Pohjois-Koreassa valmistaudutaan ydinkoealueen purkamiseen – Etelä-Korean toimittajille matkustuslupa viime hetkellä iltasanomat 07:36 23.05

Ulkomaalaiset toimittajat ovat saapuneet seuraamaan purkuseremoniaa.


Etelä-Korea: Neuvottelut Pohjois-Korean kanssa jatkunevat vielä toukokuussa iltasanomat 01:02 23.05

Etelä-Korean hallitus ilmoittaa, että Koreoiden neuvottelut jatkunevat, kun Yhdysvaltojen ja Etelä-Korean sotaharjoitukset on saatu päätökseen.


Trump: tapaaminen Kim Jong-unin kanssa saattaa viivästyä iltalehti 21:31 22.05

Presidentti keskusteli tänään eteläkorealaisen kollegansa kanssa. Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on tänään tavannut Valkoisessa talossa Etelä-Korean presidentin Moon Jae-inin. Presidentit keskustelivat tulevasta Trumpin ja Pohjois-Korean johtajan Kim Jong-unin tapaamisesta. Trump sanoi, että tapaamista Kim Jong-unin kanssa saatetaan lykätä myöhemmäksi.


Trump tapaa Etelä-Korean presidentin – keskustelevat Pohjois-Koreasta MTV 05:33 22.05

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump keskustelee eteläkorealaisen virkaveljensä Moon Jae-inin kanssa tänään Valkoisessa talossa Washingtonissa.


Trump tapaa Etelä-Korean presidentin Moon Jae-inin iltasanomat 01:57 22.05

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump keskustelee eteläkorealaisen virkaveljensä Moon Jae-inin kanssa tänään Valkoisessa talossa Washingtonissa.


Pohjoiskorealainen majuri loikkasi Etelä-Koreaan - ensimmäinen onnistunut upseerin pako 10 vuoteen iltalehti 08:59 19.05

Edellisen kerran upseeri on paennut Pohjois-Koreasta vuonna 2008. Kaksi pohjoiskorealaista, joista toinen on armeijan upseeri, on loikannut lauantaina Etelä-Koreaan meriteitse. Asiasta kertoo Yonhap-uutistoimisto. Kaksikko seilasi Etelä-Korealle kuuluvan Baengnyeongin saaren lähellä pienellä veneellä, jonka rannikkovartiosto pysäytti. - He ilmaisivat halunsa loikata, lähde kertoi Yonhapille.


Sanasota Koreoiden välillä kiihtyy jälleen – "Etelä-Korea on epäpätevä" MTV 21:31 17.05

Sanasota Korean niemimaalla kiihtyy talven ja kevään kohteliaampien sanojen, eleiden ja johtajatapaamisen jälkeen.


Etelä-Korea: Pohjois-Korean päätös korkean tason tapaamisen perumisesta on ”valitettava” – Trumpin ja Kimin tapaaminenkin uhattuna iltasanomat 05:10 16.05

Maa mukaan ratkaisu ei ole linjassa huhtikuun historiallisen julistuksen hengen kanssa.


Etelä-Korea: Pohjois-Korean päätös korkean tason tapaamisen perumisesta on ”valitettava” iltasanomat 05:10 16.05

Maa mukaan ratkaisu ei ole linjassa historiallisen julistuksen hengen kanssa.


USA jatkaa Trumpin ja Kimin tapaamisen valmisteluja Pohjois-Korean ärähdyksestä huolimatta iltalehti 03:56 16.05

Yhdysvallat aikoo jatkaa presidentti Donald Trumpin ja Pohjois-Korean johtaja Kim Jong-unin tapaamisvalmisteluja, kertoo eteläkorealainen uutistoimisto Yonhap. Pohjois-Korea on uhannut peruuttaa tapaamisen, koska se on suuttunut Etelä-Korean ja Yhdysvaltojen yhteisistä sotaharjoituksista joiden on määrä alkaa perjantaina. Asiasta kertoi ensimmäisenä Yonhap. Maiden johtajien on määrä tavata Singaporessa kesäkuussa. USA:n ulkoministeriö aikoo kuitenkin jatkaa tapaamisen suunnittelua. Presidentti Trumpille on kerrottu Pohjois-Korean päätöksestä ja uutiskanava CNN:n mukaan maan kansallisen turvallisuuden neuvosto ja puolustusministeriön johto ovat kokoontuneet keskustelemaan asiasta.


