Brasilian F1-viikonlopun sääennuste: saadaanko harjoituksista mitään irti?

MTV 16:06 14.11

F1-kauden viimeistä edellinen kisaviikonloppu Brasilian Sao Paulossa saattaa käynnistyä sadesään harjoituksilla, joissa tiimeillä ei juuri ole tarvetta ajamiselle, mikäli viikonlopun sääennuste pitää paikkansa.


"En tiedä onko tämä rata turvallinen" – rajut pomput puhuttivat F1-harjoituksissa

MTV 19:47 01.11

Vaaralliseksi osoittautunut rata nousi pääpuheenaiheeksi Yhdysvaltain F1-viikonlopun ensimmäisissä harjoituksissa. Mercedes-kuskit käyttivät Austinin ensimmäiset treenit kaikkeen muuhun kuin kierrosaikojen tekemiseen.


F1-kuskin pahoinvointi tuo jännitystä ajopäivään – myös Renault-tallin autoilla vaikeuksia pitää ravinnot sisällään

MTV 20:19 26.10

Toro Rosson Pierre Gasly on ollut Meksikon F1-viikonlopun aikana niin huonovointinen, että jopa ranskalaisen aika-ajosuoritus olivat uhattuna.


Valtteri Bottas vahvasti Ferrarin kannoilla – Meksikon aika-ajojen säätöjen hakemisesta arpapeliä

MTV 19:13 26.10

Valtteri Bottas oli Ferrarin autojen jälkeen kolmas sateen jäljiltä kuivuneella radalla Meksikon F1-viikonlopun kolmansissa ja viimeisissä harjoituksissa.


Valtteri Bottas erikoisen F1-viikonlopun valtias – ykkössijan takana yllättäviä tapahtumia

yle 10:27 13.10

Mercedes-kuljettaja Valtteri Bottas ajoi kauden kolmanteen voittoonsa Japanin Suzukassa.


Suzukassa supersunnuntai – katso Japanin GP:n aika-ajon ja F1-kisan tv-lähetysajat

MTV 18:18 12.10

Japanin F1-viikonlopun aikataulut muuttuivat, kun lauantain ajot peruttiin kokonaan taifuuni Hagibiksen vuoksi.


Tulokaskuski sekoili sopimattomalla tavalla, Max Verstappen piti lupauksensa – näin F1-tähdet ovat viettäneet taifuunipäivää Japanissa: ”Voi hyvänen aika, mikä idiootti!”

iltalehti 12:29 12.10

Japaniin iskenyt taifuuni pakotti Kansainvälisen autourheiluliiton (FIAn) reagoimaan ja muuttamaan kauden 17. F1-viikonlopun aikatauluja. Japanin GP-viikonlopun kolmas harjoitussessio peruttiin kokonaan, ja lauantai-iltapäivän aika-ajot siirrettiin sunnuntaille Suzukan aluetta lähestyneen taifuunin takia. Lauantaina Suzukasta kantautuneet tiedot kertovat, ettei taifuuni iskenyt kisapaikkakunnalle lopulta niin voimakkaana kuin alun perin ennakoitiin, mutta sateet ja tuulet ovat olleet päivän mittaan niin voimakkaita, ettei F1-autolla ajamisesta olisi tullut kerrassaan mitään.


Kimi Räikkönen lohkaisi uteluihin: ”En lennä Eurooppaan”

iltalehti 18:53 11.10

Formulakuljettajat saivat luppoaikaa. Japaniin odotettava taifuuni on myllertänyt F1-viikonlopun aikatauluja toden teolla, ja Suzukan aika-ajot siirrettiin sunnuntaille. Näin ollen kuljettajat saivat, jos eivät vapaapäivää, niin ainakin luppoaikaa.


Valtteri Bottas jälleen F1-harjoitusten nopein Japanissa – se voi riittää paalupaikkaan!

iltasanomat 10:05 11.10

F1-viikonlopun toisen harjoitusjakson merkitys oli normaalia suurempi Suzukan radalla perjantaina.


