F1-tallin entinen päätukija hämmentää vieläkin soppaa – esitti nyt härskin Saudi Arabia -väitteen

MTV 22:40 19.09

F1-talli Haasin ja energiajuomayhtiö Rich Energyn välillä ehti kuohua melko tavalla koko kesän ajan. Tuoreeltaan osapuolet irtisanoivat yhteistyösopimuksen, minkä myötä Rich Energy ei esiinny enää Haasin autoissa. Sopimuksen irtisanominen ei kuitenkaan lopettanut hämmennystä.


Ferrarin supermoodi aiheuttaa pahaa verta varikolla – F1-pomo vahvisti tiedon mystisestä teholöydöstä: ”Selvästi nähtävissä”

iltalehti 10:11 18.09

Ferrarin F1-tallin kesätauolla löytämä supermoodi on tällä hetkellä formula ykkösten kuumin puheenaihe. Ferrari on kesätauon aikana löytänyt lisää ytyä moottoriinsa. Kuten Iltalehti kirjoitti aiemmin tällä viikolla, tallin huikea suoranopeus Monzassa oli selitettävissä ainoastaan tehoylivoimalla muihin nähden. Nyt Red Bullin johtoportaaseen kuuluva Helmut Marko on vahvistanut Auto Motor und Sportin tiedon, jonka mukaan Ferrari on saanut moottorinsa lähes 55 hevosvoimaa lisää.


Hirvensalmen Ferrari-huijari petkutti paikallisia – mies keksi huiman tarinan työstä F1-tallissa: ”Emme voineet mitään toisin todistaakaan”

iltalehti 19:38 17.09

Hirvensalmella ollaan hämmentyneitä, sillä kylän oman pojan unelmatyöpaikka Ferrarin F1-tallissa olikin keksitty juttu. Suomalaismediat kertoivat tarinaa miehestä, joka sai unelmatyön Ferrarin F1-tallin mukana. Hirvensalmella asuva mies niitti mainetta videoillaan, joissa hän näytti matkaavan Maranellon punaisen tiimin mukana ympäri F1-sirkusta. Moni yrittäjä lähti mukaan mainostamaan yritystään videoblogeihin, joissa luvattiin näkyvyyttä eri puolilta maailmaa Ferrarin varikolta. Myös kunta oli eksoottisessa hankkeessa mukana.


Ferrarin F1-tallin työntekijäksi esittäytynyt mies huijasi kunnan maksamaan somenäkyvyydestä – työpaikkaa ei ole ja videotkin kopioitu netistä

yle 19:30 13.09

Tarinaan lankesivat myös paikallinen rakennusyrittäjä, osa kuntalaisista ja suuretkin alueelliset mediat.


F1-paljastus: Mersu ei ensin halunnut Lewis Hamiltonia – saksalaiskuski jahtasi paikkaa lähettelemällä kuvia koirastaan

iltasanomat 05:57 13.09

Mercedeksen F1-tallin entinen toimitusjohtaja Nick Fry kertoo uusia tietoja siitä, miten Lewis Hamilton päätyi nykyiseen talliinsa.


Miksi Esteban Ocon saa edelleen kytätä Valtteri Bottaksen tekemisiä? Tallipomo selvitti erikoista asetelmaa

MTV 07:07 12.09

Esteban Oconin rooli Mercedeksen F1-tallin toiminnassa vähenee asteittain loppukautta kohti, kertoo tiimipomo Toto Wolff. 


Red Bull -pomo katuu pahaa virhettään Lewis Hamiltonin suhteen

MTV 14:32 11.09

Red Bullin F1-tallin neuvonantaja Helmut Marko katuu taktista kömmähdystään Lewis Hamiltonin suhteen.


Michael Schumacherin ex-pomo arvostelee perhettä tietojen pimittämisestä: ”Monet hyötyisivät varmasti”

iltasanomat 12:25 11.09

Mercedeksen F1-tallin entinen toimitusjohtaja toivoo, että Michael Schumacherin perhe kertoisi julkisuuteen F1-legendan voinnista.


F1-tallin sopimus pääsponsorin kanssa purettu – yhtiön logot poistetaan autoista välittömästi

iltasanomat 11:48 10.09

Haas-tallilla ei ole enää pääsponsoria.


