Japanin entisellä keisarinnalla rintasyöpä – 84-vuotias Michiko toistaiseksi liian hauras leikattavaksi yle 15:29 09.08

Michikon puoliso Akihito luopui kruunustaan keväällä.


”Hän tekee maaleja maajoukkueelleen kuin huvikseen” – Norwich-legenda kehuu Teemu Pukkia vuolaasti, asettaa suomalaiselle maalitavoitteen iltalehti 16:41 07.08

Entisellä Norwich Cityn maalipyssyllä Darren Huckerbyllä on vahva luotto Teemu Pukin maalintekotaitoihin. Norwich luottaa Teemu Pukkiin vahvasti Valioliigan alkaessa perjantaina. ”Kanarialinnut” saavat heti vieraskentällä ensimmäisessä kamppailussa vastaansa hallitsevan sarjakakkosen ja Mestarien liigan voittaneen Liverpoolin. Viime kaudella Mestaruussarjassa 29 maalia pommittanut Pukki saa kuitenkin luottoa myös entisiltä Norwich-tähdiltä. Seuralegenda Darren Huckerby ampui 201 pelissään keltaviherpaidoissa 47 maalia, ja luottaa nyt vahvasti suomalaisen pystyvän pitämään viime kauden tasonsa vaikeassa paikassa.


Marja Tiura rankasta vuodestaan - ensiksi kuoli aviopuoliso, sitten isä: ”On vain kestettävä” iltalehti 18:25 20.07

Ex-kansanedustaja Marja Tiura saapui Porin kaupungin ja valtioneuvoston juhlavastaanotolle keskiviikkona. Entisellä kansanedustaja Marja Tiuralla on ollut raskas alkuvuosi. Aviopuoliso, erikoistoimittaja Olli Ainola kuoli keväällä ja toukokuun lopulla kuoli isä, kunnallisneuvos Seppo Tiura. Seppo Tiura oli tunnettu kuntavaikuttaja ja maanviljelijä. Tiura siunattiin Akaan siunauskappelissa 15. kesäkuuta. Marja Tiura kertoi Iltalehdelle raskaasta alkuvuodestaan ja jaksamisestaan Porissa keskiviikkona.


Entinen F1-pomo täräytti hurjan väitteen: Valtteri Bottas joutuu lähtemään Mersulta – nuori lupaus viemässä suomalaisen paikan iltalehti 19:23 10.07

Lotuksen entisellä F1-pomo väitti saaneensa sisäpiiritietoa Mercedeksen tulevan kauden kuljettajatilanteesta. Valtteri Bottaksen sopimus Mercedeksen kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Mercedeksellä oli mahdollisuus käyttää Bottaksen sopimuksessa ollut optio ensi kaudesta, mutta se raukesi kesä–heinäkuun taitteessa. Formula ykkösiin kuuluva huhumylly onkin kiihtynyt viime päivinä, sillä ainoastaan kaksi tallia on tähän mennessä julkaissut ensi kauden kuskinsa.


Ylen kysely: Suomalaiset tyrmäävät yhä naisten asevelvollisuuden – "Tämä on tasa-arvokeskustelun sokea piste" yle 11:30 26.06

Selvä enemmistö suomalaisista pitäisi asevelvollisuuslain entisellään. Iso osa nuorista olisi kuitenkin valmis muutoksiin.


Suomalaiset tyrmäävät yhä naisten asevelvollisuuden – Ylen kyselyn mukaan nuorten asenteissa versoo silti muutos yle 11:30 26.06

Selvä enemmistö suomalaisista pitäisi asevelvollisuuslain entisellään. Iso osa nuorista olisi kuitenkin valmis muutoksiin.


Pilasiko herttuatar Meghan prinssi Harryn suunnitteleman kihlasormuksen? Eroaa radikaalisti alkuperäisestä – vertaa itse iltalehti 06:05 26.06

Herttuatar Meghanin vasemmassa nimettömässä kimalteleva timanttisormus ei ole entisellään. Tarkkasilmäiset kuninkaallisfanit ovat huomanneet, että herttuatar Meghanin kihlasormus ei ole enää samanlainen kuin se aluksi maailmalle esiteltiin. Nykyään sormuksen keltakultainen rengasosa on paljon kapeampi kuin mitä se alkujaan oli vuonna 2017. Meghan piti uudistettua sormustaan ainakin esitellessään parin esikoispojan Archien medialle toukokuun alussa, sekä kesäkuussa osallistuttuaan kuningattaren syntymäpäiväjuhliin. Tarkemmat verrokkikuvat sormuksen muutoksista näet Daily Mailin artikkelista.


Tänään tv:ssä: Poikana kasvatettu Valerie, 16, tajusi olevansa tyttö 13-vuotiaana iltalehti 09:03 18.06

Transsukupuolinen Valerie määritettiin syntymässä pojaksi. 16-vuotias tanskalainen Valerie käy harvakseltaan koulussa. Hänen voimansa eivät riitä siihen. Hän ei myöskään halua kuulla itseään kutsuttavan entisellä pojan nimellään. Valerie kertoo tylsäksi kokemastaan elämästään uudessa Mitä on olla nainen? -sarjassa. Poikana kasvatettu Valerie tajusi olevansa transsukupuolinen 13-vuotiaana. Hänen sukupuoli-identiteettinsä on eri kuin se, miksi hänet on syntymässä määritetty. Valerie tuntee olevansa tyttö, eikä poika.


Ex-pikajuoksija Markus Pöyhösen uusi tyyli yllättää: "Ulkoinen habitus muuttui" mtv 14:14 12.06

Entisellä pikajuoksija Markus Pöyhösellä on uusi tyyli.


Ferrarin rengashuolet ovat entisellään, Mercedekset uhkaavat karata muilta myös Montrealissa: "En usko, että keksimme ihmeratkaisua" yle 09:46 04.06

Ferrarin ongelmat tällä kaudella ovat johtuneet etenkin aerodynamiikasta, mutta autoihin ei ole tulossa merkittäviä muutoksia.


Ferrarin rengashuolet ovat entisellään – Mercedekset uhkaavat karata muilta myös Montrealissa yle 09:46 04.06

Ferrarin ongelmat tällä kaudella ovat johtuneet etenkin aerodynamiikasta, mutta autoihin ei ole tulossa merkittäviä muutoksia.


Ferrarin rengashuolet ovat entisellään, tallipomo elättelee silti toiveita – "Saattaa sopia paremmin" MTV 09:37 04.06

Suurin toivein MM-kauteen startannut Ferrarin F1-talli tunnustaa Mercedeksen etumatkan. Alkukaudesta rakennetut kehitysosat eivät kohentaneet tallin kilpailukykyä Mercedekseen verrattuna, eikä tallipäällikkö Mattia Binotto rohkene odottaa merkittävää kehitysloikkaa jatkossakaan.


Italia piinaa MM-kisoissa, entisellä liigavahdilla yhdessä erässä huima määrä torjuntoja – suomalaislinjatuomari mukana maalin hylkäyksessä MTV 18:00 14.05

Italian maajoukkueen maalivahti Andreas Bernard piti joukkuettaan pystyssä avauserässä Latviaa vastaan jääkiekon MM-kisoissa Slovakiassa.


Afrikassa – brittiedustajaa pyytänyt pääministeriä Manner-Kiinan apua yhteen Portlandissa

Uutiset