F1-kuski kokee tylyn kohtalon – maailmanmestarilta raakaa tekstiä: ”Onnekas, että hänelle on edes maksettu”

MTV 17:11 16.11

F1-sarjassa saksalaiskuski Nico Hülkenberg kokee kauden päätteeksi tylyn kohtalon, sillä hän joutuu tekemään tilaa muille kuskeille. Hülkenbergin nykytalli Renault värväsi jo aiemmin ranskalaiskuski Esteban Oconin itselleen. Hülkenberg ei ole löytänyt myöskään muualta ajopaikkaa.


Kimi Räikkösen pomo pitää yhä näppinsä kaukana paniikkinappulalta: ”Tämä on vaikein osa työtäni”

MTV 14:51 16.11

Alfa Romeon tallipäällikkö Frederic Vasseur varoo yhä tekemästä mielestään ylireagoivia toimia tiimin palauttamiseksi F1-sarjan pistetaisteluihin.


Mercedeksen F1-tallin sisällä kuplii – työntekijä ottaa hatkat, Lewis Hamilton taustatekijänä

MTV 16:19 15.11

Mercedes juhli tällä kaudella F1-sarjan valmistajien ja kuljettajien maailmanmestaruutta. Mutta jos on paljon hyvää, niin myös pieniä kysymysmerkkejä.


F1-asiantuntija pitää nollapäästöistä GP-sarjaa mahdollisena – tuovatko vetyautot ratkaisun?

iltalehti 19:19 14.11

F1-sarja lupasi kehittyä hiilineutraaliksi urheilumuodoksi vain kymmenessä vuodessa. Liberty Median ja FIA:n alkuviikosta julkaisema tavoite F1-sarjan hiilineutraaliudesta vuoteen 2030 mennessä yllätti monet rajuudellaan. Vuonna 2019 formuloiden hiilijalanjälki painaa sarjan oman arvion mukaan peräti 256 551 tonnia, joista ylivoimaisesti suurin osa muodostui tallien logistiikasta.


Fernando Alonso nimesi F1-sarjan tämän hetken parhaan kuljettajan – "Hän yrittää hyökätä koko ajan"

MTV 14:55 14.11

F1-sarjan kaksinkertainen maailmanmestari Fernando Alonso vetäytyi pois autourheilun kuninkuusluokasta viime kauden jälkeen. Alonso on ollut kuitenkin jatkuvasti paluuseen liittyen spekulaatiomyllyn kohteena. Nyt espanjalaistähti antoi oman näkemyksensä siitä, kuka on tämän hetken paras F1-kuljettaja.


Fernando Alonso nimesi F1-sarjan tämän hetken parhaan kuljettajan

MTV 14:55 14.11

F1-sarjan kaksinkertainen maailmanmestari Fernando Alonso vetäytyi pois autourheilun kuninkuusluokasta viime kauden jälkeen. Alonso on ollut kuitenkin jatkuvasti paluuseen liittyen spekulaatiomyllyn kohteena. Nyt espanjalaistähti antoi oman näkemyksensä siitä, kuka on tämän hetken paras F1-kuljettaja.


Mercedes voitti kaikki F1-pystit, vaikka se antaa rajusti tasoitusta Ferrarille – ”Ero vain kasvaa”

MTV 11:37 14.11

F1-sarjassa Mercedes on jo varmistanut tallien eli valmistajien maailmanmestaruuden. Saksalaistallin suojateista Lewis Hamilton on varmasti kuljettajien MM-sarjan ykkönen ja Valtteri Bottas kakkonen. Tämä siitä huolimatta, vaikka Mercedes antaa tärkeällä osa-alueella selvästi tasoitusta kilpailijaansa Ferrariin nähden.


F1-pomolta kovaa puhetta – Lewis Hamiltonin tallivaihtohuhuissa perää?

MTV 09:11 14.11

F1-sarjan urheilupomona toimiva Ross Brawn iski pöytään sangen mielenkiintoisen näkemyksen, kun häneltä kysyttiin tuoreen maailmanmestarin Lewis Hamiltonin tulevaisuudesta.


F1-kuskien turvallisuuteen merkittävä uudistus – voimaan jo kaudella 2020

MTV 07:30 14.11

Jo ennen kauden 2021 suurta sääntöuudistusta F1-sarjassa nähdään yksi muutos ensi vuonna, kun kuljettajien ajohaalarit vaihtuvat nykyisiä paloturvallisuusohjeita vastaaviksi.


Uutispommin sytytyslanka palamassa? Mercedeksen pomo myöntää, että autojätin lähtö F1-sarjasta on mahdollista

iltasanomat 21:00 12.11

Mercedes-Benz saattaa häipyä F1-sarjasta, sanoo tallin pomo.


F1-sarja ryhtyy ilmastotalkoisiin, tavoittelee hiilineutraaliutta – Max Verstappenilta tyly näkemys: ”En tykkää sähköjutuista”

iltasanomat 16:42 12.11

Ympäristöväki on arvostellut F1-sarjaa saastuttamisesta. Formula1-sarja löi pöytään omat keinonsa suojella ympäristöä ja ilmastoa.


