Tässä on suurin syy Ferrarin käsittämättömään sekoiluun – Jyrki Järvilehdolta tyly arvio entisen työnantajansa toiminnasta: ”Se on ongelma”

iltalehti 12:59 11.10

Ferrarin toiminta on ollut viime viikkoina täysin sekaisin. Charles Leclerc on saavuttanut elokuun lopun jälkeen neljä paalupaikkaa putkeen – temppu, johon oli Ferrari-kuljettajista yltänyt viimeksi Michael Schumacher – ja kaikkiaan italialaistalli on voittanut kolme neljästä viimeksi ajetusta F1-osakilpailusta. Vaikka Ferrarin suorituskyky on ollut viimeisen reilun kuukauden ajan paremmalla tasolla kuin pitkiin aikoihin, talliin liittyvissä otsikoissa on käyty läpi aivan muita asioita.


Villi huhu suomalaiskatsojia houkuttelevasta uudesta F1-osakilpailusta – jopa Kreml jyrähti ”Putinin suunnitelmasta”

iltalehti 09:52 27.09

Sotshin ratavarikolla kiersi torstaina huhu uudesta F1-osakilpailusta. Torstaina Sotshin varikolla kiersi mielenkiintoinen huhu Venäjän osakilpailun siirtämisestä Pietariin. Asiasta uutisoi Daily Mail, jonka mukaan F1-kisan siirtäminen on Venäjän presidentin Vladimir Putinin suunnitelma.


Kimi Räikkönen ohittaa jo Michael Schumacherin - ”Asiat menivätkin vähän eri tavalla”

iltalehti 17:49 26.09

Kimi Räikkönen ohittaa Sotshissa jälleen yhden merkittävän rajapyykin. Sunnuntaina ajettava Venäjän GP on Kimi Räikköselle hänen uransa 307. F1-osakilpailustartti. Samalla 39-vuotias suomalainen siirtyy kokemuslistalla jo pronssitilalle, kun taakse jäävät 306:een lähtöön osallistuneet Michael Schumacher ja Jenson Button. Edessä ovat enää Fernando Alonso (311) ja Rubens Barrichello (322). Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, siirtyy Räikkönen tilastokärkeen joskus ensi kauden puolivälissä.


Odottaako Hungaroringillä jälleen uusi klassikkokisa? - ”On vähän hassua, etteivät kuskit pidä radasta”

iltalehti 12:58 04.08

Iltalehden F1-asiantuntija Jyrki Järvilehdolla on hyviä muistoja Hungaroringiltä. Jyrki Järvilehto on nauttinut kolmesta viimeisestä F1-osakilpailusta. Nyt haaste on jälleen vähän vaativampi, koska perinteisesti Unkarin GP-näyttämöllä ei ole nähty mitään ohituskimaraa. JJ uskoo kuitenkin, että viihdyttävä trendi saa jatkoa.


Nytkö Valtteri Bottaksen kurssi kääntyy? Data paljasti suomalaisen heikot kohdat: ”Tiedämme tarkkaan, missä minun pitää parantaa”

iltalehti 15:25 12.07

Valtteri Bottas haluaa päästä takaisin MM-sarjan kärkeen. Valtteri Bottas voitti kaksi kauden neljästä ensimmäisestä F1-osakilpailusta. Sen jälkeen Lewis Hamilton otti kuitenkin peräti neljä ykköstilaa peräkkäin. Aika-ajossa englantilainen on ollut tallikaveriaan parempi toukokuisesta Espanjan GP:stä lähtien. Nyt nastolalainen on kuitenkin valmis vastaiskuun.


itselleen unelmien kodin jossa mainittiin murhattu komeimmista osumista räjähdystä – yksi suomalaisnaisena miesten Ykkösen

Hot topics