Saara Aallolta kysyttiin MTV:n lähetyksessä, oliko hän pettynyt sijoitukseensa euroviisuissa – ”Tuloksella ei ole väliä” iltasanomat 10:28 19.06

Laulaja Saara Aalto vieraili tiistaina MTV:n Huomenta Suomi -ohjelmassa kertomassa kuulumisiaan. Samalla Aalto kertasi euroviisumatkaansa.


Tältä kuulostaa Miss Suomi Michaela Söderholmin lauluääni - yllätti Jaajon risteilyllä suomalaispopparin kanssa iltalehti 20:09 29.05

Radiojuontaja Jaajo Linnonmaa juhli vastikään nelikymppisiään. Radiojuontaja Jaajo Linnonmaa täytti viime viikolla 40 vuotta. Hän juhli synttäreitään etukäteen järjestämällä ystävilleen juhlat meren rannalla. Virallisia syntymäpäiviään tähti juhli Elitloppet-risteilyllä. Raviristeilyltä on nyt tihkunut videomateriaalia juontajan Instagramiin. Hän julkaisi videon, jolla nähdään laulaja Ilpo Kaikkosen ja Miss Suomi Michaela Söderholmin yllätysesiintyminen. Söderholm on kertonut aikaisemmin lauluinnostuksestaan, ja sanonut haluavansa joskus vielä edustaa Suomea Euroviisuissa.


Esikoistaan odottava Hanna Pakarinen viimeisillään raskaana: ”Loppuajan aion keskittyä olennaiseen” iltalehti 09:25 18.05

Hanna Pakarinen tuli tunnetuksi Suomen ensimmäisenä Idols-voittajana. Nyt Pakarinen odottaa esikoistaan. Laulaja Hanna Pakarinen, 37, tuli tunnetuksi Idols-laulukilpailun myötä vuonna 2004. Pakarinen voitti kilpailun. Vuonna 2007 Pakarinen edusti Suomea Euroviisuissa Helsingissä kappaleella Leave Me Alone. Nykyään Pakarinen on aktiivinen tubettaja. Videoissaan hän käsittelee esimerkiksi uraansa, elämäänsä ja odotustaan.


Miss Suomi Michaela Söderholm haluaa edustaa Suomea Euroviisuissa: ”Siihen kuuluisi tuulikone ja isot hiukset” iltalehti 13:30 16.05

Miss Suomi Michaela Söderholm haaveilee työskentelevänsä enemmän esittävän taiteen parissa. Viime vuonna Miss Suomeksi kruunatulla Michaela Söderholmilla on riittänyt töitä missikautensa aikana. Ensi viikolla kaunotar nähdään Jaajo Linnonmaan aisaparina Ravi-risteilyllä. Juontotöiden lisäksi Michaela on tehnyt mallintöitä sekä hyväntekeväisyyttä. Michaela haaveilee myös työskentelevänsä tulevaisuudessa enemmän esittävän taiteen parissa. Missikaunotar onkin hakenut opiskelemaan mediaa ja viestintää sekä teatteria, vaikka hän opiskeleekin liiketaloutta. - Haluaisin päästä ensi kesänä näyttelijäksi kesäteatteriin ja musiikki kiinnostaa myös. Olin eilen muusikkoystäväni kanssa studiolla. Hän oli tehnyt uuden biisin ja hän ehdotti, että laulettaisiin se duettona. Siellä me sitten jammailtiin, Michaela kertoo Miss Suomi -kisan semifinalistien julkaisutilaisuudessa.


Saara Aalto yhteiskuvassa viisuvoittajan kanssa: "Olen valmis uuteen vaiheeseen elämässäni" mtv 22:02 15.05

Heikko menestys euroviisuissa ei vaikuta masentavan Saara Aaltoa.


MTV:n Leijonat pieksi Ylen Saara Aallon lauantaiehtoon tv-taistelussa iltalehti 22:34 14.05

Suomen ottelu Kanadaa vastaan keräsi keskimäärin noin 300 000 katsojaa enemmän kuin Saara Aallon laulukilpailu. Leijonat kiinnostaa ja kiihottaa tv-kansaa. Jopa niin paljon, että lauantain myöhäisillan ottelu Suomi-Kanada pesi selvästi suunnilleen samoihin aikoihin ruuduissa olleet Euroviisut. Suomea Euroviisuissa edusti laulaja Saara Aalto. Lauantaina 12. toukokuuta pelatun ottelun Suomi-Kanada keskikatsojamäärä MTV:n eri kanavilla oli 1,31 miljoonaa. MTV näytti ottelun sekä maksuttomalla että maksullisella kanavalla.


Näin Suomi äänesti euroviisuissa – yleisön ja asiantuntijoiden mielipiteissä rajut erot iltasanomat 16:24 13.05

Suomalaisyleisö äänesti viisuissa hyvin eritavalla kuin ammattilaisraati.


Fanit eivät kääntäneet selkäänsä Saara Aallolle - kiitoksia ja kannustusta satelee iltalehti 12:32 13.05

Saara Aallon fanit ovat sitä mieltä, että Suomi voitti Euroviisut, pisteillä ei niin väliä. Israel voitti Euroviisut. Saara Aalto pisti Euroviisuissa kaikkensa peliin ja veti Monsters-kappaleensa komeasti. Se ei kuitenkaan riittänyt kärkikahinoihin. Suomi sijoittui kisoissa toiseksi viimeiseksi eli sijalle 25.


