Useissa kaupungeissa opiskelijaravintoloita pyörittävä Juvenes ei ole luopumassa naudanlihasta – osuus lihatuotteista 3 prosenttia

yle 15:08 15.10

Juveneksella on kampusravintoloita Tampereen lisäksi esimerkiksi Turussa, Oulussa, Vaasassa, Porissa ja Raumalla.


Opiskelijaravintoloita pyörittävä Juvenes ei ole luopumassa naudanlihasta – osuus lihatuotteista 3 prosenttia

yle 15:08 15.10

Juveneksella on kampusravintoloita Tampereen lisäksi esimerkiksi Turussa, Oulussa, Vaasassa, Porissa ja Raumalla.


Taloyhtiöiden remontteja edeltävät usein lihavat riidat: Näin vantaalaisessa kerrostalossa väistettiin sudenkuopat ja ajautuminen törmäyskurssille

iltasanomat 09:10 15.10

Asunto oy Säästöpyrstössä on tehty pitkäjänteistä ja suunnitelmallista työtä, ja sen myötä esimerkiksi kaikki suuret remontit ja korjaukset on tehty verrattain kivuttomasti 2010-luvun aikana.


Uutissuomalainen: Hallitus kokoaa syksyllä komiteat pohtimaan esimerkiksi sosiaaliturvauudistusta ja maakuntien verotusoikeutta

iltasanomat 05:56 15.10

Hallitus aikoo vielä loppuvuoden aikana perustaa komiteoita pohtimaan asevelvollisuutta, sosiaaliturvauudistusta, lapsistrategiaa, kriisinhallintaa sekä maakuntien verotusoikeutta, kertoo Uutissuomalainen.


”Se oli ihan murhaa” – tilasto alleviivaa Suomen kelvotonta peliä Bosniassa: Joel Pohjanpalon pitää aloittaa Armeniaa vastaan

iltalehti 21:29 14.10

Suomi kohtaa tiistaina huipputärkeässä EM-karsintaottelussa Armenian. Alla on nöyryyttävä 1–4-tappio Bosniaa vastaan. Urheilutoimittaja Pekka Aalto oli paikalla Zenicassa todistamassa murskajaisia. –?Harvoin näkee tuollaista kiimaa kotiyleisön tai -joukkueen taholta. Esimerkiksi ensimmäisen viiden minuutin syötöt menivät Bosnialle 35–8. Se oli ihan murhaa, Aalto siunailee.


Suomen parhaisiin kuuluva muusikko kurkisti Spotifyhin ja järkyttyi: ”Olenko edes olemassa?”

iltalehti 20:07 14.10

50-vuotispäivän lähestyessä Knipi Stierncreutz alkoi miettiä, millaisen jäljen hän on jättämässä maailmaan. Pohdinta johti uran ensimmäiseen soololevyyn. Zachris Stierncreutz eli Knipi tunnetaan Egotrippi-yhtyeen perustajajäsenenä ja maan parhaisiin kuuluvana biisintekijänä. Egotripin hittien lisäksi Knipin kynästä ovat syntyneet monet muiden artistien tunnetuimmat hitit, sillä esimerkiksi Irinan ja Samu Haberin tunnetuksi tekemä Hiljaisuus, Jenni Vartiaisen Tunnoton ja Anna Puun Linnuton puu ovat Knipin sävellyksiä. Hänen ylivoimaisesti tunnetuin teoksensa lienee Mestaripiirros, josta oman versionsa ovat tehneet ainakin Anna Puu, Chisu ja Egotrippi. Ylen Jukka Haarma valitsi Mestaripiirroksen koko 2000-luvun upeimmaksi kotimaiseksi kappaleeksi. Vaikka Egotrippi juhlisti viime vuonna jo yli neljännesvuosisadan kestänyttä taivaltaan, oli Knipi alkanut miettiä, mitä hän oikein on yksilönä.


