Villit some-huhut omakotitaloalueella liikkuvasta karhuemosta ruokkivat hysteriaa Mäntsälässä - Poliisi: ”Se lähti lumipalloilmiönä” iltalehti 19:02 23.05

Facebook-huhut, koulujen varotoimet ja asiaan liittymättömät poliisitehtävät lisäsivät vahvistamattomaan tarinaan kierroksia. Mäntsälän puskaradioryhmässä Facebookissa kiersi keskiviikkona villejä huhuja paikallisella Anttilan omakottaloalueella liikkuneesta karhuemosta poikasineen. Rautatieaseman ympäristössä sijaitsevat koulut ottivat tiedot vakavasti ja ohjeistivat opettajia olemaan päästämättä oppilaita kotiin ennen kuin tilanne selviää. Myös lasten vanhemmille lähetettiin viesti, jossa kerrottiin mahdollisista karhun liikkeistä.


Seitsemän vuoden kriisi puppua – parisuhdeongelmat alkavat paljon aiemmin stara 19:00 23.05

Parisuhteen vaikeinta aikaa kutsutaan usein seitsemän vuoden kriisiksi. Tuore kysely


Siirtosoppa kiehuu yhä vahvemmin: Wayne Rooney suuntaa Amerikkaan MTV 19:00 23.05

Valioliigaseura Evertonia edustaneen jalkapalloilija Wayne Rooneyn on kerrottu päässeen sopuun alustavista sopimusehdoista MLS-seura DC Unitedin kanssa. Rooney matkustaa BBC:n mukaan tällä viikolla Washingtoniin tutustuakseen seuraan.


Loch Nessin hirviöstä etsitään nyt todisteita DNA-näytteillä iltalehti 18:32 23.05

Näytteiden toivotaan ratkaisevan vuosisataisen mysteerin. Video: Tutkija kertoo, miten aikoo selvittää Nessien salaisuuden. Loch Nessien hirviö tai tuttavallisemmin Nessie mainitaan ensimmäisen kerran vuonna 565, jolloin irlantilaisen lähetyssaarnaajan Pyhän Columban väitetään torjuneen "paholaisen" hyökkäyksen Ness-joen rannalla Skotlannissa.


Kolme rivitaloasuntoa ja omakotitalo vaurioituivat pahoin tulipalossa Vantaalla - palomestari: ”En ole aiemmin nähnyt palon leviävän näin pitkän matkan päästä” iltalehti 18:23 23.05

Henkilövahingoilta vältyttiin, mutta neljä perhettä menetti hetkessä kotinsa. Keskiviikkona iltapäivällä Vantaan Ilvestiellä sijaitsevassa rivitaloasunnossa syttyi tulipalo. Se levisi kovan tuulen takia paitsi kahteen muuhun rivitaloasuntoon, myös noin kymmenen metrin päässä sijaitsevaan omakotitaloon. Paikalle lähetettiin toistakymmentä pelastuslaitoksen yksikköä. - Lähdimme rivitalopaloon, mutta meillä olikin sitten myös omakotitalopalo siinä samassa. En ole aiemmin nähnyt palon leviävän näin pitkän matkan päästä, päivystävä palomestari Tommi Lehtioja ihmettelee.


Tätäkin tapahtui tanssilavalla muinoin: Kirka teki tarpeensa lavan alle ja pässiltä pääsi hätäpissa iltalehti 17:17 23.05

Tänään ilmestyvässä Esakallion historiikissa läpivalaistaan suomalaista tanssikulttuuria laajemminkin. Tanssilavojen elämä on siistiytynyt vilkkaista takavuosista, ja suurimmista lavoista on tullut läpi vuoden toimivia huvikeskuksia. Toista oli ennen, kun viina virtasi ja humppa raikasi. Tomi Lindblomin kirjoittamassa Esakallion historiikissa käydään läpi suomalaisen tanssilavakulttuurin kehitystä.


Mies hakkasi ja kuristi pyörätuolissa istuvaa naista kyynärsauvalla Turun keskustassa iltalehti 17:00 23.05

Aiemmista väkivaltarikoksista epäilty mies on pidätetty. Noin 30-vuotias mies huitoi kyynärsauvalla ja hakkasi pyörätuolissa istuvaa naista Turun keskustassa. Lyhyen aikaa mies myös kuristi naista sauvallaan. Lounais-Suomen poliisin mukaan pahoinpitely tapahtui Eerikinkadulla kauppakeskus Forumin edustalla tiistaina noin kello 15.15.


Vapaana pidetty koira raateli 8-vuotiasta poikaa Espoossa - Äiti: ”Olimme molemmat ihan shokissa” iltalehti 16:36 23.05

Poliisi tutkii asiaa vammantuottamuksena ja eläimen vartioimatta jättämisenä. Sama koira on saattanut aiheuttaa vaaratilanteita aiemminkin. Espoolainen Heidi Alarvo oli viime sunnuntaina kävelemässä Karakalliossa sijaitsevalle ostoskeskukselle kahdeksanvuotiaan Antonio-poikansa kanssa, kun poika joutui suuren koiran hyökkäyksen kohteeksi. Alarvo kertoo, että ostoskeskuksen vieressä istui penkillä kaksi vanhempaa naista. Maassa naisten vieressä makasi suurikokoinen koira, jota Alarvo ei kuitenkaan aluksi huomioinut sen rauhallisuuden vuoksi.


