Reino Nordinilta yllätysuutinen: Maria-vaimo on raskaana iltalehti 12:51 14.01

Laulaja kertoo Facebookissa, että Maria-vaimo odottaa parin kolmatta lasta. Laulaja Reino Nordin on parhaillaan perheensä kanssa lomamatkalla. Nordin ja Maria-vaimo ovat kumpikin julkaisseet reissulta kuvia, joiden perusteella perhe-elämässä on kaikki hyvin vaikeasta viime vuodesta huolimatta. Nyt Reino räjäytti todellisen pommin, kun hän kertoi henkilökohtaisella Facebook-sivullaan, että pari odottaa kolmatta lastaan.


Reino Nordinilta yllätysuutinen: Vauva tulossa iltalehti 12:51 14.01

Laulaja kertoo Facebookissa, että Maria-vaimo odottaa parin kolmatta lasta. Laulaja Reino Nordin on parhaillaan perheensä kanssa lomamatkalla. Nordin ja Maria-vaimo ovat kumpikin julkaisseet reissulta kuvia, joiden perusteella perhe-elämässä on kaikki hyvin vaikeasta viime vuodesta huolimatta. Nyt Reino räjäytti todellisen pommin, kun hän kertoi henkilökohtaisella Facebook-sivullaan, että pari odottaa kolmatta lastaan.


Popeda perui gaalaesiintymisensä taustanauhapakon vuoksi - somessa ihaillaan: ”Pleipäkki on nykäsiä varten” iltalehti 18:41 13.01

Neljäkymmentä vuotta keikkaillut bändi ei aio muuttaa tapojaan. Jo 40 vuotta yleisöä villinnyt Popeda teki radikaalin päätöksen ja jättää tulevan Emma-gaalan väliin. Popedan oli tarkoitus esiintyä gaalassa. - Pahoitellen joudumme kertomaan, että yhtyeen esiintyminen helmikuun alun Emma-gaalassa joudutaan perumaan, koska gaalassa ei ole mahdollista soittaa livenä vaan ainoastaan taustanauhojen avulla, yhtyeen virallisella Facebook-sivulla kerrotaan.


Poliisi kirjoittaa avoimesti seksuaalisesta häirinnästä: ”En ole kiinnostunut ulkopuolisen kommenteista siitä, että pyllyni on miellyttävän kokoinen” iltalehti 20:57 11.01

Poliisin kirjoittama päivitys on julkaistu Itä-Suomen Poliisin Facebook-sivulla. Tekstistä ei selviä, mitä sukupuolta sen kirjoittaja edustaa. Vuoden 2017 loppupuolella yhä useammat uutiset liittyivät #metoo-kampanjaan, joka liittyy erityisesti naisten kohtaamaan seksuaaliseen häirintään. Tänään 11. tammikuuta metoo-keskusteluun osallistui myös Itä-Suomen poliisilaitos, jonka poliisi on kirjoittanut laitoksen Facebook-sivulle kokemuksiaan työajalla tapahtuvasta seksuaalisesta häirinnästä.


Motörheadin kitaristi Fast Eddie Clarke on kuollut 67-vuotiaana iltalehti 13:36 11.01

Motörhead vahvistaa kuolinuutisen Facebookissa. Mötörheadissa vuosina 1977-1982 kitaraa soittanut Fast Eddie Clarke, eli oikealta nimeltään Edward Allan Clarke on kuollut, Mötörheadin virallisella Facebook-sivulla vahvistetaan. - Olemme järkyttyneitä jakaessamme teille uutisen, jonka kuulimme aiemmin tänään. Edward Allan Clarke - tai Fast Eddie, kuten me kaikki häntä nimitimme - kuoli rauhallisesti eilen. Ted Carroll (Chiswick Recordsin perustaja) kertoi tämän surullisen uutisen Facebook-sivullaan. Hän oli kuullut asiasta Doug Smithilta. Eddie kuoli sairaalassa, jossa häntä hoidettiin keuhkokuumeen takia, yhtyeen sivuille päivitettiin.


Varkauden perussuomalaiset liittivät Suomi 100 -logon Laura Huhtasaaren mainokseen iltalehti 13:26 08.01

Varkauden perussuomalaiset ovat ottaneet Suomen 100-vuotisjuhlavuoden virallisen Suomi 100 -logon poliittiseen käyttöön. Suomi 100 -logo on yhdistetty yhdistyksen Facebook-sivulla olevaan ilmoitukseen, jossa mainostetaan presidenttiehdokas Laura Huhtasaaren vierailua Varkaudessa 18. tammikuuta. Valtioneuvoston kanslian mukaan Suomi 100 -tunnus on juhlavuoden ohjelmaan hyväksyttyjen ohjelmahankkeiden käytössä ja Suomi 100 -aineistojen käyttö on sallittu ainoastaan Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoteen liittyvissä yhteyksissä.


