Crazylandin Nivalaan perustanut Pasi, 50, rakensi raketin ja ”lensi” Suomen lipun kanssa kuuhun iltalehti 22:42 13.02

Erikoisten rakennelmien elämyspuisto alkoi muodostua, kun Pasi Keskisarja osti lentokoneen ja tajusi, että sille pitää rakentaa oma lennonjohtotorni. Suomen avaruusohjelma on polkaistu käyntiin Nivalan nummilla. Niin sanoo ainakin Pasi Keskisarja, 50, joka rakensi pellolleen Nivalan Maliskylään 11 metriä korkean kuuraketin ja "laukaisi" sen vuodenvaihteessa avaruuteen. - Aloitin viime syksynä omassa pajassani. Semmoinen ajatus tuli, että rakettia ei ole kovin monessa paikassa vielä nähtävänä, ja siitä se idea sitten lähti, Keskisarja kertoo luomisprosessista.


Katso kuvat! Perheenisä Arska rakensi pihalleen saunan kokonaan lumesta - ”Kyllä vielä vappuna löylyt heitetään” iltalehti 07:29 05.02

Yllättäen sauna ei sula edes kovissa löylyissä, joskin seiniä pitää välillä vahvistaa uudella lumikerroksella. Erikoisten saunojen sarjaan on lisättävä uusi yksilö, sillä Nastolassa asuva Arska on tänä talvena rakentanut kotipihalleen saunan käytännössä kokonaan lumesta. - Tämä lähti siitä, että kun olin kasannut pihalle ison kasan lunta muksuja varten, kaveri ehdotti että tekisin siitä lumisaunan. Mietin kaksi päivää teenkö vai enkö tee, ja lopulta päätin, että pitäähän se koettaa, Arska kertoo Iltalehdelle projektinsa taustoja.


BMW-kuskit erikoisten varkauksien uhreina Etelä-Suomessa – tinkimättömällä maulla tehdyistä rikoksista epäillään liettualaiskaksikkoa MTV 13:34 24.01

Kirkkonummella otettiin viikonloppuna kiinni kaksi liettualaismiestä, joita epäillään poikkeuksellisen tinkimättömällä maulla tehdyistä rikoksista. Poliisi epäilee, että miehet anastivat viikonlopun aikana ratteja useammasta BMW-merkkisestä autosta.


Karmiva totuus erikoisten perhekuvien takaa paljastumassa – 13 lasta vanhempiensa vankina Kaliforniassa, osa sidottuna vuoteisiinsa MTV 15:30 16.01

Yhdysvalloissa Kaliforniassa poliisi on pidättänyt 57-vuotiaan David Allen Turpinin ja 49-vuotiaan Louise Anna Turpinin, joiden epäillään pitäneen kolmeatoista lastaan vankeina kotonaan.


Rattijuoppo jäi kiinni Ranskassa ajettuaan 17 kertaa liikenneympyrän ympäri iltalehti 03:04 13.01

Rattijuopumus rikkoi kansainvälisen uutiskynnyksen, koska uutistoimisto Reuters nosti tapauksen erikoisten uutisten listalle. 73-vuotias autolla liikkunut mies jäi poliisin haaviin Länsi-Ranskassa Brittanyssä. Poliisi epäilee miestä rattijuopumuksesta ja on määrännyt tämän ajokieltoon.


HPK voittoon erikoisessa pelissä – pääluotsi Pennanen ei kommentoi ulosajoon johtanutta taklausta MTV 21:52 09.01

HPK voitti Ilveksen jatkoajalla 6-5 tiistain SM-liigakierroksella erikoisten vaiheiden jälkeen.


Uutiset