Vuoden urheilijaksi valittu Iivo Niskanen varjelee visusti terveyttään ennen olympialaisia – ei ehtinyt jäädä juhlimaan iltasanomat 22:54 18.01

Olympialaisiin valmistautuva Iivo Niskanen ei ehdi juhlia valintaansa Vuoden urheilijaksi.


Iivo Niskanen on Vuoden urheilija! "Olin haaveillut ilon palauttamisesta suomalaiselle hiihtokansalle" MTV 22:01 18.01

Iivo Niskanen on palkittu Vuoden urheilijana 2017. Niskanen keräsi Urheilutoimittajain liiton äänestyksessä ylivoimaisen äänivyöryn ja nappasi ykkössijan ennen tenniksen nelinpelitähteä Henri Kontista ja NBA-koripalloilija Lauri Markkasta.


Urheilun lähettiläänä palkittu Tommi Mäkinen sai ennen Urheilugaalaa epäilyttävän puhelun Hjallis Harkimolta - ”Oli pientä vihiä” iltalehti 21:45 18.01

Nelinkertainen rallin maailmanmestari Tommi Mäkinen palkittiin Urheilugaalassa Suomen urheilun lähettiläs -erikoispalkinnolla. Lähettiläspalkinto tuli Toyotan rallitallin päällikkönä työskentelevälle Tommi Mäkiselle, 53, lähestulkoon täytenä yllätyksenä. - En tiennyt. Oli pientä vihiä, että jotakin saan, kun Hjallis (Harkimo) soitti ja kysyi, tulenko Urheilugaalaan. Se oli ainoa, mitä tiesin ennakkoon, Mäkinen myhäili Uuno-patsas kainalossaan.


Mikael Forssell herkistyy muistellessaan uransa kovinta paikkaa: "Matto vedettiin jalkojen alta" mtv 20:01 18.01

Jalkapalloilija Mikael Forssellin ura oli tyssätä ennen aikojaan, kun hän sai vakavan polvivamman. 


Kenestä Vuoden urheilija? Suomi-urheilun huippunimet paljastivat suosikkinsa MTV 18:44 18.01

Suomi-urheilun eturivin nimet kertoivat näkemyksiään Vuoden urheilijan valintaan Urheilugaalan punaisella matolla hieman ennen juhlaillan alkua. 


Kappeleista katoaa seppeleitä juuri ennen hautajaisia Pirkanmaalla: ”Tuntuu, että tätä tapahtuu ympäri Suomea” iltasanomat 18:33 18.01

”Ihmiset ovat ehkä elämänsä vaikeimmassa tilanteessa.”


Eric Lindrosin paita nostetaan kattoon Philadelphiassa - “Hän oli vastustajien pään sisällä jo ennen avauskiekon putoamista” jatkoaika.com 17:00 18.01

Eric Lindrosin NHL-ura päättyi ennen aikojaan lukuisten aivotärähdysten takia kauden 2006-2007 jälkeen. Nyt 11 vuotta myöhemmin Philadelphia Flyers jäädyttää Lindrosin pelinumeron 88. Peliuransa jälkeen Lindros on keskittynyt nykypelaajien turvallisuuden parantamiseen.


Suuri yllätys naisten ampumahiihdossa - alkukauden norjalaisfloppi vei voiton olympiakenraalissa iltalehti 16:37 18.01

Tiril Eckhoff nappasi Anterselvan maailmancupin pikakisan voiton torstaina. Naisten ampumahiihdon maailmancupissa koettiin suuri yllätys, kun alkukauden norjalaisfloppi Tiril Eckhoff nappasi 7,5 kilometrin pikakisan voiton Italian Anterselvassa. Norjalaisen paras sijoitus ennen torstaita tällä kaudella oli 22:s sija Östersundin normaalimatkan kilpailusta.


Ei voi olla totta! Kaisa Mäkäräinen koki karmean huonoa tuuria iltalehti 15:44 18.01

Ennen suomalaistähden makuuammuntaa Anterselvan ammuntapaikalle tuli huomattava puhuri. Kaisa Mäkäräisellä kävi uskomattoman huono tuuri Anterselvan maailmancupin 7,5 kilometrin pikakilpailun makuuammunnassa. Ennen joensuulaista ammuntapaikalla vallitsi ihanteellinen, lähes tuuleton olosuhde. Kun numerolla seitsemän kisannut Mäkäräinen asettautui makuupenkalle, alueelle tuli kova puhuri. Suomalainen joutui ampumaan täysin erilaiseen olosuhteeseen kuin kohdistuslaukaukset, eikä hän ilmeisesti huomannut tehdä muutoksia aseeseensa.