Japanin GP-viikonloppu sekoittui – tässä uudet tv-lähetysajat

MTV 08:17 11.10

Japanin F1-viikonlopun aikataulut muuttuivat, kun lauantain ajot peruttiin kokonaan taifuuni Hagibiksen vuoksi.


Hirmumyrsky uhkaa sotkea F1-viikonlopun kulkua – asiantuntija nostaa esiin ainutlaatuisen mahdollisuuden: ”Aina on puhuttu siitä”

iltalehti 22:39 10.10

F1-kauden loppupuolelle ajoittuvan Japanin GP-viikonlopun sää on ollut monesti varsin epävakainen, mutta tällä kertaa sääasiaan on kiinnitetty normaaliakin enemmän huomiota. Tyynellämerellä riehuvan Hagibis-supertaifuunin ennakoidaan liikkuvan Suzukan alueelle lauantaiksi. Tällaisessa trooppisessa hirmumyrskyssä tuulen keskinopeus on vähintään 58 metriä sekunnissa eli noin 209 kilometriä tunnissa. On sanomattakin selvää, että jos Suzukaa riepottelee moinen myräkkä, F1-autoilla ei ole mitään asiaa radalle.


MTV paikalla: Japanin F1-aika-ajojen kohtalo ratkaistaan perjantaina – maan hallitus ottaa kantaa supertaifuunin varotoimiin

MTV 14:06 10.10

Kansainvälinen autoliitto FIA tekee perjantaina keskipäivällä Suomen aikaa päätöksen, siirretäänkö Japanin F1-viikonlopun aika-ajot supertaifuuni Hagibisin tieltä sunnuntaiaamuun. Suomalaisfaneille tämä tarkoittaisi hyvin aikaista aamuherätystä.


Kimi Räikkönen sai tiedon kisajärjestäjien suunnitelmista – F1-kuskit jäävät hotelleihin?

iltasanomat 12:28 10.10

Japanin F1-viikonlopun aikataulu menee erittäin todennäköisesti uusiksi lähestyvän supertaifuunin takia.


Täysin uusi kasvo F1-auton rattiin Suzukassa

MTV 15:26 07.10

Hondan tukema japanilaiskuski Naoki Yamamoto pääsee ensi kertaa ajamaan F1-viikonlopun aikana, kun hän tarttuu Toro Rosso -auton rattiin ensimmäisissä vapaissa harjoituksissa Suzukassa perjantaina. 


Tuhoaako jenkkiomistajien suunnitelma F1-viikonlopun hienoimman osan? - kuskit vastustavat radikaalia kokeilua

iltalehti 11:36 03.10

Liberty Median ideoima aika-ajokisa saatetaan nähdä jo ensi vuoden F1-viikonlopuissa. Kuulostaahan se erikoiselta. Eli siis George Russell olisi paalupaikalla? Ja Lewis Hamilton viimeisessä ruudussa?


Daniel Ricciardoa rangaistiin 0,000001 sekunnin takia – ”Tässä olisi voitu käyttää tervettä järkeä”

MTV 12:26 23.09

F1-viikonlopun erikoisin tapaus nähtiin Renaultin Daniel Ricciardon kohdalla. Australialaiskuljettajan auto rikkoi sääntöjä lauantain aika-ajojen ensimmäisessä osiossa. Itse sääntörikkomus oli lopulta todella pieni. Tämä herätti Ricciardossa kiukkua.


F1-tuomio: Herätys, Kimi Räikkönen! Keskinkertainen tallitoveri pääsemässä niskan päälle – ”Reissu oli synkkä ja sekava”

iltasanomat 05:57 23.09

Ilta-Sanomien raati perkasi Singaporen F1-viikonlopun annin.


mainostanut ”suomalainen” poliisia ja yksi

Hot topics