Niki Lauda säilytti elämänilonsa loppuun saakka, julkaisi humoristisen kuvan vain kaksi viikkoa ennen kuolemaansa: ”Ajattelin tehdä comebackin” iltalehti 06:55 21.05

Formula ykkösten kolminkertainen maailmanmestari Niki Lauda on kuollut. Laudan perhe vahvisti tiedon varhain tiistaiaamuna. Itävaltalainen oli menehtyessään 70-vuotias. Lauda oli ansiokkaan ajouransa jälkeen tiiviisti mukana F1-sarjassa erilaisissa rooleissa. Viimeisten vuosiensa aikana hän toimi Mercedeksen puheenjohtajana. Lauda myös omisti tallista kymmenen prosenttia.


MM-taisto kahden kauppa? Valtteri Bottas latasi herkullisen näkemyksen MTV 22:18 20.05

F1-sarjassa alkukaudella kaksi on ollut ylitse muiden. Tai enemmänkin yksi taho: Mercedes. Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas ovat napsineet voittoja lähes peräkanaan. Mutta ratkaistaanko mestaruus myös heidän kahden välillä?


Max Verstappenin Espanjan GP:n jälkeinen temppu naurattaa – saksalaiskanavalta video juonikkaasta hämäyksestä MTV 07:00 17.05

Mercedes jatkoi viikonloppuna vakuuttavaa menoaan F1-sarjassa juhlimalla kaksoisvoittoa Espanjan GP:ssä. Red Bullin Max Verstappen nappasi viimeisen paikan palkintopallilla.


Miten käy Valtteri Bottaksen ja Lewis Hamiltonin välien? Ex-kuski epäilee Hamiltonin ”reagoivan” iltalehti 13:54 15.05

F1-sarjassa on uusia jännityksen kohteita. Kun kärkitallien välinen taisto F1-sarjassa näyttää poikkeuksellisen tylsältä, kääntyvät katseet uusiin taisteluihin. Kärkitallien välisessä kisailussa ei juuri nyt ole kovin paljon seurattavaa, kun Mercedes on napannut kaksoisvoiton kauden viidessä ensimmäisessä kisassa. Sen sijaan tallien sisäiset välienselvittelyt sekä Mersulla että Ferrarilla tuovat uutta väriä sarjaan.


Kovaa kielenkäyttöä Ferrarin rämpimisestä F1-sarjassa – verrataan nyt katkaravuksi Italiassa iltasanomat 09:30 14.05

Eläinvertaukset tulivat käyttöön Italiassa, kun Ferrari ei löydä vauhtiaan.


Lewis Hamiltonilta hurja väite hänestä ja Valtteri Bottaksesta – "Paras pari, mitä on koskaan ollut" MTV 08:55 11.05

Mercedes-kaksikko Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas ovat napsineet voittoja tasatahtiin alkukauden aikana F1-sarjassa. Saksalaistallin vakuuttavat otteet ovat johtaneet ylistyskuoroon. Nyt tallin sisältä Hamilton pamautti pöydälle varsin kovan näkemyksen.


ilmavoimaministeriksi kriisi psykologi ”Kannattaa pysähtyä Saudi-Arabiaan – tutkija taloa väännetään yhä ”Pyöräviha” hämmentää

Uutiset