F1-tallin ja päätukijan myrskyisä liitto päättyi – matkan varrelle mahtui 40 miljoonan uhkauksia ja käsittämättömiä kuittailuja

MTV 10:22 10.09

F1-talli Haas on tiedottanut lopettaneensa yhteistyön päätukijan Rich Energyn kanssa. Brittiläisen energiajuomayhtiön ja Haasin väliseen liittoon mahtui hyvin myrskyisiä vaiheita.


F1-tallin nimi muuttuu kesken kauden! Yhteistyö pääsponsorin kanssa päättyy välittömästi

iltalehti 16:45 09.09

F1-talli Haasin ja energiajuomayhtiö Rich Energyn yhteistyö tuli lopullisesti päätökseensä. F1-talli Haasin ja energiajuomayhtiö Rich Energyn erikoinen ja värikäs yhteistyö on tullut päätökseensä, ja tällä kertaa ilmeisesti ihan oikeasti. Haasin Twitter-tilillä julkaistiin maanantaina tiedote, jonka mukaan Haas ja tallin pääsponsori ovat yhdessä päättäneet purkaa sopimuksensa ja päätös astuu voimaan välittömästi.


Kivikautista ajamista ja punaviiniä takakontista – Ferrari-pomon käytös tiivisti formuloiden hengen 50 vuotta sitten: ”Meillä oli kaasupullo mukana”

iltalehti 10:28 05.09

Jackie Ickx ajoi formuloissa aikakaudella, jolloin vaara oli jatkuvasti läsnä. 74-vuotias Jacky Ickx ei koskaan voittanut F1-maailmanmestaruutta, mutta saavutti urallaan paljon. Belgialainen voitti Le Mansin 24 tunnin ajon kuudesti ja oli vuosina 1969 ja 1970 formula ykkösten toinen. Hän ajoi yhteensä kolmetoista kautta F1-sarjassa, joista viisi hän vietti tarunhohtoisen Ferrarin riveissä. Automerkin ja F1-tallin perustaja Enzo Ferrari oli vahva persoona, jonka kanssa kaikki eivät todellakaan tulleet toimeen.


Jälleen uusi F1-sopimus! Palapelin osat loksahtelevat kohdilleen Belgiassa

MTV 19:17 30.08

Meksikolaiskuljettaja Sergio Perez on solminut pitkän jatkosopimuksen F1-tallinsa Racing Pointin kanssa. Kyseessä on jo kolmas sopimusjulkistus Belgian F1-viikonlopun aikana.


Kimi Räikkösen F1-tallin ylle luotiin draamaa – ilmoille kova väite ruotsalaiskuskista

MTV 10:58 29.08

Ruotsalainen Marcus Ericsson ajaa tänä viikonloppuna Alfa Romeolla Belgian Spassa F1-sarjan osakilpailussa, kertoo moottoriurheilusivusto Racer. Eri tahojen mukaan väite ei pidä kuitenkaan paikkansa.


Hurja F1-huhu: Ruotsalaiskuski korvaa Kimi Räikkösen viikonlopun kisassa?

iltasanomat 10:52 29.08

Formulapiireissä on lähtenyt torstaina liikkeelle huhu Alfa Romeon F1-tallin mahdollisesta kuljettajavaihdoksesta.


Hurja F1-huhu: Ruotsalaiskuski korvaa Kimi Räikkösen?

iltasanomat 10:49 29.08

Formulapiireissä on lähtenyt torstaina liikkeelle huhu Alfa Romeon F1-tallin mahdollisesta kuljettajavaihdoksesta.


Ranskalaislehti: Valtteri Bottas tietää jo ensi kauden F1-tallinsa – Mercedes teki kuljettajapäätöksen

iltasanomat 09:33 24.08

Valtteri Bottaksen uudelle F1-sopimukselle saatetaan saada vahvistus ensi viikolla.


Lehti: Valtteri Bottas jatkamassa Mercedeksellä – Esteban Ocon siirtymässä toiseen talliin

MTV 16:24 21.08

Mercedeksen F1-tallin kuljettajaksi tulevalle kaudelle huhuttu Esteban Ocon on siirtymässä Renault'n leiriin, kertoo saksalainen Autobild. 


-missi ”Uskallanko Helsingissä – palvelukeskuksen Helsingissä – potilaita lähtee raikkaana manttelinperijä päättyi kolariin! Ferrari Tapah-taifuuni lähestyy – tutkija ”EU-komissio

Hot topics