Espoossa kadonnut 13-vuotias löytyi kuolleena iltasanomat 13:45 17.12

Kuolinviesti on viety omaisille.


Espoossa kadonnut 13-vuotias löytyi kuolleena iltalehti 13:42 17.12

Poliisi on löytänyt aiemmin kadonneeksi ilmoitetun 13-vuotiaan pojan kuolleena Karakalliosta maastosta. Länsi-Uudenmaan poliisin yleisjohtajan Petri Launiaisen mukaan poliisi suorittaa paikalla edelleen tutkimuksia, ja vielä on liian aikaista arvioida kuolinsyytä. Espoon poliisiaseman tutkintayksikkö tutkii kuolinsyytä.


Espoossa kadonnut 13-vuotias löytyi kuolleena – Poliisi: Otamme osaa omaisten pohjattomaan suruun MTV 13:40 17.12

Espoossa eilen illalla kadonneeksi ilmoitettu poika on löydetty kuolleena. Poliisi on löytänyt aiemmin kadonneeksi ilmoitetun 13 -vuotiaan pojan kuolleena Karakalliosta maastosta.


Oletko nähnyt tätä poikaa? 13-vuotias kateissa Espoossa iltalehti 12:46 17.12

Omaiset ovat erittäin huolissaan 13-vuotiaasta pojasta, joka ei palannut kotiin sovitun mukaisesti. Pojan reppu on löytynyt litimärkänä. 13-vuotias poika on kadonnut Espoossa Karakallion-Laaksolahden-Kauniaisten alueella eilen lauantai-iltana. Pojan äidin mukaan tämä ei palannut kotiin sovitun mukaisesti, eikä häneen ole sen jälkeen saatu yhteyttä. Äidin mukaan tilannetta ei edeltänyt mikään riita, ja poika yleensä aina ilmoittaa menoistaan.


Poliisi pyytää havaintoja – 13-vuotias poika ei palannut kotiin Espoossa iltasanomat 12:17 17.12

Poliisi pyytää asiasta tietäviä ottamaan yhteyttä hätänumeroon.


13-vuotias poika kateissa Espoossa MTV 11:39 17.12

13-vuotias poika on kateissa Espoossa. Omaisten mukaan poika ei palannut kotiin sovitun mukaisesti, eikä häneen ole saatu sen jälkeen yhteyttä.


Toteutuuko suurmoskeija muualla? Espoossa valmiutta perehtyä asiaan, Vantaan päättäjiä hanke epäilyttää MTV 18:42 14.12

Pääkaupunkiseudun suurissa kunnissa suhtaudutaan varauksella suurmoskeijahankkeeseen, ilmenee STT:n tavoittamien kuntapäättäjien haastatteluista.


Avin tehovalvonta Vantaan kahviloissa ja pubeissa paljasti: joka kolmannelta puuttui työterveyshuolto iltalehti 10:01 14.12

Asiakasväkivallan uhan hallinnassa on parantamisen varaa erityisesti Espoossa, Avi tiedottaa. Etelä-Suomen aluehallintoviraston työsuojelutarkastajat tekivät marraskuussa tehovalvontaa ravitsemisalan työpaikkoihin Vantaalla. Tehovalvonnassa tarkastettiin ennalta ilmoittamatta yhteensä 69 kahvilaa, pubia ja pizzeriaa, Avi tiedottaa. Tehovalvonnan hälyttävin tulos oli Avin mukaan se, että työterveyshuolto puuttui jopa kolmannekselta tarkastetuista työpaikoista. Työnantajille annettiin kehotus laittaa asia kuntoon määräajassa.


Siviili­poliisien huume­keikka Espoossa sai hurjan käänteen – veitsi­mies haukkui vasikoiksi ja hyökkäsi käytävään iltasanomat 07:09 14.12

Siviilipoliisit joutuivat veitsimiehen hyökkäyksen kohteeksi toukokuussa espoolaisen kerrostalon käytävässä. Mies tuomittiin teosta sakkoihin ja veitsi valtiolle.


Raju välikohtaus jäähallissa Espoossa – silminnäkijä: Aikuinen löi kiekkojunioria pelin jälkeen iltasanomat 22:01 13.12

Puolentoista vuoden toimitsijakiellon saanut henkilö kiistää lyöneensä junioripelaajaa.


