Prinsessa Estelle, 7, hurmaa vastuullisuudellaan: eloisa prinsessa veti työhanskat käteensä ja keräsi reippaana roskia metsästä äitinsä kanssa

iltasanomat 19:19 21.09

Kruununprinsessa Victoria ja prinsessa Estelle ottivat osaa roskienkeruupäivään.


Ihana video Ruotsin kuningashuoneelta: Victoria ja Estelle, 7, keräävät roskia metsästä – eläväinen Estelle vie huomion

iltalehti 16:47 21.09

Kansankodissa vietetetään tänään siivouspäivää. Myös kruununprinsessa Victoria ja hänen Estelle-tyttärensä halusi osallistua talkoisiin. Vaikka toisin voisi luulla, myös Ruotsissa on roskia. Siksi myös kruununprinsessa Victoria lähti tänään siivoustalkoisiin yhdessä vanhimman lapsensa, Estellen kanssa. Ruotsin kuningashuone julkaisi siivousretkestä kuvan Instagramissa. Videolla Victoria kertoo päivän tärkeydestä. Alla näkyvällä videolla huomion vie erityisesti eläväinen Itä-Götanmaan herttuatar Estelle.


Prinssi Daniel tänään 46 vuotta - katso kuvat vuosien varrelta

iltalehti 11:51 15.09

Ruotsin prinssi Daniel juhlii tänään syntymäpäiväänsä. Ruotsin prinssi Daniel, 46, on ollut kruununprinsessa Victorian rinnalla jo useita vuosia. Kauniin pariskunnan häitä vietettiin vuonna 2010. Kaksikolla on vuosina 2012 ja 2016 syntyneet lapset. Isä osallistuu aktiivisti lastensa harrastuksiin kannustamalla ja liikkumalla heidän kanssaan. Prinssi Daniel on esitellyt lapsilleen myös omia harrastuksiaan ja kuvattiinpa prinsessa Estelle menossa Metallican keikallekin vanhempiensa kanssa. Syntymäpäiväänsä prinssi viettää perheen kesken. Hovi on julkaissut syntymäpäivän kunniaksi virallisen syntymäpäiväpotretin. Näet kuvan myös täältä.


Pikkuprinsessa Estelle väläytti sporttista puoltaan ja kirmasi ilakoiden pitkin viheriöitä – Daniel-isä paljasti, millainen vaikutus prinsessalla on pikkuveljeensä

iltasanomat 13:53 10.09

Prinsessa Estelle juoksi lauantaina Tukholmassa järjestetyssä lastentapahtumassa perheensä seuratessa suoritusta sivusta.


Loppuuko Ruotsin kuninkaallisten ihana kesäperinne? Ei yhteistä perhekuvaa - hovi selittelee

iltalehti 13:44 23.08

Ruotsin kuninkaalliset ovat perinteisesti poseeranneet kesäisin yhteiskuvassa Sollidenin kesäparatiisissa. Jo monena kesänä Ruotsin hovi on julkaissut kauniita perhekuvia kuninkaasta ja kuningattaresta kaikkien lapsiensa, näiden puolisoiden sekä lastenlasten kanssa. Potretit ovat usein olleet kuninkaallista perhettä kuvanneen Anna-Lena Ahlströmin käsialaa ja ne on otettu Sollidenissa Öölannissa heinäkuun aikana. Kesäisistä perhekuvista on voinut seurata etenkin sitä, kuinka kuningasperheen nuorimmaiset ovat varttuneet vuoden aikana. Kuninkaallisfanien harmitukseksi koko perheen yhteiskuvia ei ole julkaistu nyt kahteen kesään. Kesällä 2018 tosin julkaistiin otos, jossa poseerasivat kuningas Kaarle Kustaa, kuningatar Silvia, kruununprinsessa Victoria, prinssi Daniel, prinsessa Estelle ja prinssi Oscar.