Kaveri sai keilaradalla kohtauksen, yrittäjä pelasti hengen juuri hankitulla sydäniskurilla: ”Osa porukasta sanoi, että taitaa olla peli menetetty” iltalehti 15:27 18.01

Sydäniskuri oli hankittu karstulalaiseen Wanhat Wehkeet Oy -nimiseen matkailualueyritykseen vain kolme päivää ennen onnettomuutta. Karstulalaisella keilausporukalla kävi yhtä aikaa erittäin huono ja erittäin hyvä tuuri. 12 hengen puulaakiporukka oli keilaamassa maanantaina 8. tammikuuta paikallisella Wanhat Wehkeet Oy -matkailualueella. Yhtäkkiä yksi keilausporukan jäsenistä, 69-vuotias mies, kaatui maahan suorilta jaloilta ja alkoi pitää korisevaa ääntä.


Suomi rakentaa neljä historiallisen suurta sotalaivaa - 1,2 miljardin hintalappu: ”Itämeren tilanne on selkeästi erinäköinen kuin ennen” iltalehti 14:46 18.01

Vanhaa kalustoa poistuu käytöstä ja Itämeren tilanne on muuttunut, jättihankkeen tarpeellisuutta perustellaan. Suomi rakentaa neljä historiallisen suurta sotalaivaa. Neljän, jopa 1,2 miljardia euroa maksavan yli satametrisen sota-aluksen rakentaminen toteutetaan -hankkeessa. Kyseessä on merivoimien hanke. Sen tehtävä on korvata merivoimien seitsemän poistuvaa alusta. Poistuvien alusten tilalle hankitaan neljä modernia korvettia.


Päivän veto- ja vakiovihjeet: Kotkaniemi lennättää Ässät voittoon iltalehti 12:51 18.01

Torstain vetovihje uskoo Mikael Kotkaniemen tuoman nosteen kantavan Ässiä ainakin vielä uuden päävalmentajan ensimmäisessä kotipelissä KooKoota vastaan. Kotkaniemi korvasi Ässissä päävalmentajana Jyrki Ahon ennen joukkueen edellistä peliä HIFK:ta vastaan. Vaikutus oli hyvin odotusten mukainen; Ässien peliesitys oli raikas ja etenkin hyökkäyspelaaminen aikaisempaa parempaa. Vaikka Ässät lopulta pelin voittolaukauskilpailussa hävisikin, voitti se esimerkiksi laukaukset 54-45. KooKoo joutuu tänään peliin ilman ykköshyökkääjäänsä Michael Kerästä.


Ähtärin pandat ovat saapuneet Suomeen! iltalehti 11:44 18.01

Pandapariskunta Lumi ja Pyry ovat saapuneet Suomeen turvallisesti. Yllä olevalta videolta voit seurata pandojen saapumista Suomeen. Pandoja kuljettanut rahtikone saapui Helsinki-Vantaan lentokentälle noin kello kymmeneltä torstaiaamuna. Vielä kello 11:een saakka pandat olivat kuitenkin vielä rahtikoneessa ennen matkaa Etelä-Pohjanmaalle, Ähtärin Eläinpuistoon.


Ähtärin pandat ovat saapuneet Suomeen! Seuraa suoraa lähetystä IL-TV:stä iltalehti 11:09 18.01

Pandapariskunta Lumi ja Pyry ovat saapuneet Suomeen turvallisesti. Yllä olevalta videolta voit seurata pandojen saapumista Suomeen. Pandoja kuljettanut rahtikone saapui Helsinki-Vantaan lentokentälle noin kello kymmeneltä torstaiaamuna. Vielä kello 11:een saakka pandat olivat kuitenkin vielä rahtikoneessa ennen matkaa Etelä-Pohjanmaalle, Ähtärin Eläinpuistoon.


