F1-palkintopallilla uudet juhlat tunteja kisan jälkeen – kuskin ensimmäistä pystiä varjosti epäilys rangaistuksesta

MTV 06:30 18.11

McLarenin Carlos Sainzin uran ensimmäinen palkintosija F1-sarjassa varmistui Brasilian GP:ssä vasta pitkään kisan päättymisen jälkeen.


F1:n huijauskohu velloo – Ferrarin leiri nousi takajaloilleen

MTV 17:24 17.11

F1:ssä muun muassa Red Bull on hyökännyt näyttävästi Ferraria vastaan huijauskohussa, jossa italialaistallin on epäilty turvautuneen laittomiin toimiin. Samat epäilykset ja pyörittelyt ovat jatkuneet myös Brasilian GP -viikonlopun yhteydessä.


Fuengirola.fi: Taustaorganisaatio ei harkinnut hetkeäkään Jari Sillanpään Espanjan konsertin perumista - perustelee yleisön antamalla tuella

iltalehti 12:44 17.11

Jari Sillanpään konsertin taustaorganisaatio kommentoi Fuengirola.fi-sivustolle, että mediamyllytys ei ole saanut heitä epäröimään. Perjantaina uutisoitiin, että laulaja Jari Sillanpäätä syytetään lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Uutisen jälkimainingeissa tuli tieto, että rikosepäilyn vuoksi loppuvuodeksi suunniteltu Sillanpään kirkkokonserttikiertue on peruttu.


Alfa Romeo -pomo poistaa epäilyt Kimi Räikkösen ja tallikaverin yltä – ”Meillä on erilaisia ongelmia”

MTV 08:30 17.11

Suomalaiskuski Kimi Räikkösen edustaman Alfa Romeon kausi on ollut hyvin kaksijakoinen. Vahva alku on kuin muisto menneestä. Loppukausi on ollut melkoista taaperrusta. Alfa Romeon tallipäällikön Frederic Vasseurin mukaan syyttävä sormi ei osoita Räikkösen tai tämän tallikaverin Antonio Giovinazzin suuntaan.


Räppäri Junon koulunkäynti jäi musiikin tekemisen alle – vanhempien epäily satutti: "Muistan, kuinka rikki olin"

mtv 07:01 17.11

Juno muistelee, ettei juurikaan nuorena saanut kannustusta kotoa. 


Sebastian Vettel heitti vettä Red Bullin myllyyn – "Vähän epäilyttävää"

MTV 06:45 17.11

Red Bullin leiristä on hiljattain heitelty huijausepäilyksiä Ferrarin suuntaan. Nyt Max Verstappenin ajettua Brasilian F1-aika-ajoissa paalupaikalle Sebastian Vettel heitti virnuillen piikkiä Red Bullin suuntaan.


Sebastian Vettel maksoi Max Verstappenille potut pottuina: pilaili tämän kustannuksella – ”Vähän epäilyttävää”

iltalehti 23:53 16.11

Ferrari-kuljettaja Sebastian Vettel innostui vitsailemaan Red Bull -kollega Max Verstappenin kustannuksella. Red Bullin Max Verstappen saavutti Brasiliassa kauden toisen paalupaikkansa. Tosin hän itse piti paalupaikkaa jo kauden kolmantenaan. Verstappen teki lokakuun lopun Meksikon GP:ssä ykkösruutuun oikeuttaneen ajan, mutta sai kolmen lähtöruudun rangaistuksen jätettyään keltaiset liput huomiotta aika-ajojen loppuhetkillä.


Lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä syytetty Jari Sillanpää tänään loppuunmyydyllä keikalla Joensuussa - Iltalehti paikalla

iltalehti 11:11 16.11

Tuoreen rikosepäilyn myötä Jari Sillanpää nousee tänään Joensuussa Carelia-salin lavalle konsertoimaan. Iltalehti raportoi keikkatunnelmia paikan päältä. Perjantaina Iltalehti uutisoi, että laulaja Jari Sillanpäätä, 54, syytetään lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Syyttäjä vaatii Sillanpäälle rangaistusta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä. Väitetyt teot ovat tapahtuneet elo-syyskuussa 2017, kun Sillanpää kärsi myös metamfetamiiniongelmasta. Sillanpää kommentoi Iltalehdelle tuoretta syytettä. Hän kiistää kaiken.


