F1-talli yhdistettiin kyseenalaiseen energiajuomayhtiöön – pomo hermostui: ”Kaveri tykkää huomiosta”

MTV 08:29 02.11

Rich Energy, vanha kunnon hämmentäjä. Koko kesän ajan otsikoissa pyörinyt energiajuomayhtiö on jälleen esillä, sillä nyt sitä on yhdistetty niin McLarenin kuin Renaultin suuntaan. Tämä suututti McLarenin leirin.


Tuulivoimaloista kaksi kilometriä lähimpään taloon – Se on Euroopassa harvinaista ja siksi pohjoisen erämaat ovat nyt "hottista"

yle 18:09 02.10

Ilmatar Energy on aloittanut Suomen suurimman tuulivoima puiston rakentamisen Kajaanin ja Pyhännän Piiparinmäellä.


F1-tallin entinen päätukija hämmentää vieläkin soppaa – esitti nyt härskin Saudi Arabia -väitteen

MTV 22:40 19.09

F1-talli Haasin ja energiajuomayhtiö Rich Energyn välillä ehti kuohua melko tavalla koko kesän ajan. Tuoreeltaan osapuolet irtisanoivat yhteistyösopimuksen, minkä myötä Rich Energy ei esiinny enää Haasin autoissa. Sopimuksen irtisanominen ei kuitenkaan lopettanut hämmennystä.


F1-tallin ja päätukijan myrskyisä liitto päättyi – matkan varrelle mahtui 40 miljoonan uhkauksia ja käsittämättömiä kuittailuja

MTV 10:22 10.09

F1-talli Haas on tiedottanut lopettaneensa yhteistyön päätukijan Rich Energyn kanssa. Brittiläisen energiajuomayhtiön ja Haasin väliseen liittoon mahtui hyvin myrskyisiä vaiheita.


F1-tallin nimi muuttuu kesken kauden! Yhteistyö pääsponsorin kanssa päättyy välittömästi

iltalehti 16:45 09.09

F1-talli Haasin ja energiajuomayhtiö Rich Energyn yhteistyö tuli lopullisesti päätökseensä. F1-talli Haasin ja energiajuomayhtiö Rich Energyn erikoinen ja värikäs yhteistyö on tullut päätökseensä, ja tällä kertaa ilmeisesti ihan oikeasti. Haasin Twitter-tilillä julkaistiin maanantaina tiedote, jonka mukaan Haas ja tallin pääsponsori ovat yhdessä päättäneet purkaa sopimuksensa ja päätös astuu voimaan välittömästi.


F1-tallin erikoinen sotku sen kuin jatkuu – sekavia viestejä lähetellyt firma vaihtoi nimeä, mikään ei muuttunut autossa

MTV 13:13 26.07

F1-talli Haas ja sen päätukija Lightning Volt (entiseltä nimeltään Rich Energy) ovat olleet todella erikoisen sopan keskellä viime viikkojen aikana. Rich Energy on ehtinyt laittaa pääomistaja William Storeyn syrjään, minkä lisäksi yhtiön nimi on vaihtunut. Haasin autoissa mikään ei ole kuitenkaan muuttunut.


F1-tallin pääsponsorin uskomaton saaga sai jälleen uuden käänteen – ”oksettava vehkeily” aiheutti muutoksen

iltasanomat 17:30 18.07

Haasin ja Rich Energyn toimitusjohtajan välinen taistelu on tulossa päätökseen uusimman käänteen jälkeen.


F1-tallin ja pääsponsorin uskomaton riitely sai jälleen uuden käänteen – ”oksettava vehkeily” aiheutti muutoksen

iltasanomat 17:30 18.07

Haasin ja Rich Energyn toimitusjohtajan välinen taistelu on tulossa päätökseen uusimman käänteen jälkeen.


F1-sponsorin älytön tapahtumasarja jatkuu: nimi muuttui yhtäkkiä – sivuun työnnetty pomo veti nyt Bernie Ecclestonen ja Arnold Schwarzeneggerin mukaan soppaan

MTV 07:25 17.07

Haasin F1-tallin pääsponsori Rich Energy on vaihtanut nimensä Lightning Voltiksi. Samassa yhteydessä yhtiö kertoo pääosakas William Storeyn luopuneen osake-enemmistöstään.


F1-sponsorin älytön tapahtumasarja jatkuu: nimi muuttui yhtäkkiä – sivuun työnnetty pomo jatkaa erikoista somekäytöstään

MTV 07:25 17.07

Haasin F1-tallin pääsponsori Rich Energy on vaihtanut nimensä Lightning Voltiksi. Samassa yhteydessä yhtiö kertoo pääosakas William Storeyn luopuneen osake-enemmistöstään.


F1-saippuaoopperassa raju käänne – yhdysvaltalaistalli iski pöytään lähes 40 miljoonan euron uhkauksen

MTV 11:28 16.07

F1-sarjassa yhdysvaltalaispohjaisen Haas-tallin ja energiajuomayhtiö Rich Energyn välillä on kuohunut melkoisella tavalla viime päivien aikana. Nyt suoranaiseen saippuaoopperaan on tullut raju käänne.