Pohjois-Korea suuttui sotaharjoituksista ja perui neuvottelut Etelä-Korean kanssa iltalehti 22:39 15.05

Nähtäväksi jää, peruuntuuko myös tapaaminen Donald Trumpin kanssa. Pohjois-Korea on perunut huomisen tapaamisen Etelä-Korean kanssa, kertoo uutistoimisto Reuters. Syynä perumiselle on se, että Pohjois-Korea on suuttunut Etelä-Korean ja Yhdysvaltojen sotaharjoituksista. Perjantaina alkaneiden sotaharjoitusten on määrä kestää kaksi viikkoa. Koreoiden oli tarkoitus keskustella maiden raja-alueella. Pohjois-Korea kutsuukin sotaharjoituksia "provokaatioksi", joka on ristiriidassa viimeaikaisen Koreoiden lähentymisen kanssa.


Pohjois-Korea uhkaa peruuttaa Kimin ja Trumpin huipputapaamisen MTV 22:27 15.05

Etelä-Korean ja Yhdysvaltojen käynnissäoleva sotaharjoitus voi vaarantaa Kim Jong-unin ja Donald Trumpin huipputapaamisen, kertoo Pohjois-Korean virallinen uutistoimisto.


Latvia varasti Kanadalta pisteen ja Etelä-Korean MM-taival musertui ­– katso maanantain MM-kooste! MTV 11:41 15.05

Jääkiekon MM-kisojen maanantain otteluissa panokset olivat kovat. Norja sinetöi Etelä-Korean putoamisen MM-kisojen pääsarjatasolta ja Latvia oli raskas vastustaja Kanadalle. 


MM-kisojen maanantai: Etelä-Korean putoaminen varmistui, Latvia riisti pisteen Kanadalta jatkoaika.com 00:27 15.05

Maanantai ratkaisi toisen putoajan näissä kisoissa. Tämän koki odotetusti Etelä-Korea, joka jäi kisoissa ilman pisteitä. Muissa peleissä Venäjä juhli jälleen nollapeliä ja Kanada tarvitsi jatkoajan Latvian kaatamiseen.


Nouseeko Norja jääkiekossa Suomen ja Ruotsin tasolle? – "En usko" MTV 21:20 14.05

Norja säilytti paikkansa jääkiekon MM-kisojen A-ryhmässä voitettuaan turnauksen pisteautomaatin Etelä-Korean 3-0. Norjan esitystä ei voi pitää kehuttavana, mutta tavoitteensa joukkue pelistä saavutti.


Turpakäräjiä kokenut Etelä-Korea B-sarjaan – Maaliero 4-49 uusisuomi 21:12 14.05

Eksoottinen Etelä-Korea koki jääkiekon MM-kisojen ensivisiitillään kunnon turpakäräjät. Kuuden kanadalaispelaajan vahvistama korealaisjoukkue hävisi kaikki seitsemän otteluaan maalieron oltua 4-48.


Pikaviisitin MM-tasolle tehneen Etelä-Korean pelaaja uskoo: "Britannia pärjää ihan hyvin" MTV 20:54 14.05

Etelä-Korea hävisi jääkiekon MM-kisoissa Herningissä kaikki seitsemän otteluaan. Viimeisessä ottelussaan korealaiset taipuivat Norjalle 0-3. Turnauksen kokonaismaaliero oli korealaisjoukkueella tyly 4-48.


ajautui raivon valtaan autoon – ”Minun ja isompiakin kertoo tuskan tiestä lapsiaan vuosikausia, maamerkin huipun Mies puolusti myy sittenkin osan poikaansa insuliinia, lapsi raiskauslaki tiukkenee – Rikolliset varastivat rahaa tuoneesta Uskomatonta ölinää! vetää hänet Villit some-huhut

Uutiset