Kestosuokin asema säilyy - Putouksen avausjaksolla miljoonayleisö iltalehti 16:02 21.01

Putouksen paluu kiinnosti suuresti suomalaisia, selviää ohjelman katsojaluvuista. Suosikkiohjelma Putous palasi eilen tauolta. Yhdeksännellä tuotantokaudella juontajana toimii Roope Salminen. Näyttelijöinä nähdään Alina Tomnikov, Kiti Kokkonen, Pihla Penttinen, Pilvi Hämäläinen, Ernest Lawson, Timo Lavikainen ja Mikko Penttilä. Keskikatsojamäärä avausjaksolla oli 1,1 miljoonaa. Eniten suomalaisia kiinnosti sketsihahmokilpailun viimeinen osio, jolloin keskitarojamäärä nousi 1,2 miljoonaan.


Putous jatkuu tänään - sketsihahmot heti julki iltalehti 08:25 20.01

Yhdeksännellä kaudella on mukana niin vanhoja kuin uusiakin kasvoja. Putouksen yhdeksäs tuotantokausi käynnistyy tänään. Heti avausosassa paljastetaan myös kutkuttavat sketsihahmot. Niiden takaa löytyy niin vanhoja kuin uusiakin tuttavuuksia, kun suorassa lähetyksessä ruutuun saadaan Pilvi Hämäläinen, Ernest Lawson, Timo Lavikainen, Mikko Penttilä, Alina Tomnikov, Pihla Penttinen ja Kiti Kokkonen. Juontajana jatkaa Roope Salminen, joka taitaa hänkin sketsin teon. Niiden, sinisten paitojen ja tulikokeiden lisäksi ohjelmassa nähdään yhä katsojien sydämiin sukeltaneita Putous Junior -videota. Videoita voi taas lähettää osoitteeseen m


Ernest Lawson astuu toista kertaa Putoukseen: "Enää ei pelota, mutta jännittää kyllä" mtv 10:13 13.01

Ernest Lawson on Mikko Penttilän, Pilvi Hämäläisen, Timo Lavikaisen ja Roope Salmisen tavoin mukana Putouksessa toista kertaa.


Ernest Lawsonin mielestä yksi vanha Putous-hahmo on selvästi ylitse muiden: "Kova äijä!" mtv 21:45 11.01

Näyttelijä Ernest Lawsonin on helppo vastata, kun häneltä kysytään, kuka menneiden kausien Putous-sketsihahmoista on jäänyt vahvimmin hänen mieleensä.


Isyys yllätti Putous-tähti Ernest Lawsonin – ystävien tarinat vanhemmuudesta kauhistuttivat: ”Varauduin paljon pahempaan” iltasanomat 09:11 10.01

Ernest Lawson palaa Putouksen yhdeksännelle tuotantokaudelle täysin uudesta elämäntilanteesta.


Ernest Lawsonin vastasyntynyt lapsi on antanut isänsä nukkua: "Olin valmistautunut siihen, että olen ihan nollat taulussa" mtv 19:05 09.01

Ernest Lawson uskoo, että pienen vauvan myötä Putous ei pyöri kotona juurikaan mielessä.


Tervetuloa Suomen suurimman viihdeohjelman kulisseihin mtv 15:35 05.01

Ilmiöksi noussut koko perheen viihdeohjelma Putous on piristänyt suomalaisten lauantai-iltoja jo kahdeksan tuotantokauden verran. Putouksen räiskyvä tähtitehdas uusiutuu kolmella näyttelijällä kun estradille nousevat Alina Tomnikov, Pihla Penttinen ja Kiti Kokkonen. Juontajana jatkaa Roope Salminen ja kokoonpanossa nähdään myös niin ikään viime kaudelta tutut Ernest Lawson, Pilvi Hämäläinen, Timo Lavikainen sekä Mikko Penttilä.


Putous-tähti Ernest Lawson kävi läpi totaalisen muodonmuutoksen – kuva paljastaa uuden tyylin mtv 13:13 24.12

Putouksesta tuttu näyttelijä Ernest Lawson poseeraa tuoreessa Instagram-kuvassa lookissa, josta miestä on vaikea tunnistaa.


Näkökulma: ”Muurahainen” rakensi Barcelonan pesän uuteen kukoistukseen iltalehti 10:56 24.12

Barcelonan ei hävinnyt syyskauden aikana kertaakaan. Hirmuvireen taustalla on nappiin mennyt valmentajavalinta. Barcelonan valmentava Ernesto Valverde sai peliuransa aikana lempinimen muurahainen (baskin kielellä Txingurri). Kyseisten hyönteisten kastijärjestelmässä Valverde sujahtaa osuvasti työläisiin.


