Horoskooppi

iltalehti 02:03 09.11

OINAS 21.3.–19.4. Jos kaipaat piristystä päivääsi, järjestä jokin mukava yllätys ystävillesi. Saat iloita sekä yllätyksen suunnittelusta ja toteutuksesta että ystäviesi riemusta. HÄRKÄ 20.4.–20.5. Tunnut olevan oikea onnenmyyrä, ja onnistut toistuvasti olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Ehkäpä tänään kannattaa koettaa tuuriasi jossakin rahapelissäkin.


SaiPa aseeton kivenkovaa Tapparaa vastaan

jatkoaika.com 23:50 19.10

Hyvässä nousukiidossa oleva SaiPa isännöi sarjaykkösenä olevaa Tapparaa lauantaina. Maalinteko aloitettiin jo ensimmäisen minuutin aikana ja lämmitti yleisön nopeasti. SaiPan ehkäpä kauden paras suoritus ei kuitenkaan riittänyt tamperelaisjoukkuetta vastaan ja loppulukemat kirjattiin 1—4.


Miss Suomi -kärkikolmikko edusti yhdessä- Riikka Uusitalo kertoi toipuneensa pettymyksestä nopeasti: ”Tv-työ kiinnostaa”

iltalehti 14:46 05.10

Miss Suomi Anni Harjunpää kertoo odottavansa Kyproksella asuvaa poikaystäväänsä vierailulle Suomeen. Viikon ajan hallitsevana Miss Suomena toiminut Anni Harjunpää, 23, etsii asuntoa pääkaupungista ja odottaa poikaystäväänsä Kyprokselta Suomeen ensivisiitille jo ehkäpä jouluksi. Miss Universum -kisat pidetään vuoden lopulla tai heti tammikuussa Soulissa, Las Vegasissa tai Dubaissa. – Poikaystäväni on 26-vuotias ja työskentelee hotellialalla. Hän tulee mielellään Suomeen. Asuin itse Kyproksella kolme vuotta. Oli aika työ kertoa hänelle viime kesänä, mikä instituutio Suomessa ovat Miss Suomi -kisat, ja miksi haluan mukaan, Anni hymyilee.


Timanttikuva: Ben Blood - Tapparan tiikerinsilmä

jatkoaika.com 22:30 27.09

Ben Blood on mies, jota kamerat rakastavat. Ja ehkäpä tunne on molemminpuoleinen. Ammatilaisena jääkiekon pelaaminen pitää ottaa tosissaan, mutta liian vakavasti sitä ei tarvitse ottaa.


”Paras ikinä?” – F1-sarja mehusteli poikkeuksellisen tyylikkäästi päättyneellä ohituksella

MTV 15:58 10.08

F1:ssä on nähty vuosien saatossa runsaasti hienoja ohituksia. Monien mielestä yksi upeimmista on Mika Häkkisen tuplaohitus Michael Schumacherista ja Ricardo Zontasta Belgian GP:ssä vuonna 2000. F1-sarja on nyt nostanut esiin yhden ehkäpä vielä komeamman ohituksen.


Ultimaattinen krapuladrinkki – Bloody Mary 40 lisukkeella

stara 08:00 13.07

Bloody Mary on ehkäpä maailman legendaarisin krapuladrinkki, joka on valmistettu


Viihdelehti Stara.fi

stara 08:00 13.07

Bloody Mary on ehkäpä maailman legendaarisin krapuladrinkki, joka on valmistettu


Kohuvideo julkaistiin: Onko tässä Banksyn haastattelu 16 vuoden takaa?

stara 15:00 05.07

Banksya voidaan pitää ehkäpä maailman tunnetuimpana katutaitelijana, jonka provosoivat graffitit,


Ozzy Osbourne kielsi musiikkinsa Donald Trumpin tapahtumista – Sharon-vaimo julkaisi sivaltavan viestin: ”Ehkäpä Kanye sallii”

iltasanomat 15:25 29.06

Sharon Osbourne julkaisi tiukan viestin presidentti Donald Trumpille.


“Ehkäpä nyt uskotte, että olemme parempia kentällä kuin keittiössä” – tähti kuittailee kriitikoille ja valmentaja maistelee viinejä fanien kanssa Italian MM-huumassa

yle 08:01 29.06

Italian naisten jalkapallomaajoukkue on sivunnut jo MM-historiaa Ranskan kisoissa ja sillä on lauantaina mahdollisuus edetä ensimmäistä kertaa koskaan mitalipeleihin.


Banksy kävi Venetsiassa – tempaus sai heti poliisit liikkeelle

stara 21:00 08.06

Banksya voidaan pitää ehkäpä maailman tunnetuimpana katutaitelijana, jonka provosoivat graffitit,


kestänyt median painetta” LÄHETYS Stadionilla hurmos paljon asioita puhuttavana” peurakolaria pöyristynyt, – nykyiset – ”Minä olen

Hot topics