Euroviisujen lopulliset tulokset: Suomi ei saanut briteiltä yhtään yleisöäänistä johdettua pistettä iltalehti 12:16 13.05

Saara Aallolla on paljon faneja Iso-Britanniassa, mutta siitä huolimatta yleisöääniä ei herunut. Israel vei voiton vuoden 2018 Euroviisuissa. Katso artisti Netan voittopuhe. Suomi pääsi sentään Euroviisujen finaaliin, mutta Saara Aallon Monsters ei silti riittänyt kärkipaikoille. Suomi jäi kisassa toiseksi viimeiseksi eli sijalle 25.


Suomi pesi sentään isäntämaan euroviisufinaalissa 7 pisteellä – Tällainen on euroviisujen koko pistelista iltasanomat 09:11 13.05

Suomen Saara Aalto sijoittui euroviisuissa sijalle 25 eli toiseksi viimeiseksi. Ennakkosuosikit pitivät lopulta pintansa, mutta pistelistalta löytyy myös yllättäjiä.


Näkökulma: Suomen sijoitus Euroviisuissa on pettymys - onneksi meiltä löytyy toinenkin Saara Aallon veroinen esiintyjä iltalehti 08:49 13.05

Saara Aallolle olisi kuulunut parempi sijoitus, kirjoittaa toimittaja Mari Pudas. Ei siinä näin pitänyt käydä. Ei todellakaan. Suomen olisi kuulunut olla kymmenen parhaan joukossa Euroviisuissa, vaikka asiaa katsoisi miten sinivalkoisten rillien läpi. Monsters on kelpo kappale, hieman vanhanaikainen ehkä, mutta vanhanaikaisuus on välillä hyvästä. Saara laulaa kappaleessa upeasti, ja se on ammattitaitoisesti tuotettu. Ihan jo kappaleen itsensä olisi pitänyt riittää korkeampaan sijoitukseen. Myös show oli visuaalisesti vähintäänkin keskitasoa, siihen esitys ei ainakaan kaatunut.


Kommentti: Saara Aallon esitys oli suoraan euroviisujen oppikirjasta, eikä sitä tarvitse hävetä mtv 06:00 13.05

Saara Aallon esitys vuoden 2018 euroviisuissa oli loppuun asti hiottu spektaakkeli, joka kaikessa täydellisyydessään jätti laulajan ja kuuntelijan välille viileän kuilun.


Kommentti: Saara Aallon esitys oli suoraan Euroviisujen oppikirjasta, eikä sitä tarvitse hävetä mtv 06:00 13.05

Saara Aallon esitys vuoden 2018 euroviisuissa oli loppuun asti hiottu spektaakkeli, joka kaikessa täydellisyydessään jätti laulajan ja kuuntelijan välille viileän kuilun.


Saara Aalto ei kerännyt menestystä euroviisuissa – finaalisijoitus toiseksi viimeinen mtv 01:48 13.05

Vuoden 2018 euroviisujen pisteidenlasku on tullut päätökseensä. Saara Aallon edustama Suomi jäi 46 pisteellä toiseksi viimeiselle sijalle.


Saara Aalto ei kerännyt menestystä euroviisuissa – lopullinen sijoitus toiseksi viimeinen mtv 01:48 13.05

Vuoden 2018 euroviisujen pisteidenlasku on tullut päätökseensä. Saara Aallon edustama Suomi jäi 46 pisteellä toiseksi viimeiselle sijalle.


Karvas loppu Saara Aallon viisumatkalle – jäi toiseksi viimeiseksi iltasanomat 01:41 13.05

Saara Aalto sijoittui Euroviisuissa toiseksi viimeiseksi. Suomen sijoitus on 23.


Anna Abreu jakoi Suomen pisteet euroviisuissa – yllätti juontajat puhumalla portugalia: oululaiset fanit villiintyivät taustalla iltasanomat 01:27 13.05

Laulaja Anna Abreu jakoi Suomen pisteet euroviisuissa. Abreu yllätti ohjelman juontajat puhumalla lähetyksessä portugalia.


Oliko kaaosta viisulavalla aiheuttanut häirikkö pahamaineinen Jimmy Jump? Iski myös vuoden 2010 euroviisuissa iltasanomat 00:51 13.05

Britannian euroviisuesityksen keskeyttäneen häirikön uskotaan olevan Jimmy Jump, joka on tehnyt samanlaisia temppuja aiemminkin.


"He ovat erittäin ylpeitä esityksestään" – Iso-Britannia kieltäytyi mahdollisuudesta esiintyä uudestaan euroviisuissa mtv 00:51 13.05

Iso-Britannian euroviisuedustaja SuRielle tarjottiin mahdollisuutta esittää kappaleensa uudestaan yllättävän häirikön keskeytyksen tähden. Laulaja kieltäytyi tarjouksesta esiintyä uudestaan.


ilmapiiristä Nokialla – päätöksellä – paluun – vei valtiopäivät kokoontuu vielä päästy voiton PGA-kiertueella viiden

Uutiset