Oikeusmurha, häikäisevä osuma ja sinetti mestaruudelle? Bayern Münchenin ja Dortmundin huippuottelussa dramaattisia käänteitä

MTV 21:33 26.05

Tiistaina jalkapallon Saksan Bundesliigassa pelattiin ehkäpä jopa mestaruuden kannalta ratkaiseva ottelu, kun vastakkain olivat sarjakärki Bayern München ja sarjakakkonen Borussia Dortmund.


Kommentti: Helsingin metrossa kohtaamani kaasunaamari­mies ahdisti – mutta voiko tästä kaikesta seurata uusi käänne?

iltasanomat 12:17 16.03

–?Olen alkanut ajatella, että ehkäpä tästä kaikesta seuraa pidemmällä aika välillä jotain hyvää, kirjoittaa Ilta-Sanomien toimittaja Mira Hurmas.


Musiikkimaailma menetti sankarin, kun 1800-luvun Euroopan ehkäpä kuuluisin nainen kuoli vain 28-vuotiaana – Ylen radiokanavilla kuuluu naistenpäivänä naisten ääni

yle 06:51 08.03

Aikansa supertähti, espanjalainen oopperadiiva María Malibran (1808–1836) on yksi Ylen radio-ohjelmien naistenpäivän nimistä.


Syviin vesiin vajonnut Kaisa Mäkäräinen avasi ongelmiaan – "Hankala yö, ja niitä on tullut jo aika montakin"

MTV 19:23 14.02

Anterselvan vuoristoauringon kylvettämällä ampumahiihtostadionilla hehkui toinen toistaan iloisempaa väkeä perjantaina, mutta suomalaisilla ilmeet olivat synkkiä. Kisojen henkilökohtaiset matkat eivät ehkäpä huonommin olisi voineet alkaakaan: Kaisa Mäkäräinen 40:s, Mari Eder 68:s ja Suvi Minkkinen 80:s MM-pikakilpailussa.


Sami Kurosen kuva 26 vuoden takaa sai somen liekkeihin: ”Neon2:n kadonnut kolmonen”

iltalehti 22:34 22.01

Juontaja muisteli kultaista ysäriä. Juontaja, Temptation Island Suomi -grillimestari Sami Kuronen täytti 46 vuotta tiistaina. Ehkäpä syntymäpäivä on saanut miehen nostalgiseksi, sillä hän jakoi Instagramissaan kuvan parikymppisestä itsestään. Ylisuuressa pinkissä kauluspaidassa, liivissä ja korkeavyötäröisissä farkuissa poseeraava liehuletti on kyllä tunnistettavissa.


Sami Kurosen kuva 16 vuoden takaa sai somen liekkeihin: ”Neon2:n kadonnut kolmonen”

iltalehti 22:34 22.01

Juontaja muisteli kultaista ysäriä. Juontaja, Temptation Island Suomi -grillimestari Sami Kuronen täytti 46 vuotta tiistaina. Ehkäpä syntymäpäivä on saanut miehen nostalgiseksi, sillä hän jakoi Instagramissaan kuvan parikymppisestä itsestään. Ylisuuressa pinkissä kauluspaidassa, liivissä ja korkeavyötäröisissä farkuissa poseeraava liehuletti on kyllä tunnistettavissa.


Mitä ihmettä? Liigaseura antoi potkut päävalmentajalleen – uuden luotsin aikakausi alkoi karmivalla tavalla

MTV 19:18 10.01

Vaihtamalla paranee. Vanha kunnon mainoslause, ehkäpä jopa jonkin sortin viisaus. Ei koske Mikkeliä.


Emmi Nuorgamin kolumni: Uusi vuosi, uusi sinä! Millaista tarinaa kerrot elämästäsi?

yle 06:45 07.01

Ehkäpä tänä vuonna suosituin elämäntaparemontti voisikin olla tavallisuus, pohtii Emmi Nuorgam.


Horoskooppi

iltalehti 02:03 09.11

OINAS 21.3.–19.4. Jos kaipaat piristystä päivääsi, järjestä jokin mukava yllätys ystävillesi. Saat iloita sekä yllätyksen suunnittelusta ja toteutuksesta että ystäviesi riemusta. HÄRKÄ 20.4.–20.5. Tunnut olevan oikea onnenmyyrä, ja onnistut toistuvasti olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Ehkäpä tänään kannattaa koettaa tuuriasi jossakin rahapelissäkin.


SaiPa aseeton kivenkovaa Tapparaa vastaan

jatkoaika.com 23:50 19.10

Hyvässä nousukiidossa oleva SaiPa isännöi sarjaykkösenä olevaa Tapparaa lauantaina. Maalinteko aloitettiin jo ensimmäisen minuutin aikana ja lämmitti yleisön nopeasti. SaiPan ehkäpä kauden paras suoritus ei kuitenkaan riittänyt tamperelaisjoukkuetta vastaan ja loppulukemat kirjattiin 1—4.


Miss Suomi -kärkikolmikko edusti yhdessä- Riikka Uusitalo kertoi toipuneensa pettymyksestä nopeasti: ”Tv-työ kiinnostaa”

iltalehti 14:46 05.10

Miss Suomi Anni Harjunpää kertoo odottavansa Kyproksella asuvaa poikaystäväänsä vierailulle Suomeen. Viikon ajan hallitsevana Miss Suomena toiminut Anni Harjunpää, 23, etsii asuntoa pääkaupungista ja odottaa poikaystäväänsä Kyprokselta Suomeen ensivisiitille jo ehkäpä jouluksi. Miss Universum -kisat pidetään vuoden lopulla tai heti tammikuussa Soulissa, Las Vegasissa tai Dubaissa. – Poikaystäväni on 26-vuotias ja työskentelee hotellialalla. Hän tulee mielellään Suomeen. Asuin itse Kyproksella kolme vuotta. Oli aika työ kertoa hänelle viime kesänä, mikä instituutio Suomessa ovat Miss Suomi -kisat, ja miksi haluan mukaan, Anni hymyilee.


Timanttikuva: Ben Blood - Tapparan tiikerinsilmä

jatkoaika.com 22:30 27.09

Ben Blood on mies, jota kamerat rakastavat. Ja ehkäpä tunne on molemminpuoleinen. Ammatilaisena jääkiekon pelaaminen pitää ottaa tosissaan, mutta liian vakavasti sitä ei tarvitse ottaa.


Hot topics