Tiia Aalto, 19, on luomumissi, jolle silikonit eivät ole vaihtoehto: ”Häirintää ja härskejä viestejäkin on tullut vastaan”

iltalehti 05:58 14.10

19-vuotias Tiia Aalto ui vastavirtaan: hän on Miss Elowena -kilpailun voittaja – missi, jolle esimerkiksi rypyt ovat vain elämää. Ainakaan seuraavia vastauksia tässä jutussa et tule näkemään, koska niitä ei tarvita. Kesällä Miss Elowena -kilpailun voittajaksi valittu 19-vuotias Tiia Aalto ei ole käynyt kauneusleikkauksissa, hänellä ei ole silikonirintoja, ei ripsien pidennyksiä eikä tatuointeja.


Tältä herttuatar Meghan näytti 11-vuotiaana - harvinainen video julki

iltalehti 14:08 13.10

Sussexin herttuapari osallistui tyttöjenpäivän juhlintaan perjantaina. Sussexin herttuatar Meghan ja prinssi Harry tekevät aktiivisesti töitä esimerkiksi nuorten koulutuksen turvaamiseksi. Perjantaina herttuatar Meghan jakoi Sussexin herttuaparin Instagram-tilillä videon itsestään. Näet videon halutessasi myös täältä. Perjantaina vietettiin kansainvälistä tyttöjen päivää. Tyttöjen päivällä pyritään muistuttamaan syrjinnästä, jota tytöt kohtaavat kaikkialla maailmassa. Samalla tyttöjen päivä on juhlapäivä, jolla pyritään nostamaan esiin tyttöjen voimaa ja mahdollisuuksia.


Kalasatamaan rakennetaan kortteli, jonka kolmella talolla kaikki on yhteistä: ”Miksi jokainen tekisi esimerkiksi omat pienet saunansa?”

iltasanomat 10:57 13.10

Kolmen kerrostalon hankkeessa on panostettu yhteisiin tiloihin, joita on 266 neliömetriä.


Oscar-ehdokas Robert Forster, 78, on kuollut - uuden elokuvan ensi-ilta kuolinpäivänä

iltalehti 09:40 12.10

Näyttelijä Robert Forster kuoli perjantaina 11. lokakuuta. Robert Forster oli tunnettu yhdysvaltalainen näyttelijä. Mies oli kuollessaan 78-vuotias. Forster tunnetaan esimerkiksi Quentin Tarantinon elokuvasta Jackie Brown. Näyttelijä sai roolityöstään myös Oscar-ehdokkuuden. Forster muistetaan myös esimerkiksi elokuvista Delta Force, Me kaksi \& Irene ja Olympos on valloitettu. Forster näytteli myös televisiosarjoissa Heroes, Twin Peaks ja Banyon.


Hidas kävely 45-vuotiaana ehkä merkki vakavasta terveysongelmasta

stara 08:00 12.10

Liikunta pitää ihmisen tutkitusti nuorekkaampana pidempään, mutta merkkejä esimerkiksi sairauksista


Viihdelehti Stara.fi

stara 08:00 12.10

Liikunta pitää ihmisen tutkitusti nuorekkaampana pidempään, mutta merkkejä esimerkiksi sairauksista


Lähes joka kymmenes elinsiirtoa odottava kuolee – tahto elinluovutukseen jää monelta kertomatta

yle 06:15 12.10

Elinluovutustahtonsa voi ilmoittaa esimerkiksi Omakanta-palvelussa, mobiilisovelluksella tai elinluovutuskortilla. Läheiselle kertominenkin riittää.


Suomalaistutkija sai 12 miljoonaa luonnon monimuotoisuuden selvittämiseen: uudella tekniikalla voi löytää satoja tuhansia uusia sienilajeja

yle 16:42 11.10

Tutkimuksen päätarkoitus on selvittää, miten esimerkiksi ilmastonmuutos vaikuttaa maailman lajistoon.


Yorkin herttuatar Sarah avoimena kauneusoperaatioistaan, syy nopeaan vanhenemiseen lapsuudessa: “Äitini luuli Nivean kosteusvoiteen olevan aurinkorasvaa”

iltalehti 00:19 11.10

Sarah Ferguson kertoo Daily Mailille parannelleensa ulkonäköään useampaan otteeseen. Yorkin herttuatar Sarah, 59, kertoo Daily Mailille nuorekkaana säilymisestä. Sarah Ferguson täyttää 60 tiistaina. Herttuatar on kääntänyt kelloa taaksepäin esimerkiksi botoksilla, kauneusleikkauksilla, vitamiinipistoksilla ja täyteaineilla. Kauneusoperaatioihin herttuatar hakeutui toden teolla kuultuaan tyttärensä prinsessa Eugenien menevän naimisiin.