Eläintarhassa tehtiin historiaa: gepardi synnytti kahdeksan pentua - mitä söpöläisiä! iltalehti 11:41 08.01

Yhdysvaltalaisessa eläintarhassa on sattunut historiallinen tapaus, sillä aiemmin ei ole dokumentoitu gepardin synnyttäneen tarhaoloissa kahdeksaa pentua. Saint Louisin eläintarhasta kuuluu ilouutisia, sillä Bingwa-niminen gepardi on nyt kahdeksan pennun emo. Eläintarha julkaisi Facebook-sivullaan videon, jossa emo hoivaa vipeltäviä pentujaan. Videon lopussa on myös suloisia lähikuvia pennuista emonsa hoivassa. Viisi pennuista on naaraita ja kaksi uroksia. kertoo, että eläintarhaoloissa on harvinaista, että gepardi saa noinkin monta pentua. Eläintarhojen kattojärjestöjen dokumenttien mukaan tyypillisesti gepardi synnyttää kolmesta neljään pentua eläintarhoissa.


Alle 1€:n happy hour -tuoppi palasi – KL: Lonkero lähtee jopa halvemmalla kuin kaupassa: “Myymme tappiolla” uusisuomi 10:10 05.01

Alkoholilain muutos salli 10 vuoden tauon jälkeen happy hour -markkinoinnin ja ensimmäiset yökerhot ovat kiirehtineet mainostamaan alennuksia Facebook-sivullaan, kertoo Kauppalehti.


The Rasmuksen Lauri Ylönen sai toisen pojan – julkaisi vauvavarpaista suloisen kuvan mtv 11:16 30.12

The Rasmus -yhtyeen nokkamies ilmoittaa perheelisäyksestä yhtyeen Facebook-sivulla.


Näyttelijä Rose Marie on kuollut iltalehti 09:32 29.12

The Dick Van Dyke Showsta tuttu näyttelijä Rose Marie kuoli kotonaan Kaliforniassa 94-vuotiaana. Rose Marie Mazzetan Facebook-sivulla kerrotaan rakkaan tähden poismenosta. - Surusydämin jaamme tämän kauhistuttavan surullisen uutisen: rakastettu Rose Marie menehtyi tänä iltapäivänä, hänen ystävänsä kertoivat.


Taustoja Tuntemattomasta -livelähetys Facebookissa sekä IL-TV:ssä - osallistu keskusteluun Aku Louhimiehen ja Aku Hirviniemen kanssa iltalehti 17:05 20.12

Tänään keskiviikkona 20. joulukuuta järjestetään Alma-talossa IL-TV Live ja Facebook-livelähetys Tuntemattoman sotilaan kulisseista. Suora lähetys nähdään IL-TV:ssä ja Tuntemattoman sotilaan Facebook-sivulla klo 18-20. Lähetyksessä elokuvan ohjaaja Aku Louhimies ja Hietasen roolin näytellyt Aku Hirviniemi vastaavat Facebook-liven yleisön kysymyksiin suurtuotannon matkasta ennen ja jälkeen ensi-illan.


Halla-aho kommentoi aiemmin Seppo Huhdan häirintäsyytöksiä: ”Perussuomalaisissa tuollaista touhua ei katseltaisi” iltalehti 08:12 19.12

Marraskuussa Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kirjoitti Facebook-sivullaan, että hänen puolueessaan seksuaalista häirintää ei katseltaisi. Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kommentoi reilu kuukausi sitten marraskuussa väitteitä, joiden mukaan Espoon Sinisten puheenjohtaja Seppo Huhta Halla-aho valitti siitä, että Iltalehden jutussa olevassa kuvassa näkyi taustalla Perussuomalaisten logo.


