Tekeekö Red Bull radikaaleja kuljettajaliikkeitä? – F1-huhumyllyyn nostettiin uusi nimi mukaan

MTV 15:55 03.08

F1:ssä kuljettajamarkkinoilla riittää hulinaa, sillä moni talli on tekemässä päätöksiä ensi kauden kuljettajavalintojensa suhteen. Yksi mielenkiinto kohdistuu siihen, mitä Red Bull meinaa tehdä? Pystyykö Pierre Gasly pitämään paikkansa energiajuomajätin riveissä?


F1-huhumylly jauhaa – todella kova väite Max Verstappenista ja Sebastian Vettelistä

iltasanomat 10:04 01.08

Viritelläänkö F1-varikolla yllättävää jättikauppaa?


Hurja F1-huhu viemässä Kimi Räikköstä vielä kerran Ferrarille – Mika Salolla selkeä näkemys asiasta

iltasanomat 07:08 23.07

F1-huhumylly on viime päivinä vienyt Kimi Räikköstä vielä kerran Ferrarin rattiin. Mika Salo ei usko siirron toteutuvan.


Valtteri Bottaksesta lauottiin ilmoille kyseenalainen väite – korvaajaksi huhuttu myöntää: ”Keskustelut ovat käynnissä”

MTV 08:33 12.07

F1-huhumylly on pyörinyt hurjana viime viikot, kun ensi kauden kuljettajapaikkoihin liittyviä kysymyksiä on pyöritelty eri paikoissa. Tuoreeltaan Mercedeksen suomalaiskuskista Valtteri Bottaksesta lyötiin ilmoille kyseenalainen väite.


Bottas, Ocon, Alonso, Vettel... F1-huhumylly jauhaa raivokkaasti, mutta on sitä osattu ennenkin – "Kuulin juuri että tämä on viimeinen kisani"

MTV 09:42 11.07

Heinäkuu. F1-sarjassa se on paitsi kova puristus ennen kesätaukoa, myös kuskihuhujen kulta-aikaa. Osa pitää paikkaansa, osa on enemmän tai vähemmän päättömiä.


Bottas Ferrarille? Verstappen Mercedekselle? F1-huhumylly pyörii hurjana – tältä tilanne näyttää juuri nyt

MTV 14:17 08.07

F1-sarjassa kesän villit kuljettajaspekulaatiot ovat lähteneet oikein kunnolla liikkeelle. Itävallan GP:n yhteydessä esillä oli erityisesti nuoren hollantilaistähden Max Verstappenin kuviot ja sopimuskoukerot. Mutta miltä tilanne näyttää juuri nyt ensi kautta ajatellen?


Britanniaan matkalla olleesta Drouin jalkapallomaajoukkueen valmentaja erosi käsiinsä Huuhkajien kansanjuhlassa raksalla ympärilleen Teemu Pukki hurmasivat Ustjugov raivostui – kapteeni myös

Hot topics