Analyysi: Norjalaista lohta yritetään viedä junalla Suomen kautta kiinalaisten ruokapöytiin – mätäneekö se odottaessaan junan lähtöä?

yle 16:22 22.09

Kouvolan ja Kiinan välisen tavarajunaliikenteen hiipumisessa ei voi sivuuttaa Eurooppaan tulevien tavarajunareittien välistä kilpailua rahdeista, kirjoittaa Vesa Grekula


Yhdysvaltoja vuosikausia riivannut opioidiepidemia on levinnyt Eurooppaan – nämä syyt ruokkivat ongelmaa myös Suomessa

iltasanomat 07:32 22.09

170 amerikkalaista päivässä tappavan opioidiepidemian pääarkkitehti Purdue Pharma hakeutui maanantaina konkurssiin, mutta tragedian seuraukset tuntuvat jo toisella puolella Atlanttia – myös Suomessa.


Kuusikymppistä suomalais­naista syytetään Intiassa ihmis­sala­kuljetuksesta – virunut yli kaksi kuukautta vankilassa Mumbaissa

iltasanomat 19:44 17.09

Intialaislehden mukaan naista syytetään kolmen srilankalaisnaisen auttamisesta Eurooppaan väärennettyjen asiakirjojen mukaan. Asianajajansa mukaan nainen on huijauksen uhri.


Hurrikaani Dorianin ja Gabrielle-myrskyn rippeet kaartavat ensi viikolla Eurooppaan – näin se näkyy säässä

iltasanomat 06:45 09.09

Kanadan yllä oleva hirmumyrsky Dorian ja Keski-Atlantin yllä oleva trooppinen myrsky Gabrielle liikkuvat kohti pohjoista Eurooppaa. Laantuneiden myrskyjen rippeet näkyvät Euroopassa tavanomaisena matalapaineena.


Euroopan parlamentin puhemies haluaa innostaa nuoria EU:sta, ja saada paremmat yhteydet Suomesta muualle Eurooppaan

yle 19:39 06.09

Nuorten äänestysprosentti nousi koko EU:ssa, mutta jäi Suomessa yhä vaatimattomaksi. 63-vuotias puhemies keskusteli Helsingissä suomalaisnuorten kanssa.


Turkki uhkaa jälleen avata rajansa Eurooppaan pyrkiville pakolaisille ja siirtolaisille

yle 15:15 06.09

Turkin varapresidentin mukaan Turkki ei ole siirtolaisten säilytyspaikka, joka palvelisi muita maita.


Tällä Huuhkajien neliköllä on takana tuhansien kilometrien matka Tampereelle – maajoukkueen kulut nielevät peräti 70 000 euroa viikossa

iltalehti 21:01 04.09

Pelaajien liikuttelu Pohjois-Amerikan MLS-liigasta Eurooppaan ei ole helppoa eikä halpaa. Huuhkajissa on nyt melkoinen Amerikan meininki. Ratinan stadion täyttyy molempiin karsintapeleihin, ja joukkueessa on peräti neljä pelaajaa Pohjois-Amerikan MLS-liigasta. Nelikölle Rasmus Schüller, Lassi Lappalainen, Jukka Raitala ja Robin Lod Suomen ottelut Kreikkaa ja Italiaa vastaan tarkoittavat melkoista rumbaa. Schüller ja Lod saapuivat Suomi-paitaan Minnesotasta, Lappalainen ja Raitala Montrealista. Ilmeiset haasteet ovat matkustaminen ja aikaero.


Jesse Puljujärven Kärpät-sopimus jakaa mielipiteitä Pohjois-Amerikassa – "Ongelmat eivät ratkea Euroopassa"

MTV 16:55 27.08

Jesse Puljujärven solmima sopimus Kärppien kanssa on herättänyt runsaasti keskustelua Pohjois-Amerikassa. Monien mielestä hyppy takaisin Eurooppaan ei ole suomalaislupauksen NHL-uran kannalta se kaikista viisain ratkaisu.


Lapsien paluu Eurooppaan al-Holin leiriltä on hidasta – leiristä tulossa Isisin värväyskeskus?

yle 04:30 26.08

Leirin sulkemisen ajankohtaa ei tiedä kukaan.