Joko Barcelona voidaan julistaa mestariksi? Valmentaja jyrähti "epäkypsille puheille" MTV 18:43 23.12

Espanjan La Ligaa johtavan FC Barcelonan mestaruusjunan voi sanoa jyskyttävän vahvasti. Barcelonan päävalmentaja Ernesto Valverde kuitenkin jyrähtää puheille siitä, että taistelu olisi taputeltu.


Putous-tähden lapsi syntyi: ”Isyys: 5/5” iltalehti 16:44 22.12

Ernest Lawson on ottanut uuden roolin ilolla vastaan. Mies on nyt isä. Putouksessa viime kaudella ihastuttanut Ernest Lawson on nyt isä. Mies julkaisi kuvan itsestään vaunulenkillä Instagram-sivullaan. Kuvan saatteeksi mies kirjoitti ytimekkäästi: - Isyys: 5/5.


Putous-tähti Ernest Lawsonista tuli isä! ”Isyys: 5/5” iltasanomat 15:35 22.12

Ernest Lawson ja hänen vaimonsa ovat saaneet perheenlisäystä.


Ernest Lawsonista tuli isä – Instagram-tili täyttyy sydämistä mtv 09:38 22.12

Putouksesta tutusta näyttelijästä, Ernest Lawsonista on tullut isä.


Barça jarrutti jatkoon - PSG:ltä seitsemän maalin myrskyvaroitus iltalehti 23:53 22.11

Barcelona tylstytti Juventuksen 0-0-tasapeliin. Pistejako tarkoitti, että katalonialaisjätti varmisti D-lohkon ykköstilan. Kaikkein tyytyväisin nollanollaan oli varmasti Barcelonan päävalmentaja Ernesto Valverde, joka halusi selvittää jatkopaikan minimaalisella rasituksella sekä lepuuttaa Leo Messiä. Vierasjoukkue pelasi kuitenkin niin laiskasti avausjakson, että Messi oli pakko päästää kentälle vajaan tunnin kohdalle. Jo Kirpun lämmittely sivurajalla sai joukkuetoverit terästämään otteitaan. Pahasti varjoon jäänyt Gerard Deulofeu teki Messille lopulta tilaa 56. minuutilla, ja Torinon Allianz Arena osoitti argentiinaistähdelle suosiotaan seisaaltaan.


Barcelona teki todella rajun ratkaisun: Messi jätettiin penkille - edellinen kerta yli neljä vuotta sitten iltalehti 21:39 22.11

Barcelonan päävalmentaja Ernesto Valverde teki kovan ratkaisun. Valverde jätti Leo Messin tylysti penkille Juventusta vastaan. Ehkä päävalmentaja luottaa nuoren Gerard Deulofeun pelitaitoihin tai hän laskee, että lohkovoittoon riittää myös tasapeli. Barcelona voi jopa varmistaa jatkopaikan myös tappiolla, jos Sporting ei voita omaa otteluaan.


Elisa joutui diplomaattiseen kriisiin - Meksikon suurlähettiläs pillastui tutusta mainoksesta: ”Tutkimme, mikä siinä on” iltalehti 08:02 30.10

Elisan lähetyssaarnaajat seikkailivat tuoreessa mainoksessa Meksikon rajalla. Suurlähettiläs Ernesto Cespedes suivaantui asiasta, ja nyt mainos on hyllyllä. Meksikon Suomen-suurlähettiläs Ernesto Cespedes lähetti puolitoista viikkoa sitten lähetystön nimissä avoimen kirjeen Elisan toimitusjohtajalle Veli-Matti Mattilalle. Kirjeen aiheena on tuore Elisan videomainos, jossa tuotteita mainostavat lähetyssaarnaajat ovat Meksikossa. Pätkässä meksikolaiset yrittävät päästä mitä ilmeisimmin Yhdysvaltain rajalle, kunnes he törmäävät tutuksi tulleisiin Elisan ”uskonveljiin”.


Barcelona-vahti tuskastutti hyökkääjän - Valverde palasi Baskimaahan voitokkaasti iltalehti 23:49 28.10

Täksi kaudeksi FC Barcelonan päävalmentajaksi saapunut Ernesto Valverde palasi vanhalle kotistadionilleen voitokkaasti, kun Athletic Bilbao kaatui numeroin 2-0. Perjantaina Katalonia julistautui itsenäiseksi Espanjasta, ja epävarma tilanne on ollut pinnalla ympäri maailman. Kotijoukkue Bilbaon kannattajat näyttivät oman kantansa asiaan, kun baskeista oli kantanut San Mames -stadionille mukanaan Katalonian lippuja. Pelikentällä Baskimaasta tuleva Athletic Bilbao ei kuitenkaan nöyristellyt katalaanien edessä, vaan lähti rohkealla pelitavallaan haastamaan vieraita heti alusta lähtien.


Uutiset