Näin kuningatar Elisabet, 93, muistaa tapaamansa ihmiset – käyttää erikoista kahden sanan taktiikkaa

mtv 07:01 22.09

Britannian kuningatar Elisabet haluaa muistaa tapaamisistaan henkilöistä muutamia yksityiskohtia tehdäkseen heihin vaikutuksen.


Ex-pääministeri paljastaa intiimejä yksityis­kohtia kuninkaallisesta perheestä – hovissa kuohuu: ”Ei todellakaan sopivaa!”

iltasanomat 17:08 21.09

David Cameronin intiimit paljastukset kuninkaallisesta perheestä ja kuningatar Elisabetista kuohuttavat Britannian hovia.


Erikoinen väite - Courtney Loven kerrotaan joutuneen prinssin vikittelemäksi omassa eteisessään

iltalehti 20:25 17.09

Laulaja, malli Courtney Love ja prinssi Andrew tuntevat toisensa. Courtney Love väittää saaneensa kuninkaallisen vieraan ovelleen vuonna 2000. Prinssi Andrew seisoi Loven oven takana flittailevana, Love muistelee nyt. Prinssi oli saanut Loven osoitteen yhteiseltä ystävältä. The Sunin mukaan Love päästi prinssin ja prinssin turvamiehen sisälle ja keitti heille teetä teepannulla, jonka kyljessä hymyili kuningatar Elisabet, prinssin äiti. Asiasta ovat uutisoineet monet brittilehdet. Prinssi ja Love eivät harrastaneet seksiä lehden haastatteleman lähipiirilähteen mukaan, he vain istuivat ja joivat teetä.


Villi huhu brittihovista: Meghanista ja Harrysta ei saa puhua kuningattaren kuullen

iltasanomat 14:15 17.09

Brittilehti The Sunin lähteen mukaan kielletty puheenaihe kuningatar Elisabetin kanssa ei ole brexit vaan Sussexin herttuapari.


Kuningatar Elisabet rakastaa juhlia – tällaista käytöstä hän ei voi sietää

mtv 07:02 15.09

Kuningatar Elisabet ei tahdo juhlia turvamiesten ympäröimänä.


Tiesitkö? Downton Abbey on kuningatar Elisabetin ja Michelle Obaman lempisarja – monarkilla todella erikoinen harrastus ohjelmaan liittyen

iltasanomat 09:01 14.09

Rakastetulla Downton Abbeylla on faneja jopa Buckinghamin palatsissa ja Valkoisessa talossa.


Ex-lentäjä paljastaa: kuningatar Elisabetilla erikoinen ruokavalio lentomatkoilla – söi aina halpaa säilykeruokaa

iltalehti 10:49 12.09

Kuningatar Elisabetin entinen lentäjä kertoo ex-työnantajansa ruokamieltymyksistä. Kuningatar Elisabetin, 93, entinen lentäjä on paljastanut, että kuningattarella oli pitkien lentomatkojensa aikana erikoinen ruokavalio. Lentäjä Graham Laurie kertoo Channel 5:n dokumentissa, että Ison-Britannian pitkäaikainen hallitsija nautti koneessa Fray Bentos -firman säilykepiiraita. Asiasta on uutisoinut esimerkiksi Mirror. Pilotin mukaan einekset maistuivat myös muille kuningasperheen jäsenille. – He suorastaan rakastivat niitä. Luulen, että se oli heille mukavaa vaihtelua ykkösluokan hienoihin aterioihin verrattuna, Laurie kertoo.


Kuningatar Elisabetin kauhujen kuukausi – edellisestä pahasta kriisistä jo liki 30 vuotta: Muistatko, mitä tapahtui vuonna 1992?

iltasanomat 08:02 11.09

Brittilehdissä on kirjoitettu hovin olleen yhtä pahassa kriisissä edellisen kerran vuonna 1992, jolloin kuningatar kuvaili vuottaan sanoin Annus horribilis.


Suora lähetys – IS seuraa: Kuningatar Elisabet hyväksyi sopimuksettoman brexitin estävän lain

iltasanomat 17:30 09.09

Hallitus aikoo pyytää Britannian alahuonetta äänestämään uudestaan uusien vaalien järjestämisestä.


Turistit eivät tunnistaneet kuningatar Elisabetia – näin hulvattomasti monarkki vastasi

mtv 12:47 05.09

Kuningatar Elisabet esti pientä prinssi Williamia karkaamasta häävaunujen perään 33 vuotta sitten. 


