Yksi kuoli huoneistopalossa Turussa – palokunta löysi elottoman ihmisen tulta sammuttaessaan iltasanomat 17:45 15.12

Tuli sai alkunsa kerrostalon kolmannessa kerroksessa.


Tarja Halonen avaa kohutun maamiinapäätöksen taustoja - ”Olisimme voineet lähteä paremmin valmistautuneina neuvotteluihin” iltalehti 17:45 15.12

Suomi liittyi maamiinat kieltävään Ottawan sopimukseen 2012, mutta valmistelut aloitettiin vuosia aiemmin. IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelman uusimmassa jaksossa presidentti kertoo, mitä päätöksen kulisseissa tapahtui. Kaduttaako maamiinat kieltävään sopimukseen liittyminen? Videolla Tarja Halonen vastaa. Perussuomalaisten presidenttiehdokas Laura Huhtasaari on vaatinut maamiinoja turvamaan Suomen rajoja. Hän on myös todennut, että Ottawan sopimukseen liittymisestä vastuussa olevat poliitikot tietoisesti heikensivät Suomen puolustusta.


Suurin osa kyselyn vastaajista uskoo: Matalapalkkatyö yleistyy - kaikille työntekijöille pyritään maksamaan matalampia palkkoja iltalehti 17:45 15.12

STTK:n teettämän kyselyn perusteella suomalaiset eivät kannata matalapalkkatyön lisäämistä. STTK:n teettämän kyselyn perusteella 79 prosenttia vastaajista on sitä mieltä, että työttömien ei tulisi ottaa vastaan kokoaikatyötä alle työehtosopimuksen mukaisen vähimmäispalkkatason. 75 prosenttia vastaajista ei myöskään itse ole valmis työskentelemään alle vähimmäispalkkatason.


Helsingin salaperäiset joutsenkuolemat yhä mysteeri - Evira: eivät johdu lintuinfluenssasta iltalehti 17:38 15.12

Evira jatkaa kyhmyjoutsenten kuolinsyyn tutkimusta ensi viikolla. Helsingin salaperäiset joutsenkuolemat ovat yhä mysteeri. Ylitarkastaja Tiia Tuupanen Evirasta kertoo perjantai-iltapäivänä, että kyhmyjoutsenten kuolinsyy ei ole ainakaan lintuinfluenssa.


Myymälöiden määrän romahtaminen, työpaikkojen menetyksiä vai myönteisiä vaikutuksia? - Näin alkoholilain muutoksen on arvioitu vaikuttavan Alkoon iltalehti 17:35 15.12

Ehdotus alkoholilain muuttamisesta ehti jakaa mielipiteitä viime vuosina. Tiistaina hyväksytty alkoholilain muutos ehti herättää Alkossa sekä levottomuutta että toiveikkuutta jo pitkään ennen kuin oli varmaa, menisikö muutosehdotus läpi. Negatiivisimmat näkemykset lakimuutoksen seurauksista esitettiin vuonna 2016, kun Alkon silloinen toimitusjohtaja Hille Korhonen arvioi , että monopolin murtuminen veisi osan varsinkin pienten maaseutupaikkojen myymälöistä.


Mikael Jungner eroaa SDP:stä: ”Ei luoteta ihmiseen kauppojen aukiolossa, ei alkoholissa...” iltasanomat 17:32 15.12

– Miksi demari ei luota, kysyy Mikael Jungner.


”Ei kuulosta kovin paljolta” – Kokoomuslainen puolustaa työttömiä suututtanutta aktiivimallia uusisuomi 17:31 15.12

Kokoomuksen kansanedustaja Harri Jaskari arvioi, ettei hallituksen työttömille ehdottaman aktiivimalli ”kuulosta kovin paljolta”.


48-vuotias kehonrakentaja julkaisi mielenkiintoisen kuvaparin - nousu maailman parhaaksi ei ole sattumaa! iltalehti 17:27 15.12

Mr. Olympia -tittelin vuonna 2008 voittanut Dexter Jackson julkaisi Instagram-tilillään suuren suosion saaneen kuvaparin. 48-vuotias Jackson kilpailee yhä kehonrakennuksen huipulla. Mies sijoittui tämän vuoden Mr. Olympia -kilpailussa neljänneksi, vuonna 2016 kolmanneksi ja 2015 toiseksi. Tasaisuuden ja pitkän uransa myötä 168-senttinen ja 102-kiloinen Jackson onkin yksi kehonrakennuksen tunnetuimpia nimiä.