Seuran edustaja kävi käsiksi juniorikiekkoilijaan ottelun jälkeen – Silminnäkijä: "Tönäisi ja löi" MTV 15:46 13.12

Jääkiekkoseura Vuosaaren Viikinkien toimihenkilö on saanut pitkän toimitsijakiellon C2-juniorien AAA-tason alkusarjan ottelun jälkeen tapahtuneen välikohtauksen vuoksi. Silminnäkijöiden mukaan toimitsija kävi käsiksi Blues Juniorsin pelaajaan lokakuun loppupuolella pelatun ottelun jälkeen Espoossa.


Seuran edustaja kävi käsiksi juniorikiekkoilijaan ottelun jälkeen – Silminnäkijä IS:lle: "Ensin tönäisi ja sitten löi" MTV 15:46 13.12

Jääkiekkoseura Vuosaaren Viikinkien toimihenkilö on saanut pitkän toimitsijakiellon C2-juniorien AAA-tason alkusarjan ottelun jälkeen tapahtuneen välikohtauksen vuoksi. Silminnäkijöiden mukaan toimitsija kävi käsiksi Blues Juniorsin pelaajaan lokakuun loppupuolella pelatun ottelun jälkeen Espoossa.


Törkeä ryöstö fileerausveitsellä Espoossa - oletko nähnyt tätä miestä? iltalehti 14:26 13.12

Espoon Kivenlahden R-kioski ryöstettiin marraskuun viimeisenä päivänä. Poliisi etsii yhä tekijää. Länsi-Uudenmaan poliisi toivoo yleisövihjeitä marraskuun 30:ntena päivänä tehdystä törkeästä ryöstöstä. Arviolta 30-vuotias mies käveli sisään Kivenlahden R-kioskiin kello 20.55. Hän oli pukeutunut tummanruskeaan nahkatakkiin, jossa oli valkokarvaiset helmat ja kaulukset. Jalassa miehellä olivat Niken valkoiset tossut.


Silminnäkijät: Jääkiekkovalmentaja löi 14-vuotiasta junioria Espoossa - ”Tilanne oli jopa vähän pelottava” iltalehti 07:59 13.12

Espoossa sattunut välikohtaus on johtanut myös kahteen rikosilmoitukseen. Iltalehti uutisoi tiistaina, että helsinkiläisen juniorijääkiekkoseura Viikinkien C2-nuorten toimihenkilö on saanut Jääkiekkoliitolta peräti puolentoista vuoden toimitsijakiellon. Viikingit Jääkiekko ry:n puheenjohtaja Petri Konttila vahvisti asian Iltalehdelle, mutta ei halunnut avata tapahtumien kulkua.


Sähköt poikki kymmeniltä tuhansilta Etelä-Suomessa – Loviisa vilkkuu punaisena häiriökartassa iltasanomat 19:37 12.12

Eniten häiriöitä oli tiistai-iltana Loviisassa, Espoossa ja Kirkkonummella.


Lumimyräkän seuraus: Sähköt poikki tuhansilta Länsi-Uudellamaalla ja Lounais-Suomessa iltalehti 17:55 12.12

Lumisade on aiheuttanut sähkökatkoja monin paikoin Länsi-Uudellamaalla ja Lounais-Suomessa. Sähköyhtiö Carunalla ilman sähköä oli hieman ennen kello kuutta illalla yhteensä lähes 15 000 asiakasta. Länsi-Uudellamaalla sähköttä olevia Carunan asiakkaita on noin 7 000 asiakasta ja Lounais-Suomessa noin 6 800. Keski-Uudellamaalla sähköt ovat poikki noin tuhannelta asiakkaalta. Sähköttömiä asiakkaita on paljon muun muassa Espoossa, Loviisassa ja Sipoossa.


Henna oli nelivuotiaansa kanssa vaunu­lenkillä Espoossa, kun lumen paino kaatoi puun lastenrattaiden päälle iltasanomat 17:20 12.12

Nelivuotias lapsi selvisi rytäkästä säikähdyksellä.


Uutiset