Prinsessa Estelle aloitti koulun – ekaluokkalaisen hiukset ovat yhtä vaaleat kuin täti Madeleinella

iltalehti 15:31 19.08

Ruotsin prinsessa Estelle on nyt ekaluokkalainen. Hän aloitti ensimmäisen luokan koulussa, jossa kävi esikoulua. Ruotsin prinsessa Estelle, 7, on aloittanut koulun. Ruotsin kuningashuone on julkaissut ekaluokkalaisesta suloisen kuvan Instagram-tilillään. Kuvan yhteydessä hovi muistuttaa, että moni lapsi palaa koulunpenkille tänään maanantaina, ja samoin on ensimmäisen luokan aloittavan Estellen laita. Kuvan perusteella kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin esikoinen vaikuttaa ottavan koululaisen elämän vastaan hymyssä suin. Otoksessa siniseen puseroon pukeutunut prinsessa hymyilee leveästi puun edessä.


Prinsessa Estelle on nyt ekaluokkalainen! Kruununprinsessa Victoria otti suloisen kuvan esikoisestaan

iltasanomat 14:36 19.08

Ruotsin hovin virallisella Instagram-tilillä kerrotaan, että pikkuprinsessa Estellen ensimmäinen koulupäivä oli tänään maanantaina.


Kruununprinsessa Victoria ikuisti lapsensa hurmaaviin kuviin – ujona pidetty prinssi Oscar, 3, väläyttää kameralle aivan toisen puolen itsestään

iltasanomat 17:29 11.08

Kruununprinsessa Victoria otti suloisia kuvia prinsessa Estellestä ja prinssi Oscarista tänä kesänä.


Hovi julkaisi suloisia kesäkuvia Estellestä ja Oscarista – Victoria-äiti heilui kameran takana

iltalehti 13:06 11.08

Kruununprinsessa Victorian perhe lomaili heinäkuussa Ruotsin länsirannikolla. Ruotsin kuningashuone on julkaissut suloisia kesäkuvia kruununprinsessa Victorian lasten prinsessa Estellen, 7, ja prinssi Oscarin, 3, kesänvietosta Ruotsin länsirannikolta. Kuvat on ottanut äiti Victoria. Yhdessä otoksista pikkukuninkaalliset ovat nauravaisina, varsinkin Oscar näyttää hekottelevan sydämensä pohjasta. Toisessa kuvista Estelle istuskelee veden äärellä ihailemassa maisemia, kolmannessa kuvassa puolestaan Oscar katselee majakkaa ja vesistöä. Neljännessä kuvassa puolestaan koko perhe isä prinssi Daniel mukaan lukien poseeraa komean patsaan edessä kalliolla.


Leikkisä prinsessa Estelle varasti huomion Victorian syntymäpäivillä – katso kesäiset kuvat juhlista

mtv 11:46 15.07

42-vuotiasta prinsessa Victoriaa juhlittiin Öölannissa. 


Kruununprinsessa Victoria täytti 42 - suloiset lapsensa varastivat huomion juhlissa: Estelle, 7, kutitti kolmevuotiasta pikkuveljeään

iltalehti 11:08 15.07

Ruotsin kruununprinsessa Victorian syntymäpäiviä juhlittiin perinteisesti isona kansanjuhlana Öölannissa. 42 vuotta täyttänyt kruununprinsessa Victoria vastaanotti sunnuntaina päivällä onnitteluja kuninkaallisten kesäasunnon, Sollidenin, pihalla. Paikalle oli tuttuun tapaan kerääntynyt huimasti väkeä tuomaan rakastetulle kruununprinsessalle syntymäpäivälahjoja. Aurinko paistoi ja kuninkaallinen perhe oli pukeutunut kesäisesti. Victoria juhli somassa kukkamekossa ja lapset, prinsessa Estelle, 7, ja prinssi Oscar, 3, oli puettu valkoisiin vaatteisiin.


Prinsessa Estellen vierailu Metallican konsertissa ei johda seurauksiin – viranomaiset selvittivät pikkuprinsessan päästämistä K-13-tilaisuuteen

yle 12:54 12.07

7-vuotias Estelle kävi Göteborgissa järjestetyssä konsertissa äitinsä kruununprinsessa Victorian ja isänsä prinssi Danielin kanssa.


