Ruotsalaislehdeltä tylyä tekstiä suomalaisnaisten otteista hiihdon maailmancupissa – ”Suomalainen fiasko” suomiurheilu 11:32 11.12

Ruotsalaislehti Expressen ei antanut kovinkaan mairittelevaa arviota suomalaisnaisten panoksesta maastohiihdon maailmancupissa sunnuntaina. Krista Pärmäkoski ylsi komeasti kolmanneksi naisten vapaan hiihtotavan 10 kilometrillä Davosissa (uutinen). Kerttu...


Expressen: Kaksi löydetty kuolleena asunnosta Ruotsissa – alustava tutkinta murhasta MTV 15:22 10.12

Kaksi ihmistä on löydetty kuolleena asunnosta Ruotsin Södertäljessä, kertoo Expressen. Poliisi on käynnistänyt alustavan tutkinnan murhasta.


Polttopulloisku synagogaan Göteborgissa – sisällä useita nuoria iltasanomat 01:00 10.12

Göteborgin keskustassa on paikalla useita poliisipartioita, Expressen ja Göteborgs Posten kertovat.


Tuhopolttoisku synagogaan Göteborgissa – sisällä useita nuoria iltasanomat 01:00 10.12

Göteborgin keskustassa on paikalla useita poliisipartioita, Expressen ja Göteborgs Posten kertovat.


Expressen: Palava esine heitetty kohti synagogaa Göteborgissa MTV 23:51 09.12

Ruotsalaisen Expressen-lehden mukaan palava esine on heitetty kohti synagogaa Göteborgin keskustassa. Poliisi on paikalla useiden yksiköiden kanssa. Hälytys tuli kello 23.10 Suomen aikaa. 


Expressen: Palava esine heitetty kohti synagogaa Göteborgissa iltasanomat 23:41 09.12

Göteborgin keskustassa on paikalla useita poliisipartioita, Expressen kertoo.


Suomen kaksinkertainen KHL-mestari löysi vihdoin uuden työnantajan: Koko alkukausi pelaamatta iltalehti 11:32 09.12

Urallaan kaksi KHL:n Gagarin Cup -pokaalia voittanut Janne Jalasvaara pelaa jatkossa Ruotsin liigan Röglessä. Seura julkisti tuoreen värväyksensä tänään lauantaina. Ruotsalaislehti Expressen tiesi kertoa 33-vuotiaan konkaripakin siirrosta jo aiemmin tällä viikolla. - Hänen kokemuksensa ja vakautensa auttavat meitä omassa päässä. Olen kuullut Jannesta vain hyvää, Röglen urheilujohtaja Chris Abbott sanoi.


Norjalle uusi takaisku sprinttiin – Björgenin tuuraaja sairastui MTV 11:30 09.12

Norjan Anne Kjersti Kalvå joutuu olemaan sivussa Davosin lauantain sprinttihiihdoista, kertoo ruotsalaislehti Expressen.


39-vuotias ruotsalainen atk-konsultti saa jatkuvasti muun muassa seksiehdotuksia - vain nimensä takia iltalehti 11:02 09.12

Marcus Hellner paljasti Expressenin haastattelussa saavansa paljon melkoisen mielenkiintoisia yhteydenottoja ihmisiltä, jotka luulevat olevansa yhteydessä ”siihen” Marcus Hellneriin. Koko Ruotsissa on vain kaksi Marcus Hellner -nimistä henkilöä. Toinen heistä on 32-vuotias jällivaaralainen maastohiihtotähti ja kolminkertainen olympiavoittaja. Se vähemmän tunnettu puolestaan on 39-vuotias atk-konsultti, joka asuu Länsi-Götanmaalla. Hiihtotähti Hellnerin puhelinnumero ei ole julkinen, mutta hänen täyskaimansa numero on työn takia kaikkien saatavilla. Ja puhelinhan soi. Hellner kertoo saaneensa satoja puheluita ja viestejä täysin vierailta ruotsalaisilta.


39-vuotias ruotsalainen atk-konsultti saa jatkuvasti muun muassa seksiehdotuksia - vain nimensä takia! iltalehti 11:02 09.12

Marcus Hellner paljasti Expressenin haastattelussa saavansa paljon melkoisen mielenkiintoisia yhteydenottoja ihmisiltä, jotka luulevat olevansa yhteydessä ”siihen” Marcus Hellneriin. Koko Ruotsissa on vain kaksi Marcus Hellner -nimistä henkilöä. Toinen heistä on 32-vuotias jällivaaralainen maastohiihtotähti ja kolminkertainen olympiavoittaja. Se vähemmän tunnettu puolestaan on 39-vuotias atk-konsultti, joka asuu Länsi-Götanmaalla. Hiihtotähti Hellnerin puhelinnumero ei ole julkinen, mutta hänen täyskaimansa numero on työn takia kaikkien saatavilla. Ja puhelinhan soi. Hellner kertoo saaneensa satoja puheluita ja viestejä täysin vierailta ruotsalaisilta.


Lähde: Suomalainen huippupuolustaja vihdoin uuteen seuraan – koko alkukausi ilman sopimusta suomikiekko 16:10 07.12

Koko alkukauden Euroopassa kuumimpiin suomalaisiin vapaisiin pelaajiin kuulunut puolustaja Janne Jalasvaara siirtyy Expressenin tietojen mukaan Ruotsiin Röglen riveihin. 33-vuotias Jalasvaara on viimeiset seitsemän kautta...


