Ikean virheelliset kaasukeittotasot päästävät liikaa häkää - asiakkaita kehotetaan kutsumaan korjaaja paikalle iltalehti 09:55 24.04

ELDSLÅGA-kaasukeittotasot, joita korjauskutsu koskee, ovat olleet myynnissä ainoastaan Euroopassa. Ikea tiedottaa kuluttajia korjauskutsulla. Yritys kutsuu korjattavaksi erän ELDSLÅGA-kaasukeittotasoja hiilimonoksidipäästöjen EU-standardissa määriteltyjen raja-arvojen ylittymisen vuoksi Ikean tiedotteen mukaan kaikki ennen 1.1.2018 Ikeasta ostetut ELDSLÅGA-kaasukeittotasot kutsutaan korjattavaksi ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä ja Belgian valvontaviranomaisten suorittaman tutkinnan seurauksena. Ongelman ratkaiseminen vaatii korjaajan käynnin. Korjauskäynti on asiakkaille maksuton.


Max Verstappenilla sama harrastus Patrik Laineen kanssa - F1-tähti paljasti heikkoutensa: ”Heitin pelikonsolin parvekkeelta” iltalehti 06:09 24.04

Max Verstappen, 20, on saanut usein kuulla vaarallisesta ajotyylistään. Belgialaisen De Zondag -lehden isossa artikkelissa nuorukainen vastaa kritiikkiin. - Olen saanut kritiikkiä vuodesta 2016 lähtien. Uutena kuljettajana joutuu kamppailemaan vakiintuneita arvoja vastaan. He vain yrittävät saada minut pois tasapainosta. Mielestäni se on normaalia. He eivät pidä siitä, että uusi kaveri tulee ja voittaa heidät hetkessä, Verstappen sanoo.


Pariisin iskujen eloonjäänyt pääepäilty tuomittiin 20 vuodeksi vankilaan iltasanomat 13:28 23.04

Salah Abdeslamin kiinniotossa Belgiassa haavoittui kolme poliisia.


Abdeslamille 20 vuoden tuomio terroristisesta murhayrityksestä Brysselissä iltalehti 11:42 23.04

Belgialainen oikeusistuin on tuominnut Salah Abdeslamin 20 vuoden vankeustuomioon pidättämiseensä johtaneen ammuskeluvälikohtauksen takia Brysselissä keväällä 2016. Oikeusistuimen mukaan Abdeslam, 28, on syyllinen terroristiseen murhayritykseen. Salah Abdeslam on ainoa elossa oleva epäilty Pariisin marraskuun 2015 terrori-iskuista. Abdeslam joutui tulitaisteluun poliisien kanssa Forestin alueella Brysselissä maaliskuussa 2016 poliisien ratsatessa erästä asuntoa. Ammuskelussa haavoittui kolme poliisia.


Belgialaistuomioistuin: Abdeslam syyllinen terroristiseen murhayritykseen Brysselissä iltalehti 11:42 23.04

Belgialainen oikeusistuin on tuominnut Salah Abdeslamin syylliseksi pidättämiseensä johtaneesta ammuskelusta Brysselissä keväällä 2016. Oikeusistuimen mukaan Abdeslam, 28, on syyllinen terroristiseen murhayritykseen. Salah Abdeslam on ainoa elossa oleva epäilty Pariisin marraskuun 2015 terrori-iskuista. Abdeslam joutui tulitaisteluun poliisien kanssa Forestin alueella Brysselissä maaliskuussa 2016 poliisien ratsatessa erästä asuntoa. Ammuskelussa haavoittui kolme poliisia.


Pariisin iskujen pääepäillylle tuomio terroristisista murhayrityksistä kiinniottonsa yhteydessä MTV 11:09 23.04

Pariisin terrori-iskujen ainoa eloonjäänyt pääepäilty Salah Abdeslam on todettu syylliseksi terroristisiin murhayrityksiin. Tuomiota ei annettu Pariisin iskuista, vaan Abdeslamin kiinniotosta toissa vuonna Belgiassa. Kiinniotossa haavoittui kolme poliisia.


Salah Abdeslamille tänään tuomio Belgiassa MTV 06:00 23.04

Belgiassa annetaan tänään tuomio Pariisin terrori-iskujen ainoalle eloonjääneelle pääepäillylle Salah Abdeslamille.


Pariisin iskujen ainoalle eloonjääneelle terroriepäilylle annetaan tuomio Belgiassa iltasanomat 02:58 23.04

Salah Abdeslamille vaaditaan 20 vuoden vankeutta.


Tubettava sokerideittailija Joni haikailee takaisin BB-taloon: "Siellä oli tosi huoletonta elää" mtv 16:29 21.04

Big Brother -ohjelmassa vuonna 2014 nähty Joni Hesselgren palaisi mieluusti ohjelmaan.


Moskovan lentokentällä nainen putosi matkatavarahihnalle iltalehti 11:26 17.04

Nainen kurkotti kuljetusboksissa olevaa koiraansa kohti ja putosi vahingossa matkatavarahihnalle. Moskovan Šeremetjevon kansainvälisellä lentoasemalla vuonna 1960 syntynyt nainen putosi matkavarahihnalle. Nainen saapui Moskovaan Serbian pääkaupungista Belgradista. Hän odotti matkalaukkuaan matkatavarahihnan luona, kun näki kuljetusboksissa olevan koiransa ja kurkotti sitä kohti. Nainen menetti tasapainonsa ja putosi hihnalle.


