”Älä koskaan muutu, Kimi Räikkönen” – suomalaiskuskin haastattelu brittikanavalla huvittaa iltalehti 22:27 15.04

Kimi Räikkönen antoi haastattelun brittikanava Sky Sportsille ennen Kiinan osakilpailua sunnuntaina. Sky Sportsin lähtösuorahaastattelu Kimi Räikkösen kanssa ennen Kiinan GP:tä on monella tapaa hieman huvittava. Pitkän linjan formulamies Martin Brundle ja Mercedeksen kolmoskuski Esteban Ocon lähestyivät suomalaiskuskia erittäin varovasti. – Meillä on puolikas sauma. Katsotaanpa, saanko Kimin huomion kiinnitettyä... Hän yleensä katsoo toiseen suuntaan, Brundle pohjustaa.


Ex-tallikaverilta piikki Valtteri Bottaksen paikkaa kärkkyvälle Esteban Oconille – nykyinen taistelupari jo nyt vahvempi haastaja MTV 17:02 28.03

Racing Point -tallissa nyt kolmannen eri tallikaverin kanssa ajava Sergio Perez pitää nuorta Lance Strollia jo nyt nopeampana kuin aiempia tiimitovereitaan Nico Hülkenbergiä ja Esteban Oconia.


Kätkeytyikö hymyn taakse ristiriitaisia tunteita Mersun varikkopilttuussa? Valtteri Bottas ei aja vain omasta F1-tulevaisuudestaan iltasanomat 20:38 17.03

Esteban Ocon myhäili tv-kuvissa tallipäällikkö Toto Wolffin rinnalla, kun Valtteri Bottas tylytti muita Albert Parkin radalla.


Onko tässä Valtteri Bottaksen korvaaja? Mercedes vahvisti uuden kuljettajasopimuksen iltasanomat 18:46 23.11

Esteban Ocon yrittää viedä Valtteri Bottakselta ajopaikan Mercedes-tallissa.


Kohukuski Esteban Ocon uhkaa Valtteri Bottaksen paikkaa uusisuomi 20:00 13.11

Nuori lupaava ranskalaisajaja Esteban Ocon teki itseään tunnetuksi viime sunnuntaina ajetussa Brasilian F1-kilpailussa. Hän kolaroi kisaa johtaneen Max Verstappenin ulos radalta yritettyään ohitusta Verstappenista, vaikka oli kierroksen jäljessä.


Uutiset