Tänään tv:ssä: Pentti, 91, löysi vielä 61 avioliittovuoden jälkeen uuden rakkauden - ”Minä kaipaan läheisyyttä” iltalehti 10:49 18.01

Penttiin tutustutaan uudessa Seniorit somessa -sarjassa. Kotimaisessa uutuussarjassa Seniorit somessa YouTube-ammattilaiset opettavat ikäihmisille tietokoneen ja netin käyttöä. Saattaa vaikuttaa tylsältä, mutta ei ole. Sen todistaa heti avausjakso, jossa Suomen suurinta miesten muotiblogia pyörittävä Janne Naakka eli naaG neuvoo Leaa ja Penttiä muun muassa Skypen käytössä ja kuvien lataamisessa. Lea, 74, on Pentin, 91, toinen suuri rakkaus. Ennen häntä mies ehti olla 61 vuotta naimisissa.


Yli puolet VR:n junista myöhässä - pisin myöhästyminen puoli tuntia iltalehti 10:15 18.01

VR:n junista kulki hieman ennen kymmentä myöhässä yli puolet. Esimerkiksi VR:n julkaiseman Junat kartalla -nettisivun mukaan 35:stä liikkeellä olevasta junasta peräti 18 oli myöhässä. Ajallaan kulki ainoastaan 17 junaa. Pääasiassa kyse oli lyhyistä myöhästymisistä, mutta esimerkiksi Helsingistä Rovaniemelle matkaava IC274-yöjuna oli myöhässä puoli tuntia.


Ähtärin pandat ovat saapuneet Suomeen! Seuraa IL-TV:n suoraa lähetystä kello 9.25 alkaen iltalehti 10:13 18.01

Pandapariskunta Lumi ja Pyry ovat saapuneet Suomeen turvallisesti. IL-TV lähettää pandojen saapumisesta suoraa lähetystä. Ähtäriin majoittuvat pandat lähtivät kohti uutta kotiaan Sichuanin provinssista Kiinasta keskiviikkoaamuna. Ennen reissua Lumi ja Pyry ovat olleet Kiinassa karanteenissa. Pandat laitettiin kuljetuslaatikkoon ja nostettiin autoon, joka vei kaksikon lentokoneeseen. Lumi ja Pyry saapuivat Suomeen Helsinki-Vantaan lentokentälle torstaina aamulla kello kymmenen aikoihin. Pandat saapuivat Suomeen ajallaan ja hyvässä kunnossa. Pandoille järjestetään kentällä vastaanottoseremonia, jonka jälkeen matka jatkuu Ähtäriin.


Maa- ja metsätalousministeri pandojen saapumisesta: ”Tämän parempaa lahjaa emme olisi voineet Kiinalta saada” iltalehti 10:05 18.01

Vuosikymmeniä jatkunut metsään liittyvä yhteistyö Kiinan kanssa jatkuu edelleen, ja nyt se täydentyy hienosti pandojen suojelemisella, kommentoi maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä. Pandapariskunta Lumi ja Pyry laskeutuvat torstaina Helsinki-Vantaan lentokentälle. Pandoille järjestetään kentällä vastaanottoseremonia, ja sen jälkeen niiden matka jatkuu Ähtärin Eläinpuistoon. Suomen maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä piti avajaispuheen ennen pandojen saapumista.


Ähtärin pandat saapuvat aamulla! Seuraa IL-TV:n suoraa lähetystä kello 9.25 alkaen iltalehti 09:44 18.01

Pandapariskunta Lumi ja Pyry ovat parhaillaan matkalla Suomeen. Pandojen kone saapuu Helsinki-Vantaalle torstaina aamulla noin klo 10. IL-TV lähettää pandojen saapumisesta suoraa lähetystä. Ähtäriin majoittuvat pandat lähtivät kohti uutta kotiaan Sichuanin provinssista Kiinasta keskiviikkoaamuna. Ennen reissua Lumi ja Pyry ovat olleet Kiinassa karanteenissa. Pandat laitettiin kuljetuslaatikkoon ja nostettiin autoon, joka vei kaksikon lentokoneeseen. Lumi ja Pyry saapuvat Suomeen Helsinki-Vantaan lentokentälle torstaina aamulla kello kymmenen aikoihin. Pandoille järjestetään kentällä vastaanottoseremonia, jonka jälkeen matka jatkuu Ähtäriin.


Uutiset