Sometähdet avoimina syrjinnästä - IL-TV-live alkaa klo 18 iltalehti 17:52 29.05

Tuure Boelius, Roni Bäck ja Jesse Joensuu kertovat kokemuksiaan syrjinnästä ja siitä, miten suvaitsevaisuus toteutuu heidän elämässään. Sometähdet kerääntyvät tänään yhteen keskustelemaan suvaitsevaisuudesta ja syrjinnästä. Aiheista keskustelemassa ovat Tuure Boelius, Karoliina Tuominen, Jesse Joensuu, Roni Back, Natalia Salmela, Kaitsu Rinkinen ja Hjallis Harkimo. Samalla pohditaan, miten asioita saadaan muutettua. Paneelikeskustelu kantaa nimeä Pehmeämpi Suomi ja se järjestetään Linnanmäellä. Voit seurata livenä sometähtien keskustelua klo 18 alkaen. Paneelia vetää Tuomas Enbuske.


Tuomas Enbuske IL-blogissaan: Suomen valtio yllyttää nuoria miehiä väkivaltaan iltalehti 16:50 25.05

Ei ole ainoatakaan älyllisesti rehellistä perustetta sille, että vain miesten pitää mennä armeijaan. Ei yhtään. Lupaan lukea tunnin ääneen Gustav Hägglundin koottuja horinoita sille, joka keksii yhdenkin järkevän argumentin. No niin! Ennen kuin aloitatte viisastelun, niin kumoan ne kaikki nyt tässä. Väite yksi: miehet ovat voimakkaampia. Juu. Keskimäärin. Mutta silloinhan valinta olisi helppo, otetaan vahvimmat sukupuolesta huolimatta. Nykylogiikan mukaan Jutta Gustafsberg olisi siis ollut huonompi sotilas kuin vaikka kaltaiseni miesporukoita pelkäävä kömpelö pyknikko.


Tuomas Enbuske kolumnissaan: Porno on yhtä aitoa kuin poliitikon kyyneleet - siksi Susanna Koski mokasi täysin iltalehti 18:36 18.05

Susanna Kosken suurin virhe oli, että hän oli rehellinen, kirjoittaa Iltalehden kolumnisti Tuomas Enbuske. Kansanedustaja Susanna Koskella ja pitkäaikaistyöttömällä Anna-Maija Tikkasella ei muka ole mitään yhteistä. Höpöhöpö! Heissäpä vasta yhteistä onkin. Kumpikin on nääs valtion elätti. Koski on sitä vapaaehtoisesti, Tikkanen pakon edessä. Molempien toimeentulo maksetaan niiden harvojen suomalaisten pussista, jotka ovat yrittäjiä tai töissä yksityisissä firmoissa. Ja näistä pitää tietty karsia vielä pois suurimmat sosiaalipummimme, yritystuilla elävät oligarkkimme. Pikkuriikkinen ero on, että Anna-Maija Tikkasen toimeentulotuki on kuukaudessa 491 euroa. Susanna Koski taas tienaa pitkästi yli kymmenen kertaa enemmän, 6 510 euroa kuussa. Lisäksi Koski saa piilotettua palkkaa, eli verottomia kulukorvauksia. Hän saa myös ajella ilmaiseksi taksilla ja junalla ja lentää lentokoneella maksutta Suomessa. Kansanedustaja saa kutsuja VIP-tilaisuuksiin ja entisten toimittajien, eli nykyisten viestintäkonsulttien tarjoamia ilmaisia lobbauslounaita. Myös pitkäaikaistyötön saa halutessaan ilmaista ruokaa, mutta hänen on jonotettava sitä leipäjonossa hyväosaisten empaattista näyttelevien katseiden alla.


Naisnäyttelijöiden voimakkaasti kritisoima ohjaaja Aku Louhimies sai Juhani Tammisesta tukijan: ”Ne saisivat kunnioittaa Akun elämäntyötä ja osaamista” iltalehti 11:19 14.05

Juhani Tammisen mielestä Me too -kampanja on mennyt yli. Juhani Tammisella on työn alla kirja nimeltä Ilmiö. - Kerron siinä, mitkä ilmiöt ovat eri aikakausilla olleet pinnalla urheilussa, politiikassa ja viihteessä. Viimeinen luku jo on valmis: se on henkilövittuilun aikakausi. Siihen kuuluu tapaus-Louhimiehet ja tapaus-Enbusket, Tamminen toteaa.