Ruotsin 7-vuotiaan ”rokkiprinsessa” Estellen vierailu K13-Metallica-konsertissa joutui kunnan syyniin

yle 20:16 10.07

Keikalle oli 13 vuoden ikäraja, joka perustuu lasten kuuloa suojaaviin melurajoihin.


Ruotsin pikkuprinsessa Estelle, 7, fanitti Metallicaa jättikonsertissa – kruununperillillinen on raskaan rockin suurkuluttaja: ”Hän on tavannut yhtyeen jäsenet”

iltasanomat 09:52 10.07

Ruotsin kuninkaallinen perhe vieraili tiistai-iltana Metallican keikalla Göteborgissa.


Ruotsin pikkuprinsessa Estelle, 7, fanitti Metallicaa jättikonsertissa – kruununperillinen on raskaan rockin suurkuluttaja: ”Hän on tavannut yhtyeen jäsenet”

iltasanomat 09:52 10.07

Ruotsin kuninkaallinen perhe vieraili tiistai-iltana Metallican keikalla Göteborgissa.


Prinsessa Estelle pisti tanssiksi futiskatsomossa - prinssi Daniel myhäili vieressä

iltalehti 20:59 16.06

Prinsessa Estelle ja prinssi Daniel kannustivat Ruotsia jalkapallon MM-kisoissa Ranskassa. Prinsessa Estelle ja prinssi Daniel olivat paikan päällä Nizzassa Etelä-Ranskassa seuraamassa, kun ennakkosuosikki Ruotsi kukisti Thaimaan 5-1 jalkapallon MM-kisoissa. Ruotsin pelipaitaan sonnustautunut Estelle pisti tanssiksi, kun Ruotsi siirtyi ottelussa 3-0-johtoon.


Pikkukuninkaalliset nauttivat kesästä – hovi julkaisi hurmaavia kuvia prinsessa Estellesta ja prinssi Oscarista

mtv 15:30 13.06

Hovi julkaisi uusia kuvia suloisista pikkukuninkaallisista.


Kesäloma alkoi: Prinsessa Estellestä ja prinssi Oscarista hurmaavat kuvat julki

iltalehti 14:00 13.06

Kuninkaalliset sisarukset tekevät kuvissa tuttavuutta luonnon kanssa. Kesäloma on koittanut Ruotsissakin ja prinsessa Estellen, 7, esikouluvuosi on päättynyt. Estelle asteli elokuussa innosta pomppien Djurgårdenin alueella sijaitsevaan Campus Manillaan, 740 oppilaan yksityiskouluun. Kesälaitumille kirmaamisen kunniaksi hovi julkaisi Estellestä ja pikkuveljestä, prinssi Oscarista, 3, uudet kuvat.


Hampaaton prinsessa Estelle, 7, hurmaa veikeällä hymyllään – Ruotsin pikkukuninkaalliset ovat kasvaneet vuodessa huimasti

iltasanomat 12:29 06.06

Kruununprinsessa Victorian lapset prinsessa Estelle ja prinssi Oscar poseeraavat Ruotsin kansallispäivän kunniaksi somissa kuvissa.


Estelle ja Oscar mönkivät kansallispäivän kuvissa pusikossa - Estellen hauska hymy ihastuttaa

iltalehti 10:54 06.06

Ruotsissa vietetään tänään kansallispäivää. Kuningashuone on julkaissut kansallispäivän kunniaksi kruununprinsessa Victorian ja Danielin lapsista prinsessa Estellestä ja prinssi Oscarista tuoreita kuvia. Kuvissa Estellellä on kansallismekko, Oscar puolestaan luottaa vaaleansiniseen kauluspaitaan.


etenee ja Dylan Jukurit voitti väsyneen Kärpät yllätti se taho, Totuttua pidemmän kesän

Hot topics