoi uumoilla olevan perinteikäs. He, kuten vanhemmat usein, valitsivat nimien joukkoon, myös suvussa kulkevan nimen. Tässä tapauksessa se oli isän toinen etunimi Väinämö.


Matti Nykäsen bändin kosketinsoittaja kuoli: ”On ollut kunnia ja ilo soittaa kanssasi” iltalehti 21:37 09.04

Kosketinsoittaja Erkki ”Eki” Koskinen menehtyi viime viikolla. Laulaja ja ex-mäkikotka Matti Nykäsen bändissä koskettimia soittanut Erkki "Eki" Koskinen on kuollut viime viikolla. Kuolinuutinen vahvistetaan Iltalehdelle Koskisen lähipiiristä. Koskinen menehtyi muutama päivä sitten. - On ollut kunnia ja ilo soittaa kanssasi, bändin jäsen kirjoittaa julkisella Facebook-sivullaan.


Isonkyrön sääprofeetta Juhani Luoma on kuollut iltalehti 22:16 08.04

Etenkin Pohjanmaalla tunnettu sääprofeetta ehti ennustaa säätä huomattavan tarkasti vuosikymmenien ajan. Isonkyrön sääprofeettana tunnettu Juhani Luoma on kuollut kotonaan sunnuntaina, 82 vuoden iässä. Asiasta ilmoittivat Luoman omaiset tämän Facebook-sivulla illansuussa.


Liikennepoliisi joutui tosipaikan eteen Joensuussa - Maantien huono kunnossapito tiivistyy yhteen kuvaan: ”Kengät upposi nilkkoja myöten kuravelliin” iltalehti 18:54 08.04

Pohjoiskarjalaisen risteyksen huono kunto aiheutti puhallusvalvontaa suorittavalle poliisille ylimääräistä harmia. Itä-Suomen poliisi päätyi lauantaina liikennettä valvoessaan ihmettelemään valtakunnan maanteiden kunnossapitoa. Poliisi julkaisi Facebook-sivullaan kuvan Joensuuhun kuuluvassa Kiihtelysvaarassa sijaitsevasta risteyksestä, joka on kevään korvilla rapautunut upottavaksi kuravelliksi.


Oikeusministeri Antti Häkkäsen erityisavustaja Tapani Mäkinen irtisanoutui - syynä rikosepäily iltalehti 19:52 03.04

Mäkinen kertoo asiasta Facebook-sivullaan. Oikeusministeri Antti Häkkäsen (kok) erityisavustaja Tapani Mäkinen on irtisanoutunut tehtävästään. Mäkinen kertoo asiasta . Mäkinen kertoo, että syynä on häneen kohdistuva rikosepäily. Häntä epäillään lahjonnasta ja virka-aseman väärinkäytöstä.


Antti Häkkänen kommentoi erityisavustajansa eroa somessa: ”Asia on viranomaisten selvitettävänä” iltalehti 19:11 03.04

Häkkäsen mukaan uusi erityisavustaja valitaan lähiviikkoina. Oikeusministeri Antti Häkkänen (kok) on kommentoinut erityisavustajansa Tapani Mäkisen eroa Twitterissä ja Facebookissa. Mäkinen kertoi tänään omalla Facebook-sivullaan irtisanoutuvansa erityisavustajan tehtävästään häneen kohdistuvan rikosepäilyn vuoksi. Mäkistä epäillään hänen omien sanojensa mukaan lahjonnasta ja virka-aseman väärinkäytöstä.


New Yorkista unelmoinut Kiia, 9, on poissa - sairasti syöpää lähes koko elämänsä iltalehti 14:25 01.04

Kaksivuotiaasta saakka syöpää sairastanut Kiia on nukkunut pois. 9-vuotiaan Kiian New Yorkin -matkan mahdollistanut Brother Christmas kertoi Facebook-sivullaan suru-uutisen - urhea pikkutyttö on poissa. Iltalehti uutisoi heinäkuussa eteläsuomalaisen Kiian suurimman toiveen toteutumisesta. Tyttö pääsi New Yorkiin näkemään Vapaudenpatsaan.


”Terrori-iskussa kuolleelle lihakauppiaalle ei heru sympatiaa” - vegaani sai vankeustuomion Facebook-julkaisustaan Ranskassa iltalehti 10:17 30.03

Vegaaniaktivisti sai seitsemän kuukauden ehdollisen vankeustuomion kommentoituaan Trebesin iskua. Kasvisperäistä ruokavaliota noudattava vegaaninainen sai seitsemän kuukauden ehdollisen vankeustuomion kommentoituaan Etelä-Ranskassa viime viikolla tehtyä terrori-iskua, jossa kuoli neljä ihmistä. Yksi islamistimilitantin uhreista Trebesissä oli lihakauppias Christian Medves, jolle ei vegaanilta herunut sympatiaa. - Niin olette järkyttyneitä, että terroristi tappoi murhaajan. Minua se ei järkytä. En tunne sympatiaa häntä (lihakauppiasta) kohtaan. Se on ihan oikein, nainen kirjoitti Facebook-sivullaan.


Jari Sillanpää avasi vitsillä, myönsi olevansa narkomaani ja purskahti itkuun - IL seurasi EVS-haastattelun hetki hetkeltä iltalehti 22:14 29.03

Sillanpää antaa tänään ensimmäisen haastattelunsa sen jälkeen, kun hän päätyi lomareissulta suoraan poliisivankilaan. Iltalehti uutisoi viime sunnuntaina Sillanpäähän kohdistuvasta uudesta huumausainerikosepäilystä. Sillanpää otettiin kiinni Helsinki-Vantaan lentoasemalla hänen palatessaan lomamatkalta Thaimaasta. Laulajatähti on käryn jälkeen ollut vaitonainen tapauksesta ja pidättäytynyt antamasta haastatteluja. Ainoan kommenttinsa kohuun hän esitti Facebook-sivullaan. Tänään Sillanpää kuitenkin rikkoo hiljaisuuden ja antaa haastattelun Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa.


Jari Sillanpää avasi vitsillä, myönsi olevansa narkomaani ja purskahti itkuun - IL seurasi MTV-haastattelun hetki hetkeltä iltalehti 22:00 29.03

Sillanpää antaa tänään ensimmäisen haastattelunsa sen jälkeen, kun hän päätyi lomareissulta suoraan poliisivankilaan. Iltalehti uutisoi viime sunnuntaina Sillanpäähän kohdistuvasta uudesta huumausainerikosepäilystä. Sillanpää otettiin kiinni Helsinki-Vantaan lentoasemalla hänen palatessaan lomamatkalta Thaimaasta. Laulajatähti on käryn jälkeen ollut vaitonainen tapauksesta ja pidättäytynyt antamasta haastatteluja. Ainoan kommenttinsa kohuun hän esitti Facebook-sivullaan. Tänään Sillanpää kuitenkin rikkoo hiljaisuuden ja antaa haastattelun Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa.


kovia – lentokoneen päätteeksi – yli paikallisjunassa katkaisi vilkkaan perustamaan avaruusjoukot voi soittaa

Uutiset