Enbuske IL-kolumnissaan: Häpäise itsesi jo tänä iltana! Lupaan, että elämäsi muuttuu heti paremmaksi! iltalehti 17:37 11.05

Ihmiset eivät mieti mokiasi, koska he miettivät vain omia mokiaan ja itseään, kirjoittaa Iltalehden kolumnisti Tuomas Enbuske. ”V*ttu mikä pelle se Jungner oikein on. Ei Yleisradion toimitusjohtaja voi toimia noin”. Kyllä. Ajattelin näin vuonna 2009. Jungner teki kaiken väärin. Suomen Yleisradion toimitusjohtaja, jumankauta, jakoi rakkausvideon silloiselle vaimolleen Facebookissa. Paria vuotta aiemmin useat ”asiantuntijat” paheksuivat julkisesti, kuinka Ylen toimitusjohtaja viettää kallista työaikaansa lonnimalla jossain höpöhöpö-somessa, jossa aiemmin tervehenkisesti impannut nuoriso nykyään tuhlasi aikaansa juttelemalla keskenään.


EVS: Sipe Santapukki kertoi hyväksikäytöstä, Toni Wirtanen keskeytti yleisön naurun: ”Jos tässä olisi naistähti kertomassa, niin kukaan ei nauraisi” iltalehti 16:34 11.05

Toni Wirtanen, 42, on tunnettu suomalainen muusikko. Hänet ja Sipe Santapukki tunnetaan parhaiten Apulanta-yhtyeestä. Toni Wirtanen Iltalehden haastattelussa. Torstain EVS -ohjelmassa vierailivat muusikot Sipe Santapukki ja Toni Wirtanen. Enbuske haastatteli heitä musiikista, mutta myös yhtyeen historiasta.


Tuomas Enbuske julkaisi erikoisen makuuhuonekuvan rakkaansa kanssa: ”Kun normaali ei enää vaan riitä...” iltalehti 15:16 11.05

Juontaja-kolumnisti Tuomas Enbuske julkaisi erikoisen makuuhuonekuvan, jossa mukana myös Roope Salmisen naamari. Tuomas Enbuske on julkaissut Instagramissaan ajatuksia herättävän kuvan. Kuvassa Tuomas Enbusken rakas, Sarian Antila, 30, on pukeutunut pantterikuosiseen pikkutoppiin. Kasvojensa eteen hän on laittanut Roope Salmisen kuvalla varustetun naamarin.


Tuomas Enbuske ja Sarian-rakas julkaisivat kuvan makuuhuoneesta: ”Roope Salminen” mukana roolileikeissä – ”Kun normaali ei enää vaan riitä” iltasanomat 09:24 11.05

Tuomas Enbuske julkaisi makuuhuoneestaan hulvattoman kuvan.


Mikael Gabriel kannabiskärystään EVS-ohjelmassa: "En saanut nukuttua putkassa" mtv 22:04 10.05

Uuden levyn julkaiseva hiphop-tähti Mikael Gabriel puhui Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa muun muassa kannabiskärystään.


EVS: Yksi Jere Karalahden saama palaute teki erityisen vaikutuksen – ”Mietin, miksi olen vihannut sinua koko elämäni” iltasanomat 22:01 10.05

Jere Karalahti kertoi elämänsä tuoreista käänteistä Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa.


Jere Karalahti vahvisti kauden viimeisessä EVS-lähetyksessä – ex-kiekkotähdestä tehdään elokuva mtv 21:34 10.05

Entinen jääkiekkoilijatähti Jere Karalahti nähtiin tänään Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelman kauden viimeisessä jaksossa. Karalahti puhui haastattelussa muun muassa lehtolapsestaan.