Peliin ilmaiseksi kirjastosta lainatulla kausikortilla – koripallojoukkue Helsinki Seagullsin esimerkkiä seurataan Mikkelissä ja Turussa

yle 13:47 09.10

Kausikorttien lainaamiseen liittyy erilaisia sääntöjä. Esimerkiksi Mikkelissä yhdellä kirjastokortilla voi lainata yhden kausikortin.


50 Shades of Grey -tähti täytti 30 – valtavat kemut rannalla, miesystävän ex-vaimo juhli mukana

iltalehti 13:40 09.10

Dakota Johnsonin syntymäpäiväjuhliin kuului esimerkiksi koiran muotoinen kakku ja rock-yhtyeen esiintyminen. Näyttelijä Dakota Johnson juhli syntymäpäiväänsä Malibussa lauantaina. Monet Johnsonin juhlavieraista ovat jakaneet kuvia juhlallisuuksista sosiaalisessa mediassa. Kuvista selviää, että Johnsonia juhlivat ainakin äiti Melanie Griffith, poikaystävä Chirs Martin, Martinin ex-vaimo Gwyneth Paltrow, laulaja Miley Cyrus ja näyttelijä Kate Hudson. Yhtenä ohjelmanumerona oli hiljainen disko. Hiljaisessa diskossa kaikki juhlijat saavat isot kuulokkeet ja tanssivat sitten haluamansa musiikin tahtiin samalla tanssilattialla.


TIS-sinkut esittäytyvät taas surkuhupaisasti – legendaarisia heittoja riittää: ”Miettikää, mitä saan aikaan kahdella sormella...”

iltalehti 12:43 09.10

Temptation Island Suomen kuudes kausi alkaa tänään. Luonnollisesti myös sinkut marssivat framille. Kaudesta toiseen Temptation Island Suomen esittelyjaksossa eniten ovat naurattaneet, kauhistuttaneet ja myötähäpeää aiheuttaneet sinkkujen heittämät läpät. Niin tälläkin kertaa. Esiin marssivasta miessinkkujen rivistöstä kuullaan esimerkiksi tällaisia sloganeita:


Kape Aihinen avautuu julkkisten vaatimuksista: ”Välillä on nyppinyt”

iltalehti 06:44 09.10

Atlantin yli -sarjan kokki ei vaihtaisi päivääkään pois, vaikka välillä erilaisia toiveita on sadellut aivan väärällä hetkellä. Maata näkyvissä! Niin kuullaan vihdoin tänään Atlantin yli -sarjassa. Kapteeni Kenneth "Ketsu" Thelenin huudahdus tarkoittaa vain yhtä asiaa: julkkisten Atlantin ylitys päättyy tänään. Mukana olijoiden tunteet ovat ristiriitaiset. Esimerkiksi Lintu-purjeveneen kokki Kari "Kape" Aihinen ei vaihtaisi päivääkään pois, vaikka yksittäiset hetket ovatkin toisinaan tuntuneet raskailta. Sen on huomannut purjehdusta isännöinyt Joel "Jolle" Harkimokin. Kapelle on sadellut monenlaisia vaatimuksia jo itsessään vaativan matkan varrella.


Christina Aguileran koko perhe harvinaisissa kuvissa - tähti itse esitteli ensikertaa muuttuneen hiustyylinsä

iltalehti 09:59 08.10

Laulaja Christina Aguilera toi punaiselle matolle koko perheensä. Laulaja Christina Aguilera, 38, saapui The Addams Family -elokuvan ensi-iltaan koko perheen voimin viikonloppuna. Asiasta kertoo esimerkiksi Daily Mail. Aguilera on ollut Matthew Rutlerin kanssa vuodesta 2010. Pariskunta on kihloissa ja heillä on yksi yhteinen lapsi.


ei pelaa illalla sai jättisakot ja tajuttoman miehen tarkensi

Hot topics