Isis-lapsien paluu Eurooppaan al-Holin leiriltä on hidasta – leiristä tulossa Isisin värväyskeskus?

yle 04:30 26.08

Leirin sulkemisen ajankohtaa ei tiedä kukaan.


Isis-lapsien paluu Eurooppaan al-Holin leiriltä on hidasta, satoja edelleen leirillä – ”Jossain vaiheessa ehdottomasti se suljetaan”

iltasanomat 03:52 26.08

Leirin sulkemisen ajankohtaa ei tiedä kukaan.


Ocean Viking -pelastusaluksen kyydissä olevat siirtolaiset pääsevät Maltan kautta muualle Eurooppaan

iltasanomat 17:22 23.08

Siirtolaiset ehtivät olla laivalla kaksi viikkoa.


Putin heitti piikin ”amerikkalaisista ystävistä”

iltasanomat 21:24 21.08

Kun keskimatkan ohjusten sijoittaminen Eurooppaan nousi esiin, Putin oli Niinistön kanssa asioiden tolasta eri käsityksessä.


Sopimuksettoman NHL-tähden yllättävä veto – haluaa harjoittelemaan Eurooppaan

MTV 10:55 21.08

Toronto Maple Leafsin Mitch Marner on samassa tilanteessa kuin esimerkiksi Patrik Laine ja Mikko Rantanen.


Fernando Alonso hakee taas uutta valloitusta: aikoo Toyota Hiluxilla Dakar-ralliin

iltalehti 12:40 20.08

Fernando Alonso etsii jatkuvasti uusia haasteita moottoriurheilun maailmasta. Toyota Gazoo Racing -talli vahvisti tiistaina Alonson valmistautuvan tammikuussa järjestettävään Dakar-ralliin. Legendaarinen kisa ajetaan ensimmäistä Saudi-Aradian maastossa. Alonso saa alleen Hiluxin, jota hän on jo päässyt Dakariin valmistavissa olosuhteissa. Tiedotteen mukaan lisää testejä on kaavailtu Eurooppaan ja Lähi-Itään.


MotoGP:n italialaiskuljettaja hämmentyi saavuttuaan Suomeen: ”Ehkä ihmiset ovat lomalla?”

iltalehti 07:52 20.08

Ducatin testikuljettajan mukaan ympäristö ja olosuhteet ovat Suomessa kovin erilaisia kuin muualla Euroopassa. MotoGP-testit tuovat Iittiin valtatie 12:n varrelle tallit ja testikuljettajat ympäri maailmaa. Suomen luonto ja sateine sää ihmetyttivät muun muassa Espanjasta, Italiasta ja Japanista matkanneita ihmisiä. –?Olen nähnyt vain Helsingin ja radan. Kaikki on järjestetty täällä hyvin ja suomalaiset noudattavat sääntöjä. Suomessa on paljon vihreää Eurooppaan verrattuna, italialaistalli Ducatin testikuski Michele Pirro tuumi.


Pääkirjoitus: Italian tie on vaarallinen – Salvinin valtapeli voi horjuttaa koko Eurooppaa

iltasanomat 21:00 16.08

Kamppailu vallasta Italiassa vaikuttaa Eurooppaan ja Suomeenkin.


Haavisto saa vieraan, jolle Yhdysvallat asetti pakotteita ja joka toistuvasti arvostelee Eurooppaa: ”Kun hän haluaa tavata, niin olemme valmiita kuulemaan”

iltasanomat 07:31 16.08

Pekka Haavisto sanoo, ettei Suomen-vierailulle saapuvan Iranin ulkoministerin Eurooppaan kohdistama kritiikki ”oikein natsaa” hänen ajatteluunsa.


Festivaali vahvistaa: Asap Rocky on edelleen tulossa Blockfesteille – tuomio pahoinpitelyasiassa annetaan huomenna Tukholmassa

iltasanomat 12:42 13.08

Asap Rocky esiintyi sunnuntaina ensimmäisen kerran pidätyksensä jälkeen. Eurooppaan räppärin on tarkoitus palata perjantaina.


Harvinaiset kuvat Oletko hyväksikäytöstä myydään kympeillä ja viestejä Facebookissa jos olet lähetyksiä lasten hyväksikäytöstä Marko, 46, nappulakengät naulaan – ostajina mahdollisesti myös runkosarjan 2019-2020 Vuoden Urheilija -valintaan

Hot topics