Jari Sillanpään kirkkokonsertit peruttu – uusin rikosepäily oli liikaa

stara 22:00 15.11

Tänään selvisi tieto siitä, että huumerikoksista taannoin tuomittu suosikkilaulaja Jari


Syyte lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ei vaikuta Jari Sillanpään Porvoon esiintymiseen: "Tulossa tunnelmallinen ja hyvä joulukonsertti"

mtv 13:48 15.11

Jari Sillanpäätä syytetään lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Laulajalla on alkamassa joulukiertue, jonka toteutumisesta on herännyt epäilyksiä.


Tämä tiedetään nyt Jari Sillanpään uudesta rikossyytteestä – ei epäillä fyysisestä kontaktista lapseen

iltasanomat 12:38 15.11

Syyttäjän mukaan Jari Sillanpään rikosepäilyssä ei ole kyse koskettelusta tai muusta fyysisestä kontaktista. Sillanpää kiistää syytteen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä.


Poikkeuksellinen rikosepäily Paraisilla: Nuorta miestä epäillään panttivangin ottamisesta

iltasanomat 15:46 13.11

Poliisi on tapauksesta vaitonainen.


Ampumahiihtäjä Mauri Lahtelan, 43, kuolemaan liittyi vahva epäilys – Harri Kirvesniemi muistaa traagisen ilmoituksen huoltokopilla

iltasanomat 12:17 13.11

Fluorivoiteiden terveysvaikutuksista puhuttiin jo 1990-luvun alussa, mutta ei lähellekään siinä määrin kuin nykyään.


27-vuotias saudiarabialaisnainen tekee historiaa – ajaa ensimmäisenä naisena kansainvälisen moottoriurheilukilpailun kotimaassaan

iltalehti 06:21 13.11

Reema Juffali ei välitä häneen kohdistuvista epäilyksistä. 27-vuotias Reema Juffali on ensimmäinen saudiarabialainen nainen, joka hyppää ratin taakse kansainvälisessä autourheilukilpailussa kotimaassaan. Juffali kilpailee marraskuussa Jaguar I-Pace eTrophyssa, joka on Formula E:n Saudi-Arabian GP:n oheiskilpailu.


Salkkarit-hahmo bongataan epäilyttävässä tilanteessa: "Saa kyllä rangaistuksen"

mtv 20:00 12.11

Keskiviikon Salkkarit-jaksossa Viola ja Nella todistavat epäilyttävää tilannetta supermarketissa.


Britannian työväenpuolue joutui kyber-iskun kohteeksi

yle 15:14 12.11

Iskun tekijää ei ole vielä paikallistettu, mutta epäilyksiä on.


Suomalaisomisteisen yrityksen maksamat palkat ihmetyttävät Norjassa – Selvitys: Työntekijälle maksettiin puolet norjalaisen tuntipalkasta

yle 11:31 12.11

Caverion-yhtiön mukaan epäily palkkojen polkemisesta on väärä ja liettualaisille on maksettu minimipalkkaa vastaavasti.


Ruotsin jalkapallossa iso määrä epäilyjä ottelumanipulaatiosta

yle 22:31 11.11

Ruotsin jalkapalloliiton SvFF:n tutkinnassa löytyi 19 tänä vuonna pelattua ottelua, joiden tapahtumia tai tuloksia on todennäköisesti tai erittäin todennäköisesti manipuloitu.


White Helmets -valkokypärien brittiläinen perustaja on löytynyt kuolleena Istanbulissa

yle 16:26 11.11

James Le Mesurierin kuolinsyystä liikkui erilaisia epäilyjä itsemurhasta salamurhaan. Turkki ilmoitti aloittaneensa laajat tutkimukset


TV1:n Ykkösaamussa Sari Essayah: Mitä haluat kysyä?

yle 13:21 07.11

Kristillisdemokraattien eduskuntaryhmän puheenjohtaja Päivi Räsänen on poliisin esitutkinnassa. Epäilyt koskevat sitä, onko Räsänen syyllistynyt kiihottamiseen kansanryhmää vastaan. Koveneeko kristillisten politiikka muutenkin? Ykkösaamun vieraana on puolueen puheenjohtaja Sari Essayah.


89?307euroa ekstraa lennolla teknisiä ongelmia Tapparan lennon "Meille

Hot topics