Amerikkalaisen Akeishan Instagram nousi maailmankuuluksi – nainen näyttää aivan herttuatar Meghanilta

iltalehti 22:09 01.02

Yhdysvaltalainen perheenäiti on saanut Instagmistaan yllättävää huomiota. Jo aikaisemmin uutisoitiin, että Britanniasta löytyy herttuatar Meghanin kaksoisolento, Fiona Wade, 40. Hän näyttelee Emmerdale-sarjassa Priya Sharmaa. Vaikka Wade on jo televisiosta tuttu, saatetaan hänet sekoittaa Meghaniin. – Kun minulla oli tapana pitää hiuksiani kiinni ylös nostettuna, minulle kerrottiin jatkuvasti, kuinka paljon näytän Meghanilta, Wade päivitteli.


Herttuatar Meghanilla on Britanniassa kaksoisolento - Emmerdale-näyttelijä!

iltalehti 00:35 27.01

Emmerdale-sarjasta tuttu Fiona Wade kertoo, että ihmiset erehtyvät usein luulemaan häntä herttuatar Meghaniksi. Brittiläinen Fiona Wade, 40, näyttelee Emmerdale-sarjassa Priya Sharmaa. Hän on näytellyt sarjassa jo yhdeksän vuotta. Vaikka nainen on televisiosta tuttu, kadulla hänet sekoitetaan usein prinssi Harryn vaimoon, herttuatar Meghaniin. Wade kertoi Mirror-lehdelle, että hän kerää jatkuvasti katseita kadulla, kun ihmiset luulevat häntä Meghaniksi.


Emmerdale-tähti Sheila Mercier, 100, on kuollut

iltalehti 21:55 13.12

Usealla vuosikymmenellä Annie Sugdenia Emmerdale-sarjassa esittänyt brittinäyttelijä Sheila Mercier on kuollut 100-vuotiaana. Brittimedioiden mukaan Emmerdale-sarjassa myös näytellyt Frederick Pyne vahvisti asian sosiaalisessa mediassa perjantaina. –?Surullisena uutisena joudun kertomaan Emmerdale-faneille, että Sheila Mercier, Annie Sugden, on kuollut rauhallisesti nukkuessaan... Hän olisi täyttänyt 101 vuotta uudenvuodenpäivänä. Hän oli suuri näyttelijä ja hänen kanssaan oli mahtavaa näytellä, Pyne kirjoittaa.


Emmerdale-sarjassa käynnissä joukkopako: useat suosikkinäyttelijät lähtivät yllättäen lätkimään

iltasanomat 12:59 01.10

Emmerdale-sarja menettää peräti kaksi suosikkinäyttelijää tänä syksynä.


Järkyttävä välikohtaus tv-gaalassa – kilpailevien sarjojen brittitähdet täydessä sodassa: Emmerdale-näyttelijä lateli tappouhkauksia käsirysyn lomassa

iltalehti 08:59 11.09

Näyttelijäkollegat joutuivat menemään suosituissa saippuasarjoissa näyttelevien miesten väliin hotellissa ryöpsähtäneen riidan seurauksena. Suositussa Emmerdale-sarjassa vastikään aloittanut näyttelijä Asan N’Jie, 25, uhkaili Hollyoaks-sarjassa näyttelevää kollegaansa Jamie Lomasia, 44, gaalan jälkimainingeissa myöhään maanantai-iltana. TV Choice Awards -gaalaan osallistuneet näyttelijät viettivät iltaa Lontoon keskustan Hilton-hotellilla, missä riita leimahti.


Hot topics