Tyrmistyttävä muodonmuutos: Tältä ”sugar maman” elättämä Joni, 22, näytti neljä vuotta sitten – kohautti BB-talossa iltasanomat 15:36 13.04

Joni Hesselgren esiintyi neljä vuotta sitten Big Brotherissa. Tuolloin hän oli vasta 18-vuotias nuori mies.


”Sugar maman” elättämä Joni, 22, deittailee miehiä maksua vastaan – kertoi poikkeuksellisesta elämäntavastaan MTV:llä: katsojat ällistyivät iltasanomat 22:09 12.04

22-vuotiaalla Joni Hesselgrenillä on oma sugar mama, joka avustaa häntä taloudellisesti ja jonka kanssa Joni viettää aikaa. Lisäksi hän deittailee miehiä.


Sokerideittaileva Joni: "En harrasta seksiä ihmisten kanssa sen takia, että saisin rahaa" mtv 21:40 12.04

Sokerideittaileva Joni Hesselgren on avoimessa parisuhteessa. Hesselgrenin mukaan sokerideittailussa ei ole kyse seksistä.


BB:stä tuttu Joni Hesselgren deittailee rahasta: "Seurustelukumppanini ei näe, että olisin prostituoitu" mtv 16:40 12.04

Syksyllä Big Brother -ohjelmassa nähty Joni Hesselgren vierailee tänään illalla Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa. Hesselgren harrastaa sugardatingia eli niin sanottua sokerideittailua.


Kaksikerroksinen turistibussi törmäsi oksiin Maltalla: Kaksi kuoli ja 50 loukkaantui iltalehti 08:15 10.04

Loukkaantuneista kuusi on kriittisessä tilassa, ja heistä kaksi on lapsia. Kaksi turistia kuoli ja 50 loukkaantui kaksikerroksisen turistibussin törmättyä alhaalla roikkuneisiin puunoksiin Maltan Zurrieqissa maanantai-iltana. Turistit istuivat onnettomuushetkellä linja-auton toisessa kerroksessa, jossa ei ole kattoa, Times of Malta -lehti kertoi. Kuolleet ovat 62-vuotias belgialaismies ja 37-vuotias espanjalaisnainen. He saivat surmansa onnettomuuspaikalla, Maltan terveysministeri Chris Fearne vahvisti.


Kaksikerroksinen turistibussi törmäsi oksiin Maltalla: Kaksi kuoli ja 50 loukkaantui, istuivat bussin katolla iltalehti 08:15 10.04

Loukkaantuneista kuusi on kriittisessä tilassa, ja heistä kaksi on lapsia. Kaksi turistia kuoli ja 50 loukkaantui kaksikerroksisen turistibussin törmättyä alhaalla roikkuneisiin puunoksiin Maltan Zurrieqissa maanantai-iltana. Turistit istuivat onnettomuushetkellä linja-auton toisessa kerroksessa, jossa ei ole kattoa, Times of Malta -lehti kertoi. Kuolleet ovat 62-vuotias belgialaismies ja 37-vuotias espanjalaisnainen. He saivat surmansa onnettomuuspaikalla, Maltan terveysministeri Chris Fearne vahvisti.


23-vuotias huippupyöräilijä lyyhistyi kesken klassikkokisan - kuoli myöhemmin sairaalassa iltalehti 10:03 09.04

Huippupyöräilijä Michael Goolaerts on kuollut. 23-vuotias belgialainen menehtyi sunnuntai-iltana kello 22.40. Goolaerts oli kaatunut eilen ajetussa Pariisi-Roubaix-klassikkokilpailussa 109 kilometrin kohdalla. Hänet löydettiin tajuttomana tieltä, minkä jälkeen lääkintähenkilökunta antoi miehelle ensiapua.


Esapekka Lapin komea kiri jatkui - taas pohja-aika! iltalehti 20:16 07.04

Korsikan MM-ralli sujuu tukevasti Sébastien Ogierin komennossa. Rallin kakkossijasta tulee kova taistelu. Toyota-kuski Esapekka Lappi ajoi jälleen pohja-ajan Korsikan MM-rallissa. Lappi ja hänen virolainen tallikaverinsa Ott Tänak jakoivat pohja-ajan 17,39 kilometrin mittaisella lauantain päätöserikoiskokeella. Tänak nousi EK10:n jaetun pohja-ajan ansiosta rallissa toiseksi. Eroa varmistellen ajavaan Ogieriin on 44,5 sekuntia. Kolmantena oleva Belgian ja Hyundain Thierry Neuville on vain 0,1 sekunnin päässä virolaisesta.


Saksassa vapautettu Puigdemont haluaisi palata Belgiaan – ehti paeta Suomesta ennen pidätystä iltasanomat 14:41 07.04

Katalonian entinen aluejohtaja Carles Puigdemont haluaisi oleskelle jatkossa Belgiassa.


EU-budjettineuvotteluista katseesta kerännyt Kärppien Kolistaako kyseenalaisen tilaston kärkeen menneisyyttä” MM-kisojen alku lähestyy olo, että on kohonnut riski sarjakiuaspissaaja saatiin jo surmajuoksu pysäytettiin tuore avioero Wilder jätti 50 ”Kuulin toisen laukauksen” ”likakaivoksi” –

Uutiset