Ensitreffit alttarilla -morsian muuttaa heti sulhasen luo – yllättävä kommentti: "On kiva pitää oma koti pakopaikkana"

mtv 11:10 22.09

Katja kertoo Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa, että hänen on helpompi muuttaa sulhasensa Ollin luo kuin ottaa Olli asumaan luokseen.


Ensitreffit alttarilla -morsian myöntää: "Yhdessä oleminen on mulle tehnyt ajoittain aika tiukkaa"

mtv 09:08 22.09

Oskarin kanssa vastikään avioitunut Heidi myönsi Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa, että häämatkalla vieraan ihmisen kanssa ei ollut koko ajan helppo olla.


Ensitreffit alttarilla -Miia kertoo blogissaan: jo kolmatta kertaa naimisiin – vaihtaa sukunimensä Johanssoniksi

iltalehti 23:59 21.09

Miia kertoo kertoi asiassa blogikirjoituksessaan lauantaina. Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäiseltä kaudelta tuttu Miia Ezen kertoo blogissaan menevänsä naimisiin ja vaihtavansa sukunimensä Johanssoniksi. Syynä on se, että Miia vaihtoi 17 vuotta sitten tyttönimensä Ezeniksi, koska meni tuolloin naimisiin. Aiemmin Miia on kertonut asiasta Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäisellä kaudella, jolloin hän meni naimisiin Ollin kanssa.


Ensitreffit alttarilla: Parit muuttavat saman katon alle - Villen outo tapa kuivattaa pyykkejä lyö Anniinan ällikällä: ”Et oo tosissas!”

iltalehti 14:25 21.09

Ensitreffit alttarilla -ohjelman seuraavassa jaksossa pariskunnat opettelevat yhteiseloa saman katon alla. Anniina ja Ville kotiutuvat Budapestin häämatkan jälkeen Anniinan omakotitaloon. Anniinan työ ravintolassa vaatii läsnäoloa ja Ville taas pystyy paiskimaan töitä Anniinan kotoa käsin etänä. Niinpä Ville kiikuttaa Anniinan kotiin tullessaan mukanaan tarpeistoa aina golfbägistä karaokelaitteistoon. Kuten jo aiemmista jaksoista on käynyt ilmi, Anniina ja Ville ovat hitsautuneet hyvin yhteen ja samankaltainen huumorintaju pitää hulvatonta tunnelmaa yllä.


Ensitreffit-sulhanen avoimena negatiivisista tunteistaan: "Tällä hetkellä olen pohjalla"

mtv 09:03 21.09

Ensitreffit alttarilla -sarjassa avioitunut Olli kertoo avoimesti siitä, kuinka ohjelman aikana kuljettu matka on ollut hänelle yhtä tunteiden vuoristorataa.


Ensitreffit alttarilla: Jäätävä yksityiskohta paljastui tv-katsojille – mitä tapahtui Katjalle ja Ollille Prahassa?

iltalehti 15:35 18.09

Kun Ensitreffit alttarilla -sarjan Katja ja Olli lähtivät häämatkalle, vielä lentokentällä kaikki näytti olevan kunnossa. Ensitreffit alttarilla -sarjassa ollaan edetty siihen vaiheeseen, että pariskunnat ovat lähteneet häämatkalle. Tiistai-iltana sarjan seuraajille paljastui jäätävä yksityiskohta Katjan, 28, käytöksestä.


Ensitrefffit alttarilla: Jäätävä yksityiskohta paljastui tv-katsojille – mitä tapahtui Katjalle ja Ollille Prahassa?

iltalehti 15:35 18.09

Kun Ensitreffit alttarilla -sarjan Katja ja Olli lähtivät häämatkalle, vielä lentokentällä kaikki näytti olevan kunnossa. Ensitreffit alttarilla -sarjassa ollaan edetty siihen vaiheeseen, että pariskunnat ovat lähteneet häämatkalle. Tiistai-iltana sarjan seuraajille paljastui jäätävä yksityiskohta Katjan, 28, käytöksestä.


Ensitreffit alttarilla -parin synkkä alamäki syvenee – sulhaselta riipaiseva avautuminen: ”Aiheuttaa mulle alemmuudentunnetta”

iltasanomat 08:17 18.09

Varo juonipaljastuksia! Tulevassa Ensitreffit alttarilla -jaksossa Katjan ja Ollin hankaluudet jatkuvat, kun edessä on muutto saman katon alle.


Ensitreffit alttarilla: Ollin ja Katjan suhde rakoilee - naurettavaa vääntöä jopa kauppakassista: ”Alemmuuden ja riittämättömyyden tunnetta”

iltalehti 08:08 18.09

Piikittelevän huumorin piti yhdistää Ollia ja Katjaa, mutta siitä onkin muodostunut suhteessa yksi kompastuskivi. Seuraavassa Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa pariskunnat muuttavat saman katon alle. Katja ja Olli ovat päättäneet asua Ollin kotona, sillä tämän asunto on isompi - ja siellä asustelee Ollin Nuu-Nuu-kissa, jolle muutto toiseen kämppään olisi rasite. Ennen muuttoa Olli kertoo huolenaiheistaan kameralle. Hän harmittelee, että häistä lähtien elämä on ollut yhtä vuoristorataa, jonka vaunu on nyt jämähtänyt ala-asentoon. Hän on pohdiskellut tuleeko suhteesta lopulta yhtään mitään.