EVS: Jere Karalahti kertoi neljännen lapsensa odotuksesta televisiossa: ”Vaimo on raskaana ja mä teen kaikki työt” iltalehti 21:34 10.05

Illan Enbuske, Veitola ja Salminen -ohjelmaan saapui vieraaksi ex-jääkiekkoilija Jere Karalahti. Jere Karalahti, Nanna Karalahti ja Johannes Laine perustavat yhdessä päiväkotia Keravalle. Ex-jääkiekkoilija Jere Karalahti nähtiin vieraana 10.5. EVS -ohjelmassa. Maria Veitola halusi tietää, mitä Karalahti ajattelee ex-rakas Oksana Chaikon tekemästä rikosilmoituksesta. Karalahti kertoi toivovansa, ettei joutuisi enää käsittelemään asiaa.


Viides EVS-kausi huipentuu – "Meihin luotetaan ja ohjelmaamme halutaan tulla vieraaksi" mtv 19:45 10.05

Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelman viidennen tuotantokauden viimeinen jakso nähdään tänään helatorstaina. Maria Veitola ja Tuomas Enbuske fiilistelevät päättyvää kautta MTV.fille.


Tuomas Enbuske lataa Juhani Tammisen olevan pelkuri: ”Luulin, että hän on sanojensa mittainen mies” iltalehti 15:50 09.05

Tuomas Enbuske sanoo, ettei Juhani Tammisella ole mitään järkeä lähteä haastamaan häntä oikeuteen kunnianloukkauksesta. - Tuollaisella keissillä ei ole mitään mahdollisuuksia mennä läpi oikeudessa. Kannattaisi säästä rahansa, Enbuske sanoo. - Hän on itse haastanut minut väkivaltaiseen kamppailumatsiin, johon sain valita lajin. Vastasin haasteeseen valitsemalla vapaaottelun, mutta Tami teki oharit. Olen tosi pettynyt. Luulin, että hän on sanojensa mittainen mies.


Juhani Tamminen uhkaa Tuomas Enbuskea käräjillä - myös MTV:n pomo tulilinjalla: ”Tää joko loppuu, tai veljet saavat kaivaa kuvetta” iltalehti 08:56 09.05

Kiekkopersoona ei halua fyysistä kaksintaistelua toimittajan kanssa. Juhani Tamminen, 67, on persoona, joka herättää voimakkaita tunteita. - Jos jollain veljellä on paha olla ja se sanoo, että toi on mulkku, niin se on sen ongelma. Joskus saatoin tarttua puhelimeen otsikolla "Mitä vittua". Jo legendaarinen Frank Sinatra sanoi, että julkisessa ammatissa kaikki julkisuus on hyvästä. Mutta en mä halua saada puheenaihetta siitä, että painin jonkun veljen kanssa Turun torilla. Pelasin 19 vuotta ammatikseni vastassani aikakauden parhaat Aleksandr Ragulinista Gordie Hoween - se riitti minulle testaamaan oman fyysisen, henkisen ja moraalisen kapasiteetin, Tamminen sanoo.


Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelman kauden päätösjaksossa huikeat vieraat: Paikalla Jere Karalahti, Mikael Gabriel ja Apulanta! mtv 12:06 08.05

Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelman kauden päätösjaksossa torstaina 10.5. nähdään vieraana muun muassa Jere Karalahti ja Mikael Gabriel.


Kingissä parodioitiin Enbuske, Veitola & Salminen talkshow'ta – finalistit tiukassa haastattelussa mtv 21:32 05.05

Musiikkikomediashow Kingin finaalilähetys huipentui MTV3-kanavalla Kingin kruunaamiseen. Suorassa lähetyksessä nähtiin huikea EVS-parodia.


Upea ilmestys! Anna Abreu esitteli rohkeaa tyyliään suorassa televisiolähetyksessä mtv 15:03 04.05

Tätä nykyä artistinimeä Abreu käyttävä Anna Abreu edusti Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa Tuomas Enbusken haastattelussa uudistuneessa tyylissään.


Aino-Kaisa Saarinen kertoi ahdistelukokemuksestaan – "Yritin sanoa vastaan, hän vain jatkoi" MTV 11:02 04.05

Huhtikuussa hiihtouransa lopettanut Aino-Kaisa Saarinen kertoi torstai-illan Enbuske, Veitola, Salminen -talkshow’ssa kuulumisiaan. Haastattelussa puhuttiin muun muassa #metoo-kampanjasta sekä Saarisen tulevaisuuden suunnitelmista.


Kokko käräytti kutsuu molempien Koreoiden

Uutiset