Karmea taklaus: slovakialaispelaajan jalka meni poikki - "Sääli, koska hän on nuori poika”

iltalehti 06:10 24.09

Slovakian Fortuna ligassa nähtiin karmiva luokkaantuminen. Slovakian pääsarjassa Fortuna ligassa nähtiin viikko takaperin jokaisen jalkapalloilijan painajainen, kun MFK Zemplín Michalovce ja AS Tren?ín kohtasivat. Kun ottelua oli pelattu vasta kuutisen minuuttia, vierasjoukkue Tren?ínin englantilaispelaaja Cole Kpekawa taklasi 18-vuotiasta Matej Trusaa.


Päävideotuomari asetti Arto Laatikaisen taklauksen kurinpitokäsittelyyn

jatkoaika.com 12:59 23.09

HPK:n Arto Laatikaisen taklaus HIFK:n Micke-Max Åsteniin on edennyt kurinpitokäsittelyyn. Päätöksen käsittelyyn lähettämisestä teki päävideotuomari.


Sarjakärki KuPS lähtee mestaruustaistoon voittoputkessa – kapteeni vakuuttaa, että jalat pysyvät maassa: "Kopissa taitaa olla yksi jätkä, jolla on Suomen mestaruus"

yle 21:35 22.09

Ilveksen voitto nosti IFK Mariehamnin kaataneen KuPSin sarjakärkeen.


Sarjakärki KuPS lähtee mestaruustaistoon voittoputkessa – kapteeni vakuuttaa, että jalat pysyvät maassa:" Kopissa taitaa olla yksi jätkä, jolla on Suomen mestaruus"

yle 21:35 22.09

Ilveksen voitto nosti IFK Mariehamnin kaataneen KuPSin sarjakärkeen.


Sarjakärki KuPS lähtee mestaruustaistoon voittoputkessa – kapteeni vakuuttaa, että jalat pysyvät maassa: " Kopissa taitaa olla yksi jätkä, jolla on Suomen mestaruus"

yle 21:35 22.09

Ilveksen voitto nosti IFK Mariehamnin kaataneen KuPSin sarjakärkeen.


KuPS nousi Veikkausliigan kärkeen – Ilves hilasi itsensä mukaan mestaruustaistoon

MTV 20:40 22.09

KuPS nousi Veikkausliigan mestaruussarjan kärkipaikalle, kun se kukisti IFK Mariehamnin 1-0-lukemin. Sarjaa johtanut FC Inter puolestaan koki 0-1-tappion Ilvekselle.


Ilves ilmoittautui mukaan mestaruustaistoon aivan viime hetkillä – KuPS nousi voitolla sarjakärkeen

yle 20:30 22.09

KuPS kukisti vieraissa IFK Mariehamnin 1–0.


Ilves dramaattiseen voittoon viimeisellä minuutilla, Tuco ratkaisi Maarianhaminassa – KuPS nousi Veikkausliigan kärkeen

iltalehti 20:24 22.09

Kuopion Palloseura haki arvokkaan 1–0-voiton IFK Mariehamnista. Kun Ilves voitti Interin, KuPS nousi sarjakärkeen pisteen erolla Interiin. Sarjakierroksia on jäljellä kolme.


Tuco ratkaisi – KuPS nousi Veikkausliigan kärkeen

iltalehti 20:24 22.09

Kuopion Palloseura haki arvokkaan 1–0-voiton IFK Mariehamnista. Kun Ilves voitti Interin, KuPS nousi sarjakärkeen pisteen erolla Interiin. Sarjakierroksia on jäljellä kolme.


HIFK otti revanssin HPK:sta - Anton Lundell ratkaisi jatkoajalla

jatkoaika.com 08:00 22.09

HPK ja HIFK kohtasivat toistamiseen kahden päivän sisään, kun HIFK saapui Hämeenlinnaan vierailulle. Tälläkin kertaa vierasjoukkue vei pidemmän korren, kun helsinkiläiset voitti ottelun jatkoajalla 4-5. Viime kaudella oranssinutussa Suomen mestaruuden voittaneet Otto Paajanen ja Teemu Turunen tekivät samalla paluun entiseen kotikaukaloonsa, ja Turunen viimeistelikin kaksi maalia. Myös kotijoukkueen Filip Krivosik ja ottelun voittomaalinkin tehnyt superlupaus Anton Lundell viettivät kahden maalin iltaa.


HIFK:n ja koko Suomen kirkkain lupaus Anton Lundell ensi kesän NHL:n varaustilaisuudesta – ”Kyllähän se mielessä välillä pyörii”

jatkoaika.com 08:00 22.09

Liigakauden nuoriso-osaston ykköstähden Anton Lundellin odotetaan loistavan niin kuluvalla kaudella Liigassa kuin ensi kesän NHL:n varaustilaisuudessa. Pelaaja itse kertoo koittavansa keskittyä ensisijaisesti tuleviin peleihin, vaikkakin myöntää myös tulevan varauksen olevan välillä mielessä.