Ensitreffit alttarilla -pariskunnan suhde rakoilee – sulhasen varoituskellot soivat: "Luulen, että hänellä tökkii pahasti minussa joku"

mtv 06:00 18.09

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa koetaan suuria tunteita, kun Olli myöntää avoimesti, että hän kokee tuoreessa avioliitossaan kitkaa. Varo juonipaljastuksia!


Ensitreffit alttarille -sulhanen kaipaa morsiameltaan pidempää pinnaa: "Ei sitä heti tiedä, että onko toinen se unelmien mies tai nainen"

mtv 22:15 17.09

Ollin ja Katjan suhde säröilee Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa.


IL-analyysi: Mitä ihmettä Ollille ja Katjalle tapahtui? Ensitreffit alttarilla -kirous iski jälleen – ahdistus uhkaa pilata unelmaparin rakkauden

iltalehti 22:02 17.09

Iltalehden viihdetoimittajat analysoivat Ensitreffit alttarilla -ohjelman häämatkajakson. Ensitreffit alttarilla -parit lähtivät tiistain jaksossa häämatkalle. Katjan ja Ollin matkakohteena toimi Praha, Ville ja Anniina matkasivat Budapestiin ja Heidi ja Oskari Pariisiin. Iltalehden viihdetoimittajat Miia Vatka, Julia Aalto-Setälä ja Sami Koski analysoivat yllä olevalla videolla parien mahdollisuudet rakkauteen häämatkan jälkeen.


Katja saa Ollin kyyneliin – Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntijavalinnat tyrmistyttävät: ”Miksi hän on ohjelmassa?”

iltasanomat 21:58 17.09

Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan satojen hakijoiden joukosta valitun sulkeutuneen Katjan käytös puhuttaa. –Tässä ohjelmassa pitäisi puhua tunteista, eikä Katja halua puhua niistä, IS:n Ruuturaati hämmästelee.


Ensitreffit alttarilla -sulhanen myöntää tunteensa: "Jo silloin hakuvaiheessa sanoin, että..."

mtv 21:45 17.09

Villen ja Anniinan yhteinen taival avioparina on lähtenyt hyvin käyntiin.


Näihin kysymyksiin jokaisen pariskunnan tulisi vastata yhdessä – Ensitreffit alttarilla -osallistujat ottivat haasteen vastaan

mtv 21:15 17.09

Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntijat antoivat ohjelmassa avioituneille pariskunnille tehtäväksi vastata 36 kysymykseen, joiden on tarkoitus lähentää heitä. Tartu itsekin haasteeseen ja vastaa kumppanisi kanssa kysymyksiin!


Ensitreffit alttarilla -sulhanen tunteistaan avioliiton alkumetreillä: "Tunteiden vuoristorata"

mtv 20:45 17.09

Olli myöntää Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa käyvänsä jatkuvasti läpi tunteiden vuoristorataa. Varo juonipaljastuksia!


Ensitreffit alttarilla -morsiamelta koskettava vuodatus: "Hän on ottanut minut kauniimmin vastaan kuin kukaan ikinä"

mtv 19:03 17.09

Oskarin kanssa Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioitunut Heidi on otettu siitä, kuinka hänet on otettu tuoreessa avioliitossaan vastaan. Varo juonipaljastuksia!


Mörkö-Markoa juhliva Ville saa Anniinan hämmentymään Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa: ”Sain kyllä mitä tilasin”

iltalehti 09:48 17.09

Jos haluat säilyttää Ensitreffit alttarilla -ohjelman matkajakson jännityksen, älä lue eteenpäin. Juttu sisältää juonipaljastuksia. Ensitreffit alttarilla -ohjelman seuraavassa jaksossa matkataan pariskuntien häämatkalle. Ville ja Anniina matkustavat Budapestiin, Katja ja Olli Prahaan ja Oskari ja Heidi Pariisiin. 38-vuotiaan Villen ja 31-vuotiaan Anniinan yhteiselo alkaa yhtä siirappisissa tunnelmissa kuin mihin hääjakso tiistaina päättyi.


Ensitreffit alttarilla -parit vastaavat 36 kysymykseen: ”Haluaisitko olla kuuluisa?”

iltalehti 05:58 17.09

Entä harjoittelevatko realityyn osallistujat puhelinkeskusteluiden käymistä etukäteen? Tuoreet avioparit suuntaavat tämän illan Ensitreffit alttarilla -sarjassa häämatkalle, jolle asiantuntijat ovat laatineet ohjelmaa. Kunkin pariskunnan on vastattava paperille printattuihin kysymyksiin, joita on kaikkiaan 36 kappaletta. Niiden on tarkoitus syventää keskinäisiä välejä ja auttaa tutustumisprosessissa. Mitä pareilta sitten kysytään? Muun muassa sitä, että kenen kanssa nämä menisivät illalliselle, jos seuralaiseksi voisi valita kenet tahansa. Sitäkin tiedustellaan, kuivaharjoittelevatko osallistujat sanomisiaan ennen puhelun soittamista. Entä millainen olisi täydellinen päivä?


Ensitreffit-Oskari häämatkastaan: "Reissu on alkanut ehkä vähän haastellisista lähtökohdista"

mtv 17:10 15.09

Oskari ja Heidi suuntaavat Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa Pariisiin häämatkalle.


14-vuotias teinipoika pääsi Dylan Larkin ottaa kuolemaan liittyvä B-ryhmän vieraassa – Eeli

Hot topics