Amerikkalaisturistit eivät tunnistaneet huivipäistä kuningatar Elisabetia – huvittunut monarkki heittäytyi hassuttelemaan ja murjaisi melkoisen vitsin

iltasanomat 07:47 05.09

Kuningatar Elisabet tuntui nauttivan, kun hän sai liikuskella Balmoralin linnan lähistöllä kuin kuka tahansa.


Tiesitkö näitä yllättäviä yhteyksiä? Monet julkkikset ovat sukua brittikuninkaallisille: Beyoncé on kuningatar Elisabetin kaukainen serkku

iltasanomat 07:11 01.09

Brittikuninkaallisilla on monia julkisuudesta tuttuja kaukaisia sukulaisia.


Turistit eivät tunnistaneet kuningatar Elisabetia Balmoralin linnassa – kuningattaren letkautus turistien kysymykseen naurattaa edelleen turvamiestä

iltalehti 14:48 31.08

Kuningattaren entinen turvahenkilö kertoi hauskasta kohtaamisesta haastattelussa. Skotlannissa sijaitseva Balmoralin linna on jo pitkään toiminut kuninkaallisten kesäasuntona. Upealta näyttävä rakennus houkuttelee paikalle myös lukuisia turisteja. Kuningatar Elisabetin entinen turvahenkilö Richard Griffin on kertonut The Times -lehden haastattelussa hauskasta kohtaamisesta, joka tapahtui amerikkalaisen turistijoukkion kanssa. Kuningattarella on Griffinin mukaan tapana kulkea Balmoralin tiluksilla huivi päässä pitäen matalaa profiilia.


Osa norjalais­miljonäärin kiristys­kirjeen piinaavasta sisällöstä vuoti julki: ”Maksa, tai näe video hänen kuolemastaan”

iltasanomat 02:12 30.08

Lokakuun 31. päivänä tulee kuluneeksi tasan vuosi siitä, kun norjalaismiljonääri Tom Hagen ilmoitti vaimonsa Anne-Elisabeth Hagenin kadonneeksi.


Koputus Balmoralin linnan oveen keskeytti kuningatar Elisabetin kesäloman – brexit-sotkuun mukaan vedetylle monarkille ei jäänyt vaihtoehtoja

iltasanomat 16:16 29.08

Brittihallituksen pyyntö asetti kuningatar Elisabetin puun ja kuoren väliin. 93-vuotiaan valtionpään kesään on mahtunut muitakin raskaita käänteitä.


Kuningatar Elisabetin kauhujen elokuu – Brittihovin maine lokaan, kun skandaaleja on tullut toisensa perään

iltasanomat 12:36 29.08

Kuningatar Elisabetin elokuu ei ole ollut helpoimmasta päästä.


Kuningatar Elisabet hyväksyi pääministeri Boris Johnsonin pyynnön parlamentin työn jäädyttämisestä

iltasanomat 17:31 28.08

Oppositio on arvostellut Johnsonin päätöstä parlamentarismin vastaiseksi.


Vandaalit iskivät yöllä Windsorin linnan alueelle – jättimäinen töherrys sai kuningatar Elisabetin pois tolaltaan: ”Se on rikos”

iltasanomat 19:16 27.08

Kuningatar Elisabet ja Windsorin asukkaat vaativat ripeitä toimia historiallisen maiseman pelastamiseksi.


Kuningatar Elisabet järkyttyi: Vandaali pilasi Windsorin linnan näkymät - valtava töherrys sillan kyljessä

iltalehti 19:10 27.08

Windsorin linnan edustalla olevaan siltaan on kesän aikana ilmestynyt ruma graffiti. Windsorin linna on yksi kuningattaren virka-asunnoista. Sen edustalla on silta, jota pitkin kulkee junarata. Kesän aikana sillan kylkeen on ilmestynyt suuri tekstigraffiti. Sillassa lukee valkoisin kirjaimin HELCH. Sama teksti on ilmestynyt ympäri Lontoota etenkin siltoihin ja hylättyihin rakennuksiin. Brittilehtien mukaan teksti ei tarkoita mitään, se on vain jonkun ”taiteilijan” nimitägi. Windsorin linnan edustalla graffiti pilaa näkymän. Royal Windsor Wayn suunnalta linnaa kohti tulleet turistit harmittelevat töherrystä, josta on julkaistu kuva myös someen.


jälkeen verottajalta kolahti on ”Operaatio Matterhorn”, pakottaessaan parlamentin tauolle pukukoppikäytävän toisella raportoivat Suomisarjassa ?

Hot topics