Nyt oli HIFK:n pelaajan vuoro saada taklaus suoraan päähän - ”Tuomion on oltava suhteessa tekoihin”

iltalehti 21:21 21.09

Hämeenlinnassa kuohuivat tunteet mestarien paluusta ja ulosajosta, kun HIFK haki kaksi pistettä jatkoaikavoitolla lukemin 5?4. Kotonaan perjantaina HPK:lle hävinnyt HIFK oli tällä kertaa pelillisenä altavastaajana, mutta onnistui kampeamaan voiton Hämeenlinnasta jatkoajalla lukemin 5?4 (0-0, 2-1, 2-3, 1-0). Voittomaalin iski illan toisen osumansa tehnyt superlupaus Anton Lundell. Illan puhutuimpia aiheita olivat päähän kohdistunut taklaus sekä Otto Paajasen ja Teemu Turusen paluu Hämeenlinnaan. Arto Laatikainen lensi suihkuun taklattuaan Micke-Max Åstenia toisessa erässä päähän. Osuma syntyi tilanteessa, jossa sekä Laatikainen että Åsten tavoittelivat kiekkoa laidassa luistellen kovaa vauhtia tilanteeseen.


HIFK-luotsi otti kantaa HPK-konkarin ulosajoon, toivoo kurinpidolta tasaisuutta – "Tuomiot ovat suhteessa tekoihin"

MTV 20:50 21.09

HIFK:n ja HPK:n välisen ottelun yhdeksi puhuttavimmaksi tilanteeksi nousi HPK-pakki Arto Laatikaisen ulosajoon johtanut taklaus.


KPV yllätti RoPSin toisella puoliajalla – HIFK:n Henriquella kahden maalin iltapuhde

yle 20:19 21.09

Rovaniemen Palloseura menetti mahdollisuutensa haastajasarjan voittoon.


Tapparan huippuvire jatkuu – HIFK sai revanssin HPK:sta

yle 20:06 21.09

Myös Kärpät, KooKoo ja Ässät ylsivät voittoihin jääkiekon SM-liigassa.


Maali-iloittelu jatkui Hämeenlinnassa – HIFK haki revanssin HPK:sta kohahduttavien vaiheiden jälkeen

jatkoaika.com 19:30 21.09

HPK ja HIFK iskivät toistamiseen yhteen kahden päivän sisään lauantai-illan kierroksella. HIFK onnistui hakemaan Hämeenlinnasta revanssi edellisen ottelun pettymyksen jälkeen.


Video: Jälleen päähän kohdistunut taklaus – Liigakonkari Arto Laatikainen taklasi HIFK-pelaajaa suihkutuomion arvoisesti

jatkoaika.com 18:17 21.09

HPK:n ja HIFK:n välisessä ottelussa nähtiin toisessa erässä puhuttava tilanne kotijoukkueen konkaripakin Arto Laatikaisen taklatessa HIFK:n Micke-Max Åstenia suihkutuomion arvoisesti.


Jälleen päähän kohdistunut taklaus – Liigakonkari Arto Laatikainen taklasi HIFK-pelaajaa suihkutuomion arvoisesti

jatkoaika.com 18:17 21.09

HPK:n ja HIFK:n välisessä ottelussa nähtiin toisessa erässä puhuttava tilanne kotijoukkueen konkaripakin Arto Laatikaisen taklatessa HIFK:n Micke-Max Åstenia suihkutuomion arvoisesti.


Karmea pommi päähän! HPK:n konkaripakki Arto Laatikainen jyräsi HIFK:n hyökkääjän Micke-Max Åstenin ja lensi suihkuun

iltalehti 18:17 21.09

HPK:n puolustajaveteraani lensi pihalle ottelusta 5+20 minuutin rangaistuksella. Päähän kohdistunut taklaus kuohutti peliä taas Liigassa, kun HPK:n Arto Laatikainen sai 5+20 minuutin rangaistuksen taklattuaan HIFK:n Micke-Max Åstenia Hämeenlinnassa. Åsten luisteli ja kurotti kohti kiekkoa oman alueensa laidassa, kun kovaa vauhtia tullut Laatikainen nosti kyynärpäätään taklaukseen. Taklaus näytti menevän osittain ohi Åstenista, mutta oli selkeästi päähän kohdistunut ”pommi”.


HPK:n konkaripakki passitettiin suihkuun – taklaus tärähti HIFK-hyökkääjää päähän

MTV 18:08 21.09

HPK:n Arto Laatikaisen ottelu päättyi ulosajoon HIFK:ta vastaan pelatun ottelun toisessa erässä.


merijää sulanut ennätyspieneksi väkiluku oli

Hot topics