Nuorisosäätiön konkurssiuhka väistymässä – käräjäoikeus hyväksyi velkasaneerauksen yle 09:38 04.04

Tuhansia asuntoja omistava Nuorisosäätiö saa helpotusta entisten johtajiensa aiheuttamiin talousvaikeuksiin.


Entisten vastaanottokeskusten kunnosta riidellään nyt käräjillä – valtio maksanut vahingonkorvauksia useilla miljoonilla yle 08:00 04.04

Kiistakapuloina ovat olleet muun muassa rikotut irtaimistot, laajat vesivahingot sekä kuumien patojen ja pannujen pilaamat keittiöt.


Totuus kymmenen vuoden takaisesta kivuliaasta NHL-kohusta selvisi - ”Se jätkä yritti repiä poskeni irti” iltalehti 10:14 30.03

Scott Hartnell istahti Colby Armstrongin katumaasturiin ja kertoi totuuden kymmenen vuoden takaisesta puremis-gatesta. Entisten NHL-pelaajien juttuhetkessä palattiin kymmenen vuoden takaiseen kohuun, jossa Scott Hartnell joutui yleisön silmissä vastustajaa purreiden pelaajien kohtalaisen pieneen joukkoon. Hartnellia ei koskaan saanut rangaistusta Kris Letangin puremisesta todisteiden puutteiden takia, mutta leima jäi. Hän selvisi tilanteesta kahden minuutin väkivaltaisuusjäähyllä.


TSN: Entiset huippupelaajat epäilevät NHL:n pimittäneen miljardi dollaria iltasanomat 10:33 20.03

Entisten huippupelaajien edustama kirjanpitoyritys vaatii tulonjakotietoja.


Ilmiriita sotesta repesi keskustan ja kokoomuksen välille: ”Propagandalla piilotetaan valinnanvapauden ongelma” uusisuomi 14:52 12.03

Keskustan kansanedustaja Antti Kurvinen syyttää kokoomusta ”mainostoimistosta ostetun propagandan” levittämisestä sote-uudistukseen liittyen. Sote-uudistus kuopattiin viime perjantaina, kun Juha Sipilä (kesk) pyysi hallituksensa eroa. Näin ollen myös entisten hallituskumppaneiden vaalikamppailu alkoi välittömästi.


Kärnä tylyttää Sipilän lupauksesta avata kotinsa pakolaisille: ”Aiheutti piikin” iltasanomat 10:01 31.01

Kärnä käy kirjassaan myös muiden entisten kollegojen kimppuun. Ville Niinistö (vihr) sai raivokohtauksen Kilpisjärvellä ja Väyrynen oli vuorenvarma ministeripestistä. IS poimi 5 väitettä Kärnän uutuuskirjasta.


Esperi Carella työskennelleet kertovat: bonuksia jaettiin penninvenytyksestä, esimiehiä yritettiin vaientaa iltasanomat 19:04 30.01

Valvira tutkii hoivakoti Esperi Caren toimintaa. Tutkittavaa riittänee, sillä Esperi Caren entisten työntekijöiden mukaan ongelmat ovat jatkuneet vuositolkulla.


Hei ystävät hyvät, olisiko aika antaa mahdollisuus uudelle Mestikselle? jatkoaika.com 15:00 06.01

Mestis on menettänyt joukkueita Liigaan ja konkurssiin. Mestis on menettänyt yleisöä muille sarjoille, tai osa on kyllästynyt kokonaan. Mestis yrittää kuitenkin kerran vielä, olisiko siis mahdollista antaa anteeksi entisten päättäjien virheet ja katsoa uutta ilmeettä positiivisemmin?


Trump lupasi palkata ”vain parhaat” – nyt jo viisi alaista tunnustanut tai tuomittu rikoksesta iltasanomat 16:09 16.12

Entisten alaisten tuomiot kietoutuvat myös rikosepäilyihin Trumpia itseään vastaan.


Uutiset