F1-tallin riita pääsponsorin kanssa syvenee – pilkkaviestejä, juristien salaisia kirjeitä ja kinaa miljoonista

iltasanomat 15:21 15.07

Haasin F1-tallin ja Rich Energy -yhtiön yhteistyö on ohi, mutta toimijoiden välinen riita on vasta kunnolla räjähtämässä käsiin.


Mitä ihmettä nyt taas? F1-tallin pääsponsorilta jälleen käsittämätön temppu – julkaisi erikoisen pilkkakuvan

MTV 10:15 15.07

F1-talli Haasin ja sen pääsponsorina toimivan energiajuomayhtiön Rich Energyn välillä on nähty sangen erikoinen kohu viimeisten seitsemän päivän aikana. Viime viikolla Rich Energy ilmoitti purkaneensa osapuolten välisen sopimuksen. Tämän jälkeen tapaus on saanut jos jonkinlaisia käänteitä.


Erikoinen sekoilu jatkuu: F1-tallin pääsponsori haukkui autoa maitokärryksi ja tyrmäsi Autosportin uutisen

iltalehti 16:21 12.07

Sekoilu Haasin F1-tallin ympärillä jatkuu. Haasin pääsponsorina toimiva energiajuomayhtiö Rich Energy ilmoitti keskiviikkona Twitterissä lopettavansa yhteistyön tallin kanssa. Torstaina Autosport uutisoi, että Rich Energyn osakkeenomistajat yrittävät vielä pelastaa yhteistyön Haasin kanssa.


F1-tallin ja energiajuomayhtiön tapauksessa hämmentäviä käänteitä – ”Heidän vallankaappaus epäonnistui”

MTV 11:13 12.07

Yksi kesän erikoisimmista F1-sekasotkuista on yhä päällä. Yhdysvaltalaistalli Haasin päätukija Rich Energy ilmoitti aiemmin sosiaalisen median puolella irtisanoneensa sopimuksen F1-tallin kanssa. Tämän jälkeen eteen on tullut jos jonkinlaisia käänteitä.


F1-tallin pääsponsori ilmoitti lähtevänsä - hämmentävässä tapahtumasarjassa uusi käänne, taustalla iso sotku

iltalehti 13:39 11.07

Autosportin mukaan vielä ei olekaan varmaa, että Haas menettää pääsponsorinsa. Keskiviikko oli F1-talli Haasin kannattajille erikoinen päivä, sillä tallin pääsponsori, energiajuomayhtiö Rich Energy ilmoitti Twitterissä lopettaneensa yhteistyönsä Haasin kanssa. Se olisi tarkoittanut muun muassa tallin nimen muuttamista, sillä Haasin virallinen nimi on Rich Energy Haas F1 Team.


Meneekö F1-tallin väritys dramaattisella tavalla uusiksi? Erikoinen soppa sai jatkoa

MTV 13:20 11.07

Keskiviikkona energiajuomavalmistaja Rich Energy kertoi irtisanoneensa yhteistyösopimuksen yhdysvaltalaistalli Haasin kanssa. Rich Energy perusteli ratkaisua Haasin huonolla menestyksellä. Nyt soppa sai jatkoa.


Logon kopioimisesta kiinni jäänyt pääsponsori jätti F1-tallin – firman erikoinen tiedote sai somessa armotonta kettuilua: ”Oletteko ajatelleet sponsoroivanne pyöräilytallia?”

iltalehti 22:28 10.07

Energiajuomayhtiö ei todellakaan nauttinut F1-fanien suosiota. Keskiviikkona kerrottiin sokkiuutinen, kun energiajuomayhtiö Rich Energy ilmoitti purkaneensa yhteistyösopimuksen F1-talli Haasin kanssa. Näin ollen Haas menetti pääsponsorinsa. Tallin jatkosta ei toistaiseksi tiedetä, mutta ainakin nimi ja auton värit menevät vaihtoon tämän myötä.


F1-tallin pääsponsori hyppäsi uppoavasta laivasta – sysäsi erikoisessa ilmoituksessa haukut tiimin niskaan

MTV 22:22 10.07

Oikeustaistelun kopioiduksi katsotusta logostaan hävinnyt energiajuomavalmistaja Rich Energy on irtisanonut sopimuksensa F1-talli Haasin kanssa. Syyksi yhtiö ilmoitti tallin huonon menestyksen.


Absurdi tilanne! F1-talli menettää pääsponsorinsa – nimi ja auton värit vaihtuvat kesken kauden

iltalehti 21:49 10.07

Energiajuomayhtiö Rich Energy on ollut kohun keskellä jo aiemmin. F1-maailmasta kantautui hyvin erikoinen tiedote keskiviikkoiltana. Energiajuomayhtiö Rich Energy ilmoitti purkaneensa yhteistyösopimuksen Haasin F1-tallin kanssa. Tilanne hyvin erikoinen, sillä energiajuomayhtiöstä tuli täksi kaudeksi Haasin pääsponsori, ja täten myös tallin virallinen nimi muuttui muotoon Rich Energy Haas F1 Team.


Helsingin Kamppiin keltaliiveillä ”juhla­mielen­osoitus” – Maduron kannattajilla vasta­mielenosoitus Razmyar väläyttää todellakin olemme veisasivat pyynnöistä jättää veisasivat pyynnöstä jättää virheetöntä putkeaan voitto aiheutti kaaoksen

Hot topics