Tunnetko tämän miehen? Suomalaishyökkääjä loistaa maalitykkinä Saksan alasarjassa iltalehti 07:59 18.12

Kimmo Hovi tekee pahaa jälkeä Saksan viidennellä sarjatasolla International Leipzigissa. Hyökkääjä Kimmo Hovi lähti joulutauolle jo perinteisellä tavalla, kahdella maalilla. International Leipzig kaatoi Hallen 4-0. Inter Leipzigin Facebook-sivulla juhlittiin:


Teuvo Hakkaraiselta ylilyönti pikkujouluissa – "Minun on pyydettävä anteeksi" MTV 11:38 16.12

Teuvo Hakkaraisen pikkujoulujuhlinta äityi eduskunnassa sellaiseksi, että hän katsoi parhaaksi esittää julkisen anteeksipyynnön Facebook-sivullaan.


Sairaala käännytti ovella - äiti synnytti vauvan kadulle Lontoossa keskellä aamuruuhkaa iltalehti 09:35 16.12

Lizzie Hinesin poikavauva Louis syntyi jalkakäytävälle strippiklubin edustalla. Lizzie Hines yrittää epätoivoisesti löytää ihmisiä, jotka auttoivat häntä vuosi sitten joulun alla Lontoossa. Hänet käännytettiin synnytyssairaalasta pois joulukuun 22. päivänä. Tuntia myöhemmin hän synnytti vauvansa Louisin jalkakäytävälle Tottenham Court Roadin kaupunginosassa Lontoon keskustassa. Hines on jakanut koskettavia kuvia tapahtuneesta Facebook-sivullaan. Hänen poikansa Louis täyttää ensi viikolla yksi vuotta.


Käpylän pyöveli Jukka Järvinen, 53, ja laulaja Reeta Viljamaa, 42, odottavat kevätvauvaa - häistäkin on puhuttu iltalehti 08:51 15.12

Ex-nyrkkeilijä ja nykyinen kunnallispoliitikko Jukka ”Käpylän pyöveli” Järvinen ja Reeta Viljamaa ovat seurustelleet alle vuoden. Huhtikuussa syntyy yhteinen lapsi. Viime helmikuusta seurustelleilla Jukka Järvisellä ja Reeta Viljamaalla oli keskiviikkoiltana iloista kerrottavaan. Reeta julkaisi Facebook-sivullaan ultraäänikuvia paljastaen, että kaksikko odottaa huhtikuussa syntyvää vauvaa.


Halla-aho Facebookissa: ”Hyvinvoivissa ja tasa-arvoisissa maissa ihmisillä on paljon virikkeitä ja tekemistä niin työelämässä kuin sen ulkopuolella, eivätkä lapset oikein mahdu tähän yhtälöön” iltalehti 20:38 12.12

Väestöliiton tuoreen perhebarometrin mukaan syntyvyys laskee Suomessa seitsemättä vuotta. Perussuomalaisten puheenjohtaja, europarlamentaarikko Jussi Halla-aho kommentoi tiistaina Facebook-sivullaan Väestöliiton tuoreen perhebarometrin tulosta. Perhebarometrin mukaan syntyvyys laskee Suomessa seitsemättä vuotta. Väestöliitto listaa syiksi muun muassa puolison puuttumisen, taloudelliset syyt ja työelämän vaatimukset. Halla-aho kirjoittaa, että syntyvyysongelmaa lähestytään usein sosiaalipolitiikan ja tasa-arvon näkökulmasta. Hän toteaa, että ajatus tuntuu olevan, että kunhan tasa-arvo saadaan hyvälle tolalle ja perhe-etuudet riittävälle tasolle, syntyvyys lähtee nousuun.


New Yorkin pommi-iskusta epäilty varoitti presidentti Trumpia etukäteen Facebookissa iltalehti 20:24 12.12

”Trump, epäonnistuit kansakuntasi suojelemisessa”, kirjoitti Akayed Ullah juuri ennen iskua. Maanantaina New Yorkissa tapahtuneesta pommi-iskusta syytetty Akayed Ullah varoitti presidentti Donald Trumpia omalla Facebook-sivullaan hetkeä ennen kuin räjäytti pommin. Hän oli kirjoittanut Facebook-sivulleen "Trump, epäonnistuit kansakuntasi suojelemisessa".


Rekkakuskin kuolema kosketti - kynttilät syttyivät miehen muistoksi iltalehti 08:30 02.12

Facebookissa on levinnyt muistotempaus Tuusniemellä tällä viikolla kuolleen rekkakuskin muistoksi. Kuusisto Trucking Ky pyysi Facebook-sivullaan kaikkia sytyttämään perjantaina kello 12 kynttilän perheellisen miehen muistoksi. Pyyntöä on jaettu laajasti sosiaalisessa mediassa.


Uutiset