Ystävät: Tovan ex-poikakaveri pakotti meidät valehtemaan murhayöstä iltalehti 14:13 07.12

Tova Mobergin entinen poikaystävä tiesi, että häntä epäiltäisiin Tovan murhasta. Ex-poikaystävä kielsikin ystäviään, jotka asuivat myös samassa talossa hänen kanssaan, palaamasta kotiin juhlaillan jälkeen. Seuraavana päivänä ex-poikaystävä oli Expressen-iltapäivälehden mukaan pyytänyt ystäviään valehtelemaan poliisille.


Lapsia kuljettanut bussi törmäsi siltaan Ruotsissa – kyydissä 51 koululaista MTV 14:09 05.12

Bussin kyydissä olleista lapsista kukaan ei loukkaantunut, mutta kaksi aikuista kuljetettiin ambulanssilla sairaalaan, uutisoi Expressen.


Epäilyttävä esine löytyi bussipysäkiltä Göteborgissa – laaja alue eristetty MTV 09:52 05.12

Poliisi on sulkenut useita katuja Göteborgissa Hisingenin kaupunginosassa Ruotsissa. Syynä on bussipysäkiltä löytynyt epäilyttävä esine. Asiasta kertovat useat ruotsalaiset mediat. Expressenin lähteiden mukaan kyseessä olisi auton yhteydestä löytynyt käsikranaatti.


Täysin romahtanut Petter Northug pakeni toimittajia - kilpakumppanitkin hämmästyivät supertähden surkeudesta iltalehti 14:08 02.12

Petter Northugin paluu maailmancupiin kotikentällä Lillehammerissa oli totaalinen pannukakku. Perinteisen hiihtotavan sprinttiin osallistunut norjalaistähti jämähti karsinnoissa sijalle 32, eikä näin päässyt lainkaan erähiihtoihin. Kurja tulos oli kilpakumppaneillekin täydellinen yllätys. - Tuo oli odottamatonta. En uskonut, että hänelle noin kävisi, Ruotsin Marcus Hellner ihmetteli Expressenille.


Miljoonia tienannut urheilutähti avautui ”likaisten vanhojen pervojen” ahdistelusta: ”He vilauttelivat peniksiään edessäni” iltalehti 22:43 01.12

Yli yhdeksän miljoonan taalan palkintorahat urallaan tienannut ex-kilparatsastaja Inez Karlsson kertoi Expressenille ahdistelukokemuksistaan hevosurheilun maailmassa. Karlsson kertoi haastattelussa, että useiden nuorten naispuolisten ratsastajien unelmia käytetään härskisti hyväksi. Hän sanoi tuntevansa useita esimerkkejä tapauksista, joissa paikka huipputiimissä on vaatinut sänkyyn suostumista valmentajan kanssa. Karlsson sanoi, että ei itse ole koskaan suostunut moiseen.


Ruotsin kuningas ottaa kantaa ahdistelukohuun: ”Voimme rakentaa jotain hyvää” iltalehti 17:31 01.12

Kaarle XVI Kustaa kertoo Expressenille kantansa Me too -kampanjaan. Nyt myös Ruotsin kuningas Kaarle XVI Kustaa kommentoi Me too -kampanjaa. - On hyvä nostaa vanhoja kiviä. Voimme rakentaa jotain hyvää.


Ruotsalaisen naisjalkapalloilijan sokkiväite hyväksikäytöstä: Vastustaja tarrasi takapuolesta kentällä - jäi odottamaan suihkusta tullutta nuorta pelaajaa iltalehti 12:32 27.11

Ruotsin naisten jalkapalloliigan entinen pelaaja kertoo, että hän joutui raiskauksen ja seksuaalisen häirinnän uhriksi naisjalkapallossa. Emma kertoo Expressenille, että hän joutui seksuaalisten kommenttien kohteeksi nuorena pelaajana, hyvin tunnettu vastustaja käytti häntä seksuaalisesti hyväksi ja oma joukkuekaveri raiskasi hänet. - Unelmastani pelata naisten liigassa tuli painajainen, hän kertoo.


Pikajuoksutähti kertoi raiskauksesta Helsingissä, legenda raivostui yleisurheiluliiton reaktiosta: ”Helvetin pelkurimaista!” iltalehti 07:22 24.11

Entinen korkeushypyn ME-mies ja maailmanmestari Patrik Sjöberg suuttui Ruotsin yleisurheiluliiton tavasta reagoida pikajuoksija Moa Hjelmerin raiskaustarinaan. Hjelmer kertoi eilen ensimmäistä kertaa vuoden 2011 tapahtumista Helsingissä Suomi-Ruotsi-ottelun jälkeen. 200 ja 400 metrin lajivoitot ottanut Hjelmer kertoi, että vanhempi joukkueen jäsen raiskasi hänet hotellihuoneessa päätösjuhlien jälkeen. Ruotsin urheilutähdet ovat vaatineet liitolta toimia asian selvittämiseksi. Expressen kysyi liiton puheenjohtajalta Björn O. Nilssonilta, miten he aikovat selvittää asian. Nilsson tuomitsi teon, mutta sanoi, ettei liitto aio ylittää valtuuksiaan. Hän korostaa, että Hjelmerin pitäisi itse tehdä rikosilmoitus.


Uutiset