Valviran salainen lausunto: Päihteillä todennäköisesti vaikutusta Asema-aukion uhrin kuolemaan iltasanomat 17:25 15.12

Hovioikeuden loppupuheissa viitattiin Valviran salaiseen lausuntoon, josta syyttäjät ja puolustus saivat tietää vasta kuukausia sen valmistuttua.


Saksan hallitustunnustelut etenevät – demareiden johto hyväksyi osallistumisen MTV 17:23 15.12

Saksan sosiaalidemokraatit ovat valmiita aloittamaan hallitustunnustelut liittokansleri Angela Merkelin konservatiivien kanssa.


Nelosolut otetaan suut messingillä kauppaan: "Ylenpalttinen holhoaminen menneisyyden peruja" MTV 17:22 15.12

Eduskunnan päätös sallia nelosoluen ja vahvan siiderin myynti kaupoissa on otettu positiivisesti vastaan.


Romarilla tyly kohtalo: sumu päätti kisan ennen suomalaista – voittaja kuitenkin selville MTV 17:17 15.12

Miesten supersuurpujottelun maailmancup-kisa Italian Val Gradenassa jouduttiin päättämään 38 laskijan jälkeen sumun takia. Tulokset virallistettiin sen hetkisen tilanteen myötä, mutta Suomen Andreas Romarin kohtalo oli tyly: hän ei päässyt ollenkaan rinteeseen.


Baba Lybeck kirjatapahtuman lavalla minimekossa – yleisössä ihmeteltiin: yrittikö peitellä näkymiä tyynyllä kesken haastattelun? iltasanomat 17:16 15.12

-Olihan se mekko kyllä lyhyt, Baba Lybeck nauraa ja kertoo ettei itse havainnut minkäänlaista ”hameongelmaa.”


"Saimmepahan hyökätä" - hukatut ylivoimamahdollisuudet jäivät harmittamaan Kontiolaa jatkoaika.com 17:14 15.12

Suomen neljä hukattua ylivoimaa jäivät harmittamaan Petri Kontiolaa voitosta huolimatta. 4-1 päättynyt ottelu oli Kontiolan mielestä yksipuolinen Leijonien aktiivisuuden johdosta.


Leijonat välttyi häpeältä, kanadalaisvärittäinen korealaisjoukkue kaatui uusisuomi 17:02 15.12

Suomessa on pelattu jääkiekkoa 90 vuoden ajan ja MM-kisoihinkin Suomi osallistui ensi kertaa 1939, mutta vasta joulukuussa 2017 pelattiin ensimmäisen jääkiekon miesten A-maaottelu Suomen ja Etelä-Korean välillä.


Viihdelehti Stara.fi stara 17:00 15.12

Kerroimme aiemmin tutkimuksesta, jossa huomattiin, että ihmiset päättävät suhteensa todennäköisimmin


Sää Tampere: Lumikuuroja. Lämpötilat: ylin -1-1ºC, alin -2-0ºC. Heikkoa lumisadetta. Alin lämpötila -1ºC. Tuuli ESE, nopeus 10-15 km/h. Lumisateen mahd: 70%. Lumimäärä 2-3 cm. 61.5 23.75 sää.tv 17:00 15.12

Sääennusteet suomesta ja maailmalta


Näin Asema-aukion pahoinpitelyn kadonnut todistaja kertoi käräjäoikeudessa: Kaikki tapahtui sekunnissa iltasanomat 16:59 15.12

Asema-aukion pahoinpitelyn vierestä nähnyt uhrin ystävä ei ilmestynyt hovioikeuteen, joten oikeus kuunteli käräjätallenteen.


Alko: ”Myynnin lasku pienentää liikevaihtoa arviolta useita prosentteja” uusisuomi 16:59 15.12

Uusi alkoholilaki johtaa Alkon liikevaihdon pienenemiseen ”useilla prosenteilla”, valtionyhtiö kertoo.


Ravivihje: Toto76 Oulu 16.12.2017 - 100 000 euron jackpot iltasanomat 16:58 15.12

Oulun Toto76-pelistä löytyy 100 000 euroa lisättyä bonusrahaa ylimpään voittoluokkaan. Hyväpalkintoiset lähdöt päästään viemään läpi mainioissa talviolosuhteissa.


Uutiset