Kimi Räikkösen ennätysrata jatkaa F1-sarjassa pitkällä sopimuksella – "Tunne on täysin ainutlaatuinen"

MTV 21:09 04.09

Italian Monzan GP jatkaa F1-kalenterissa viisi seuraavaa vuotta.


F1-kalenterin suunnitelma vuoti julki: ennätyspitkän kauden alkupuoliskosta luvassa erittäin sähäkkä

MTV 08:58 28.08

Espanjan GP:n jatko F1-kalenterissa tarkoittaa mitä todennäköisemmin vuoden 2020 kisaohjelman venymistä ennätykselliseen 22 osakilpailuun. Saksalainen Speed Week -lehti kertoo saaneensa haltuunsa alustavan suunnitelman tulevasta kisakalenterista.


Kimi Räikkösellä rennot välipäivät – F1-peliä, fiilistelyä unelmajärvellä ja uimahyppyjä

MTV 11:19 21.07

Kimi Räikkönen on ottanut kaiken irti vapaapäivistään. F1-kalenterissa on rennompi jakso, sillä Saksan GP on ohjelmassa vasta ensi viikolla. 


Jyrki Järvilehto tekee paljastuksen 25 vuoden takaa: Kiistellyt F1-pomot osoittivat arvonsa todella vakavassa paikassa – ”Vammat olivat aika pahat”

iltalehti 11:41 13.07

Jyrki Järvilehdon F1-uran tuhonneesta ulosajosta on kulunut 25 vuotta. Silverstonen rata on monelle F1-kuskille se kaikkein rakkain GP-näyttämö. Vanhan sotilaslentokentän kolme kiitorataa yhdistettiin alun perin ensimmäiseksi ratapohjaksi, ja sellaisenaan se kelpasi kaikkien aikojen ensimmäisen F1-osakilpailun näyttämöksi 13. toukokuuta 1950. Keskiviikkona Liberty Media tiedotti, että perinnerata pysyy F1-kalenterissa ainakin seuraavien viiden vuoden ajan.


F1-sarja väisti katastrofin, mutta mitä tämä meinaa? Nämä neljä kisaa ovat nyt vaarassa

MTV 11:41 11.07

F1-sarjan oikeudet omistava Liberty Media ja Iso-Britannian GP:n järjestävä taho allekirjoittivat tällä viikolla sopimuksen, joka pitää Silverstonen mukana F1-kalenterissa myös jatkossa. Tuoreimman käänteen myötä yhteensä neljä kisaa on nyt vaarassa tippua pois ensi kauden ohjelmasta.


Legendaarinen F1-kisa saattaa kadota kilpailukalenterista – Lewis Hamilton jyrähtää: ”Lajin historia ja kulttuuri katoavat”

iltasanomat 23:09 28.06

Vuodesta 1950 formulakalenteriin kuulunut Britannian GP Silverstonen radalla on vaarassa. Lewis Hamilton toivoisi kilpailun säilyvän F1-kalenterissa.


mies juossut viimeksi sitten kovempaa ”Sitä kaveria pelättiin

Hot topics