F1-moguli Flavio Briatore, 69, heilastelee 49 vuotta nuoremman naisen kanssa – taustalla avioero alusvaatemallista

iltalehti 16:24 12.11

Entinen tallipomo erosi vaimostaan vuonna 2017. F1-sarjassa Bennettonin ja Renault’n tallipäällikkönä toiminut Flavio Briatore, 69, seurustelee tätä nykyä 20-vuotiaan Benedetta Bosin kanssa. Ikäeroa on hätkähdyttävät 49 vuotta. Tieto pariskunnasta levisi, kun kaksikko kuvattiin suutelemassa lomallaan Keniassa.


Mercedes-pomolta paljastus Valtteri Bottaksen haastajista – tähtikolmikkoon ei ole koskaan oltu yhteydessä

MTV 17:30 08.11

Mercedeksen päädyttyä useampaan kertaan kuskivalinnassaan Valtteri Bottakseen ei tiimi ole nähnyt tarpeelliseksi ottaa yhteyttä F1-sarjan muihin jättiluokan nimiin, kertoo tallipäällikkö Toto Wolff.


Huhu leviää: Renault ulos F1-sarjasta? Lähtö olisi todella kova kolaus etenkin kahdelle kuskille

iltasanomat 13:26 08.11

Renault-tallin jatkaminen F1-sarjassa on epävarmaa.


Huhu leviää: Renault ulos F1-sarjasta?

iltasanomat 13:26 08.11

Renault-tallin jatkaminen F1-sarjassa on epävarmaa.


Kimi Räikköselle F1-sarjan suuri murros ei ole kynnyskysymys: ”Jos show on hyvä, kukaan ei huomaa”

MTV 10:08 08.11

Kimi Räikkönen on kokenut F1-sarjassa autojen muutoksen niin monta kertaa, ettei paluu useita sekunteja hitaampiin autoihin ole suomalaiskuskille kynnyskysymys lajin parissa jatkamiseksi.


Hurja huhu äkkikäänteestä: Renault saattaa jättää F1-sarjan jo tämän kauden jälkeen

MTV 09:27 08.11

Vuosia hidasta kehitystä tehdastiiminsä kanssa kokenut Renault saattaa lopettaa F1-ohjelmansa jo tämän kauden päätteeksi, uutisoi saksalainen Auto Bild -lehti lähteisiinsä vedoten.


Hurja huhu: Vetäytyykö F1-talli kuninkuusluokasta jo tämän kauden jälkeen? Tähtikuski putoaisi täysin tyhjän päälle

iltalehti 22:38 07.11

Jatkaako Renault F1-sarjassa kaudella 2020? F1-piireissä kerrotaan kiertävän hurjan huhun, jonka mukaan Renault saattaisi vetäytyä sarjasta jo tämän kauden jälkeen. F1 Insider -sivuston mukaan Kansainvälisen autourheiluliiton ja F1-sarjan kaupallisia oikeuksia hallinnoivan Liberty Median johtohahmot keskustelivat tästä mahdollisuudesta viime viikonloppuna USA:n GP:n varikolla. Suurimpana syynä huhuille on se, että emoyhtiö Groupe Renault nimitti 11. lokakuuta uudeksi, väliaikaiseksi toimitusjohtajakseen Clotilde Delbos’n, jonka kiinnostus ja arvostus F1-projektia kohtaan on käytännössä olematon. Delbos tunnetaan tiukkaa linjaa vetävänä numerojohtajana. Hän toimii väliaikaisen toimitusjohtajan pestinsä lisäksi myös Renault’n talousjohtajana.


Valtteri Bottas väänsi tunnetuimman radioviestinsä täysin uuteen muotoon, Mersun työntekijät repesivät nauruun mestaruusjuhlissa

iltalehti 15:38 07.11

Mercedeksen F1-talli juhlisti keskiviikkona huimaa menestystään. F1-kausi 2019 oli jo kuudes peräkkäinen, kun Mercedes vei nimiinsä sekä kuljettajien että valmistajien MM-tittelit. Menestysputken aikana kuljettajien MM-titteli on ollut kaikkein tiukimmassa kaudella 2017, kun Lewis Hamilton voitti Ferrarin Sebastian Vettelin 46 pisteen erolla. Valmistajissa Mercedeksen haastajat pääsivät kaikkein lähimmäs kaudella 2018, kun toiseksi sijoittunut Ferrari hävisi 84 pistettä. Mercedeksen saavuttama menestys on täysin ainutlaatuista F1-sarjan historiassa. Ferrari kykeni vuosina 1999–2004 kuuteen valmistajien maailmanmestaruuteen, mutta kuuden vuoden tuplamestaruusputki jäi tuolloin yhdellä vajaaksi, kun McLarenin Mika Häkkinen vei vuoden 1999 mestaruuden kahden pisteen erolla Eddie Irvineen.


Kimi Räikkösen talliin pyrkinyt F1-kuski kovien huhujen kohteena – lyttäsi edelliset valeuutisiksi

MTV 13:34 07.11

Ilman paikkaa F1-sarjassa näillä näkymin jäävä konkarikuski Nico Hülkenberg on liitetty huhuissa IndyCar-sarjassa kisaavan Ed Carpenter Racing -tallin kiinnostuksen kohteeksi.


saa väärää teinitytön kanssa – toiseen lähtöriviin – tapasi

Hot topics