Tämä on jo koomista! Kimi Räikkösen rataesittely ei voisi olla jäisempi iltalehti 16:33 23.05

Kimi Räikkönen esittelee Ferrarin julkaisemalla videolla Monacon katuradan. Monacon GP:n ennakkovideo. Räikkönen harvemmin innostuu vastaavanlaisista pakkopullahommista, mikä näkyy myös videolla. Suomalainen ei enää voisi olla jäisempi esitellessään rataa.


Sukulaismies raiskasi 13-vuotiaan – vuosia myöhemmin äiti pakotti tyttärensä naimisiin saman miehen kanssa iltasanomat 16:04 23.05

Tyttärelleen pakkoavioliiton järjestänyt nainen on saanut neljän ja puolen vuoden vankeustuomion Britanniassa.


Leipomo paloi ilmiliekeissä Kajaanin keskustassa: Video paljastaa dramaattisen näyn ennen pelastajien saapumista MTV 15:39 23.05

Kajaanin keskustassa sijaitsevassa leipomossa riehui aiemmin tänään suuri tulipalo. Kainuun Sanomien kuvaaja Jukka Keränen taltioi riehuvan tulipalon ennen pelastajien saapumista paikalle.


Rinteen synnytystalkoot-puheista tasan 9 kuukautta – sattumaa tai ei, Rinne tuli ukiksi viime yönä MTV 15:26 23.05

Tasan yhdeksän kuukautta sitten SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne väläytteli synnytystalkoista, aiemmin tänään Rinne kertoi tulleensa kolminkertaiseksi ukiksi viime yönä.


Napoli vaihtoi valmentajaa - haaviin tarttui supernimi Carlo Ancelotti isolla liksalla iltalehti 14:57 23.05

Carlo Ancelotti on Napolin uusi päävalmentaja. Arvostettu italialainen korvaa tehtävässä Maurizio Sarrin, joka johdatti Partenopein tällä kaudella Serie A:n toiseksi. Napoli kävi mestaruustaistossa tiukkaa kamppailua Juventuksen kanssa, mutta joutui lopulta toteamaan Vanhan rouvan neljä pistettä etevämmäksi. Bayern Müncheniä, Real Madridia, Paris Saint-Germainia, Chelseaa, Milania ja Juventusta aiemmin urallaan valmentanut Ancelotti oli lehtitietojen mukaan ehdolla myös Italian päävalmentajaksi, mutta se pesti meni Roberto Mancinille.


Jääkiekon MM-kisoihin nousseen Ison-Britannian tähti teki historiaa - sai KHL-sopimuksen! iltalehti 14:00 23.05

Puolustaja Ben O'Connorista, 29, tulee KHL:n historian ensimmäinen brittipelaaja. Barys Astana tiedotti, että O'Connor on tehnyt seuran kanssa ensi kauden kattavan sopimuksen. Britti siirtyy Kazakstaniin kotimaansa liigan Sheffield Steelersin riveistä. O'Connor on pelannut aiemminkin urallaan Kazakstanissa, joskin maan paikallisen liigan joukkueissa. 185-senttinen O'Connor on pelannut nuorena Kanadan junioriliigoissa ja hänellä on myös Kanadan kansalaisuus. Britannian Durhamissa syntynyt O'Connor on kuitenkin jo nuoresta asti edustanut maajoukkuetasolla synnyinmaataan.


Suuri tulipalo riehuu keskellä Kajaania: ”Sammutus on parhaillaan alkamassa” iltalehti 13:59 23.05

Palokunta on juuri saapunut palopaikalle. Suuri rakennus palaa keskellä Kajaania. Iltalehden tietojen mukaan kyseessä on leipomo. - Rakennuspalon sammutustyöt ovat juuri alkamassa. Tässä vaiheessa ei lisätietoja. Lisätietoja saa myöhemmin, sanoi paikan päältä päivystävä palomestari.


Hämeenlinnassa nähtiin huippuharvinainen kyläpöllönen iltasanomat 13:35 23.05

Kyläpöllönen on nähty Suomessa vain kerran aikaisemmin.


Rentoa juhlintaa ja perinteiden rikkomista – näin Harryn ja Meghanin rakkauden juhla erosi aiemmista kuninkaallisista häistä mtv 12:38 23.05

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin hääjuhla oli useilla tavoilla perinteitä rikkova ja eroavaisuuksia edellisiin kuninkaallisiin häihin oli paljon.


Terrorismin torjunta huolestuttaa suomalaisia – EU saa pussillisen puhtaita jauhoja MTV 11:19 23.05

Suomalaisista suuri enemmistö pitää EU:ta hyvänä asiana. Vielä suurempi osa suomalaisista kokee, että Suomen jäsenyydestä unionissa on ollut hyötyä.


Terrorismin torjunta huolettaa – EU saa pussillisen puhtaita jauhoja MTV 11:19 23.05

Suomalaisista suuri enemmistö pitää EU:ta hyvänä asiana. Vielä suurempi osa suomalaisista kokee, että Suomen jäsenyydestä unionissa on ollut hyötyä.


Britit hakevat Brittimies kuoli viidakkoveitsimiehen ekaluokkalainen ei osannut hiihdosta kohujen Nivala anoo heti nostettu McLarenin F1-auto ölinää! Ilvesparin yllättävä Suomalaismaalivahdin surullinen käänne 5

Uutiset